Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Hoši, hoši,....
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 27/11/2007 :  09:30:58  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
... hovno v koši!

A jestli neni v kosi, tak nechapu proc do sebe porad rejpete.
Fajn, udelame domluvu k? Dokud bude hovno v kosi, zadny rejpani!!
To uz je lepsi to "++".

No nic, takze: HOVNO JE V KOŠI !!

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/11/2007 :  10:05:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
U nas zadny hovno v kosi nemame, takze ja mam ring volny.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Strela
Starting Member

78 Posts

Posted - 27/11/2007 :  10:51:03  Show Profile  Send Strela an ICQ Message Send Strela a Private Message  Reply with Quote
mniau
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 27/11/2007 :  10:56:57  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
a proč zrovna v koši? to nemůže být hovno v kýblu?
flame ++ (aspon je co číst v práci)

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia

Edited by - revi on 27/11/2007 10:57:14
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:11:50  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

a proč zrovna v koši? to nemůže být hovno v kýblu?
flame ++ (aspon je co číst v práci)

No to je jasny... co udelas kdyz najdes hovno v kyblu? Hodis ho do kose! :)

Edit: Ad. Toje: nebud si tim tak jisty, nikdy nevis kdo se ti vysere do kose... :)

Edited by - Metacrawen on 27/11/2007 11:13:44
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:30:12  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen
Edit: Ad. Toje: nebud si tim tak jisty, nikdy nevis kdo se ti vysere do kose... :)

Kdyz si jeden uvedomi, jaky lidi a v jakym stavu si pousti domu, tak bych se nedivil kdyby nejaky v tom kosi nasel;)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:33:26  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
delate jak kdybyste nikdy nesrali do kose ;pp

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:34:35  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

No ja to nezkousel. Myslis ze by mne to necim obohatilo?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:52:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Kdyz si jeden uvedomi, jaky lidi a v jakym stavu si pousti domu, tak bych se nedivil kdyby nejaky v tom kosi nasel;)

Tak na to si davam bacha. Ja si domu poustim jen lidi, co mi slibujou, ze mne ve spani zabijou.

Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 27/11/2007 :  11:55:28  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

No ja to nezkousel. Myslis ze by mne to necim obohatilo?

tebe ne ale kos jo!
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/11/2007 :  12:07:08  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kámoš se jednou probudil doma s hrozným oknem a kocovinou a uprostřed předsíně našel hovno...
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 27/11/2007 :  12:40:53  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

Kámoš se jednou probudil doma s hrozným oknem a kocovinou a uprostřed předsíně našel hovno...

vystavni kousek galerie :)
jinak ja mam teda casto hovno v lednici ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 27/11/2007 :  12:46:20  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

vystavni kousek galerie :)
jinak ja mam teda casto hovno v lednici ;p

a já zase na výplatní pásce v položce prémie...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 27/11/2007 :  13:23:20  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
hm to mi něco přípomíná....
DANIEL LANDA - HOUMLES
Nazdar, nazdar, hoši!!
Co jste našli v koši?
Našli jsme tam flašky,
máme plný tašky.
Kde jsi vzal ty párky?
Ty jsou z loňský várky.
Podej mi ten vajgl!
Nedělej tu brajgl!!!

atd...

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 28/11/2007 :  08:04:13  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
No vono kdyz se to tak vezme, tak hovno v kosi neni vlastne ani nic divnyho. Najdes je uz skoro vsude, a ne jen tak ledajaky, kose primo na hovna v kosi!

Nicmene vypada to ze zatim vedu, hovno mam lednici, v mrazaku, v polozce premie a bohuzel i v ty hlavni polozce. A to nemluvim o kosi na hovna co tu ma kocka.

Nicmene tenhle post sem zalozil s jinym umyslem nez vest vasnive debaty o exkrementech, chtel sem jen poukazat na to rejpani a doufal, ze dokud je hovno v kosi, nebudete se hadat. A hovno v kosi se najde vzdycky, to si muzete bejt jisty, at uz u Octovych kamosu nebo u Deky v lednici (fuuuuj) :)

.. kdyz ja bych si proste jen pral, aby "vsichni zili stastne a hrali AO az do smrti"... Proste se mi libila ta atmosfera v CZA nekdy pred rokem kdyz sem poprvy s Metacrawenem brazdil Subway a vsechno bylo tak nak pohodicka. Ale nevim, treba jen moc ctu Imperko :)

Edited by - Metacrawen on 28/11/2007 08:06:26
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 28/11/2007 :  08:37:32  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vono kdyz se to tak vezme, tak hovno v kosi neni vlastne ani nic divnyho. Najdes je uz skoro vsude, a ne jen tak ledajaky, kose primo na hovna v kosi!

Nicmene vypada to ze zatim vedu, hovno mam lednici, v mrazaku, v polozce premie a bohuzel i v ty hlavni polozce. A to nemluvim o kosi na hovna co tu ma kocka.

Nicmene tenhle post sem zalozil s jinym umyslem nez vest vasnive debaty o exkrementech, chtel sem jen poukazat na to rejpani a doufal, ze dokud je hovno v kosi, nebudete se hadat. A hovno v kosi se najde vzdycky, to si muzete bejt jisty, at uz u Octovych kamosu nebo u Deky v lednici (fuuuuj) :)

.. kdyz ja bych si proste jen pral, aby "vsichni zili stastne a hrali AO az do smrti"... Proste se mi libila ta atmosfera v CZA nekdy pred rokem kdyz sem poprvy s Metacrawenem brazdil Subway a vsechno bylo tak nak pohodicka. Ale nevim, treba jen moc ctu Imperko :)

tak to radši ani nehledej clip jménem 2girls1cup

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 28/11/2007 :  09:06:19  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsou takový vlny, půl roku, nebo tak nějak před tvými šťastnými vzpomínkami ze subwaye, se tu řešilo pokládání funkcí prezidentů, odcházelo se z orgu do jinejch, Šleglik s Kráskou plnili Czabot svýma, no jak to říct slušně...řečma, Pertha vzpomínal na impérku s Khaotem kdo jim všechno ublížil a vůbec to byla taková taky zajímavá doba. Takže tě můžu uklidnit, třeba za půl roku budeš mít zas lepší pocit z toho.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 28/11/2007 :  09:38:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
Pertha vzpomínal na impérku s Khaotem kdo jim všechno ublížil a vůbec to byla taková taky zajímavá doba. Takže tě můžu uklidnit, třeba za půl roku budeš mít zas lepší pocit z toho.

No tak to bych snad s diskuzema na téma jestli whinovat nad patchem nebo ne nesrovnával:-)

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 28/11/2007 :  09:56:10  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
No tak to bych snad s diskuzema na téma jestli whinovat nad patchem nebo ne nesrovnával:-)

Jasně, teď je to jen takový decentní pošťuchování. Jen sem chtěl, aby si nemyslel, že to dycky byla selanka v podvečer.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 29/11/2007 :  15:12:17  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
A tak je to skoda no, z myh zkusenosti to vetsinou byva tak, ze org drzi spolu a kdyz se do nekoho prudi, tak je to nekdo z jine org :)

Ale rekl bych ze je to do jisty miry i tim, ze se znate buhvijak dlouho a uz si proste nekteri "lezou na nervy" :)

No nic, az zas nekdo budete chtit zacit rejpat, vzpomente si na to nevinne hovno v kosi :)
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:06:45  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:

++

nic lepsiho nez ++ ale prece neni !

PS:
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 30/11/2007 :  13:51:26  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

A tak je to skoda no, z myh zkusenosti to vetsinou byva tak, ze org drzi spolu a kdyz se do nekoho prudi, tak je to nekdo z jine org :)

Ale rekl bych ze je to do jisty miry i tim, ze se znate buhvijak dlouho a uz si proste nekteri "lezou na nervy" :)

No nic, az zas nekdo budete chtit zacit rejpat, vzpomente si na to nevinne hovno v kosi :)

tak jsme nejaky hovinko potkal vcira v totwu kde jsme se zbavoval flagu... rikam si, jsou tu nejaci prckove, tak jim prasknu liena, buch buch buch lezi...rikam berte dm uvnitr... a kdopak se to neozve? Bubak! Bubaku calni konto a poyen doce nahoru... je treba ted kazdej clovicek :)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 30/11/2007 :  14:15:01  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

quote:

tak jsme nejaky hovinko potkal vcira v totwu kde jsme se zbavoval flagu... rikam si, jsou tu nejaci prckove, tak jim prasknu liena, buch buch buch lezi...rikam berte dm uvnitr... a kdopak se to neozve? Bubak! Bubaku calni konto a poyen doce nahoru... je treba ted kazdej clovicek :)

Nj sem si chtel zkratit nudu tak si hraju s enfem, vstoupil sem do Bubbless kde obcas poradim nakymu nubovi a bavim se kdyz posloucham Goodbosse jaky ma plany vest New Spirits / Good Spirits / Bubbless do valky proti omletam :) Uz mu z toho asi hrabe, vypada to jako kdyz chce ovladnout celou RK :)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 30/11/2007 :  14:29:26  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by AnpetuWi

quote:

Nj sem si chtel zkratit nudu tak si hraju s enfem, vstoupil sem do Bubbless kde obcas poradim nakymu nubovi a bavim se kdyz posloucham Goodbosse jaky ma plany vest New Spirits / Good Spirits / Bubbless do valky proti omletam :) Uz mu z toho asi hrabe, vypada to jako kdyz chce ovladnout celou RK :)

Nikdy jsme o nem neslysel... to asi nebude muj vudce :)
Enfika udleej twinka... panthera 100 do rukou nahodis...
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 01/12/2007 :  09:11:44  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Goodboss je Gunzfx, typek co zalozil Good Spirits a ted i Bubbless. Umi motivovat lidi a ikdyz treba ma vetsinu nubu, tydle dve org maji straaasne moc lidi, takze sem zvedavej jak pujde valka proti omletam.

Jinak twinka nevim, Panthera 100 nemam a je to dost velky vydaj pro me za neco co pak ani nevyuziju (pze mam do totwu enga), takze spis budu dal setrit. Rozjel sem ho jen abych si zkratil nudu a protoze enfove me bavi (mam proste rad ten pocit ze muzu ochranit tym od aggra) a jeste zadnyho poradnyho nemam.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000