Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Arena Season 3
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 31/10/2007 :  10:20:46  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
Nevi nekdo kdy cca bude? Nepsal nahodou nekde blizz ze 14 dni pred ni daji vedet?

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/10/2007 :  11:20:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Neví. Psal.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/11/2007 :  14:50:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Neví. Psal.

janku janku, ty porad hrajes za toho paladina ? co z tebe bude..
ja te videl snad vcera nebo kdy v bance v shatrath, jen jsem si nemohl vzpomenout, jestli ten tvuj pala je Ianek nebo Yanek

taky by me zajimalo, kdy konci sezona.. pac pry pak budou nejake lepsi veci a ty stare levnejsi nebo co...
tak abych si zbytecne neutracel tech mych par bidnych bodiku..

prave jsem slysel, ze za zhruba 14 dni ma byt konec ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/11/2007 :  16:36:21  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
Dneska se mi zacal stahovat patch 2.3. Povazuji to za jasny signal, ze patch bude aplikovan budto 7. nebo 14.11. Paklize se blizzard nechal slyset, ze PvP Seasson 3 nezacne spolecne s vyjitim patche, ale daji hracum avizo alespon 14 dni dopredu, pak skromne prognozuji zacatek sezony na 21. ci 28.11.
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 03/11/2007 :  16:33:33  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
takze farmit a nekupovat?

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/11/2007 :  17:02:52  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No, ono to není jasný, jak víme tak byly případy kdy pustili download, ale patch pak třeba ještě měsíc nebyl...

Nicméně už aby to bylo, patch i nová sezóna.

Pokud si můžu tipnout, tak patch nejdřív toho 14., spíš později.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 03/11/2007 :  17:40:26  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
nevim jestli to uz nekde padlo (snad ne) ale uz nekde psali, ze season 3 nezacne spolu s patchem 2.3 ale nejspis 14 dni po aplikaci patche na live... (nebo tak jsem to anglicke sdeleni pochopil ja)

no mmo
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/11/2007 :  01:23:00  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

nevim jestli to uz nekde padlo (snad ne) ale uz nekde psali, ze season 3 nezacne spolu s patchem 2.3 ale nejspis 14 dni po aplikaci patche na live... (nebo tak jsem to anglicke sdeleni pochopil ja)

Psali, ze je uz velmi pravdebodobne, ze Season3 neodstartuje souscasne s realeasnutim 2.3 . Odstartovani S3 ohlasej 2 tydny predem.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 04/11/2007 :  15:01:21  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
takze jeste nejakej cas na farmeni bodu

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 05/11/2007 :  01:27:44  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
janku janku, ty porad hrajes za toho paladina ? co z tebe bude..
ja te videl snad vcera nebo kdy v bance v shatrath, jen jsem si nemohl vzpomenout, jestli ten tvuj pala je Ianek nebo Yanek

taky by me zajimalo, kdy konci sezona.. pac pry pak budou nejake lepsi veci a ty stare levnejsi nebo co...
tak abych si zbytecne neutracel tech mych par bidnych bodiku..

prave jsem slysel, ze za zhruba 14 dni ma byt konec ?

Když to dobře vyjde, tak Gladiator pitcho! Yanek byl můj evul twin, ale movnul pryč spolu se všema international gildama, /cry. BTW: Pala > all - leveluju (ok... nechávám si levelovat, nesnáším leveling) druhého.

Jinak ja psal ZiELL - S3 začne 2 týdny od momentu, kdy to Blizz ohlásí. Tudíž počítejte po této středě eště s minimálně dvěma přepočty.

Edited by - Jedi_Knight on 05/11/2007 01:28:30
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 05/11/2007 :  11:33:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, vsak jsem to psal ^. Jinaka na Yanka si pamatuju, toho jsme gankovali kdysi ve Felwoodu tak dlouho, dokud jeho guilda na nas neslozila raid

REVOLUTION

Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 06/11/2007 :  14:59:04  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Ked sme u tej sezone c. 3, docela by ma zaujimal nazor verejnosti (teda vas :-) na skutocnost ze zpristupnia arena set 1 (vratane zbrani) za honor. Mna osobne to riadne rozcarovalo, ani nie tak skutocnost ze si to budu moct kupit aj ludia ktory mozno nemaju az taku zrucnost (skill), pripadne dobre zlozenie tymu (problem je asi vzdy tu, nie v skille) na uspech a tym padom vysoky rating v arene ... doslova ma sere ta neskutocna lahkost ktorou to pojal blizzard. Predsa neni mozne aby ste ziskali epicku zbran za "trapnych 30 000 honoru, arena 1 set najdrahsie casti za 14 500 ... to popiera veskeru logiku, uz len tym ze obycajny modry PvP set sa stava drahsim. Bohuzial dockame sa toho ze dokolecka behajuci idioti v AV (tzn. leecheri) budu behom neceleho tyzdna behat v geare ktory bude zrovnatelny s kvalitou gearu tvrdsieho a nedostupnejsieho gearu z PvE. Tu vychadza do popredia otazka naco robit PvE ked musite vynalozit niekolkonasobne vyssiu snahu na ziskanie ekvivalentu toho co ziskate v PvP zato ze budete leechovat a v druhej ruke drzak salek kavy. Ano, su ludia ktory beru PvE ako vyzvu a ide im viac o uspech nez o gear ako taky, ale kazdeho z nas urcite potesi ziskanie "fialovej" ..

Ocakavam vase nazory :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 06/11/2007 :  15:06:19  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Skill? Nedostupnost? Asi hrajeme jinou hru

Pokud pominu leechery, tak mimo mainů i většina altů už minimálně S1 set má - a stačilo tomu věnovat něco přes hodinu týdně.

Jednak jeho nákup za honor je IMHO časově náročnější než dát občas pár arena zápasů (cca 7-8 hodin v AV na jeden kousek, oproti zhruba 5 hodinám v aréně na low ratingu), jednak rozdíl mezi S1 a S3 je dostatečně propastný, že bych se tím vůbec nevzrušoval..

Edited by - Marigold on 06/11/2007 15:07:54
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 06/11/2007 :  15:44:06  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Nechcel som nikoho urazit, preto som radsej "skill" spomenul, i ked mi je jasne ze zlozenie tymu udela viac nez vsetko ostatne :o).

S tym casovym faktorom je hodne relativne. Na jednu stranu mas pravdu, da sa to brat z uhla pohladu ktory si napsal. Na stranu druhu, pokial budem moc chciet, po 2.3 nazbieram set 1 behom 3-4 dni a to je hodne hardcore oproti 2.2 ked ti sice stacilo hrat hodinu tydne, ale taky si ho zbieral 2 mesiace i viac.

Dalsia vec je napr. skutocnost ze arena 1 a 2 zbrane maju totoznu grafiku, tzn. su k nerozoznaniu. Napr. ja si ted o tyzden budem kupovat moje vysnivane kladivo (dvojrucak) arena 2 a proste ma stve ze na neho cakam doslova jak idiot viac nez mesiac a jeden z dovodov mojho ocakavanie je aj jeho graficky design ktorym hovori "pozor na nej", ale pak si milion ludi vojde do AV a na dalsi den ma tu samou zbran, akurat o par DPS min .. no pfuj :o(

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/11/2007 :  15:55:10  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No, je to uz vskutku normalni vec, za tu dobu uz jsem si na Blizzard zyvknul. A aspon ze je tam rozdil, ze full s3 main sejme rychle full s1 alta. Ale jedna se o dalsi free epics jako pred TBC

REVOLUTION

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 06/11/2007 :  16:35:16  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
zadne free epix nejsou, vzdy pro to clovek musi neco udelat
bud jet arenu 3 mesice v kuse 1 hodinu tydne :D
a nebo farmit honor, ono to zase tak lacine neni - a navic ma clovek jen 5 slotu, zbytek musi doplnit dalsima honor vecma, takze who cares...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 06/11/2007 :  17:09:05  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
podla mna je to super vec ze S1 je za honor. primarne berem S2-3 heal veci, z pve heal /tank a teraz si konecne mozem vyskusat aj retri palata kedze si kupim S1. a to nehovorim uz o tom ze si mozem "slusne" vybavit altikov ktorych som prave doleveloval bez toho aby som zas behal T4instancie a heroiky.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/11/2007 :  17:30:19  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

zadne free epix nejsou, vzdy pro to clovek musi neco udelat
bud jet arenu 3 mesice v kuse 1 hodinu tydne :D
a nebo farmit honor, ono to zase tak lacine neni - a navic ma clovek jen 5 slotu, zbytek musi doplnit dalsima honor vecma, takze who cares...

Jak je neco za honor = free
Leech arena bodu stoji aspon real cas na cekani na item a ani nejde tak o played jak grind honor par dni na vsechny veci

REVOLUTION

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/11/2007 :  18:34:03  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
bude všechno S1 nebo jenom armor?

-
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/11/2007 :  20:22:11  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

bude všechno S1 nebo jenom armor?

vse

REVOLUTION

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:11:10  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
abych tedy odpovedel na otazku kvuli ktere vzniknul tento topic : patch 2.3 vyjde 13. listopadu a season 3 vyjde tyden potom tzn. 20. listopadu. Ratingy vsech tymu budou resetovany na rating 1500, na season 3 veci bude potreba minimalne 1850 personal rating a na pouze s3 ramena bude potreba 2000 personal rating. Uz na to taky jakou dobu setrim takze si jako roguna okamzite koupim obe dve vengefull zbrane :)

*Counter strike: Source - 5 years
World of Warcraft - 3 years
Neverwinter Nights - 2 years
Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:15:15  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GuuK

abych tedy odpovedel na otazku kvuli ktere vzniknul tento topic : patch 2.3 vyjde 13. listopadu a season 3 vyjde tyden potom tzn. 20. listopadu. Ratingy vsech tymu budou resetovany na rating 1500, na season 3 veci bude potreba minimalne 1850 personal rating a na pouze s3 ramena bude potreba 2000 personal rating. Uz na to taky jakou dobu setrim takze si jako roguna okamzite koupim obe dve vengefull zbrane :)

Koupis si je az budes mit personal raitng 1850....

Afaik ne na vsechny S3 veci je potreba personal rating. Bude potreba pouze na:
- zbrane: 1850 personal rating
- ramena: 2000 personal rating

ostatni S3 veci jsou bez personal rating requirements

EDIT: dalsi vec, nevyjde 13.teho a 20.teho, to bude v US, u nas v EU to bude pravdepodobne 14. a 21. listopadu po udrzbe

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."

Edited by - Little on 07/11/2007 15:17:37
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:16:56  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
na season 3 veci bude potreba minimalne 1850 personal rating
jenom na zbrane

quote:
si jako roguna okamzite koupim obe dve vengefull zbrane :)

myslis ze das hned prvni tyden 1850? uz nevim jak to bylo na zacatku s2, slo to rychle nebo se drtiva vetsina teamu placala nekde kolem 1700?

Edited by - qsubt on 07/11/2007 15:19:11
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:20:45  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
jojo to je mozny ani sam nevim kolikateho dnes je ale tak snad to vsem doslo ze to nebude par hodin pred udrzbou ale az po udrzbe :) jinak 1850 personal rating ma clovek hned, vicemene hned po prvnim tydnu pokud to aspon trochu ovlada a mate pravdu tech 1850 je potreba jenom na zbrane sem to trochu prehlid :P sem to nejak moc nezkoumal spis by me docela stvalo kdyby bylo potreba nejakejch 2200 rating k tomu uz by se dostavalo hur

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:23:12  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
no doufam ze to dam behem prvniho tydne kdyz ne tak hold budu muset koupit nejakou vengefull vec predem aby mi body zbytecne nepresahli 5k

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing

Edited by - GuuK on 07/11/2007 15:23:31
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:26:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No prvni tyden to budou chtit vsichni urvat, aspon tech 1850 personal vcetne me a priprav se na peklo, protoze to bude peknej zahul. Nebo aspon ja pocitam s tim, ze to bude velka namaha. A vubec neber jako meritko S2 jak vypada ted kde ted ma uz i team 4/5 - 5/5 merciless a da se pres ne i dostat na tech 1850, S3 bude jeste mnohem horsi. Vidim to tak, ze tihle budou radi, kdyz se 1. tyden udrzej na 1500 +- .

REVOLUTION

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:29:58  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
jo to jo to bude pekna bitka uz se na to tesim ale zase si myslim ze to tak hrozny nebude, horsi to bude pro tymy ktery se ted pohybujou nekde na 1300 - 1500 a budou potkavat tymy ktery maj pres 2k, to budou strasny jatka. nevidel bych to tak blede, ten kdo ma 2k+ rating v soucasny dobe, ma minimalne 4 merciless veci a umi to trochu ovladat ten 1850 rating v prvni tydnu da.

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2007 :  15:47:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Uvidime

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/11/2007 :  16:01:10  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
1850 je relativně málo, ale nevidím důvod, proč ho dávat zrovna první týden. Zbrań je sice pěkná, ale první týden bude hrát každej blázen a stejně tak každej skiller.

1850 bohatě stačí druhej nebo třetí týden.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2007 :  16:09:52  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Je to presne nastaveny tak, aby zbrane neslouzily pro "PvE leech". To jsou slova Blizzardu. Kdo da nad 1850 personal uz proste neco zahraje a tak to ma i zaslouzeny.

Nicmene 1850 na zbran bude chtit asi vetsina lidi nebo aspon ja. Kdyz mas 5000 bodu, tak zbran je nejvetsi boost na zacatek a pak dalsi tyden treba zkusit urvat ramena ale to uz je vcelku jedno

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/11/2007 :  16:36:13  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jen mi neni jasne, jak budu shanet 1850 personal rating s feral druidem.

Cele je to krasne sarkasticke. Nejlepsi pve equip (konkretne feral damage staffka) je za arena pointy, u druida mam celkem slusny pvp equip (300+ resilience) a v podstate nemam sanci se vyhrabat nad 1600 rating jinak, nez lognout pve equipnuteho palata, vyhrat 7 her a relognout na 3 hry s druidem.

A nerikejte mi, ze to je o skillu, kdyz oba dva chary hraju stejny clovek...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 07/11/2007 :  16:55:31  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Cele je to krasne sarkasticke. Nejlepsi pve equip (konkretne feral damage staffka) je za arena pointy, u druida mam celkem slusny pvp equip (300+ resilience) a v podstate nemam sanci se vyhrabat nad 1600 rating jinak, nez lognout pve equipnuteho palata, vyhrat 7 her a relognout na 3 hry s druidem.

respecni na restodruida a 1850 v 2v2 das i bez equipu;]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/11/2007 :  16:58:21  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

respecni na restodruida a 1850 v 2v2 das i bez equipu;]

Njn asi budu muset. Respektive pujdu v kombinaci feral equipu a pve equipu. Ale fakt mi neni jasne, proc potom je ve hre feral pvp equip...
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/11/2007 :  17:00:17  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidíš, Rahmíku, a to už teď nepůjde...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 07/11/2007 :  17:12:30  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Njn asi budu muset. Respektive pujdu v kombinaci feral equipu a pve equipu. Ale fakt mi neni jasne, proc potom je ve hre feral pvp equip...
a co 3v3? koem 2000 hravaji i feralove, s warem a healerem..
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  17:25:40  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
2v2 resto druid s rogunou je fakt imba kombinace, pak taky dost potkavame feral druid, warr a holy palat. je to asi hodne oblibeny jinak feral druid na 2v2 bych rekl ze je nepouzitelna zalezitost

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2007 :  17:59:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No Rahmane, on uz asi v dnesni dobe spadnul feral druid ve 2v2 do situace retribution paladina. Tam se oba nechytaj a ani nevim jestli se nekde nejak chytaj, ja kombinace s feral druidem vubec nepotkavam, to uz i ten moonkin je tam casteji.

EDiT: no tak jsem ted potkal kolem ratingu 1900 holy/disc priesta a feral druida a tohle combo nevim no, neudelali absolutne nic a to pomaham 20resil palatovi.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 07/11/2007 18:38:51
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/11/2007 :  18:43:58  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Tak po pravdě co by měl feral druid dělat... V kočce je hned mrtvej, je to lahůdka pro melee i castery, v medvědovi neudělá damáž, a healovat?

Spíš než k retri palátovi bych ho přirovnal k prot warovi. Ale asi by mohl specnout resto a nabrat equip tak, že...

To že nepůjde táhnout alty mainama je asi dobře...
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  18:49:07  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
pokud druid tak resto, a kdyz resto tak bud s rogunou nebo se shadow priestem.

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2007 :  21:10:07  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem, jaka kombinace prichazi v uvahu s retri palatem ve 2v2? Retribution paladin + rogue me napada, jinak je vyrizenej.

REVOLUTION

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 07/11/2007 :  21:40:48  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
retri paladin ? no .... retri paladin do aren bud nepatri a nebo kombinace pala a rogue a nebo sem videl kombinaci retri palat a warr

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing

Edited by - GuuK on 07/11/2007 21:41:24
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 07/11/2007 :  22:21:44  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

Mimochodem, jaka kombinace prichazi v uvahu s retri palatem ve 2v2? Retribution paladin + rogue me napada, jinak je vyrizenej.

warlock predsa

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/11/2007 :  08:03:37  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

já se s feral druidem normálně chytám, mám 1300 rating

dejme tomu, že patřím do kategorie stojící terč :)

-
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 08/11/2007 :  09:22:32  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Ty S1 veci budou jen za Honor, nebo i za nejaky marky ?

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/11/2007 :  09:38:44  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
i marky

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 08/11/2007 :  09:39:05  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já bych ti na to něco řekl, ale ty bys to asi nechtěl slyšet :)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/11/2007 :  09:43:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1629.0

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 08/11/2007 :  10:17:04  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:
Originally posted by Sorrow

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1629.0

Diky :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 08/11/2007 :  10:23:33  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
huste to jsem potreboval :D

Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 12/11/2007 :  15:38:27  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
jak jsem koukal tak stejně main hand zbraně(některý nebudou vyžadovat rating viz.)

Main-Hand sword - žádná req.
http://www.worldofraids.com/news/october/arena/weapons/slicer.jpg

Off-hand sword - 1850 req.
http://www.worldofraids.com/news/october/2.3/arena/quickblade.jpg
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 12/11/2007 :  15:50:33  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
mno mam merc legy a ruce
vidim to tak ze hned za honory vemu S1 spellblade, S3 headku a pak dosetrim a asi S1 ramena (nez udelam rat na S3 - kupovat S2 ramena je asi mrhani bodama) a S3 chest

akorat ted nevim jestli za locka vzit spellblade a orb of souleater / endgame nebo tu staffku
chci s tim raidit i pvp
ted mam jen orb of souleater (offhand) a modry greatsword of horrid dreams
poradi nekdo nebo je to jen OT
jo a mam krabici

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly