Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 sosání v areně
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 18/07/2007 :  00:15:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Seth

ja vidim problem nekde jinde
jak jsem psal vys - lock je classa, ktera ma defakto "all in one"

nejak si nemuzu vzpomenout jake by mel mit zapory
cloth class: nejvic HP ze vsech cloth, armor na +heal, stony na heal, fear, coil, seduce, sacrifice
dmg class: pet, minimum LoS problemu, DoT, DD, channel, drain
ehm ehm buff class: sutr, imp, detekt (ehm), breath (ehm,ehm)

Cim vic se nad tim zamyslim, tim vic mi lock prijde jako UPLNE mimo

UPLNE mimo?
tak jak bys ho omezil teda aby byl v lajne s magem a dalsima?:)

proc asi ma ze vsech cloth nejvic HP? to je saakramencky tezka otzka, clothak mag ma napr blinky, frost novy, s moznosti talentu kostku a zalozni frost novy od peta - zpusoby jak si otravneho wara , rogunu a ja nevim koho jakz takz drzet od tela, prist ma zas ty svoje stity, healy, shadowfenda a ja ani nevim co vsecko, shadow prist ma nejakou redukci na melee dmg /?/, dalsi clothak je kdo? aha uz nikdo, tak lockova stamina je jeho jedina "zbran" jak neumrit behem par sekund po chargnuti/cheapshotu+expose armoru.

seduce, sacrifice, imp - no a co jako, soucasne to nema pokud se nepletu, a seduce jeste nekdo pouziva?:)
stony na heal, jo ma, je to taky v podstate jeho jediny "buf" co muze parte poskytnout. prist ti da stamina buf a stit to je v podstate tolik HP co kamen. invisibilitu a vodniDech beru spis jako bufy kvuli dispelu ne jako nejak jinak prinosne.

armor na heal, jo ten je good, ale "armor" neni az tak presne oznaceni, ptz k armoru prida presnou 0.

coil? nic extra -> trinket, fear a co jako? fear ma i war, prist, kazda classa ma neco obdobneho, tak to moc nechapu jako argoment pro UPLNOU MIMOvost.

channel, drain, bez prislusnych talentu to neni az tak skvele.

a podle mne zapomnels na jednu vec, kera loka dela snad krapet vyjimecnym proti jinym cast charakterum a to life tap. btw skoda ze na charaktery s INT<X nefunguje banish, meli by to blizzy dat do 2.3:)
GL a neberte mne moc vazne;] ale ten life tap sem myslel vazne, to je skvele kouzlo.

frustrated lock

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 18/07/2007 :  00:33:49  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
UPLNE mimo?
tak jak bys ho omezil teda aby byl v lajne s magem a dalsima?:)

To IMHO není tak těžký.

Na fear CD 15 sekund (pořád míň než ostatní classy), na siphon life CD 30 sekund, a v kombinaci s nadcházející změnou resilience je v podstatě vyřešeno.

quote:

prist ma zas ty svoje stity, healy, shadowfenda a ja ani nevim co vsecko

"Štíty" je cca 1500 hp jednou za 15 sekund; priest na kterém je rogue, druid nebo war se bude healovat velmi podobně jako warlock, ale ten přitom ještě navíc soupeře zabije.

FYI shadowfiend je jen a pouze velmi nespolehlivý způsob jak si jednou za 5 minut doplnit nějakou manu, proti lifetapu naprosto směšný
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/07/2007 :  01:11:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kdyby aspon mlaceni do stitu generovalo 50% rage... takhle je SP zbytecne OP a dal by se vyresit timhle + resilienci

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/07/2007 :  08:52:39  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty hrajes destro locka ze?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 22/07/2007 :  10:09:25  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

to s tim fearem u warra jsi doufam nemyslel vazne...
:))

quote:
A vubec, srovnej CC Locka s CC jaky ma enha shaman... ze by nulovy?
to nesrovnam ptz shamana sem nikdy nehral, tak ani jeho CD moc neznam.

quote:
A vem si demonology locka, je to skoro dalsi tank, velka resilience..
demonology lock neimplikuje velkou resilience:) pokud ji ma, samozrejme, muze slouzit takovy lock slouzit jako "PVP tank". ale neberu to jako extremni plus, nema "taunt" ktery by nutil soupere na neho utocit jako na prvniho.

quote:
Peta kterej "solne" maga, 3sec stun na zacatek, Deathcoil, Fear spam s doteckama a pet te mlati, life drain, shadowburn na CD.
tu nevim cos presne myslel, felguarda a duel s magem? jak ja sem psal nekde driv, duely sem netahej ty mne ve wowu nezajimaji. ale teda 3s stun=41 talent, shadowburn-11talent destro vetev, pokud ma vsechny CD, a nic se nerezistne a target nema heal tak je to iwin kombinace, a co?
ten lock ma 2 odstranitelne dotky, nema siphon, ani amplify curse, drain life ma pouzitelny jenom na vzdalene cile, a takovy lock ani nema prodlouzene distamce na dotky a destro, tzn na nekoho kastit shadpwbolt je 60% riziko ze nez to zakastis ze dotycny vybehne z distance. takovy lock je dobry na X veci, na Y je celkem k nicomu.

quote:
Sry, ale minimalne demo lock je mimo a to ne jen kvuli tomu ze je to desnej ez mod
mno omlouvat se nemusis, je to tvuj nazor a kazdemu je jasne ze hrat warloka je easy, easy mod demon warlok? a afliction warlok? nahodit 4 dotky, insta fear, drain life a skakani kolem je tezky mod? POM+Pyro mag je hardcore mod? nebo snad Shadow priesta je tezke hrat? ehmehm:)

quote:
Originally posted by nekrotyrael

frustrated lock
duvod moji frustrace?:) ja jenom rad diskutuju:) a snazim se ostatni presvedcit ze neni vse cernobile:)

quote:
Originally posted by Marigold

To IMHO není tak těžký.

Na fear CD 15 sekund (pořád míň než ostatní classy), na siphon life CD 30 sekund, a v kombinaci s nadcházející změnou resilience je v podstatě vyřešeno.

hm, to bych taky bral, nesnasim kdyz mne jako locka nejaky lock porad jenom fearuje a ja pritom fear pouziju jednou za 5minut:D siphon ani nemam..., no ne vazne, to je rozumny navrh. i kdyz siphon ma jenom urcite % locku... a 15s cooldown, doost progresivni navrh:)

quote:

FYI shadowfiend je jen a pouze velmi nespolehlivý způsob jak si jednou za 5 minut doplnit nějakou manu, proti lifetapu naprosto směšný

proto sem uz driv psal ze LIFE TAP je nejlepsi spell co lock ma.

quote:

quote:

ty hrajes destro locka ze?

destro, jooo, to byly casy, minus 1.5-2 roky:)

Edited by - qsubt on 22/07/2007 10:26:18
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/07/2007 :  12:20:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
^ legendary post.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/07/2007 :  00:17:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Proč příští patch? Paláti se normálně jako první jedou, od doby co Blizzard omylem udělal z Mass Dispelu použitelné kouzlo.

Ideálně si palát hodí bublinu a rozjede velkej heal

Palati se samozrejme jdou jako prvni i bez toho. Tobe jako pristovi s hromadou instantu to mozna nejde do hlavy, ale ono class ktera ma jen castene healy a jednou za 15s smesny shock je proste zergovatelna mnohem snaze nez kterykoliv jiny healer. Jedina vyhoda je trochu vetsi mitigace fyzicke damage.

Krom toho jde velmi snadno palata donutit do bubliny vlezt i kdyz nechce (cc, palat si nemuze dovolit byt delsi dobu v cc, protoze nema zadne hotky ktere by mezi tim tikaly a ktere stihnul instantne hodit mezi cckama). 12s neni az tak prehnana doba uz vzhledem k tomu, ze neni problem palata vymanevrovat, aby bud nemohl healnout, nebo jeho teammate nemohl kousat (uklidni se boj a jede se nanovo, tentokrat uz bez bubliny.

A v neposledni rade staci counterspell a palat dohral uplne, vcetne bubliny.

Imho je mass dispell naprosto prebytecne kouzlo. Klasicky priklad toho, jak nekteri designeri blizzardu uvazuji. Kombinace palat vs prist, ktera byla vzdycky naprosto jednoznacna diky manaburnu ma ted akorat pritlucene viko mass dispellem...

Ad druid: druid je stale neskutecne preboosteny, v pve. A o nicem jinem jsem tu nikdy nemluvil v souvislosti s druidy :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/07/2007 :  02:01:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
priest je v arene vzdycky target nr1 a taky musi bejt, mana burn je nejvetsi vyhoda co priest ma, krome dispellu uz ani nema co vic nabidnout a jeho sance prezit, je ze vsech healeru nejmensi (z myho pohledu, jakozto shamana, co ma misto utoku klavesu na purge ;))

lock je svine obrovska, jeho role je jen klasicky zaspamovat dotky a behat dokola a nechat do sebe mlatit, pokud si ho clovek nevsima, tak zkonci na to, ze mu healeri z teamu behaj ve fearu a nemluve o mana drainu, kterej je hodne znat 200mana/tick ffs
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 23/07/2007 :  07:22:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Rahmane ty me nikdy nezklames

Ted uz se whinnuje jak je na tom paladin spatne, wara uz si zavrhnul. A tu hlaska o druidech si dej jako signature ofc, at to nemusis furt psat

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 23/07/2007 :  10:17:19  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Rahman strikes back!

... and funnier than ever before!

Edited by - Gurrshael on 23/07/2007 10:18:53
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 23/07/2007 :  10:35:35  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Tady se koukam nic nezmenilo :p A do locku se neopirejte....jsou strasne nerfli a potrebovali by nejaky boost

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

puncoska
New Member

252 Posts

Posted - 23/07/2007 :  11:45:53  Show Profile Send puncoska a Private Message  Reply with Quote
vubec tomuto postu nerozumim
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2007 :  13:20:12  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
to je z toho vedra

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/07/2007 :  13:55:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little
Ted uz se whinnuje jak je na tom paladin spatne, wara uz si zavrhnul. A tu hlaska o druidech si dej jako signature ofc, at to nemusis furt psat

A nekteri vytecnici koukam porad ctou neco co nikdo nenapsal ;)

Paladin sve misto v group pvp porad ma. Jedine co rikam je, ze je blud, ze paladin je v arene Iwin class, a ze se neda zabijet jako prvni i bez mass dispelu.

1vs1 je samozrejme trochu neco jineho a tak proste jsou kombinace, kde stretnuti dvou alespon trochu schopnych hracu s podobnym euipem na postavach ma naprosto jednoznacny vysledek, a to je treba paladin vs priest (i bez mass dispelu).
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:01:34  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
lock > all

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:25:51  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

lock > all

To jo, shadow-based classy prostě za druida miluju. Hlavně když vidím jak se shadowpriest úspěšně vyfláká polovinu many než na mě hodí první shadowword pain nebo oblíbená warločí strategie "nejdřív ho fearnu a pak" která obvykle skončí ještě před tím "pak". Shadow rezist gear je prostě svinstvo :)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:32:10  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Shadow rezist gear je prostě svinstvo :)

Konkretne rozhodne, obecne ani ne.
Blizz by mel dat capy na rezisty do pvp v nejake rozumne mire s tim, ze by se pvp aktivnimu cloveku vzdy vyplatilo vice investovat do resilience nez do rezistu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:38:50  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rakhen

Shadow rezist gear je prostě svinstvo :)

Konkretne rozhodne, obecne ani ne.
Blizz by mel dat capy na rezisty do pvp v nejake rozumne mire s tim, ze by se pvp aktivnimu cloveku vzdy vyplatilo vice investovat do resilience nez do rezistu

Nevidím důvod proč, když se můžou stavět "homo" týmy založené na tom že náhodou používají stejnou školu (debuffy na shadow damage, cursy, feary ...), proč by se protivník nemohl převléknout do 300 SR a vysmát se jim? Totéž icemágovské týmy, ... ...
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:53:17  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
More, more ......

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2007 :  14:59:40  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no to mi prave prijde jako zverstvo
nebo spise jinak: spatne nastaveni systemu rezistu/resilience
V tom, ze lidi radeji vemou green SR a gimpnou se - coz nejenom neguje dmg soupere, ale gimpuje ho do te miry, ze neni schopny udelat absolutne nic. To neni "vyvazene nastaveni". Pro zadnou stranu.
Radeji bych videl vyvazeni resilience, kdyz clovek sice vi, ze dostane dmg, pac nema SR, ale zase vydela na tom, ze prezije podstatne dele, lepe bude koordinovat boj a dalsi.

Coz samozrejme nejde pri soucasnem nastaveni stylu - nahazu dotky za 5s a pak si muzu delat co chci (od CC po DD a drainy)
Jak jsem psal vyse - lock je v tomhle strasne nevyvazenej, protoze vsechny tyhle vlastnosti jsou soustredeny v jedne classe.
Imho ocekavam (nekde jsem to cetl jako dobrej napad), ze drainy daji na nejaky rozumny CD

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/07/2007 :  15:07:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no misto toho zakazou prevlikani equipu v arene \o/
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/07/2007 :  15:43:08  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
nejhorsi je, ze Blizzardu nelze uprit snahu s tim neco delat
pruser je, ze jim vsechno desne dlouho trva

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/07/2007 :  15:54:59  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Hlavne by me ale zajimalo, kde berou ty napady k tem zmenam.. Kdo to tam vlasnte vsechno vymysli co se bude v PvP menit? Vzdyt by ta hra mohla byt dobra kdyby se nejak spojily nazory tady od lidi. A podle me z WoW for moc necerpaj..

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 23/07/2007 15:55:46
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/07/2007 :  16:24:03  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale cerpaju, ale nie z No_name_czech_forums
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 23/07/2007 :  17:20:23  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Když si přečteš přispěvky napřič forem, zjistiš, že každy class je podle někoho owerpowered (to slovo nesnašim). Každa class je oproti nějake jine zvyhodněna, jelikož každa umi něco jineho. Jestli chceš balanced hru, tak gogo CS :)
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2007 :  07:31:29  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Hlavne tyto zmeny vubec neprospivaji hre. Zasady do systemu by mely byt vzdy co nejmensi (coz vychazi z toho, ze puvodni stav je "optimalni"). Bliz ale dela porad neco, pricemz by bylo lepsi, aby to poradne otestoval a odladil, nez to pusti do hry.
Prijde mi to, ze s datadiskem se ke slovu dostala jina skupina a ta ma zcela jiny pristup. Takovy zvraceny, temer, jako ma SOE.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 24/07/2007 :  11:21:15  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Hlavne tyto zmeny vubec neprospivaji hre. Zasady do systemu by mely byt vzdy co nejmensi (coz vychazi z toho, ze puvodni stav je "optimalni"). Bliz ale dela porad neco, pricemz by bylo lepsi, aby to poradne otestoval a odladil, nez to pusti do hry.
Prijde mi to, ze s datadiskem se ke slovu dostala jina skupina a ta ma zcela jiny pristup. Takovy zvraceny, temer, jako ma SOE.

pokud se ti puvodni stav zdal jako optimalni ,tak... , kazdej kdo nekdy skusil wow "pvp" musi pripustit ze nynejsi stav je X krat lepsi nez "vyladenost" pri vydani...

spis to vypada ze uz nevis jak ted wow vypada a jen teoretizujes s predstavama...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2007 :  11:29:51  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5
pokud se ti puvodni stav zdal jako optimalni ,tak... , kazdej kdo nekdy skusil wow "pvp" musi pripustit ze nynejsi stav je X krat lepsi nez "vyladenost" pri vydani...

spis to vypada ze uz nevis jak ted wow vypada a jen teoretizujes s predstavama...

Zcela jsi nepochopil podstatu. Nevyjadruji se k dane jedne uprave. Vyjadruji se obecne k systemu uprav, ktery Bliz provadi. Od datadisku co patch, to upravy v povolanich. Nesnazi se o ucelene upravy, jsou to vzdy jen male upravy a casto v dalsim patchi je korekce tech uprav (ktere jsou casto vydavany za korekce). Nebal bych se rict, ze je to beta stav, ale mozna mam jen jina kriteria.

Edited by - Khaot on 24/07/2007 11:56:31
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/07/2007 :  11:36:07  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no je to spise iteracni proces...asi holt nejsou schopny dat spravny konstanty rovnou...je to svym zpusobem i logicke...
nehlede na to, ze zeptas se 9ti zastupcu 9ti povolani na to co si mysli o svem povolani a jeho stavu proti ostatnim a dovis se 9 nazoru v zasade protikladnych...a to nemluvim o tom, ze kolikrat bys ani nevybral 1ho zastupce z povolani s konzistentnim nazorem na jeho postaveni ve hre...
obzvlast treba u druidu je to naprosto markantni :-)

hra a zajmy hracu se vyvijeji...a blizzard se snazi kopirovat realny vyvoj hry tak aby mu to moc neuteklo nekam kam to puvodne nechtel dostat...ackoliv to zni pomerne nelogicky ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:00:44  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jasne, ale proste tento stav mi nevyhovuje. Nelibil se mi v EQ2 ani v jinych hrach. Prijde mi to, ze je to proste beta stav. Zastavam nazor, ze je lepsi upravu o 2-3 mesice odlozit a venovat se testovani a ladeni, nez delat postupne kroky a cekat na to, jaky bude jejich dopad. Na jednu stranu se snazi o rychle upravy neceho tak, aby to zapadlo do jakesi linie, rady, na druhou stranu toleruji stav, kdy nektera povolani v danych situacich (celkem castych) maji vyraznou prevahu. Pokud to ovsem neni zadouci stav, to by zasadnim zpusobem menilo situaci.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:04:27  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasne, ale proste tento stav mi nevyhovuje. Nelibil se mi v EQ2 ani v jinych hrach. Prijde mi to, ze je to proste beta stav. Zastavam nazor, ze je lepsi upravu o 2-3 mesice odlozit a venovat se testovani a ladeni, nez delat postupne kroky a cekat na to, jaky bude jejich dopad. Na jednu stranu se snazi o rychle upravy neceho tak, aby to zapadlo do jakesi linie, rady, na druhou stranu toleruji stav, kdy nektera povolani v danych situacich (celkem castych) maji vyraznou prevahu. Pokud to ovsem neni zadouci stav, to by zasadnim zpusobem menilo situaci.

ke stavajicimu stavu bych do doby zmeny toho stavu ke vsemu pristupoval jako k zadoucimu efektu autoru :-)
to, ze ten stav z neciho pohledu neni prilis uspokojujici je vec, ktera je zcela vedlejsi :-)
aneb pokud autori hry chteji aby top 5v5 areny hrali tymy zalozene na warriorovi, paladinovi a priestovi (jak vyplyva z procentualniho rozlozeni top tymu) tak proste top 5v5 areny bude hrat tohle slozeni a melo by byt povazovano za zadouci stav...
aneb reroll nebo nehraj

edit: pokud si uvedomis, ze spojeni paladin+ms war je takhle nastavene uz od zacatku a uz pres 2 roky vsichni vime, ze je to nejsilnejsi spojeni 2 povolani ve hre a blizzard s nim nic za tu dobu neudelal...tak neni duvod predpokladat, ze to tak byt nema...

no mmo

Edited by - celdric on 24/07/2007 12:05:33
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:10:44  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Palati se samozrejme jdou jako prvni i bez toho. Tobe jako pristovi s hromadou instantu to mozna nejde do hlavy, ale ono class ktera ma jen castene healy a jednou za 15s smesny shock je proste zergovatelna mnohem snaze nez kterykoliv jiny healer. Jedina vyhoda je trochu vetsi mitigace fyzicke damage.

Vydržel jsem dlouho, ale neodolal - omlouvám se všem

Rahmane nemáš pravdu. Jednak ta "hromada instantů" je s výjimkou renew vesměs na cooldownech (a renew tě, speciálně přes mortal strike, fakt nezachrání), jednak ta "trochu větší" mitigace je větší dost dramaticky. A hlavně co bych dal za to mít alespoň jednu z paladinových escape abilit... Freedom, snare, o hammer of justice (dramaticky účinnější než fear) nemluvě; já mám escape "abilitu" jedinou, PVP insignii...

Ostatně jak je to s tou zergovatelností doopravdy je krásně vidět třeba v 3v3. Pokud se jede systémem "dva na jednoho" a druhý team má jako healera paláta, na 90% přežije déle než já, i kdybych se na hlavu postavil.

No nic, nechme to.

Ke změnám v PVP - přijde mi že to není tak strašné, i když je fakt že ty opravy / úpravy jim trvají poněkud déle než by bylo záhodno. Zatím se ale vesměs posunují vcelku správným směrem. V budoucnu bych očekával nerf mortal striku nějakou lehkou formou, další menší postih pro warlocky, a možná jemný boost roguny a huntera (pokud možno spojený s nerfem "beast within" nebo jak se ta červená blbost jmenuje).

Obecně "dramatické" změny povolání fakt nejsou dobrý nápad, jediným výsledkem jsou pak "flavor of the month" classy které ownují všechno kolem - do příštího patche kdy je postihne drsný nerf a ownuje zase classa jiná.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:18:25  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Jak psal Celdric, udelat to najednou z fleku, to proste nejde. Nez to vypiplaj k uplny dokonalosti, aby se to vsem libilo, tak uplynou leta a zajmy hracu budou uplne nekde jinde a tu hru muzou vzit a zahodit, bez toho aby ji vubec vydali.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:28:21  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

. Nebo je to schvalne, coz je u tebe jev, pravda, bezny.

to nehraj tam bylo ve smyslu nehraj top 5v5 areny :-) spousta povolani ma ruzna uplatneni v ruznych oblastech hry...
holt hunteri, druidi si musi zvyknout, ze vykon prinasejici 5v5 tymum ve srovnani s jinymi povolani proste neni dostatecny a hrat areny na nejvyssi urovni moc nebudou...je to zalezitost nastaveni hry, ktere je zalezitosti autoru a vzhledem k tomu, ze my nejsme zadni zazracni einsteinove, kteri prave objevili ameriku je rozumny predpoklad, ze to tak opravdu nastaveno ma byt...

ale aby jsme jim nekrivdili (devum) v patchi 2.2 zase dalsim zpusobem se snazi posunout spojeni paladin - warrior...
na druhou stranu nechapu ale treba zakaz zmeny gearu v arenach...to uz mi prijde trosku moc manaskovani hracu...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/07/2007 :  12:39:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
zmena gearu v arene znamenala pro teamy sp+lock dost velkej problem a ubirala jim z jejich nepremozitelnosti a to prece nikdo nechce
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 24/07/2007 :  13:33:50  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

zmena gearu v arene znamenala pro teamy sp+lock dost velkej problem a ubirala jim z jejich nepremozitelnosti a to prece nikdo nechce

Ten tym je op, bo je tam warlock. To je momentalne jedina classa, ktera je opravdu mimo (zvlaste affliction spec). U par class udelat zmeny:
priest - zrusit mass dispel
paladin - bublina fungujici na bazi magovske kostky s tim, ze v ni muze healovat pouze sebe
hunter - predelat the beast within
warlock - dat cd na urcite spelly, snizit dmg petum a moznost stunu, silence atd....dc udelat pouze jako dmg kouzlo bez healu
rogue - snizit dobu trvani cos
druid - zrusit moonkina :) nebo aspon snizit armor a dmg kouzel
mage - snizit trvani kostky, dmg peta, zrusit pyro
shaman - asi ok
warior - ok
Vicemene by blizz mel zrusit vsechny immune kouzla a kdyz je chteji nutne nejake classe dat, tak by mely fungovat jen jako defend a potom neni treba na to mit nejaky counterspell.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 24/07/2007 :  13:52:41  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

quote:
Originally posted by MegaDeath

Ten tym je op, bo je tam warlock. To je momentalne jedina classa, ktera je opravdu mimo (zvlaste affliction spec). U par class udelat zmeny:
paladin - bublina fungujici na bazi magovske kostky s tim, ze v ni muze healovat pouze sebe
warlock - dat cd na urcite spelly, snizit dmg petum a moznost stunu, silence atd....dc udelat pouze jako dmg kouzlo bez healu
shaman - asi ok
warior - ok
Vicemene by blizz mel zrusit vsechny immune kouzla a kdyz je chteji nutne nejake classe dat, tak by mely fungovat jen jako defend a potom neni treba na to mit nejaky counterspell.

Takže hraješ warra nebo shamana, že?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2007 :  13:58:10  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Takže hraješ warra nebo shamana, že?

A ty zas za locka, ze
Zvlastni, jak temer vsichni krome locku rikaji, ze jsou mimo a stejne jsou tvrdlici, co budou tvrdit pravy opak.

+1
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:09:29  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Jsem w-lock a nejsem OP.

Stezuju si porad na ostatni. A to co tady pisete me fakt bavi. Vemte nam death coil nerfnete asi po 15ty fear seberte dotky a vemte nam pety. Co dal bezte si to hrat samy. :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:13:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
To ze jsem seknul s lockem kvuli tomu jak moc byl lehkej na hrani a nenarocnej na equip v PvP uz o necem svedci Ale bylo to na lvl 60, ted mozna jeste horsi ci lepsi, nevim. PvE me za nej nudilo, to znamenalo reroll back

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 24/07/2007 14:15:39
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:15:09  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
2Vlkodlak: Na moonkina bych moc nesehal... on ma zase v BC docela velkej problem s itemizaci.

REVOLUTION

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:34:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm
shaman - asi ok
warior - ok

Tohle spis hod to topicu neco pro zasmani pac tohle proste NEMUZE byt mysleno vazne :D

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:40:44  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Vlkodlak: Na moonkina bych moc nesehal... on ma zase v BC docela velkej problem s itemizaci.

Vždyť ja nic neřikam :)

Mel jsem ted par mesicu pauzu a vidim, jak je lock bez equipu na P.
Mage hodi counterspell a nez to spadne, mrtvy... Rogue Stunlock + Pica Cloak = Mrtvy. Warr immune na fear + crit = Mrtvy. Mam ale jen 8k hp a +500dmg... takže sockuju honory, uvidimě časem :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:44:23  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hledej si soupere na svy urovni a budes ownovat ;)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:49:22  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
specni 27/34 a uvidis, affi je super az s equipem

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 24/07/2007 :  16:08:01  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Tohle spis hod to topicu neco pro zasmani pac tohle proste NEMUZE byt mysleno vazne :D

Warlock?

Dneska na to uz nemam cas, tak sem nejaky moudro napisu zitra (at se muzes zase pobavit)....

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/07/2007 :  17:00:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Miku, chces pomoct s dingnutim teh mighty "1000" ?

REVOLUTION

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/07/2007 :  20:36:42  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Miku, chces pomoct s dingnutim teh mighty "1000" ?

no ani ne ja uz 1k kdysi mel, ale pak sem asi o 400 postu prisel :/

me to vazne prijde smesny co navrhuje.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 25/07/2007 :  10:23:07  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
me to vazne prijde smesny co navrhuje.

Me ne. Proste si porad myslim, ze kouzla davajici immunitu kurvi neskutecne hru. To stejny plati o urcitych kombech...Puvodne jsem chtel vypsat par prikladu, ale nema to smysl. Proste a jednoduse si zalozim warlocka :D.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 25/07/2007 :  11:32:06  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Za nejvetsi problem wowu povazuju system critu a haluzi.Celej boj je zavislej na lucku jak to pokrituje a je tak rychlej, ze v podstate se ani moc taktizovat neda.Bavim se aspon o 5v5 a vyrovnanejch teamech.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000