Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 revi RL? Ano!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/11/2007 :  10:44:24  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
motivace: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26485#501045

Tak ja jsem pro revi, hrajes to uz dlouho, aby sis taky zkusil raidit v cele...

Nechces si to zkusit? Treba te to bude bavit. Co ty na to?

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 14/11/2007 :  11:24:08  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
momentalne AO neparim, takze je mi uprdelky, jestli na muj nazor bude bran zretel ci ne, ale ja jsem PRO - ANO

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 14/11/2007 :  11:51:12  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

hm čekal jsem že to z někoho někdy nakonec vypadne, ale že od tebe, to by mě vživotě nenapadlo
v prvé řadě bych se musel naučit ty blbý scripty (jako barevný info, assist a podobny koniny)

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/11/2007 :  12:33:56  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

quote:
Originally posted by AnpetuWi

hm čekal jsem že to z někoho někdy nakonec vypadne, ale že od tebe, to by mě vživotě nenapadlo
v prvé řadě bych se musel naučit ty blbý scripty (jako barevný info, assist a podobny koniny)

Na to si stahni macro programek a tam jen napises co potrebujes a obarvis to na pozadovanou barvicku...easy... udelas si listicku na macra a pak jen jedes...
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 14/11/2007 :  13:02:04  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
A chce to delat? Bude ho to bavit?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 14/11/2007 :  14:29:43  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

A chce to delat? Bude ho to bavit?

správná otázka. Teď už jen přemýšlím, že pokud mě budete opravdu chtít za RL, tak jesli se vymluvit na lenost či na ... ehm lenost.

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 14/11/2007 :  16:07:49  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Ta spravna otazka byla polozena jiz v prvnim postu...
Ja rozhodne rikam ano, mozna se dostanes dal ve hre a zacnes premyslet teamove.
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 14/11/2007 :  17:01:32  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
me, me , pick meh plx! :D

gogo Revi neboj se niceho! :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 14/11/2007 :  17:29:36  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mangia

me, me , pick meh plx! :D

gogo Revi neboj se niceho! :)

to je gdo ten mangia?

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 14/11/2007 :  18:04:32  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
zomg Revi for president !
Revi for RL bump!
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 14/11/2007 :  18:04:43  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

to je gdo ten mangia?

to bude nejake nub

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 14/11/2007 :  18:22:50  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lonillen

quote:
Originally posted by petrpets

to je gdo ten mangia?

to bude nejake nub

no uz to tak asi bude :O)
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 15/11/2007 :  09:10:10  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No Revi di do toho, RL potřebujou doplnit stavy po tom exodusu a ty si dobrej kandidát.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:48:08  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
A jak to vlastne dopadlo ? Uz ma Revi RL ?
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 30/11/2007 :  13:22:00  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

A jak to vlastne dopadlo ? Uz ma Revi RL ?

<--- dělá mrtvýho brouka

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000