tak se tomu da PG 18 a bude po problemech pak bude Jedi na rok tvrdyho hrani a vsichni budou spokojeny :) a jako bonus bude hodne krve a nasili
Hehehe, to bych bral
LA sa dobrovolne neodstrihne od polovice trhu
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
tak se tomu da PG 18 a bude po problemech pak bude Jedi na rok tvrdyho hrani a vsichni budou spokojeny :) a jako bonus bude hodne krve a nasili
Hehehe, to bych bral
za prve.. a za druhe tezko bude krev a nasili v SW hre, pac na tom si, co ja vim, lucas celkem zaklada - ze v SW filmech a hrach sice umiraji charaktery po stovkach, tisicich a milionech, ale krev a podobne naturalni zabery nikdy neuvidis..
quote:Originally posted by JerzeeG za prve.. a za druhe tezko bude krev a nasili v SW hre, pac na tom si, co ja vim, lucas celkem zaklada - ze v SW filmech a hrach sice umiraji charaktery po stovkach, tisicich a milionech, ale krev a podobne naturalni zabery nikdy neuvidis..
O krev a nasili nejde.. ja vim, ze ve filmech ze stormiku krev necakala a z rebelu uz vubec ne, ale stacila by mi ke stesti tahle cast "tak se tomu da PG 18 a bude po problemech pak bude Jedi na rok tvrdyho hrani"
O krev a nasili nejde.. ja vim, ze ve filmech ze stormiku krev necakala a z rebelu uz vubec ne, ale stacila by mi ke stesti tahle cast "tak se tomu da PG 18 a bude po problemech pak bude Jedi na rok tvrdyho hrani"
tak v tom pripade viz bod "za prve.." (ktery se vztahuje k predchozimu robiwanovu postu)
Hehehe, to bych bral
za prve.. a za druhe tezko bude krev a nasili v SW hre, pac na tom si, co ja vim, lucas celkem zaklada - ze v SW filmech a hrach sice umiraji charaktery po stovkach, tisicich a milionech, ale krev a podobne naturalni zabery nikdy neuvidis..
nazdar jerzee, ty ještě žiješ?
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“