Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 problem s WoW politikou
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  11:49:15  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Lidi mam dotaz, stala se mi silena vec, zajimalo by me, zda ma nekdo podobne zkusenosti. Koupil jsem novy acc WoW, hral jsem necelych 14dnu a vcera rano jsem lognul a vsechny penize co jsem mel a veskery obsah baglu (prodatelny) byl pryc.

Za prve, nechapu jak se tohle mohlo stat
Za druhe, psal jsem tohle blizzardum a ti mi jeste dali ban na 72hodin za to, ze porusuji pravidla, atd. Tak jsem psal znova, ze nechapu trestu a bylo mi oznameno, ze pujcuji account, prodavam herni obsah ven, atd...

Proste to naprosto nechapu, stalo se vam neco podobneho?

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 19/10/2007 :  13:23:14  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych že je to prostě riziko spojené s koupí existujícího accountu (což samo o sobě je proti Terms of Service, accounty jsou z hlediska Blizzardu nepřevoditelné).

Jednak nikdy nevíš co kdo s accountem předtím prováděl, jednak si ho původní majitel může vždycky vzít zpátky (nemluvě o to rozprodání equipu), a Blizzardi Ti nepomůžou, protože jsi ten account proti pravidlům koupil.

Smůla..

Edited by - Marigold on 19/10/2007 13:24:03
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:04:46  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Řekl bych že je to prostě riziko spojené s koupí existujícího accountu (což samo o sobě je proti Terms of Service, accounty jsou z hlediska Blizzardu nepřevoditelné).

Jednak nikdy nevíš co kdo s accountem předtím prováděl, jednak si ho původní majitel může vždycky vzít zpátky (nemluvě o to rozprodání equipu), a Blizzardi Ti nepomůžou, protože jsi ten account proti pravidlům koupil.

Smůla..

"Koupil jsem novy acc WoW, hral jsem necelych 14dnu"

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:16:05  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

"Koupil jsem novy acc WoW, hral jsem necelych 14dnu"

hm to pochybujem ze by sa knemu chovali tak keby mal novy acc. a pochybujem ze za 14dni by mal nieco co sa dalo predat ak sa jednalo o novy a fresh acc. :D 10g ?

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:23:29  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Ano, opravdu jsem koupil uplne novy acc, protoze o puvodni jsem prisel. Chtel jsem hrat znova, tak jsem zacal trialem a pak jsem doaktivoval novou verzi hry, takze nechapu z ceho me obvinuji....
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:28:00  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Ano, opravdu jsem koupil uplne novy acc, protoze o puvodni jsem prisel. Chtel jsem hrat znova, tak jsem zacal trialem a pak jsem doaktivoval novou verzi hry, takze nechapu z ceho me obvinuji....

Jak si přišel o starý? Pravděpodobně je ten nový na stejné jméno, že? Tady někde bude zakopaný pes...
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:33:06  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nehrajes to treba z herny? Nebo nevedel nekdo tve heslo?
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:36:07  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

Jak si přišel o starý? Pravděpodobně je ten nový na stejné jméno, že? Tady někde bude zakopaný pes...

ne, je tam jak novy mail, tak nove jmeno...a jak jsem o nej prisel? To bych sam rad vedel, jeden den zaloguju a ucet nikde...uznavam, ze ten prvni byl darovany od kamarada v tomhle ohledu drzim hubu, ale tady ten je uplne novy koupeny, nema to s tim starym co spolecneho...
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:37:03  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

A nehrajes to treba z herny? Nebo nevedel nekdo tve heslo?

Ne, hraju jen doma nebo v praci. Uz projizdim pocitace, jestli treba nemam v PC nejaky keylogger nebo neco podobneho. Zajimave je, ze kdyz jsem se zalogoval a chybely mi ty goldy, tak jsem mel vse v bance a celou vybavu na sobe. Kdyby na tom uctu nekdo byl, tak prece proda vse...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:58:00  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Jaké máš heslo.. nejlepší je pouzívat kombinaci čísel a písmen. Nejlepe něco co není moc logické...

Ukje873kce21kelc320 dobré heslo
lucinka špatné heslo

:PP
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  15:25:16  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Jaké máš heslo.. nejlepší je pouzívat kombinaci čísel a písmen. Nejlepe něco co není moc logické...

Ukje873kce21kelc320 dobré heslo
lucinka špatné heslo

:PP

Jasne, delam admina siti, takze vim, jake ma byt heslo, mam pismena, cisla, podrzitka, hvezdicky :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 19/10/2007 :  17:18:30  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no jestli je vse jak rikas tak je to mimoradne divne...a mam tendenci ti spis neverit...

keylogger nebo herna byli prvni veci ktery me napadli...pokud vyloucis obe...tak nevim :-D

edit: a co treba neprejici sourozenci? manzelka apod.?

no mmo

Edited by - celdric on 19/10/2007 17:19:00
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/10/2007 :  17:39:48  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

mam tendenci ti spis neverit...

Tak tady v tohle by asi nemělo smysl kecat...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/10/2007 :  19:36:13  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
pokud je vse jak rikas tak bych se nebal vlka nic a zhusta bych se do blizzu oprel at vysvetli v cem jsem jsem / reps jsi porusil ToU / EULA a proc ti odmitaji pomoct s resenim puvodne reportovaneho problemu.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  20:20:17  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jestli je vse jak rikas tak je to mimoradne divne...a mam tendenci ti spis neverit...

keylogger nebo herna byli prvni veci ktery me napadli...pokud vyloucis obe...tak nevim :-D

edit: a co treba neprejici sourozenci? manzelka apod.?

proc neverit? Neni mi 11 let abych si jen tak stezoval. Proste to tady pisu, jestli nahodou s nekym taky tak Blizzove nezametli...Do herny opravdu nechodim, mozna ten keylogger, ale to uz je vse pryc.

Sourozence tady nastesti nemam, manzelka je tehotna a porad spi, takze ta by to taky neudelala :)
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  20:22:25  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

pokud je vse jak rikas tak bych se nebal vlka nic a zhusta bych se do blizzu oprel at vysvetli v cem jsem jsem / reps jsi porusil ToU / EULA a proc ti odmitaji pomoct s resenim puvodne reportovaneho problemu.

o to se snazim, prvni jsem byl mily a snazil jsem se to resit jen jako stiznost a nedorozumeni. Ale kdyz mi odepsali podruhe, ze jsem proste porusil pravidla tak jsem jim napsal zhusta at mi laskave do detailu upresni co jsem udelal a popisou mi to. Ja doufam, ze se to nejak vysvetli, tohle jsem proste od Blizzardu necekal...
Go to Top of Page

fo
Starting Member

8 Posts

Posted - 19/10/2007 :  21:38:08  Show Profile  Send fo an ICQ Message Send fo a Private Message  Reply with Quote
Mne osobne je to uplna zahada, clovek si kupi novy acc expi si postavu , robi si trade skill na zarabanie, 1 den sa napoji nema goldy a item ale ma oblecenie a banku.

pise o pomoc namiesto pomoci dostane po papulu a poslednu vystrahu.
hrozne by ma zaujimalo ako by blizzard riesil tento pripad keby sa to stalo niekomu kto je znami z pvp alebo pve ktoreho pozna vela ludi ci uz kvoli first killom alebo best ratingom.
Go to Top of Page

fo
Starting Member

8 Posts

Posted - 19/10/2007 :  21:45:38  Show Profile  Send fo an ICQ Message Send fo a Private Message  Reply with Quote
ak tu ma niekto dost bohate skusenosti s powerlvlingom vie mi napisat kolko lvlov by dokazal dat z hunterom ktory by mal played 2 a pol dna ?
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 19/10/2007 :  21:49:55  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
zkus napsat GMku jinej den bude tam sedet jinej clovek kterej treba bude mit naladu neco resit ... kazdopadne je to velmi zajimavy pokud sis levloval novej char pochybuju ze si mel vic jak 50goldu a nevim co resis

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/10/2007 :  21:54:40  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

zkus napsat GMku jinej den bude tam sedet jinej clovek kterej treba bude mit naladu neco resit ... kazdopadne je to velmi zajimavy pokud sis levloval novej char pochybuju ze si mel vic jak 50goldu a nevim co resis

asi zkusim jiny GM :) no mel jsem tam 130g na 33lvl. Tak je mi to celkem lito, ze nemam nic, ale to by me tak nestvalo, jak rika kamarad, goldy se vzdy najdou, me spise stve ten ban na 72hodin...
Go to Top of Page

fo
Starting Member

8 Posts

Posted - 19/10/2007 :  22:29:32  Show Profile  Send fo an ICQ Message Send fo a Private Message  Reply with Quote
nejde o goldy ani o tie itemy , ide o princip ako to blizzard vyriesil.

preste ten clovek je s toho sklamany a asi kadzy z nas by bol.
ale ked niekomu blizzard napise ze porusil niekolko pravidiel a jedno bolo ze robil powerlvling za ucelom predat acc tak je podla mna dost blbost to napisat , played 2 dni 12hodin , 33 lvl 130 goldy.

tomu sa hovori pwrlvling ?
(keby isiel pwrlvling nerobil by si ziadne profesie aby ho to nezrzovali ale kedze ma novy acc tak profesie musel robit aby zarobil na mounta a podobne sracky)
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/10/2007 :  23:47:44  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

no mel jsem tam 130g na 33lvl

mužu se zeptat odkud si je vzal?
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 20/10/2007 :  00:13:29  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Treba prodava vlnu...na DT bejvala dost draha :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 20/10/2007 :  00:26:05  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

presne tak, prodaval jsem wool cloth, mam jen mining a skinning. Na DrakThulu se dobre prodava i copper bary a to tak, ze hodne dobre. Navic mam za sebou neco dungu a taky mi padl world drop, ktery jsem prodal za 25g. Takze to neni nemozne...a mam doma tehotnou zenu a chodim do normalni prace, hraju jen po nocich...
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/10/2007 :  00:32:18  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
urcite zkus jinyho GM kamosovi hackli acc smazali mu eqip full epic skvely veci a gm rek ok vracim a narhal mu starter pack pro lvl 53 zeleny shity a prestal se s nim bavit druhej den napsal znova jinymu a ten mu to vratil i z gemama a enchantama a jeste se omluvil

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 20/10/2007 00:32:41
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 20/10/2007 :  08:56:47  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
tech 130g s trochou stesti bych nevidel nerealne...ja zacal paladinku na AD a na 32. levelu tam mam asi 45g...padli mi 2 modry BOEcka na low levely...a kdyby mi padl nejakej slusnej kver modrej tak jsem moh bejt o 100g bohatsi...holt na low levelech nektery veci jsou predrazeny kvuli twinkum...
nebo vam prijde normalni vysolit za modry boe mec pro 28. level cenu kolem 120g BO?

no mmo
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 20/10/2007 :  10:19:17  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

urcite zkus jinyho GM kamosovi hackli acc smazali mu eqip full epic skvely veci a gm rek ok vracim a narhal mu starter pack pro lvl 53 zeleny shity a prestal se s nim bavit druhej den napsal znova jinymu a ten mu to vratil i z gemama a enchantama a jeste se omluvil

OK, diky za radu, zkusim jeste to druhe GM, snad to nejak dopadne. Hlavne doufam, ze mi po tech 72hodinach ten acc pusti. Vcera jsem psal dost husty mail, ze me to uz nebavi jak se mnou zametaji a jeste se neozvali, jinak se ozyvaji celkem rychle, tak nevim...
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 20/10/2007 :  10:20:18  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

tech 130g s trochou stesti bych nevidel nerealne...ja zacal paladinku na AD a na 32. levelu tam mam asi 45g...padli mi 2 modry BOEcka na low levely...a kdyby mi padl nejakej slusnej kver modrej tak jsem moh bejt o 100g bohatsi...holt na low levelech nektery veci jsou predrazeny kvuli twinkum...
nebo vam prijde normalni vysolit za modry boe mec pro 28. level cenu kolem 120g BO?

presne tak, twinkove jsou a budou a ty veci na low lvl jsou cim dal tim drazsi, takze kdyz ma clovek stesti a ono to padne, tak se to proda...
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 20/10/2007 :  11:53:33  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
nemel jsi nahodou falesnou krabici?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 20/10/2007 :  12:13:39  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

nemel jsi nahodou falesnou krabici?

tak to snad ne, koupil jsem ji v obchode, byla zatavena...
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:08:00  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lidi mam dotaz, stala se mi silena vec, zajimalo by me, zda ma nekdo podobne zkusenosti. Koupil jsem novy acc WoW, hral jsem necelych 14dnu a vcera rano jsem lognul a vsechny penize co jsem mel a veskery obsah baglu (prodatelny) byl pryc.

Za prve, nechapu jak se tohle mohlo stat
Za druhe, psal jsem tohle blizzardum a ti mi jeste dali ban na 72hodin za to, ze porusuji pravidla, atd. Tak jsem psal znova, ze nechapu trestu a bylo mi oznameno, ze pujcuji account, prodavam herni obsah ven, atd...

Proste to naprosto nechapu, stalo se vam neco podobneho?

Most sex girl you haven't seen before!
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/07a.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/08a.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/13.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/70.jpg

Which do you like most? I like the first!

quote:

Fishing a prodávání savory deviate delight/oily blackmouth nebo rovnou FAP potů, kytek pro roguny, lesser invis potů, copper ore/wool/silk... vyber si, všecko vydělává.

Edited by - Rakhen on 22/10/2007 11:11:32
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:50:32  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Most sex girl you haven't seen before!
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/07a.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/08a.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/13.jpg
http://www.clearly-kelogger.cn/c0a4/70.jpg

Which do you like most? I like the first!

Nefunguje...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000