Author |
Topic  |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:21:07
|
CHtel jsem se zeptat jestli je na ne nejaky skill jak treba na daggers nebo swords.Pokud ano tak kde se je naucim,pac jsem to u zadnyho weapon mastera nenasel.Nekde jsem vycetl ze to souvisi z Unarmed.Rad bych mel jasno a predem se omlouvam pokud je to stupidni otazka
|
Bonefury - Rogue - Sporeggar |
|
| |
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:42:45
|
quote: Originally posted by Bonefury
CHtel jsem se zeptat jestli je na ne nejaky skill jak treba na daggers nebo swords.Pokud ano tak kde se je naucim,pac jsem to u zadnyho weapon mastera nenasel.Nekde jsem vycetl ze to souvisi z Unarmed.Rad bych mel jasno a predem se omlouvam pokud je to stupidni otazka 
je na ne unarmed skill...tedy me se aspon trenuje unarmed skill kdyz s nima fajtim...
ale mam pocit, ze jsem se je naucit musel...(nekdo to dostane do vinku)...mozna orgrimmar... |
no mmo
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:44:14
|
ano ano... fist "weapons" jsou kupodivu "unarmed".. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:50:38
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ano ano... fist "weapons" jsou kupodivu "unarmed"..
JA jsem rikal at se me nesmejete Ale vycetl jsem ze exituje na fist weapons trainer,tak jsem se radsi zeptal,pac ve skill seznamu fistweapony nemam a pritom je muzu pouzit.A nikdo me je nikdy nenaucil |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 12:14:51
|
quote: Originally posted by Bonefury
quote: Originally posted by JerzeeG
ano ano... fist "weapons" jsou kupodivu "unarmed"..
JA jsem rikal at se me nesmejete Ale vycetl jsem ze exituje na fist weapons trainer,tak jsem se radsi zeptal,pac ve skill seznamu fistweapony nemam a pritom je muzu pouzit.A nikdo me je nikdy nenaucil
ja se kupodivu nesmeju tobe ;) prave poukazuju na absurdnost toho, ze pro pestni "zbrane" potrebujes dovednost "bezezbrane"..
ale kdyz tak nad tim ted premyslim znova, tak vlatne maji recht, pac kdyz nebudu slovickarit, tak ony jsou to sice zbrane, ale defakto s nima bojujes stylem jako bys mel hole ruce, takze musis umet bojovat bezezbrane.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 14:16:29
|
quote: Originally posted by JerzeeG ja se kupodivu nesmeju tobe ;) prave poukazuju na absurdnost toho, ze pro pestni "zbrane" potrebujes dovednost "bezezbrane"..
ale kdyz tak nad tim ted premyslim znova, tak vlatne maji recht, pac kdyz nebudu slovickarit, tak ony jsou to sice zbrane, ale defakto s nima bojujes stylem jako bys mel hole ruce, takze musis umet bojovat bezezbrane..
Asi tak, proste trener ti jen ukaze jak se to drzi a jak to kraji, ale jinak se musis snazit sam  |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 19:37:47
|
Ten trener je tusim v OG...ted nedavno jsem ho taky hledal, ale ruku do ohne bych za to nedal |
Darraque [MdK] |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 09:08:17
|
TAk je to tak,aspon uz ted vim.Ten trainer te to nauci,ale v charakteru ti to neda skill kterej se zlepsuje, ale cerpa to z Unarmed.Diky vsem za rady |
 |
|
|
Topic  |
|