Author |
Topic  |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 11:12:25
|
sice jsem zadnou knihu o harikovi necetl a filmy povazuju za velmi nepovedene nicmene pri tom vsem hype a 10 clancich na idnes by me zajimalo kdo ze to vlastne umrel, nevite nekdo ?
|
lastfm |
|
| |
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 14:54:50
|
Charity Burbage Hedwig Alastor Moody Ted Tonks Dirk Cresswell Gornuk Gregorovitch Rufus Scrimgeour Grindelwald Bathilda Bagshot Wormtail Dobby Remus Lupin Nymphadora Tonks Vincent Crabbe Severus Snape Fred Weasley Colin Creevey Nagini Antonin Dolohov Bellatrix Lestrange Voldemort
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/08/2007 : 11:42:57
|
a to ma byt jako detska knizka? Ve Vojne a miru nezemrelo tolik osob :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/08/2007 : 13:06:56
|
quote: Originally posted by Isac
Charity Burbage Hedwig Alastor Moody Ted Tonks Dirk Cresswell Gornuk Gregorovitch Rufus Scrimgeour Grindelwald Bathilda Bagshot Wormtail Dobby Remus Lupin Nymphadora Tonks Vincent Crabbe Severus Snape Fred Weasley Colin Creevey Nagini Antonin Dolohov Bellatrix Lestrange Voldemort
bradavický masakr magickou hůlkou?  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/08/2007 : 22:34:38
|
Poslední díl se náhodou povedl, myslím že to zakončila velice hezky a děcka aspoň mají proč bečet :) Mě nejvíc naštval Dobby, toho sem měl fakt rád a sere mě, že neumřel ten kokot Malfoy. Zajímalo by mě, jestli někdo bude dělat knížku Children of Harry Potter in the world of magic nebo tak něco :D |
Arokh Estarioll |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/08/2007 : 00:38:12
|
no potom co se mi povedlo cca 40 x usnout u 5. dílu už nemám vůbec vůli pustit se do 6., kterej je údajně ještě horší (což si v podstatě nedokážu ani představit)
celá ta serie prošla nějakou záhadnou transformací, kterou dost dobře nechápu
asi jako kdyby se pořad "Kouzelná školka" během dvou měsíců proměnil na "Studio Kroměříž" |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 23/08/2007 : 18:47:33
|
quote: Originally posted by Isac
no potom co se mi povedlo cca 40 x usnout u 5. dílu už nemám vůbec vůli pustit se do 6., kterej je údajně ještě horší (což si v podstatě nedokážu ani představit)
celá ta serie prošla nějakou záhadnou transformací, kterou dost dobře nechápu
asi jako kdyby se pořad "Kouzelná školka" během dvou měsíců proměnil na "Studio Kroměříž"
je pravda že poslední díl fakt trochec přiostřily!!! -trochu horroru na ty parchanty malý :)) |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
|
Topic  |
|