Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 32 mesicu pote...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/06/2007 :  18:41:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tiez si myslim ze na trhu momentalne nie je nejaka adekvatne nahrada, fakt moje nadeje smeruju smerom k WAR ....dovtedy wow striedane s dotou tam je aspon poriadne pvp
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 28/06/2007 :  20:05:34  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Tiez si myslim ze na trhu momentalne nie je nejaka adekvatne nahrada, fakt moje nadeje smeruju smerom k WAR ....dovtedy wow striedane s dotou tam je aspon poriadne pvp

Naprosto nesouhlasim
RL je dostatecna nahrada za WoW -> tzn. kdyz te nebavi WoW, hraj radeji RL, pac nic jineho neni

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 28/06/2007 :  20:48:09  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth
Naprosto nesouhlasim RL je dostatecna nahrada za WoW -> tzn. kdyz te nebavi WoW, hraj radeji RL, pac nic jineho neni

No, fakt je že na takové "přistání do terénu" s plachťákem na horách co do adrenalinu žádná aréna skutečně nemá. Je ovšem trochu problém se resnout když se něco nepovede Tak říkajíc full loot a permadeath
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 28/06/2007 :  21:04:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Originally posted by Mandorallen

--rofl todle je hezkej zvast,se divim ze takovi lidi maj obcanku vubec :)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/06/2007 :  21:31:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pepo

Naprosto nesouhlasim
RL je dostatecna nahrada za WoW -> tzn. kdyz te nebavi WoW, hraj radeji RL, pac nic jineho neni

Njn :) ale tak ja ten RL musim mat, pretoze nasi ma dostatocne zapriahaju do roboty .... ale aspon ma chrania od zavislosti
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/06/2007 :  07:07:13  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

--rofl todle je hezkej zvast,se divim ze takovi lidi maj obcanku vubec :)

No nastesti svepravnost neposuzuje komise slozena z jedincu/omezencu jako ty, ktera jeste nepochopila o cem ze to vlastne diskuzni forum je, ale pritom ho denne spamuje. Kinda funny, ale pobavil si me.
Takhle si wow pamatuju ja, nehral jsem ho pul roku a nelituju toho. Pravda je ze momentalne neni lepsi hra nez wow, ale to se snad brzo zmeni. S tebou o tom ale diskutovat nehodlam, takze muzes klidne moje prispevky ignorovat a hledat nekoho jineho na kom ti vzroste epeen. kkthxbb

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 29/06/2007 :  09:09:30  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Beldor má warlocka, ten si ho v e-peen potřebuje spíš zkrátit :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/06/2007 :  09:18:38  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze muzes klidne moje prispevky ignorovat

kk :) , i kdyz nic nepobavi vic nez "zasvecenej" prispevek od cloveka ktery o veci nema a nejspise nikdy nemel ani paru....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 29/06/2007 :  09:32:23  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pvp ve wow byla fraska. 1on1 mam zkusenost za t2,5, kde sem byl totalni gimp a vetsina hracu s mozkem me rozbila stiskem 1winbuttonu. Dalsi zkusenost mam s modrym sw priestem, kde jsem totalne ownil naprosto kohokoli i 1vs2, bez potreby jakehokoli skillu. Jen mackanim 5ti klaves v danem poradi.

Naprosto nebalancovane classy, vse zavisi jen na critu. Podle me blizz udelal chybu v tom ze pri pvp bylo po boji moc rychle. Co si s warem pamatuju, tak kdyz mi to critlo a k tomu proc SW specky a HoJ, tak jsem sestrelil i palata nez se probral ze stunu z charge. Stejne tak me zase sundal mag.
Jediny kdy me pvp ve wow poradne bavilo bylo za dob TM bitek, ale to je uz davno.

TBC jsem nemel odvahu ani zkouset, wow uz ma nejlepsi za sebou a pujde jen rapidne dolu. Zustane par zoufalcu, kteri s wow zacinali, jakoz to s prvnim mmorpg. Ti budou porat zaryte tvrdit ze wow je a vzdycky bude ta nejlepsi hra. Nevidi co v te hre chybi a staci jim zabijet jednu nascriptovanou postavicku porat dokola a kdyz uz to konecne umi tak jdou k dalsi trosku jine.

Moje ctvrta MMORPG, a je nejvic podarena z meho ciste subjektivniho pohledu. A nepovazuju se zrovna za zoufalce :) Mozna kdyby si mel odvahu zkusit TBC a vedel o cem rec, mluvil by si treba jinak. Anebo taky ne.

Ale souhlasim s TM a STV world PvP. Njn kde ze ty lonske snehy jsou ...

Edited by - Brum on 29/06/2007 09:38:23
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/06/2007 :  12:47:25  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ano ja souhlasim ze wow je velice podarene mmorpg. Nejlepsi co jsem kdy hral to teda nevim, kazdy je o necem jinym a nemuzu vubec srovnavat UO s wowkem, nebo AO s wow.

Ja rikal ze wow je pro me nezajimave, kvuli tomu pvp, ktery tam poradne ani neni. Nejdulezitejsi kriterium je u me jaky ma hra pvp system, pak az je pve apod. veci. Wow je ciste pve hra typu raid or die a v TBC se to vubec nezmenilo. Jak uz tu kdosi psal, areny a eye of ten storms, nebo jak se to jmenuje, nepovazuju za pvp. TBC jsem mel tu moznost trosku vyzkouset a videt u kamose. Dost informaci mam z for, takze si myslim ze jsem vedel o co jsem se pripravil a stale toho nelituju.

to Beldor5: ano t2,5 jsem si se svym warem koupil koupil od guild protazenim instanci za goldy, ktere jsem koupil na ebay. Pvp jsem nikdy nehral, na honory jsem si najal cinana, kterej mi je farmil. Ve skutecnosti jsem jen zevloval po orgri a ukazoval svuj uber gear a co se delo kolem jsem vubec neresil.

/sarcasm off
O wow jsem za tech 2,5 roku zjistil myslim vcelku dost, abych mohl mit svuj nazor na hru a nejak ji soudit. Neztotoznujes se snim, ok. Chapu ze mas jinej nazor a rozhodne ti nebudu psat, ze se divim, ze jsi jeste svepravnej, kdyz to jeste hrajes. Ti zoufalci mi ujeli, protoze jsem pred timhle cetl topic o VG, kde vsichni obhajci wow rejpali jak hra nema zadnou budoucnost a wow je jednicka, pritom VG jeste poradne ani nezkusili.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/06/2007 :  13:14:29  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja si projel VG trial a libilo se mi to na tech par dni, ale bral jsem to jako platit si za singlovku. Bard, half elf - zabavna classa, pekny skilly a animacky, hezkej look. Ale pak jsem nejak zaslechl ze pvp je v podstate nulovy a celkove tak nejak o nicem. Ale hra je ve vyvoji a bezi jen chvilku. Takze tak nejak obcas premyslim, ze bych zacal "naostro".

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/06/2007 :  13:25:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pvp na lvl60 a pvp v arenach na lvl70 je nebe a dudy
tam kde se na lvl60 oneshottovalo se na lvl70 bojuje nekolik minut
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/06/2007 :  14:13:13  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
rek bych, ze pro spoustu lidi (vcetne me) ma ta hra to nejlepsi "davno" za sebou...
a nekteri treba i citi, ze hra potencial co mela vubec nevyuzila a vydala se naprosto nesmyslnou cestou ;-)
ted je jen otazka jestli se vrati na tu "spravnou" cestu nebo ne :-) ale dokud ji bude hrat tolik lidi tak zadne radikalni zmeny urcite neprobehnou...
ale pomerne dost by me zajimalo jak to vlastne v te zapadni kulture s tema subscriptions vypada...

no mmo
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/06/2007 :  14:31:00  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
/sarcasm off
O wow jsem za tech 2,5 roku zjistil myslim vcelku dost, abych mohl mit svuj nazor na hru a nejak ji soudit. Neztotoznujes se snim, ok. Chapu ze mas jinej nazor a rozhodne ti nebudu psat, ze se divim, ze jsi jeste svepravnej, kdyz to jeste hrajes. Ti zoufalci mi ujeli, protoze jsem pred timhle cetl topic o VG, kde vsichni obhajci wow rejpali jak hra nema zadnou budoucnost a wow je jednicka, pritom VG jeste poradne ani nezkusili.

Imholol. Muzes mit nazor na wow, ale sam si uz rekl bc si nezkousel, jenze rozdil mezi puvodnim wowkem a bc, je obrovskej - jak v pvp, tak v raid or die - coz uz davno neplati.

A co se tyce topicu o vg, zkopiruj mi odtam prosim to, kde nekdo tvrdi ze wow jednicka. Dekuji.

quote:
Originally posted by celdric

rek bych, ze pro spoustu lidi (vcetne me) ma ta hra to nejlepsi "davno" za sebou...

Taky mi to tak prijde... bohuzel. Ale pokud se nadtim zamyslim, tak wow je ted opravdu lepsi, nez kdykoliv predtim.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/06/2007 :  14:44:40  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Taky mi to tak prijde... bohuzel. Ale pokud se nadtim zamyslim, tak wow je ted opravdu lepsi, nez kdykoliv predtim.

na to existuje jednoducha odpoved...wow me kdysi bavilo...BC me bavilo mesic...v cervnu jsem zrusil acc. a hraju nwn 2...

muzem se tu bavit o cemkoliv, na vsechno budu mit nazor, co je spravne podle me co spravne neni atd.

ale zaklad porad je ten...ze pro me bylo hrani wow poslednich nekolik mesicu nuda, nuda, nuda, sed... a nejsem tu od toho abych vyvojarum rikal/ucil je co maj udelat aby me to zase bavilo (to bych jaksi pak mohl tu jejich praci delat ja)
takovych hracu jako jsem ja je urcite vic...pravdepodobne jich neni dostatecne dost na to, aby se developeri wow chytli za nos a zacali delat z wow zabavnou hru, ktera si udrzi i tyhle hrace...

a tohle tezko zmenis (tenhle muj postoj) sebevetsim rozebiranim jak je wow podle vas mene raid or die, jak jsou areny vyrovnane a jak je vlastne tedka wow super, casual friendly a janevimcojeste proti tomu jak bylo predtim...

muj argument je...nebavil jsem se u toho, hral jsem ze setrvacnosti a kdyz jsem 2 dny z RL duvodu nemohl lognout tak jsem zjistil, ze me nijak nelaka jit a hru zapnout...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/06/2007 :  14:50:20  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
areny sou pro me velka zabava, az me prestanou zajimat, tak.... asi vyleveluju dalsi postavu a bude me to bavit znova
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 29/06/2007 :  14:57:40  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
A co se tyce topicu o vg, zkopiruj mi odtam prosim to, kde nekdo tvrdi ze wow jednicka. Dekuji.

Tvrzeni Wow je vyjimecne a nejhranejsi se pocita?;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 29/06/2007 :  15:04:32  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale zaklad porad je ten...ze pro me bylo hrani wow poslednich nekolik mesicu nuda, nuda, nuda, sed... a nejsem tu od toho abych vyvojarum rikal/ucil je co maj udelat aby me to zase bavilo (to bych jaksi pak mohl tu jejich praci delat ja)
takovych hracu jako jsem ja je urcite vic...pravdepodobne jich neni dostatecne dost na to, aby se developeri wow chytli za nos a zacali delat z wow zabavnou hru, ktera si udrzi i tyhle hrace...

a tohle tezko zmenis (tenhle muj postoj) sebevetsim rozebiranim jak je wow podle vas mene raid or die, jak jsou areny vyrovnane a jak je vlastne tedka wow super, casual friendly a janevimcojeste proti tomu jak bylo predtim...

muj argument je...nebavil jsem se u toho, hral jsem ze setrvacnosti a kdyz jsem 2 dny z RL duvodu nemohl lognout tak jsem zjistil, ze me nijak nelaka jit a hru zapnout...

Sick of the game... no a? To přijde dřív nebo později v každém MMORPG že už tě prostě nebaví tolik jako dřív. Někdo si dá pauzu, jinej zkusí jinej char. Já myslím že tak jako člověk cca po třech letech je zralej ke změně zaměstnání je prostě po dvou letech zralej ke změně onlineovky. Jediná potíž je v tom že si není moc z čeho vybírat. Resp. je celkem i z čeho vybírat ale všecko ostatní mě zatím omrzelo ještě podstatně rychleji ;)

Edited by - Rakhen on 29/06/2007 15:05:14
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/06/2007 :  15:20:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jediná potíž je v tom že si není moc z čeho vybírat. Resp. je celkem i z čeho vybírat ale všecko ostatní mě zatím omrzelo ještě podstatně rychleji ;)

/signed

REVOLUTION

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/06/2007 :  16:40:31  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Tvrzeni Wow je vyjimecne a nejhranejsi se pocita?;-)

true story, takze nepocita

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/07/2007 :  16:23:45  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Fakt je že leecheři a "let them win" týpci ve mě vzbuzují silné touhy po FFA...

to je hlaska dne
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/07/2007 :  13:58:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
nechystá blizzard nějaký high resolution texture pack? už ta grafika začíná vypadat kapánek grcovně.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/07/2007 :  11:15:54  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

nechystá blizzard nějaký high resolution texture pack? už ta grafika začíná vypadat kapánek grcovně.

Asi ne, ale uvidime co prinese dalsi datadisk :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 12/07/2007 :  12:39:40  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
A ten ma opravdu v umyslu nekdo koupit?

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/07/2007 :  12:46:15  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by spajdr

Asi ne, ale uvidime co prinese dalsi datadisk :)

nic peknyho :-)

no mmo
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:00:40  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne nikdo si ho nekoupi.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:02:03  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokus o vtip ?
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:03:10  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

No hlavne doufam, ze uz prijdou s necim novym nez jen dalsich x instanci, +10 lvlu atd..

Ted sem koukal ze ve 2.2 hodlaji pridat do hry voice chat a guild banky. Tohle sem myslel, ze si nechaji na datadisk.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:13:14  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No hlavne doufam, ze uz prijdou s necim novym nez jen dalsich x instanci, +10 lvlu atd..

Ted sem koukal ze ve 2.2 hodlaji pridat do hry voice chat a guild banky. Tohle sem myslel, ze si nechaji na datadisk.

Možná je to náznak toho, že bude datadisk zajímavý i bez těchhle featurek..
Mně by se třeba líbilo oživení původního PVP ali vs horde, nejlépe v masovém měřítku :o))
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/07/2007 :  14:11:31  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
imo si myslim, ze jste naivni...

blizzard podle myho prida dalsich 10 levelu, 20 instanci se 3ma stupnema obtiznosti pricemz v kazdem "tieru" musis aspon 1 instanci projit 10x aby jsi mohl postoupit do dalsiho
prida 6 raidu, do kterych se dostanes pouze pokud mas aspon 5 klicu ze 3. tieru

battlegroundy zmeni na boj v ramci frakce, resilience zrusi, zvedne dmg na dvojnasobek a jako kompenzaci budou hpcka 180% stavu v BC

nove povolani nebudou, housing nebude, nic zajimavyho novyho nevymyslej :-)

edit: pamatujete jeste na hero classy, siege weapons?
pamatujete jeste jak preBC slibovali novy zpusob savovani hracu v karazhanu?

co z toho splnili? :-D

edit2: nehlede na to, ze veskere jejich pokusy o world pvp od doby zavedeni honor systemu jsou spis fiasko...
nejlip nam bylo, kdyz jsme byli bez BGcek a bez honoru a pvp melo jedinej smysl a to mlatit se s alikama...

no mmo

Edited by - celdric on 12/07/2007 14:13:48
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 12/07/2007 :  15:22:02  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nahodou datadisk cislo dve bude naprosto revolucni. Prinese nove itemy, ktere budes moct dalsich nekolikset hodin farmit v uber zabavnych instancich porad dokola. A uznej sam Celdricu, to tu jeste nebylo!

Edited by - Mandorallen on 12/07/2007 15:22:44
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 12/07/2007 :  15:35:40  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
no vidis a ja se zrovna na to prave tesim
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 12/07/2007 :  22:52:51  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

imo si myslim, ze jste naivni...

Bohuzial slubovane uz od konca closed bety ;(

quote:

A ten tam nie je?

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/07/2007 :  23:09:26  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ty siege weapon meli byt jenom v AVcku a melo to byt neco na zpusob dnesnich bombing run q... takze splneny na pul :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/07/2007 :  07:32:50  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

A ten tam nie je?

no je pravda, ze timhle si jisty nejsem...:-) kazdopadne mluvili o tom, ze jeden den muzes jit s lidma XY a druhej den klidne s nekym jinym...
ale pokud jsem si vsiml u nas v guilde tak se do kara stejne udelali 2 separe raidy a nedali se michat protoze byl kazdej savlej "jinam"...
tzn. pouzili do kara standartni zpusob saveu co uz tu byl misto toho novyho zpusobu...
aspon tak to na me pusobilo...

klidne me oprav

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/07/2007 :  07:35:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No ty siege weapon meli byt jenom v AVcku a melo to byt neco na zpusob dnesnich bombing run q... takze splneny na pul :)

no rek bych, ze v kontextu ocekavaneho vyznamu siege weapons pro hrani hracu ve wow, je tohle spis takove maskovani neuspechu :-)

tak jako ruzne experimenty s world pvp, kde nejlepsim zpusobem jak vyhrat je se souperem nesouperit :-D

no mmo
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 13/07/2007 :  08:55:00  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
bg a honor system zazdil vse.A pritom to vypadalo tak nadejne.Dalsi datadisk nebude nic jinyho nez reset bc v itemove rovine, aby mohli zacit hrat novy hraci.Stejne tak jako bc dalo sanci lidem co predtim nehrali wow dohnat lidi co u toho uz pres rok sedeli, to same udela dalsi datadisk.Nic od neho neocekavam.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

puncoska
New Member

252 Posts

Posted - 13/07/2007 :  09:39:42  Show Profile Send puncoska a Private Message  Reply with Quote
ééé vo čem je tadi řeč?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/07/2007 :  10:43:18  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja od toho ocekavam snahu ozivit WoW potom co ho brutalne zavrazdil WAR

REVOLUTION

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/07/2007 :  11:53:48  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

honor system zazdil vse.
absolutne nesouhlasim
Tak jako je PvE progression tak musi byt ve hre PvP. Nebo bys chtel hrat rok stejnou hru ve stejnem equipu s tim, ze bys vedel, ze jedinej upgrade pro tebe je v PvE?

Nastaveni tak jak bylo se zacatku bylo spatne, ted je to fajn, jeste by mohli nastavit nizsi ceny za veci a nizsi odmeny za BGs, aby se vyplatilo jet worldpvp/gank a bylo by to super. A hlavne loot z hracu je potreba!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 13/07/2007 :  13:54:51  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Speh

honor system zazdil vse.
absolutne nesouhlasim
Tak jako je PvE progression tak musi byt ve hre PvP. Nebo bys chtel hrat rok stejnou hru ve stejnem equipu s tim, ze bys vedel, ze jedinej upgrade pro tebe je v PvE?

Nastaveni tak jak bylo se zacatku bylo spatne, ted je to fajn, jeste by mohli nastavit nizsi ceny za veci a nizsi odmeny za BGs, aby se vyplatilo jet worldpvp/gank a bylo by to super. A hlavne loot z hracu je potreba!

rozdil mezi ziskavanim v pve a v pvp je ten, ze v pve, kdyz nic nezabijes, nemas zadnej loot... v pvp dostavas honor nejen za prohru, ale i za afk v bg o_O

Shu Oxx
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/07/2007 :  14:57:37  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
vsimni si, ze jsem nepouzil celou quote, ktera by zacinala "bg a honor system zazdil vse"

Mluvim o World pvp, kde jak sam jiste uznas zadne AFK PvP neni

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 13/07/2007 :  15:08:55  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel ani Honor, takze ho delaj jen notoricti gankeri :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/07/2007 :  15:38:36  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no a to je prave ten problem
porad jsem nepochopil proc s honorem nemuze clovek za kill v pvp dostat i prachy (podle honoru, s diminish returnem pri opakovanem killu)
proc je za BGs, ci i obyc. kill tak malo honoru v porovnani s cenou veci ci splnenim eventu v BGs

Pokud vemu jednoduche nestaveni:
1kill = 100 honoru+50s - tak mi vychazi to, ze za 150 killu ve world pvp si muzu koupit epix vec - Navic honor/silver je rozdelen mezi cleny party
150 killu neni ani mnoho ani malo - rozhodne by to odmenovalo PvP hrace vice nez soucasne BG pvp, kde se nejlip honor farmi v AV - coz je navic pure PvE.
Nehlede na to, ze by mohl padat i jinej loot

Po 2 mesicich by bylo opravdu na PvP serveru zivo - kazdej by jel PvP a nejake farmeni mobu by bylo opravdu jen krajni zabavou. Ale tohle jsou jen me sny.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 13/07/2007 15:39:35
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/07/2007 :  15:55:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Njn takove sny tu uz byly hodnekrat, vetsinou souhlasim, ale Blizzard tohle pochopi az bude pozde

Jinak nesouhlasim se soucasnym Arena systemem, chtelo by to predelat system odmen, kazdej noob si muze leechnout nejakej item a vzdy to jsou ramena a pak treba na arenu kasle.. Uplne blbej smer.A BG je proste jen o leechovani a o outdooru se mluvit neda

REVOLUTION

Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 13/07/2007 :  18:33:10  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
ZiELL: Tak si leechne ramena a co? Závidíš? Co ti je do toho, že někdo má Arena ramena, když je stejně třeba noob? Ten koho Arena baví a věř mi, že takový lidi jsou tak si ziskaj celý gear. To samý BG jsou tam afk hráči atd. ale co ti je po nich? Pokud si chceš uživat PVP tak můžeš. Pokud ti vadí AFK-hráči kuli tomu, že prohráváš tak si udělej premade.

Jinak farm honoru je opravdu lehký. Když je AV honor weekend tak obětování jednoho dne či dvou stačí k tomu, aby člověk nafarmil všechny PVP věci, které se mu hodí do areny.

Ač se to nezdá tak WoW dělá pokroky sice né takové, které by lidi očekávali, ale na ty jednou dojde taky.

Jak se zdá tak na přelomu roku výjde nový datadisk =) jelikož u hodně změn, který lidi chtěj jako je review classu, přidání nových věci. Tak tam lidi od Blizzardu řikaj, že počítaj v datadisku je změnit/přidat. Plus prý Zul'Aman má být přidán těsně před datadiskem a když vezmu v úvahu tak už zveřejnili co tam bude, takže už tak dlouho to nebude trvat.
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 13/07/2007 :  22:43:05  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ten tam nie je?

no je pravda, ze timhle si jisty nejsem...:-) kazdopadne mluvili o tom, ze jeden den muzes jit s lidma XY a druhej den klidne s nekym jinym...
ale pokud jsem si vsiml u nas v guilde tak se do kara stejne udelali 2 separe raidy a nedali se michat protoze byl kazdej savlej "jinam"...
tzn. pouzili do kara standartni zpusob saveu co uz tu byl misto toho novyho zpusobu...
aspon tak to na me pusobilo...

klidne me oprav

Pokial si pamatam ja, tak hovorili o tom, ze ked zabijes urciteho bossa, tak sa ti spristupnia skratky v ramci instancu, aby si zasa nemusel prebiehat vyclearovane casti.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 14/07/2007 :  01:04:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokial si pamatam ja, tak hovorili o tom, ze ked zabijes urciteho bossa, tak sa ti spristupnia skratky v ramci instancu, aby si zasa nemusel prebiehat vyclearovane casti.

tak to jsme si asi dane interview (pocitam, ze jsme oba nejspis cetli to same...prip. nekolikero rozhovoru na stejne tema) vylozili uplne jinak...
pomerne bezpecne si pamatuju, ze jsme s crovaxem na guildovnim foru resili jak chtej tento novy zpusob savovani realizovat a ze je nekolik zpusobu reseni...
cele interv. na me pusobilo dojmem ze to bude jak pises...tzn. otevre se dalsi cast po splneni nejakeho bosse a zde dochazime k rozporu...pro me v tom rozhovoru (kalgan?) pak mluvil o tom, ze druhy den se muzes rozhodnout pokracovat s uplne jinou skupinou lidi od mista, kde jsi... akorat jsme se s crovaxem neshodli na tom jak to bude s pristupem lidi, kteri treba nemaj clearnutou 1. cast apod.

imo to na me zase pusobi dojmem takoveho polovicateho reseni puvodne dobreho napadu...vsak uz v MC/BWL se trash nerespawnoval po zabiti urcitych bossu, takze to co pises ze melo byt jednim z novych tahaku v kara neni z hlediska kontextu vlastne nic novyho/objevnyho

no mmo
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 14/07/2007 :  03:12:50  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

imo to na me zase pusobi dojmem takoveho polovicateho reseni puvodne dobreho napadu...vsak uz v MC/BWL se trash nerespawnoval po zabiti urcitych bossu, takze to co pises ze melo byt jednim z novych tahaku v kara neni z hlediska kontextu vlastne nic novyho/objevnyho

Asi sme si to fakt vylozili inac. Hovorim o "rieseni" aplikovanom na MC/BWL:
1den vyclearujes po Geddona
2hy den ta NPC po kratkej diskusii odteleportuje do geddonovej miestnosti (aka Arann teleport v Khara), aby si sa nemusel pracne prebijat cez respawnnuty trash alebo len nudne bezat cez vyclearovane casti.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/07/2007 :  19:29:09  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

ZiELL: Tak si leechne ramena a co? Závidíš? Co ti je do toho, že někdo má Arena ramena, když je stejně třeba noob? Ten koho Arena baví a věř mi, že takový lidi jsou tak si ziskaj celý gear. To samý BG jsou tam afk hráči atd. ale co ti je po nich? Pokud si chceš uživat PVP tak můžeš. Pokud ti vadí AFK-hráči kuli tomu, že prohráváš tak si udělej premade.

Jinak farm honoru je opravdu lehký. Když je AV honor weekend tak obětování jednoho dne či dvou stačí k tomu, aby člověk nafarmil všechny PVP věci, které se mu hodí do areny.

Ač se to nezdá tak WoW dělá pokroky sice né takové, které by lidi očekávali, ale na ty jednou dojde taky.

Jak se zdá tak na přelomu roku výjde nový datadisk =) jelikož u hodně změn, který lidi chtěj jako je review classu, přidání nových věci. Tak tam lidi od Blizzardu řikaj, že počítaj v datadisku je změnit/přidat. Plus prý Zul'Aman má být přidán těsně před datadiskem a když vezmu v úvahu tak už zveřejnili co tam bude, takže už tak dlouho to nebude trvat.

Uzivat PvP? Myslis to 3,2,1 gogogo jdete do sebe? Prohry kvuli leecherum v AV? Staci kdyz tam zajdu s kamosema a zaberu vsechny veze a klidne prohraju a stejne bude honor velkej, ne-li vetsi nez jen cista vyhra, prohry mi vcelku nevadej.. Vadej mi lidi co je PvP nebavi, at uz v takhle trapny forme v jaky je ted ve WoW a chodej si to jen odleechovat, protoze to jsou casualove a ty veci chtej mit kvuli fialovy barve do PvE. A uz i lidi co grindovali PvP na 60 leechujou, ale u nich to chapu, jsou asi dost znechuceny tim systemem a je jedno jak to dopadne.. Znovu opakuju, je to chyba Blizzardu, umoznil to takhle ''ez2get'' tem lidem a oni toho jen vyuzivaj, takze jim to nezazlivam. Zavidet leecherum g2 ramena? Vzdyt je mam taky a predtim jsem mel celej set g1, leecheri ne. Jen mely 1-2 Fialky na flex do PvE zase. A co to bylo za veci? Ramena+ruce za celou sezonu? Pocinaje ramenama? Ano, mam ted jen 1 vec z G2 setu, ale kdyz se zase k WoW vratim, tak si ho celej klidne dodelam ale porad me SERE ze kazdej leecherek musi mit ramena a hned rukavice. A taky jim to nezazlivam, zase smesnej Blizzardskej system.

A ze se dostavi i na zmeny? Kdy? Az ten WoW pujde total do sracek po WARu? Jakoze se servery vyprazdnej minimalne na 1. tyden.. A pak se treba lidi mozna vratej, ale to je jen pouha spekulace. Treba to ale vyjde a Blizzard bude s tim muset neco udelat a podle jejich pristupu se ke zmenam dostane velmi pozde

REVOLUTION

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000