Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/07/2007 : 01:19:51
|
zajimalo by mne kolik cechu hraje za hordu mimo DT .. vite o nakejch guildach? stranky?
diky za odpoved
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/07/2007 : 01:36:58
|
ok dik..
ja mam na DT gnome locka ale kamos chce hrat porad za belfy no a tak si asi zalozime alty nekde jinde za hordu ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 25/07/2007 : 08:41:02
|
Hodne jich je taky na chrommagusu |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 00:02:14
|
nebo taky Dragonmaw:)) |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 19:02:53
|
at dojde na chromaggus ;) bylo jich tu fakt hodne (ne tak moc jak na DT oc :P) ale pak nejaci migrovali a hodne jich dalo transfer na DT :( |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Lashana
Starting Member
9 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 23:12:08
|
Na Burning Blade je jedna ceskoslovenska guilda cca 90 lidi i s altama.Staci dat cz do vyhledavace :-) |
 |
|
Tuberkul.es
New Member

107 Posts |
Posted - 28/07/2007 : 10:47:25
|
quote: Originally posted by Lashana
Na Burning Blade je jedna ceskoslovenska guilda cca 90 lidi i s altama.Staci dat cz do vyhledavace :-)
Cz kings of CZ kingdom? a GM CZtondaCZ? |
rogue shaman |
 |
|
Lashana
Starting Member
9 Posts |
Posted - 28/07/2007 : 17:33:39
|
Nee :-).Cz je v nazvu guildy.Hraci to kupodivu moc nemaj |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/07/2007 : 07:40:20
|
na Dragonmawu jich je dost |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 31/07/2007 : 08:31:09
|
no tak asi budu delat s lockem 7O transfer chromaggus ->DT bo tam to je mrtvy sice jsou tam asi 3 cze/svk guildy ale . . . treba nasi vcera konecne zdolali moroesa v kara 
jsou tam nejaky horde guildy, kde nebudou ty dementni 12ti lety decka, o kterejch jsem si tu uz dost precetl? je mi 21 aby mi tu nejaky decko pak netlacilo ze sam jsem decko  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 31/07/2007 : 10:18:09
|
Nee :-).Cz je v nazvu guildy.Hraci to kupodivu moc nemaj
tak ono proč to mít ve jménu když už to je v názvu gildy že, mít to dvakrát tak to už by bylo fakt moc  |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 31/07/2007 10:18:38 |
 |
|
shanker
Starting Member
4 Posts |
Posted - 02/08/2007 : 02:38:40
|
Na Burning Blade je jedna ceskoslovenska guilda cca 90 lidi i s altama.Staci dat cz do vyhledavace :-)
skoda ze mainu je tam tak 45 :D a online je tak 15-20 lidi.... |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 16/08/2007 : 16:51:06
|
na shadowmoonu je jeste porad solidni cz/svk zakladna za hordu.. pocitam +- 300 lidi. mame tu asi 5 gild, ne velkych, ne malych (kolem 40-60 acc na gildu). |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 17/08/2007 : 08:47:19
|
tam je fest rusaku ze? me to teda celkem prca kdyz jdu treba Hc mech a ted v /P zacnou sypat caj a ja vubec nevim o co jde  |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 17/08/2007 : 09:36:39
|
quote: Originally posted by joXerus
tam je fest rusaku ze? me to teda celkem prca kdyz jdu treba Hc mech a ted v /P zacnou sypat caj a ja vubec nevim o co jde 
jj ruska komunita je tam neco jako cz/svk na DT. jsou tu asi 2 maly mezinarodni gildy, jinak populace je cca 70% rus, 20% cz/svk a zbytek sou lidi odjinud. pickup grupy chodit s rusakama je sebevrazda. sou schopni te invitnout a kdyz dojdes do instance a zjisti, ze nejsi "pyc", tak te kopnou. nebo te treba kopnou u posledniho bosse, protoze jim dosel kamos... |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 17/08/2007 : 09:38:38
|
tam je fest rusaku ze? me to teda celkem prca kdyz jdu treba Hc mech a ted v /P zacnou sypat caj a ja vubec nevim o co jde 
Jo tak to je jako když nejakej non CZ chudak na DT joine jakoukoli grupu. Si musi pripadat taky jako v rusku ... i když zase na druhou stranu asi kolikrat i lepsi že tomu nerozumí ...  |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 17/08/2007 : 17:38:22
|
quote: Originally posted by Grewen
jj ruska komunita je tam neco jako cz/svk na DT. jsou tu asi 2 maly mezinarodni gildy, jinak populace je cca 70% rus, 20% cz/svk a zbytek sou lidi odjinud. pickup grupy chodit s rusakama je sebevrazda. sou schopni te invitnout a kdyz dojdes do instance a zjisti, ze nejsi "pyc", tak te kopnou. nebo te treba kopnou u posledniho bosse, protoze jim dosel kamos...
lol dmnce no asi si dam transfer tak jsem zvedavej na DT - strasne moc kolujou reci o dmnci na DT a 12ti letejch parchantech etc. No snad natrefim nejakou solidni guildu 18+ a ne zadny bezmozky |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 18/08/2007 : 02:50:47
|
Snad na kazdym servru je nejaka ceska guilda. Ale ver mi, ze ty chces zustat daleko od nich.
Respektive jinak. Byl jsem na 4 serverech. Warsong, Neptulon, Eonar, Dentarg. Na vsech byla nejaka ciste cz/sk guilda, nebo aspon michana s polakama nebo co ja vim s cim. na trech z tehlech servru byla cz/sk guilda KoS pro druhou stranu, protoze proste to byli ty nejvetsi dementi co po servru behali. Warsong byval kdysi pred lety hoodne ruskej server. O rusacich plati to samy v blede modrym.
Jednou jedinkrat sem potkal rozumny cesky mmorpg hrace, a to bylo Mor Do Kuli v EQ2. V moji soucasny guilde je zastoupena vetsina evropskych statu. Neni tam vylozene zadnej magor, protoze guilda z touhle povesti by ho kickla natota. Je tam treba skupinka bulharu a snima, svete div se, neni problem. Ty dokonce tuhle guildu tusim zalozili. Ted ji vedou vesmes nemci a anglani.
Je mi jasny, ze podle narodnosti neurcis povahu hrace. Nicmene za 10 hrani mmorpg si myslim ze je lepsi nejakym narodum vyhnout. Treba jizni narody hraji opravdu malo. Jako lidi jsou v pohode, ale vetsinou neumi anglicky a casto jsou tezce clueless co se hry tyce. Naopak cesi a rusaci jsou podle mych zkusenosti proste zmrdi, co vetsinou vi hodne o hre a jsou moc neprijemny v pvp, ale jejich socialni skill je 0. |
Edited by - Brum on 18/08/2007 02:57:30 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 18/08/2007 : 07:33:02
|
quote: Originally posted by Brum
Snad na kazdym servru je nejaka ceska guilda. Ale ver mi, ze ty chces zustat daleko od nich.
Respektive jinak. Byl jsem na 4 serverech. Warsong, Neptulon, Eonar, Dentarg. Na vsech byla nejaka ciste cz/sk guilda, nebo aspon michana s polakama nebo co ja vim s cim. na trech z tehlech servru byla cz/sk guilda KoS pro druhou stranu, protoze proste to byli ty nejvetsi dementi co po servru behali. Warsong byval kdysi pred lety hoodne ruskej server. O rusacich plati to samy v blede modrym.
Jednou jedinkrat sem potkal rozumny cesky mmorpg hrace, a to bylo Mor Do Kuli v EQ2. V moji soucasny guilde je zastoupena vetsina evropskych statu. Neni tam vylozene zadnej magor, protoze guilda z touhle povesti by ho kickla natota. Je tam treba skupinka bulharu a snima, svete div se, neni problem. Ty dokonce tuhle guildu tusim zalozili. Ted ji vedou vesmes nemci a anglani.
Je mi jasny, ze podle narodnosti neurcis povahu hrace. Nicmene za 10 hrani mmorpg si myslim ze je lepsi nejakym narodum vyhnout. Treba jizni narody hraji opravdu malo. Jako lidi jsou v pohode, ale vetsinou neumi anglicky a casto jsou tezce clueless co se hry tyce. Naopak cesi a rusaci jsou podle mych zkusenosti proste zmrdi, co vetsinou vi hodne o hre a jsou moc neprijemny v pvp, ale jejich socialni skill je 0.
Já si nemyslím, že je to problém Čechů, ale spíš záleží na tom věku. Na tom DT je to daný tím, že se cítí mezi svýma a tak si můžou dělat všechno. Na jiných serverech tomu tak není, protože tam lidi nemají takový pocit. To, že mají Češi sociální skill 0 je hloupost, zkus si jít zahrát na ryze německý server. Tě přejde nálada ihned :). Hlavně tohle se špatně posuzuje, kdo má jaký sociální skill. Ono je otázka jestli třeba těm Jižanům rozumíš. Já při jednom větším DT jsem zkusil jiný server a tam ti lidi mluvili v generalu jinou řeč (ani jsem to nepoznal) a že to byla idiotská řeč usuzuje, že následovalo vždycky "lol", "rofl" apod... Takže prosím nebud krutý na nás Čechy a najdi si guildu, kde jsou lidi 18+ :).
PS: Takovou guildu hledám i já a zatím marně  |
- |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 18/08/2007 : 11:01:35
|
no jako na chromaggu je to tak ze mas bud guildu parchantu kteri si jen nadavaj a hadaj se jak decka o equip, pak tam maas par "rozumnejch" lidi v jine guilde - moc lidi na jeden kara raid, malo na 2 - nektery lidi stvalo ze se tam nedostanou tak se trhli a ted dost casto neslozime ani ten jeden raid na kara - dmnce
takhle to tu bylo dycky, uz v dobach mc |
 |
|
Anubis
Starting Member
1 Posts |
Posted - 05/09/2007 : 17:59:29
|
Frostmane, Grim Batol, Kazzak, Outland 5. az 11 zari
Free migrace na server Daggerspine, jestli se na nakym z uvedenych servru nachazi na strane hordy mensi gulda, nebo skupinka lidi kteri by meli zajem raidovat 10 a 25instance tak se zlobit nebudem. Pro vic info si zalozte char na daggerspine a /who FATE nebo napiste na forum http://fate.monty.cz/phpBB2/index.php
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 05:52:05
|
no ja jsem hral za Ad Absurdum coz je velmi slusna guilda, neni tam snad nikdo pod 25 let :-) meli jsme tak tyden jednoho 15ti leteho ale hned letel... |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 16:14:59
|
quote: Originally posted by sleglik PS: Takovou guildu hledám i já a zatím marně 
A kde hledas? :) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 18:23:35
|
quote: Originally posted by Rodier neni tam snad nikdo pod 25 let :-)
User Name: Rodier Age: 26
predpokladam kdyby ti bylo 23, tak v te guilde nebude nikdo pod 22 co? :p |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 19:12:40
|
quote: Originally posted by Rodier
no ja jsem hral za Ad Absurdum coz je velmi slusna guilda, neni tam snad nikdo pod 25 let :-) meli jsme tak tyden jednoho 15ti leteho ale hned letel...
Věk nad 25 let ještě nezaručuje, že ten dotyčný má rozum. Zrovna ty jsi toho celkem dobrým příkladem. |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 14/09/2007 : 21:46:22
|
Chlapi bývají puberťáci až do smrti, tak co řešíš :-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/09/2007 : 21:53:10
|
Gurrshael - hodnotit cloveka podle fam muze jedine debil.
Kdybych nemel rozum, nikdy bych se nedostal k administraci nejvetsiho herniho serveru v cechach a k nejvetsimu hernimu portalu v cechach. Co jsi dokazal ty debile?
|
|
Edited by - Rodier on 14/09/2007 21:54:16 |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 14/09/2007 : 22:04:40
|
Rodiere, co se s Gurrshem vůbec zahazuješ, vždyť sám vidíš, že ti ani v počtu postů na foru nesahá po kotníky... |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 15/09/2007 : 00:58:04
|
Kdybych nemel rozum, nikdy bych se nedostal k administraci nejvetsiho herniho serveru v cechach a k nejvetsimu hernimu portalu v cechach. Co jsi dokazal ty debile?
Vzpomněl jsem si na takovou skupinu lidí. Politici! |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/09/2007 : 15:49:24
|
Hodnotím tvůj projev tady na impériu. Nějaké fámy jdou mimo mě, pokud tak teda neříkáš svým postům.
No jo, máš většího e-pindíka. Doufám, že na to aspoň letí ženský, mě to moc neohromilo. Nemám moc potřebu se tu s tebou přeměřovat, snad bys mi jen mohl vysvětlit, proč mi člověk, co se dostal k administraci největšího herního serveru a k největšímu hernímu protálu v čechách posílá tyhle zprávy na ICQ:
quote:
dej mi adresu ty zmrde prijedu te podrezat. curaku zasranej.
Vyloženě to svědčí o rozumu, inteligenci a schopnosti řešit problémy :) Btw, těším se na tvůj příjezd. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 16/09/2007 : 17:05:59
|
Lol rodiere ty jsi fakt imbecil |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 16/09/2007 : 22:33:53
|
Možná myslel "obřezat"?  |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 17/09/2007 : 16:50:44
|
To víš, taková funkce velkého administrátora, to už znamená velký tlak na psychiku a někdy to holt rupne a vyvalí se to ven ;-) |
|
 |
|
|
Topic  |
|