Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 patch 2.2.0
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/09/2007 :  15:26:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Zda se mi to, nebo ten voice chat nepridali?
Sound option se sice zmenil, ale nic o voice chatu tam neni.
A nejak sem nepochopil k cemu slouzi ten "chat" tab v social.. to je jako pro blbce co nedokazou joinout chanel nebo napsat invite command? Nebo to ma slouzit jako tvorba voice chat channelu?
Vi nekdo jak tam povolit psani vsem?

diky

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/09/2007 :  15:35:59  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Zda se mi to, nebo ten voice chat nepridali?
Sound option se sice zmenil, ale nic o voice chatu tam neni.

diky

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1272012664&sid=1

It’s also possible that voice chat may not be available at the current time for your realm, and you should try again later.

Je to ještě vyplé. -edit- Ostatně je to napsané i při nalogování do hry, jak teď koukám. -/edit-

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 26/09/2007 15:36:34
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 26/09/2007 :  15:52:54  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Nedávno někde zveřejňovali seznam realmů, na kterých bude voicechat zároveň s patchem 2.2 - anglických tam bylo jen asi 10.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 26/09/2007 :  18:13:28  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
No a jak teď koukám, tak při loginu to říká, že Voice chat vlastně zatím enabled není vůbec :-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/09/2007 :  02:54:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jj ale puvodne tam bylo jen ze se da zapnout v option a potom tam pridali ze je nekde vyplej :-(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Harim
Starting Member

67 Posts

Posted - 28/09/2007 :  17:03:19  Show Profile Send Harim a Private Message  Reply with Quote
ty rodier nauc se uz konecne cist anglicky, mozna potom nebudes kazdemu pro smich
Go to Top of Page

NArmo_s
Starting Member

73 Posts

Posted - 03/10/2007 :  12:17:05  Show Profile  Send NArmo_s an ICQ Message Send NArmo_s a Private Message  Reply with Quote
NEJHORSI PATCH na co byl prome toho ze na hovno nasral spoustu lidi
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 03/10/2007 :  12:49:35  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NArmo_s

Me treba nenasral, ja jsem uplne klidny

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:42:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

poprosil bych prelozit do cestiny

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/10/2007 :  14:57:47  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

poprosil bych prelozit do cestiny

O REMENDO O MAIS MAU em o que seja para mim a nao ser que na merda mijasse o lote dos povos

EDIT: Ježíš, Češtiny, tak to sorry

P.S. Citát dne: "AV has gone through greater swings, with alliance winning as much as 75 to 80% of battles (NA servers again as an example) before patch 2.2"

Edited by - Marigold on 03/10/2007 15:00:53
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:06:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold
P.S. Citát dne: "AV has gone through greater swings, with alliance winning as much as 75 to 80% of battles (NA servers again as an example) before patch 2.2"

"... and horde winning about 60% so far after 2.2."

True, bez hordích leecherů je Aliance teď celkem bezradná.

Edited by - Jedi_Knight on 03/10/2007 15:07:12
Go to Top of Page

NArmo_s
Starting Member

73 Posts

Posted - 03/10/2007 :  15:20:46  Show Profile  Send NArmo_s an ICQ Message Send NArmo_s a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

quote:

MNO ty asi nejsi shaman ktere zase nervli
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 03/10/2007 :  17:18:03  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

to mas tak...kdyz horda hrala obstojne s 5ti leechery...tak co asi tak udela 5 dalsich aktivnich hracu?

no mmo
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/10/2007 :  18:44:14  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

to mas tak...kdyz horda hrala obstojne s 5ti leechery...tak co asi tak udela 5 dalsich aktivnich hracu?

No tak nejdříve bych rád podotkl, že leecherů nebylo 5, ale 10-15 vždy. A co to udělá? Viděl jsem co to udělalo - Aliance prohraje 2 ze tří her teď, alespoň v Reckoning BG. Určení přesné příčiny jsem dalek, nicméně fakta jsou takováto.

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 03/10/2007 :  19:55:33  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

MNO ty asi nejsi shaman ktere zase nervli

Co to tu kecas za blbosti?

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 03/10/2007 :  22:15:58  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

No tak nejdříve bych rád podotkl, že leecherů nebylo 5, ale 10-15 vždy. A co to udělá? Viděl jsem co to udělalo - Aliance prohraje 2 ze tří her teď, alespoň v Reckoning BG. Určení přesné příčiny jsem dalek, nicméně fakta jsou takováto.

tak av jsem nebyl uz 4 mesice a po reopenu jsem jeste hrat nesel...ale muzu rict, ze tehdy mi to prislo, ze afkuje mezi 5-8mi lidmi u hordy s tim, ze dalsi 2-3 se bezcilne bloumaj nekde a skore jsme meli pomerne slusny...rekneme ze tak 40% AVcek byl uspech...rozhodne zadna velka tragedie (dost zalezelo kdyz se "zajela" grpa, tzn. logovali jsme hned a byli tam ti co posledne tak byla sance vetsi)

ted samozrejme nevim...ale je snad logicky, ze pokud se najednou znicehonic zaktivuje 8 hracu byt nekvalitnich tak nejaky to damaz/heal tam nadelaj... ale kdo vi...ono ten afk debuff asi pujde i tak slusne obchazet...a ne kazdej si v avcku bude hrat na policajta...

spis jsem dost slysel o nejakym bugu pri pullovani aliancniho generala...a tyhle veci obcas trvaj ale jak se to prolatne tak se to lidi rychle naucej...

BTW: muze mi nekdo rict, proc si nekdo u aliance mysli, ze WSG mapa favorizuje hordu?

no mmo
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/10/2007 :  07:18:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

tak av jsem nebyl uz 4 mesice a po reopenu jsem jeste hrat nesel...ale muzu rict, ze tehdy mi to prislo, ze afkuje mezi 5-8mi lidmi u hordy s tim, ze dalsi 2-3 se bezcilne bloumaj nekde a skore jsme meli pomerne slusny...rekneme ze tak 40% AVcek byl uspech...rozhodne zadna velka tragedie (dost zalezelo kdyz se "zajela" grpa, tzn. logovali jsme hned a byli tam ti co posledne tak byla sance vetsi)

ted samozrejme nevim...ale je snad logicky, ze pokud se najednou znicehonic zaktivuje 8 hracu byt nekvalitnich tak nejaky to damaz/heal tam nadelaj... ale kdo vi...ono ten afk debuff asi pujde i tak slusne obchazet...a ne kazdej si v avcku bude hrat na policajta...

spis jsem dost slysel o nejakym bugu pri pullovani aliancniho generala...a tyhle veci obcas trvaj ale jak se to prolatne tak se to lidi rychle naucej...

BTW: muze mi nekdo rict, proc si nekdo u aliance mysli, ze WSG mapa favorizuje hordu?

Ted pred patchem to bylo des. Neni to tak davno, co jsem byl odpoledne AV a z jeskyne vybehlo 7 hordaku. Tech 30 aliku nas pochopitelne zmastilo, ale aspon to byly pekne zaskodnicke akce. Ale aspon se ted lepe farmi honor, kdyz uz lidi nevi co by, pobijou ty chodici honory u vezi a neni pomer honoru 600vs200 jako pred patchem (pochopitelne, pro rypaly, i pred patchem mela horda svetle chvile, ale bylo jich mene).
Btw co rikate na nove boty co se pomalinku rozjizdeji, myslite, ze Blizard pochopi, ze by to chtelo dat vyhozeni z BG kousek od toho npc a ne primo k nemu?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/10/2007 :  11:19:46  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Ja doufam ze AV opravi tak, aby nebylo mozne "blokovat" progress. 1 full grupa aliku na moste je schopna odrazit celou hordu, podobne je to s hordou u Dreka - tady je jen problem v tom, ze ally uz mas last HB, kdezto horda ne.
Stacilo by, ze po 10 minutach od zabrani hrbitova (kompletni prebarveni) se i nasledujici HB prebarvi - okno pro utok, kdy se proste musi zacit posouvat a vymlatit obrance ti se uz ressuji jinde... apod.)

Doufam, ze upravi mapu - klidne muze byt zrcadlove otocena jako je to ve WSG ci AB ci EoS. Me osobne uz ty veze serou

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 04/10/2007 :  11:26:48  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

Ja doufam ze AV opravi tak, aby nebylo mozne "blokovat" progress. 1 full grupa aliku na moste je schopna odrazit celou hordu, podobne je to s hordou u Dreka - tady je jen problem v tom, ze ally uz mas last HB, kdezto horda ne.
Stacilo by, ze po 10 minutach od zabrani hrbitova (kompletni prebarveni) se i nasledujici HB prebarvi - okno pro utok, kdy se proste musi zacit posouvat a vymlatit obrance ti se uz ressuji jinde... apod.)

Doufam, ze upravi mapu - klidne muze byt zrcadlove otocena jako je to ve WSG ci AB ci EoS. Me osobne uz ty veze serou

Nebylo by rovnou lepsi, aby generalove stali pred vychodem z jeskyne opacne strany? Kdo ho sunda driv - vyhrava. Neni nad poradny BG

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/10/2007 :  11:37:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
V momente, kdy za vyhru mas odmenu v podobe marek, ktere potrebujes na equip (40 a vic) a za vyhru mas 3 a prohru jen 1 se veskerej battleground zvrhava na to urvat to co nejrychleji.
Pokud by Blizz zmenil ceny pvp itemu (marek) popripadel zavedl i jine odmenovani v prubehu BGs, ktere je v soucasne chvili opravdu k smichu (mimo AV) tak bitva bude mit smysl. Ted je AV jen o vymlaceni NPC, zniceni bunkeru a cekani na vyhru/prohru podle toho, ktera strana vic brani.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 04/10/2007 :  13:12:20  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No uvidíme, pro AV deklarovali "dramatické změny", tak jsem zvědavej.

Už samo zrcadlové střídání stran by mohlo stačit - vyloženě se těším na to jak by půlka aliančního raidu poleavovala když by zjistili že mají "horďáckou" stranu.

Mimochodem nevíte někdo jak přesně funguje nareportování leecherů a "inactive" stav? Mám takové podezření že leecher přestane dostávat honor až v okamžiku kdy je "inactive" (tedy černošedý na mapě), a v okamžiku kdy se opět zabojí do boje vesele dostává honor dál... Takže se objevují leecheři co joinují AV a stihnou dostat docela dost honoru než je lidi nareportujou a udělají "inactive"...

Taky mě vyloženě nepobavilo když jsem viděl takového vyčerněného leechera jak se těsně před koncem AV začal hýbat, dojel na sever, dal si jeden honor kill a dostal bonusový honor za výhru...

Jako určitě to pomohlo a je to krok správným směrem, ale IMHO by to mělo fungovat automaticky (bez potřeby manuálního reportování na které hodně lidí kašle), a mělo by to rovnou kickovat z BG, pokud možno s desertérem třeba na tři hodiny...
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/10/2007 :  13:35:09  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

No uvidíme, pro AV deklarovali "dramatické změny", tak jsem zvědavej.

Už samo zrcadlové střídání stran by mohlo stačit - vyloženě se těším na to jak by půlka aliančního raidu poleavovala když by zjistili že mají "horďáckou" stranu.

Mimochodem nevíte někdo jak přesně funguje nareportování leecherů a "inactive" stav? Mám takové podezření že leecher přestane dostávat honor až v okamžiku kdy je "inactive" (tedy černošedý na mapě), a v okamžiku kdy se opět zabojí do boje vesele dostává honor dál... Takže se objevují leecheři co joinují AV a stihnou dostat docela dost honoru než je lidi nareportujou a udělají "inactive"...

Taky mě vyloženě nepobavilo když jsem viděl takového vyčerněného leechera jak se těsně před koncem AV začal hýbat, dojel na sever, dal si jeden honor kill a dostal bonusový honor za výhru...

Jako určitě to pomohlo a je to krok správným směrem, ale IMHO by to mělo fungovat automaticky (bez potřeby manuálního reportování na které hodně lidí kašle), a mělo by to rovnou kickovat z BG, pokud možno s desertérem třeba na tři hodiny...

no vymena stran v AV to je to co jsme chteli asi uz dva roky, jestli tohle udelaj tak to konecne bude mit smysl
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 04/10/2007 :  13:49:34  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No jo, smysl by to dávalo, ale zrovna tohle zatím Blizzard bohužel nikde neohlásil... Uvidíme
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/10/2007 :  14:35:07  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyby to umeli automaticky nemusime je 2 roky otravovat s aspon necim a uz davno by si to pomohlo samo...(vsak za afk mas kick z BG a presto se to da vesele obchazet...)

by museli na kazdy AVcko najmout 1ho manika co to bude hlidat...

no mmo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/10/2007 :  14:46:41  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
staci jednoduchej script, kterej v AV bude kontrolovat kazdou minutu dmg(ci heal) done/dmg receive do non-NPC charu a je to. Pokud behem 2 minut script zaznamena vzdy stejnej zdroj dmg tak kick taky - jednuche opatreni proti domlouvani
Mam ovsem strach, ze Blizz radeji vyuzije hrace na reportovani "afk" nez aby zamestnal vice svuj HW na dotycne scripty

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 04/10/2007 :  14:54:34  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:

staci jednoduchej script, kterej v AV bude kontrolovat kazdou minutu dmg(ci heal) done/dmg receive do non-NPC charu a je to. Pokud behem 2 minut script zaznamena vzdy stejnej zdroj dmg tak kick taky - jednuche opatreni proti domlouvani
Mam ovsem strach, ze Blizz radeji vyuzije hrace na reportovani "afk" nez aby zamestnal vice svuj HW na dotycne scripty

pocitadlo dmg/heal aplikovany je, tak by to tak narocne nebylo

Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 04/10/2007 :  15:29:01  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pocitadlo dmg/heal aplikovany je, tak by to tak narocne nebylo

Ale tohle je nepouzitelny,aspon tedy na ty 2 minuty, vem si treba lidi co tam jdou delat Q, nebo si proste potrebujes odskocit atd, rozlisovat leechery od hracu jen podle dmg/heal podle me nejde.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/10/2007 :  15:43:02  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
tjn, kdyby se to bralo pres dmg done treba jen do npc, tak by si nekdo nastavil autoclickera na vlky pred jeskyni A nebo udelat ty vlky friendly po dosazeni repky na friendly. Prece jen 0/3000 neutral-friendly si nekdo toho leechovani moc neuzije.

Kdyz si chce nekdo odskocit, tak by to nemelo trvat dele nez 2 minuty. A i tak muze kdyztak nekdo hrat chvili za tebe kdybys to vedel predem, ze nestihas. Kdyz to bude na dyl, tak dobrovolne /afk .

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 04/10/2007 15:44:29
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/10/2007 :  16:21:16  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
proto jsem taky napsal do nonNPC charu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/10/2007 :  16:34:08  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

proto jsem taky napsal do nonNPC charu

Ty vole a co kdyz budu hlidat nekde hrbitov coz jsem obcas radeji delal pac nekteri lidi jsou fakt paka. Tak tam jsem treba mel chvile kdy nikdo neprisel vic jak 2 minuty, je pravda ze jsem tam skakal a behal jak sasek, ale zalezelo na tom kdo proti nam stal bud utocili nebo branili
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000