Author |
Topic  |
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 14/11/2007 : 20:59:25
|
od 13.11. mam problemy s hranim online ze site Chello-Praha. Z Tabula Rasa me do permanentne vykopava ze vsech serveru max po peti minutach, to same v multi hellgate london. Podobny problem ma i kamarad na Chellu v Brne. Na technicke podpore je sice nahranej na zaznamniku vzkaz, ze jsou vypadky, ale netykaji se podle schematu site chello tech nasich lokalit odkud jsme pripojeni. Zitra budu volat technickou, pro jistotu se ptam ale i tady. Nema nekdo na Chellu stejny problem ?
|
|
| |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 10:42:33
|
Everquest 2 na UPC (Chello uz neexistuje ne?) vcera bez problemu.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 10:55:07
|
Mno je to zajimavej problem, resime to se solem a nemuzem prijit na to cim to je, jesli na strane UPC, TB, nebo nekde na ceste mezi. Ja mam adsl a TB jedu uplne bez problemu a bez jakychkoliv vypadku.
Nevite nekdo jesli UPC neprovozuje Traffic Shaping? |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 10:56:37
|
Po pulnoci ty problemy zmizely. Obavam se ale, ze to dnes v podvecer bude opet pokracovat. Zkousel jsem dopoledne volat na UPC, klasika.. s tim, ze uz neexistuji zadne fronty volajicich.. automat sdeli, ze operatori jsou obsazeni a hovor se ukonci.. Takze uvidim v podvecer, podam report.
Jeste doplnuji pro upresneni: do pulnoci me to vyhazovalo z tabula rasa a hellgate london, sit PSN na PS3 byla v poradku, Warhawk fungoval i pred pulnoci bez problemu |
Edited by - solo on 15/11/2007 10:58:47 |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 13:15:14
|
Ja to mel s TR uplne stejne jako Solator. Minuly tyden, kdyz jsem na jeho acc zkousel hru, vsechno jelo bez problemu. Po nakupu vlastniho klice je to od 13.11. odpoledne a vecer nehratelny. Neustaly disconnect a silene lagy. Dnes rano u snidane jsem to zkusil a 25 min bez problemu. |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 17:39:05
|
Takze ted odpoledne klasicky problemy jako od uterka. Tabula Rasa me disconnectne po asi 20ti vterinach, Neverwinter se ani nedokaze pripojit na Master server. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 19:17:45
|
UPC, Extreme, Praha 6
Pred ctrnacti dny, po dobu asi peti dnu mne to tak kazdych 5 - 60 minut (intervaly se menili) odpojovalo (ruzne online hry). Kdyz uz jsem chtel volat infolajnu tak to samo prestalo ... |
Edited by - VT on 15/11/2007 19:18:20 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 20:38:24
|
quote: Originally posted by VT
UPC, Extreme, Praha 6
Pred ctrnacti dny, po dobu asi peti dnu mne to tak kazdych 5 - 60 minut (intervaly se menili) odpojovalo (ruzne online hry). Kdyz uz jsem chtel volat infolajnu tak to samo prestalo ...
Asi tušili že se chystas volat 
Cca týden jsem hral online HL a tam to sice občas spadlo ale to je hrou ne pripojením. Každopádně dnes jsem stáhnul TR a tam mě to vyhazuje co 30 minut. |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 20:49:57
|
takze stav nezmenen.. TR nelze hrat, perma disconnecty, totez hellgate .. na lajnu jsem se nedovolaldle infa kamarada z brna jede wow na UPC bez problemu
Praha 6 vokovice, kamerunska |
Edited by - solo on 15/11/2007 20:50:57 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 21:15:25
|
UPC extreme pevna IP Cernej most II TR naprosto v prdely HL v pohode net jinak jede jak ma... svadim to na posledni patch TR a pretizenej EU server. |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 21:40:14
|
quote: Originally posted by Marwyn
UPC extreme pevna IP Cernej most II TR naprosto v prdely HL v pohode net jinak jede jak ma... svadim to na posledni patch TR a pretizenej EU server.
O2 adsl, TR uplne v pohode, ping 30 zadny lagy, takze patchem to imho nebude... Druha vec je ze ty problemy zacaly den pred patchem |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 21:57:11
|
v tom pripade schanim velkej kanon a adresu UPC... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 23:34:00
|
me UPC (jizni mesto) zlobilo od pondeli do stredy. projevovalo se to jakoby zamrznutim, nabuffrovanim dat a naslednym pustenim v rychlem sledu. hledal jsem pricinu po vsech certech (disk, grafika, cpu, bezici procesy) dokud jsem se o tom nezminil sousedovi, ktery mel to same a resil ten samy problem .. ve stredu se to rozebehlo samo od sebe. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 04:17:18
|
bude to to samy co dela adsl od telecomu... uzky hrdlo do ciziny, zalezi na jakym kontinentu jsou ty servery. typicy pruser je lajna do usa (veskerej traffic do vych. asie leze pres usa taky) |
Edited by - tempest on 16/11/2007 04:17:34 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 08:25:35
|
No tak původně jsem si myslel že to dělá pouze TR ale od dnešního rána připojení přez UPC naprostá krizovka. Možná jim to někde zapadlo sněhem . |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 14:45:59
|
TR porad stejnej problem :( vecer sem teda tahal VS 2008 beta 2 (cca 3,5 GB) a jelo to vic jak 1,2 MB/sec takze rychlost jim nemuzu vycist... Prosim pokud nekdo zjistite ze vam to uz jede (TR) dejte vedet, ja abych popripade zacal uz prudit ty smetaky na UPC diky |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 16:14:43
|
stav v tuto stale stejny.. skoro okamzite disconnecty z TR a Hellgate. EQ2 naprosto bez problemu. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 17:28:43
|
Ja bych to videl, ze tam neco vyvadej na ruznejch portech. Standardni sluzby jedou bez problemu. Me to vyhazuje z Trackmanie. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 16:02:00
|
Tak situace beze zmen... odeslan dotaz na UPC... vcera 3x stazeno 6,5 GB digital download Crysis (pokazde vadne soubory, musel sem to celi rucne opravovat prez advanced CAB rcovery)... Jeste par problemu a slavny UPC dam k ledu... |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:34:01
|
ano neslo a nikdo nic zatim nerika (ze strany UPC) napsal sem jim prez formular dotaz co jako budou delat (ve zneni ze znemoznuji velkemu mnozstvi online hracu vyuzivat placenych sluzem tretich stran a at se koukaj vyjadrit nebo ze s nima koncim) a nic a nic a nic a nic... sou to parchanti a predpokladam ze to je nejaka akce ciste ruce, kdy prechazej na omezovani P2P siti a podobne, aby si udelali ocko u tech bastardu protipiratskejch... To ze je tam fakt tlupa lemplu (i kdyz sem tam se asi najde slusnej clovek) a podelaj co muzou to asi vi kazdej. Obzvlaste me pak fascinuje schopnost opravovat (a nasledne rozbit) fungujici vec a jeste se vymlouvat ze si za to muzu sam... Bohuzel fakt nevim ke komu se pripojit aby to nebylo to same "v blede modrem" (doslova). |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:36:17
|
sem zkontroloval mail:
Byla provedena kontrola Vašeho připojení, signálu i konfiguračních souborů na modemu a v současné době všechny hodnoty zcela odpovídají normě EuroDocsis a Vámi odebírané službě.
Proveďte restartování kabelového modemu, je potřeba jej vytáhnout na 10 sekund ze zásuvky a zase zpět zapojit.
Překontrolujte bílý koaxiální kabel v rámci Vašeho bytu vedoucí do kabelového modemu, je potřeba aby byl dotažen a neměl volný kontakt.
V případě, že používáte nějaké další zařízení jako např. router, proveďte následný restart tohoto zařízení vypojením ze zásuvky na 10 sekund nebo ověřte internetové připojení zapojením rovnou do Vašeho počítače bez dalšího zařízení.
Pokud Vámi popisované potíže přetrvávají, kontaktujte nás v době jejich trvání přímo od počítače na čísle 241 005 100, abychom mohli celou situaci společně prověřit.
V případě Vašich dalších dotazů se s důvěrou obraťte na Klientské centrum UPC na níže uvedenou adresu či telefonní čísla, kde se Vám naši operátoři budou ochotně věnovat. K dispozici jsme Vám vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin. Mimo provozní dobu můžete případně zanechat vzkaz na záznamníku.
V případě, že budete reagovat na tento e-mail, využijte prosím opět standardního formuláře, který naleznete na http://www.upc.cz
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:40:37
|
ano neslo a nikdo nic zatim nerika (ze strany UPC) napsal sem jim prez formular dotaz co jako budou delat (ve zneni ze znemoznuji velkemu mnozstvi online hracu vyuzivat placenych sluzem tretich stran a at se koukaj vyjadrit nebo ze s nima koncim) a nic a nic a nic a nic
Kdo by to rekl ze takovej email skonci v sekci problemovejch zakazniku a dlouze se s nim zabyvaji:P Lepsi je jim napsat slusnej mail, ten clovek se pak neboji zavolat a mozna i neco vyresit.
PS: Ja mel s UPC problem asi dva mesice v jine oblasti a ty dva mesice mi pak na moji zadost nechali zadarmo. Akorat zalezi jak moc problemovy se ten klient zda no. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 14:33:44
|
ja uz s nima resil takovejch problemu... 6 mesicu sem mel pevnou IP a rychlost bussines zadarmo, ale to podle me porad nepokrylo naklady na muj ucet za telefon na technicke podpore :( btw. asi pred mesicem sem si zrovna rikal ze slavim druhy rok bez problemu s UPC a desne sem se radoval :D |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 15:53:16
|
quote: Originally posted by paja2000
Hmm, tak to je nesmysl restartovat modem/router, kdyz nam to dela vsem na TR.
Navrhuju všem co hrají TR společný restart modemu 21.11.2007 od 20:00:00 do 20:00:10. Myslím že to pak bude v cajku. Marwyne pošli jim email že děkujeme za rychlé a jednoduché řešení problému.  |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 20/11/2007 : 13:24:37
|
Zkusenosti s UPC: Pokud to neni nutne, tak nevolat na zadnou hotline, protoze je porad obsazena, ale napsat jim zpravu pres formular na webu. Vetsinou i odpovi. Osobne mam pocit, ze se UPC zacalo kurvit po jejich akci se zrusenim limitu. Muj problem s pripojenim se tykal prekavipve evropskych serveru, konkretne evropskeho serveru Planetside. V prime time dochazelo k narustu pingu z hodnot ~60ms na 300 - 500 ms, ale loss zustaval ~0%. Na US servery zustavalo pripojeni porad stabilni. Poslal jsem jim vypis traceroute a ukazal konkretne kterej router jim to ve spicce nestiha (podle jmena to bylo nekde ve Frankfurtu) a za par dni to "spravili". Nyni je sice ping opet ~60ms, ale zase ve prime time vyleze loss na 3.0 - 3.5%. |
No comment |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 20/11/2007 : 16:33:11
|
Hmm, tak to je nesmysl restartovat modem/router, kdyz nam to dela vsem na TR. Chtelo by to zjistit kde to padne. Dival jsem se do TR a zadny pouzitelny log pripojeni jsem nenasel. Nevite nekdo jestli ma neco takoveho?
jen jeste pro poradek.. jak jsem napsal vyse, krome TR me to vyhazuje i z hellgate London.. server error zhruba po 10-15 minutach.. opet az od 13.11.. predtim to jelo v pohode stejne jako TR |
Edited by - solo on 21/11/2007 08:46:41 |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 17:57:36
|
Praha > UPC Easy ..
poslednich 14 dni je v EvE online utrpeni, caste disconecty, lagy .. nevim zda to ma neco spolecneho s UPC. To padani zacalo spolecne s vydanim noveho patche, coz by napovidalo tomu, ze je to proste tim patchem, ale zaroven mama permanentne spusteny program EveMon, ktery mi hlida rust skillu a pripojeni k EvE serveru a ten me ob par minut hlasi.. "The Tranquility server is now Offline" "The Tranquility server is now Online" "The Tranquility server is now Offline" "The Tranquility server is now Online" "The Tranquility server is now Offline" "The Tranquility server is now Online"
coz zase ukazuje na to ze chyba by mohla byt v mem pripojeni, tedy v UPC, protoze kdyby to takhle delalo kazdemu z tech 30 000 hracu co jsou vecer online, pravdepodobne uz by EvE online nikdo nehral.
|
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 19:29:29
|
Presneji, ruzne problemy jsou od 13.11.2007. Nevim co tam upc spachalo, ale evidetne s tim nehodlaji neco delat. |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 24/11/2007 : 11:01:42
|
Přidám se - i mmě padá Eve online asi tak posledních 10 dnů (kupodivu ne hned po patchi). Přesto jsem to nejprve házel na CCP, ale ty odpověděli, že problém není u nich, ale v mém připojení a mám si kontaktovat svého providera. Podle ofic. fóra mají problémy hráči na celém světě. Nejsem expert v IT, odhaduju, že poslední patch možná něco změnil. A st¨ávající nastavení některých providerů to nezvládá? Pokud vím, v Česku mají s Eve problém jen hráči připojení přes UPC. Hodlám to s UPC řešit po víkendu. |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 25/11/2007 : 10:47:01
|
Tak jeden kamarad to vyresil jednoduse - pripoji se pres VPN do skoly a internet jede pres tu vpn a nema v tabula rasa zadny problem. (ma taky upc) Takze problem je evidentne u UPC, pravdepodobne jen s nekterymi porty. |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 25/11/2007 : 23:26:03
|
postnu to jeste sem ..
Dnes jsem zaznamenal pomerne velke zlepseni, vsimnul jsem si ze me EvEMon, program, ktery me hlida pripojeni k serveru, neukazuje kazdou chvili offline/online stav .. tak jsem se nalogoval do EvE a odletel si pokusne 2 jednoduche mise a nespadlo mi to, ze by se svitilo na lepsi casy ? Btw lagy zustaly .. ale ty pricitam spis tomu ze v EvE ke porad vic a vic hracu, kdysi byla spicka 35 000 hracu a ted je to dost standartni, spicka je ted nekde kolem 37 500 hracu online na serveru.
Zlepsilo se to dnes jeste nekomu jinemu ? |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 26/11/2007 : 08:08:55
|
No, me Trackmanie celkem bezela. Spadlo mi to az vecer. Ale vsiml jsem si, ze problem dela jen par serveru v cechach. Zahranicni jsou v pohode. Takze s tim asi neco udelali, ale stale tam nejake problemy budou. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 26/11/2007 : 10:14:39
|
nevite prosim nekdo jak kontaktovat upc ? maj novy design kde se i nepodarilo najit telefonni cislo, jen pro nove zakazniky, kde me odmitly ze nejsem novy, dali mi sice cislo na hotline pro stavajici ovsem tam se nejde dovolat. Formular jsem za poslednich 14 dni vyplnil a odeslal 3x bez odpovedi. Pravda ze jsem byl trochu ironicky pri popisu problemu a tak trosku kriticky, ovsem slusny, coz dalo zabrat. Uz opravdu nevim jak je kontaktovat, uplne me ignoruji.
coz takhle vsichni hromadne napsat na nejake upc international ze ceska pobocka ignoruje zakazniky :) treba to bude mit odezvu :)
tak jsem jim napsal sem
http://www.upc.eu/contact.html
communications@lgi.com
:) nejakou odezvu ani moc necekam |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 26/11/2007 10:26:39 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 26/11/2007 : 12:39:27
|
quote: Originally posted by Rashaverak
Pravda ze jsem byl trochu ironicky pri popisu problemu a tak trosku kriticky
Zas... čur... mrd... vás do ucha, zase mi to Vaše zaj... kok... Chello najede. S čím se tam ser... mamr... pojeb... Strčte si ten Váš net do prd... idi... Za takovoudle zmr... chcete prachy? Sme někde na Ukrajině nebo co?!?! Jeb... na Vás kok... a okamžitě mi to spravte!
Jsem s pozdravem a těším se na Vaši odpověď,
Rashaverak |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 26/11/2007 : 15:38:41
|
o vikendu jsem zkousel asi 2x TR a po kazde se stejnym vysledkem. Do 5min disconnected.
to same u me, problem pretrvava |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 26/11/2007 : 20:38:25
|
jen doplnuji pro info.. sam jsem si overil, ze problem je v upc.. pichl jsem se na vpn znameho (konektivita GTS) tabula jela, hellgate london rovnez
stav k dnesnimu dni.. pres upc i dnes stale disconnecty jsk z tabuly tak z hellgate london |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 14:14:47
|
ZABIJU !!!!
ve vaší lokalitě nedochází k žádnému mimořádnému zatížení sítě ani ve špiččce. Příkazem tracert na cílovou IP adresu si ověřte kde dochází k nárůstu odezvy, ze smlouvy ji nicméně negarantujeme, přemětem smlouvy je rychlost.
S pozdravem a přáním příjemného dne
F.Voneš technická podpora upc
|
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 13:30:23
|
ZABIJU !!!!
ve vaší lokalitě nedochází k žádnému mimořádnému zatížení sítě ani ve špiččce. Příkazem tracert na cílovou IP adresu si ověřte kde dochází k nárůstu odezvy, ze smlouvy ji nicméně negarantujeme, přemětem smlouvy je rychlost.
S pozdravem a přáním příjemného dne
F.Voneš technická podpora upc
Skutecne je problem na UPC a to konkretne na prvni serveru mimo republiku (aorta.net).. resenim je VPNka respektive vytvoreni tunelu a pak vse slape jak ma...
co s nimi? chtelo by to zpusobit nejaky medialni poprask jinak UPC bude delat dale mrtveho brouka... pouzivam UPC uz cca 6let, do ted se jednalo o nejlepsi pripojeni v CZ (z meho pohledu), ale tenhle pruser se mi vubec nelibi (kvuli nim jsem nemohl hrat EVE celych 14dni i kdyz jsem se valel doma )
k emailu: k problemu dochazi na jejich siti takze se ti snazili naznacit, ze tomu nerozumis a mas si vytrit..... nikdo jiny nez oni to nevyresi... |
Edited by - hippygamer on 28/11/2007 13:32:12 |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 18:35:37
|
No vida, pokrok, aspon nekdo nasel konkretni problem. Jenze na VPN musim mit jinou sit nebo PC na jine siti, pokud to chapu dobre. Kdyz nemam, mam smulu :-( Blba otazka, na UPC ses na ten konkretni server ptal? |
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 02:41:18
|
quote: Originally posted by Archie
No vida, pokrok, aspon nekdo nasel konkretni problem. Jenze na VPN musim mit jinou sit nebo PC na jine siti, pokud to chapu dobre. Kdyz nemam, mam smulu :-( Blba otazka, na UPC ses na ten konkretni server ptal?
Ano ptal, volal jsem vlastne jen kvuli tomu aby mi vysvetlil technik jak je mozne mit na ceste do sveta server kde se ztraceji brutalnim zpusobem pingy (odhadem 80-90%)... Ja jsem spatny server nenasel... jen jsem se podilel na overeni chyby...
Dobrou zpravou je, ze jeden kolega z corporace si popovidal s jednim z hlavounu UPC a vymohl z nej moznost satisfakce za problemy, ktere vsichni mame.... mam jen obecnou informaci, az s nim promluvim dam echo...
uprimne radsi bych aby pripojeni slapalo normalne... chce na ne tlacit at zacnout makat a daji si do kupy connect... podminky ve smlouve je jedna vec... na stranu druhou tvrda medialni kritika zakazniku umi divy... jak jsem psal jinde, UPC pro mne znamenalo nejkvalitnejsi pripojeni v CR (jsem zakaznikem 6 let) a vubec se mi nelibi, ze lidi z cele republiky rvou jak jim nefunguje pripojeni a UPC na to hazi bobek...
predbezne: nemate nekdo zname, kamarady v hernich casopisech ci webech? nebo jeste lepe v novinach typu MfD, Lidovky...? |
Edited by - hippygamer on 29/11/2007 02:47:35 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 10:15:17
|
at delam co delam, tak proste me ignorujou. napsan dalsi mail na UPC a odpoved porad stejna :( Bohuzel zacinam mit i problem s pevnou IP kdy pred 3ma nedelema me volal technik s UPC ze bude zmena me pevne IP a ze to muze provest bud automaticky, nebo ze to muzu udelat rucne. Ale rucni nastaveni nefunguje, protoze maji nefunkcni rucni prehozeni v nastaveni uctu, takze mam porad starou IP. MAm takovej dojem ze po vice jak 5ti letech pouzivani UPC se zase dostavaji do problemu a nevedi jak je resit... Pokusim se sehnat stare zname z hernich casaku a pokud se zadari (pochybuju) tak vas pak vsechny pozadam o vyjadreni :) |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 14:39:08
|
Musím přiznat, že až do poslední doby mi spojení přes UPC běhalo také dobře. Ba dokonce před rokem jsem potřeboval nějakou maličkost a vyřešili to obratem, dokonce jsem se dovolal Mediální kampaň bych rád podpořil, bohužel známé v mediích nemám. Ale stálo by možná za úvahu napsat na tohle téma článek (recenzi?) a nabídnout hlavním herním a podobným serverům. To by se UPC za nos chtě nechtě chytit muselo. Jinak CCP (EVE online)zase asi trochu do sebe jdou, dokonce včera poslali email, zda jsem problém vyřešil |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 10:03:24
|
misto tohodle bereku a vyhrozovani medialni kampani (lol) zkuste dohledat blizsi info ktere pomuze resit problem, tzn jestli mate spolecnou lokalitu, jestli to v dane lokalite blbe jen vam a ostatnim ne, tak muze byt chyba jinde. napriklad u me (Praha /jizak) to zlobilo 3dny a (11-15.11) od te doby to jede jak vino. .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 12:27:59
|
quote: Originally posted by elidor
misto tohodle bereku a vyhrozovani medialni kampani (lol) zkuste dohledat blizsi info ktere pomuze resit problem, tzn jestli mate spolecnou lokalitu, jestli to v dane lokalite blbe jen vam a ostatnim ne, tak muze byt chyba jinde. napriklad u me (Praha /jizak) to zlobilo 3dny a (11-15.11) od te doby to jede jak vino. ..
zkus byt presnejsi s tim vinem :) tzn. pokud hrajes neco online, tak co. Nemas disconnecty ze servru? |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 13:36:44
|
quote: Originally posted by elidor
misto tohodle bereku a vyhrozovani medialni kampani (lol) zkuste dohledat blizsi info ktere pomuze resit problem, tzn jestli mate spolecnou lokalitu, jestli to v dane lokalite blbe jen vam a ostatnim ne, tak muze byt chyba jinde. napriklad u me (Praha /jizak) to zlobilo 3dny a (11-15.11) od te doby to jede jak vino. ..
Dobrá myšlenka, ale ono to UPC zcela nepravidelně blbne všude (soudím dle ohlasů). U mě tedy v Praze každý den, nejvíce večer po 20.hodině. Za poslední dva týdny nepamatuji, že by to nespadlo aspoň 2x za den. Patrně nejvíc chudákům, co rozběhnou dva accounty na jednom PC - potěší po zavedení té Power of Two u Eve. Navíc o pár postů výše viz pravděpodobnou příčinu. Nemyslím, že pasivní přístup je to "pravé vořechové". Jinak ti nelze než závidět, že ti to běhá. |
Edited by - Archie on 30/11/2007 13:41:17 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 23:17:58
|
nejzajimavejsi je asi trace z asustralie na mou pevnou IP. neni sice jasny packet loss ale prez treti server na aorte to proste nepreleze normalne, teda z 10ti pokusu proleze 2x... vic zatim nemam silu zjistit, pac netusim jak rozume zjistovat ztratu packetu :( pokud nekdo vi jak to promerit, dejte pls vedet.
edit: muzete si zkusit tracnout sami a vysledky publikovat. pingy paradni ale nekde je neco spatne :P http://www.tracert.com/trace_exe.html
edit: tak uz vim jak sledovat packet loss (command pathping) |
Edited by - Marwyn on 30/11/2007 23:25:04 |
 |
|
Topic  |
|
|
|