Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Paladin - buildy a rady
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/10/2007 :  13:23:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zdravím,

po dlouhé době jsem zase zavítal z5 na WoW. Po hraní Lineage2, Lotro, UO :) Nikdy jsem nehrál za loladina a vůbec nevím kam mám zezačátku dávat talenty a jestli je lepší používat 2h nebo 1h se štítem. Hraju na PvP serveru, ale na PVP bych se ted nezaměřoval. Proto bych rady rád směřoval k radám v PvE.

Pokud by se tu našel někdo ochotný poradit tak mu předem děkuji.

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 01/10/2007 :  14:22:04  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Zdravím,

po dlouhé době jsem zase zavítal z5 na WoW. Po hraní Lineage2, Lotro, UO :) Nikdy jsem nehrál za loladina a vůbec nevím kam mám zezačátku dávat talenty a jestli je lepší používat 2h nebo 1h se štítem. Hraju na PvP serveru, ale na PVP bych se ted nezaměřoval. Proto bych rady rád směřoval k radám v PvE.

Holy heal... na protecta nebo retarda kazdej hazi bobek... do raidu chcou holy...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/10/2007 :  15:18:37  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Rahmane vysvetli jim to prosim te

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 01/10/2007 :  20:45:28  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Retribution, až budeš mít 25 talent bodů tak respec na Protection (reckoning).

Na levelování 2h.

Zbytek už poradí zdravý rozum...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 01/10/2007 :  21:24:46  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No a jestli si chces hru vic uzit nez jen pure grind, tak proste zustan u retribution a semtam dobre nekoho pomlatis. Jinak tankovat low lvl dung se da perfektne v kazdym buildu.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 01/10/2007 :  22:44:36  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chmelda

quote:

Zdravím,

Holy heal... na protecta nebo retarda kazdej hazi bobek... do raidu chcou holy...

To je jako odpovědět "půl páté" na otázku "co je dnes za den?"...
Myslíš, že ze začátku, když levluje, bude chodit raidy?

Edited by - vlkodlak on 01/10/2007 22:47:21
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 02/10/2007 :  19:58:40  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Asi tím chtěli naznačit, aby napsal až bude mít toho palacha na 70ce
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/10/2007 :  09:28:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Na levelování 2h.

Děkuji, jedu podle toho s 2h a jsem velice spokojený :)
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 03/10/2007 :  09:46:14  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na levelování 2h.

To přejde jak pujde level nahoru
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/10/2007 :  11:02:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na levelování 2h.

Agree s první částí.

O té druhé bych už diskutoval, protect grind po zisku Holy Shieldu je taky fajnovej, ale to už je o osobních preferencích. V každém případě 100% Reckoning.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 03/10/2007 :  17:39:18  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
je to vsechno o preferencich, a recko neni zas az tolik imba

jinak ja osobne sem leveloval v duu s SP a nemohl jsem si to vynachvalit

daval mi manu a hp a on se nemusel starat o aggro, prerusovani mind flaye a nahazovani shieldu, a pres imp rf sem to aggro udrzel i kdyz sem daval mensi dmg jak on, oba jsme meli staminu a prislusne blessy:)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/10/2007 :  08:55:15  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ja ted leveluji s UD Rogunou. Oba sme trošku boostnutí, protože náš zásobuje můj main. Takže to jde celkem easy. Jinak vše cpu do Retri. Používám 2h a zatím to jde v pohodě.

Každopádně se mi zdá, že za BElfy je ten paladin lehčí než když jsem to hrál kdysi dávno za Alíky. Tady jsem prolít 20 lvl ani jsem si neuvědomil, že leveluji. Tam mě furt něco štvalo a na 16tce jsem to zabalil.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/10/2007 :  14:14:22  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Rahmane vysvetli jim to prosim te

Spec dr00d...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/10/2007 :  14:47:53  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Dr00d byl na mě moc složitej. Na palata mám 3 tlačítka bubble, attack, heal. :))
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/10/2007 :  16:36:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na levelování 2h.

Ale nevzal jsi v uvahu to posledni ten zdravy rozum, ten Ti mel poradit nehraj debilniho palata
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 04/10/2007 :  17:16:04  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Vite jaky je rozidl mezi paladinem a shamanem?

...

96%

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/10/2007 :  19:51:19  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Narazis na oom?

REVOLUTION

Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 05/10/2007 :  11:46:04  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
a co ty zbyly 4 % ?

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/10/2007 :  15:20:59  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
vi nekdo jakej boost ma bejt ve 2.3. ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 05/10/2007 :  15:48:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Retri PvE boost potvrzen.
Protekt boost je zahalen tajemstvím.

V PvP jen minoritní Retri změny, použitelným se Retri nestane.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 05/10/2007 :  16:20:54  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Rodier

Retri PvE boost potvrzen.
Protekt boost je zahalen tajemstvím.

V PvP jen minoritní Retri změny, použitelným se Retri nestane.

To mas nejaky zkusenosti s PvP retri, ze vis tak jiste, ze bude nepouzitelnym ? Retri pala 5v5 2100rating v klidu. A tyhle zmeny PvP jsou dost podstatny aby ta specka mohla jit vys.

Nedispelovatelnej seal je PvP boost, 30s Vengeance taktez PvP. Kdyz te nekdo chvili blokne a odstavi te, tak ti vengeanci zkrati z 15s treba na 7s a nez a pak nez se dostanes k targetu a ta rana ti nemusi ani critnout a nastackovana vengeance v cudu. Jen se bojim, ze brzy prijde nerf. Protoze az "novej" paladin s equipem bude davat modraky do 2-3sec, tak budou zase proplakany fora.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/10/2007 :  03:12:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL
To mas nejaky zkusenosti s PvP retri, ze vis tak jiste, ze bude nepouzitelnym ? Retri pala 5v5 2100rating v klidu. A tyhle zmeny PvP jsou dost podstatny aby ta specka mohla jit vys.

Nedispelovatelnej seal je PvP boost, 30s Vengeance taktez PvP. Kdyz te nekdo chvili blokne a odstavi te, tak ti vengeanci zkrati z 15s treba na 7s a nez a pak nez se dostanes k targetu a ta rana ti nemusi ani critnout a nastackovana vengeance v cudu. Jen se bojim, ze brzy prijde nerf. Protoze az "novej" paladin s equipem bude davat modraky do 2-3sec, tak budou zase proplakany fora.

Narážíš na Disbelievers? Pokud vím, jejich paladin byl původně heal. Pokud narážíš na jiného retri paláta, sem s ním. O žádném nevím.

Boost čeho? Dmg? Supr, ale dmg není v arénách všechno. Mnohem raději vezmu do 5v5 dmg shamana, který přinese grupě Heroismus, totemy, ES, FS a především Purge. Co přinese grupě retri paladin? Jednou za 50s/40s stun, BoPko, BoF. V porovnání s dmg shamanem budí menší hrůzu co se dmg týče a navíc není schopen nijak zablokovat soupeři healy. Mnohem výhodnější je vzít si do 5v5 holy paladina, který přinese stejné bonusy, navíc se může na 12s stát imunní na CC. Retri pala se v bublině tak maximálně healne, dmg v ní nedá.

Burst dmg může dát retri pala pěknou, ale celá se neguje BoPkem, který retri nemá jak zrušit. Na začátku to může být určitě nepříjemné překvapení, ale jakmile protivník zjistí, že proti nim hraje retri pala, odstaví ho - nemá žádnou resilience a s MD je celkem jednoduchý target na nuke.

Budu-li mluvit z vlastní zkušenosti, tak 5v5 není zaopatřovací ústav. Retri paladin potřebuje pro svou dmg support od někoho jiného, zatímco shaman poskytuje jak dmg, tak support. Brát retri paladina do 5v5 si mohou dovolit týmy, kterým buďto nejde o to, dostat se mezi Gladiatory, popř. mají svůj setup postaven pod vlivem přítomnosti retri paladina v týmu.

A buffy? Nedispelovatelný seal je zajímavý, bude-li se týkat i judgementů. Pokud ne, je to absolutně k ničemu. Boost dmg je fajn, ale neřeší to základní problém - nulový přínos pro tým (abych uvedl příklad - pokud bude mít retri pala BoK, nebude mít Spiritual Focus, tudíž bude prakticky neschopný cokoliv healnout).

Retri může být fajn na 1v1, kde je to bezesporu jedna z nejsilnějších class. Ale jde-li o teamplay, jeho využítí se blíží nule. Jsou mnohem lepší alternativy a jen blázen by je nevyužil.

Edited by - Jedi_Knight on 06/10/2007 03:19:42
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/10/2007 :  09:18:57  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Narazim na Honey Templars
Tak my jsme s nim hrali nejak do 2100+-, dal se uz s tou classou nedostanes, protoze ten pala dava sotva 3/4 dmg co dam ja a to musi mit Avenging Wrath kdyz chce dat 3/4, jinak to bejva tak kolem 1/2. Ale vem si to takhle, co prinese teamu rogue? Krome dmg nema vlastne nic a umre strasne rychle a malokdy se stane, ze utece. Ma jeste poisony.

Tak my jsme to zkouseli ja, retri pala, h/d priest, a/d lock, resto shaman. A na tech 2000 - 2100 nejak tak se to da jeste uhrat, pak to ztraci vyznam. Ale souhlasim s tebou, ze jsme nemeli zadny ambice, jen jsme to hrali pro body a pro retri palu byl strasnej luxus mit tolik bodu tydne. Draka zkusime urvat z 3v3. On mi dobre pomahal v dmg vzdy na zacatku, protoze ma o 100% vetsi burst nez ja a treba nez kdyz jsem do toho targetu dal MSko tak mel uz treba 65% do toho nam obema procne WF a target jde dolu strasne rychle, zachrani ho jen BoPko, ktery nas odstavi, tak jemu dejme tomu zbylo nejakech 18% a muze dostat jeste judgement, 0.5s cast Hammer of Wrath a od locka treba shadowburn. A kdyz se bude snazit jejich paladin dohealovavat, tak musi z 99% healovat v bubline, protoze jinak dostane okamzite repentanci a jeho target mu umira. A kdyz shaman rychle zareaguje, tak muze prijit treba purge, ale do toho by se vetsinou netrefil.

V soucasnosti je to proste takhle, retri palu si do 5v5 veme jenom magor. Tak trochu doufam, ze ten patch ho vylepsi. Ale pomineme-li 5v5
a udelame z toho 1v1, tak dostane zase nerf protoze budou proplakany fora.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 06/10/2007 09:33:34
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000