Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Trial
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/09/2007 :  13:47:06  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Dopisoval si s nima minule dva mesice. Presnejsi info nemam.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/09/2007 :  15:23:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ja jsem slysel ze hraci co byli v bugle instanci misto aby jim GM ten quest dokoncil tak je vyhodil z instance stim ze to budou resit..

(na forech je psan oficialni postup zavolat GM a on vam to ma dat - coz uz se mi overilo 2x v CH11)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  09:46:31  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Tak uz jsem to LOTRO vyzkousel. Je to super, az na jedinou vec:
Postava mi beha desne zvlastne, a to i na nizsi detaily. Jsou to takove jakoze poskoky a trhne, pritom krajinu mi to stiha vykreslovat bez problemu.

Mam notebook se 128 NVidia grafickou kartou, 4GB RAM (XP namapujou neco pres 3 GB), Intel Centrino dual core. Takze masina mi prijde silna dost.
Pripojeni k netu pres O2 ADSL 2048/128, takze asi taky bez problemu.

Je to podle vas enginem hry nebo (cemuz se mi nechce verit) mym "slabym" notebookem?

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  10:05:38  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem si chtel zridit account, zadal jsem jsem trial key a marne hledam v account management COG nejake policko pro zadani CC nr :)

Chce to full product key, to si jako mam nekde jeste shanet CD?

Diky predem za radu.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/09/2007 :  10:12:08  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WanargiMort

Dnes jsem si chtel zridit account, zadal jsem jsem trial key a marne hledam v account management COG nejake policko pro zadani CC nr :)

Diky predem za radu.

CC nr? do hry se loguješ stejně jak do accountu ... a trial key si zkontroluj nebo vygeneruj nové, jestli nefunguje:)
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  10:14:49  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

Diky predem za radu.

CC nr? do hry se loguješ stejně jak do accountu ... a trial key si zkontroluj nebo vygeneruj nové, jestli nefunguje:)

CC nr = credit card number

Ja se do hry neloguju, pouze si chci z trialu udelat full account a zaplatit subscription.....

Bohuzel nejak tu moznost zadat CC nr nemuzu najit.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/09/2007 :  10:26:35  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MavSamot

Tak uz jsem to LOTRO vyzkousel. Je to super, az na jedinou vec:
Postava mi beha desne zvlastne, a to i na nizsi detaily. Jsou to takove jakoze poskoky a trhne, pritom krajinu mi to stiha vykreslovat bez problemu.

Mam notebook se 128 NVidia grafickou kartou, 4GB RAM (XP namapujou neco pres 3 GB), Intel Centrino dual core. Takze masina mi prijde silna dost.
Pripojeni k netu pres O2 ADSL 2048/128, takze asi taky bez problemu.

Je to podle vas enginem hry nebo (cemuz se mi nechce verit) mym "slabym" notebookem?

nekde se daji nastavit detaily textur u postav, zkus je stahnout, asi ti nestiha notas
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  12:46:35  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Tak s hranim LOTRO jsem bohuzel skoncil driv nez jsem zacal

Full subscription z trialu bez CD udelat nejde.

Zkousel jsem volat do obchodu jestli by byli schopni dorucit mi LOTRO CD do zitrka a uz bohuzel nejsou. PPL dorucuje jen ve vsednich dnech a pres DHL nebo UPS mi to nikdo nechce poslat :D

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 06/09/2007 :  12:50:33  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Co nejaky obchod ve meste?

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  12:58:59  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky

Co nejaky obchod ve meste?

Vzhledem k moji pracovni dobe se muzu max. vecer zastavit v JRC na Zlicine jestli LOTRO maji.

Moznosti zahrat si LOTRO jsem venoval dost casu od nedele abych nasledne zjistil, ze full z trialu neudelam a ze nikdo neni schopen dodat CD next business day :)

Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:01:36  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
A co koupit na Xzone a připsat u toho že chceš poslat klíč mailem?
Už jsem to párkrát udělal.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:07:03  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee

A co koupit na Xzone a připsat u toho že chceš poslat klíč mailem?
Už jsem to párkrát udělal.

Dival jsem se, neni moznost platit pres platebni kartu.

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:14:45  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
To je skoda Wanargi, jeste to nevzdavej

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:21:07  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

To je skoda Wanargi, jeste to nevzdavej

Me zarazi neskutecna stupidita distribuce Codemasters pro Evropu.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:25:27  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Ja bych rekl, ze jsem lotr videl nejmene ve 2 velkych obchodacich, ktere maji otevreno i v SO a NE. Tedy alespon tady u nas v Brne.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 06/09/2007 :  13:37:42  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Ja bych rekl, ze jsem lotr videl nejmene ve 2 velkych obchodacich, ktere maji otevreno i v SO a NE. Tedy alespon tady u nas v Brne.

Ja bych takhle nejancil kdybych o vikendu nebyl pryc. Tesil jsem si, ze si na sluzebce trochu zagamesim :D

Jinak Brno je zlata lod, za devcaty z Brna chod....

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/09/2007 :  14:02:30  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja popravde nechapu logiku kupovani krabic. Proc proste nedaji do e-shopu moznost koupe jen klice, byt i za cenu krabice. A nekde ke stazeni Launcher. Koupim klic, naistaluju laucnher, sosnu hru a hraju. Takrka bez prace mam 100% zisk.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/09/2007 :  14:18:54  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Ja popravde nechapu logiku kupovani krabic. Proc proste nedaji do e-shopu moznost koupe jen klice, byt i za cenu krabice. A nekde ke stazeni Launcher. Koupim klic, naistaluju laucnher, sosnu hru a hraju. Takrka bez prace mam 100% zisk.
Nejsem si jist zda tam neni kolize se zrusenim platby. Muzes platbu cancelnout ale mezitim ti muze prijit klic. Jiny duvod me nenapada.

btw: ctes emaily?

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/09/2007 :  14:30:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Message on the way. V praci ctu jen firemni mail, ostani vybiram az vecer. Na ICQ jsem celej den.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 06/09/2007 :  15:27:53  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem ten trial zkusil,

7G si vzal stažený soubor...
7G rozbalený... což trvalo půl hodiny
dalších 7G instalace která trvala půl hodiny...
úhrnem 21G na disku fuč

A moc mě to nechytlo, všechna rádoby RP jména zabraná, ovládání WoW, grafika EQ2, pár věcí jsem si překonfiguroval ale ty iritující nápisy všechny v kapitálkách ty se asi zrušit nedají.

Díky Bohu, nová závislost se nekoná! :)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  15:30:59  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Jak ja na to koukam, bude to pro me takova alternativa k L2.
V LOTRO si budu hrat na hrdiny a v L2 budu masit v PvP.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  15:42:21  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Kdyz stahnu ten sedmigigovej trial klient, jsou tam i aktualni patche? Protoze proste nechapu, proc mi to na grafice 512MB, ramce 4GB a dual core procesoru beha tak divne trhane.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/09/2007 :  16:19:12  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
proc? nevim co mas v tom notasu za kartu, ale tipuju gf7300, pak tam nejspis mas pomalej disk 5400ot/min, takze ti to nestiha swapovat z disku

podle me je notebook na neco jineho nez na hrani, teda krome par specialnich masin za nehorazne penize
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  17:35:50  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Dell Latitude D830
Procesor: Intel Core 2 Duo CPU T7300 @2.00GHz
RAM: 4GB @667MHz
Grafika: NVidia QUADRO NVS 140M 512 MB RAM
HDD: Seagate Momentus 7200 rpm 120GB

Nerikejte mi, ze to tohle neutahne.
Je to masina s vykonem vyssim nez tri ctvrtiny desktopu.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian

Edited by - MavSamot on 06/09/2007 17:36:52
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 06/09/2007 :  18:10:15  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dell Latitude D830

Najdi si k cemu se pouziva ta grafika , jinak se divim ze mas takovy nootebook a nevis to. Jeji vykon muze byt dobry - ale protoze to neni standart tak ovladace nebudou vubec prizpusobene hram.

Quadro NVS
Best Display Mate: Video Hardware Award The award-winning NVIDIA Quadro® NVS series is the business standard for multi-display desktop graphics. Combining industry-leading hardware and software, the NVIDIA Quadro NVS series features NVIDIA® nView® multi-display support for single-, dual-, and quad-display graphics products that deliver unprecedented performance and stability.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2007 :  19:10:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dell Latitude D830

Ty seš nejspíš jouda ze spoustou peněz, co si koupí notebook, který se na hraní her vůbec nehodí, jestli ti to poradil nějaký obchodník, tak mu to jdi otřískat o hlavu, na tomhle si nic moc nezahraješ.
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  19:43:07  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Nejsem jouda.
Je to nas firemni standardni notebook.
Tak si ty narazky prosim odpust.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2007 :  20:38:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejsem jouda.
Je to nas firemni standardni notebook.
Tak si ty narazky prosim odpust.

No tak ti odpovídám že neutáhne. Jedině snad sehnat modded ovladače.
A nesváděj to na firemní notebook

Edited by - spajdr on 06/09/2007 20:39:24
Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 06/09/2007 :  23:33:16  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Hmmm ... jeste jsem si o tom cetl na webu a lidi na forech pisou, ze ta postava beha jakoby cukane normalne.
Dal jsem Ultra-high detaily a trhalo se to jen o trochu vic nez na low.

Takze proste ten pohyb postavy je divnej, to je muj zaver.

A muj milacek notebucek za to z 99% nemuze.

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/09/2007 :  23:57:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
AXP2500+, 1GB ramky a x1650pro ... stačí vypnout HDR a jede to jak z praku i s high detaily ... v Bree a podobné zvrhlosti stahuju dohled na minimum
podivného pobíhání postavy jsem si nevšiml

Edited by - SNowie on 06/09/2007 23:58:44
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/09/2007 :  00:00:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

AXP2500+, 1GB ramky a x1650pro ... stačí vypnout HDR a jede to jak z praku i s high detaily ... v Bree a podobné zvrhlosti stahuju dohled na minimum

no moment, to chces jako rict, ze nekde hrajes darebaku?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/09/2007 :  09:44:15  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no moment, to chces jako rict, ze nekde hrajes darebaku?

zatím jen tu trialku, ale začíná se mi to fakt líbit! Překvapivě více než v betě.

Edited by - SNowie on 07/09/2007 09:44:45
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/09/2007 :  09:47:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
a server?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/09/2007 :  09:55:48  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

a server?

laurelin :)
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 07/09/2007 :  10:55:33  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
goede morgen vanaf Amsterdam

Takze LOTRO jsem sehnal na letisti Schiphol

Az potkate nekde trpajzlika jmenem Quicepu tak to budu ja

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 07/09/2007 :  11:20:53  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

goede morgen vanaf Amsterdam

Takze LOTRO jsem sehnal na letisti Schiphol

Az potkate nekde trpajzlika jmenem Quicepu tak to budu ja
To uz to muze byt rovnou Matysek.

Go to Top of Page

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 07/09/2007 :  11:36:15  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo predstavu, kde je vic cechu?
Snowbourn nebo Laurelin?

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/09/2007 :  12:06:03  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mate nekdo predstavu, kde je vic cechu?
Snowbourn nebo Laurelin?

Jestli mas char pojmenovan Quicepu tak patris na Snowbourn.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 07/09/2007 :  12:07:35  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak tak, chtelo by to nejake RP jmeno Wanargi.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 07/09/2007 :  12:11:46  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

No je to trpaslik k tomu hospoda jako RP patri

Edited by - Atronach on 07/09/2007 12:11:59
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 07/09/2007 :  12:41:36  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Nejak nechapu co je na jmenu Quicepu vadneho.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/09/2007 :  13:10:09  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Laurelin je EN-RP server, takze ceska jmena jsou proti jmenne konvenci a rekl bych ze Quicepu nesplnuje ani trpaslici jmennou konvenci jako takovou.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 07/09/2007 :  13:29:28  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Nikde v pravidlech jsem nenasel, ze by jmena musela byt v EN.

Deal with it

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 07/09/2007 :  15:37:35  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Laurelin je EN-RP server, takze ceska jmena jsou proti jmenne konvenci a rekl bych ze Quicepu nesplnuje ani trpaslici jmennou konvenci jako takovou.

By me zajimalo, jak by RP pravidla prekousla me jmeno charu 'Kuchtik'

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 07/09/2007 :  21:34:00  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Tak stale mi instalacni DVD neprisly ... skoda mohl byt hezky vikend

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/09/2007 :  17:45:42  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikde v pravidlech jsem nenasel, ze by jmena musela byt v EN.
Matysek a Karlik za hobbita je prijatelne napriklad.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/09/2007 :  21:41:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlada

Sosni si trial pro EU a můžeš hrát, ne?
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 09/09/2007 :  09:42:39  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Vlada

Sosni si trial pro EU a můžeš hrát, ne?

To je to co jsem tu psal, s mym pripojenim by to bylo na hodne dlouho.
Proto jsem si za 120,- kc objednal instalacni DVD postou abych to nemusel stahovat ....

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 09/09/2007 :  10:56:42  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Nedela nekdo questy v Staddle? Okolo lvl 11-12?

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/09/2007 :  08:51:58  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nedela nekdo questy v Staddle? Okolo lvl 11-12?
Ne, ale muzu ti pomoct...kdyztak pst.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000