Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Mark of Thrallmar - ma nakej alik zajem?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 18/06/2007 :  09:40:49  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Nema nakej alik zajem o marky z Hellfire lokace? Tam jak se zabiraji ty tri veze. Za kazdeho zabiteho hrace totiz ziskate jednu marku, cili pokud nakej alik chce, a je z serveru Drakthul (ja jsem hordak, hunter Galilee), muzeme se stridat v zabijeni sebe navzajem (normalni stridacka) u jedne z tech vezi a ty marky vyharvit. Kdyztak pisnete pres mail (haterbreed@seznam.cz) a domluvime to. Da se tak ziskat i 50 mark do hodiny.

Tady jsou odmeny: http://www.thotbott.com/i24581

BTW... nema moje teorie doufam nejaky trhliny...

Edited by - Galilee on 18/06/2007 09:46:23

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/06/2007 :  12:05:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mno podle me je to zbytecny, rewardu je malo za ty marky a gemy jsou unique. Takze to ufarmis v klidu sam pres zabhrani vezi apod. Jestli to mas na Thrallmar exalted, tak 3x Mark -> 10rep = smesny. Staci jen porad chodit Shattered halls na normal ci lehci HC heroiky a da se to udelat docela rychle. Je ale mozny ze zvetsili repku za marky, prece jen mam exa uz nejakej ten patek. GL

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/06/2007 :  16:09:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tam sa ti dost vyplatia tie banery na zvysenie reputation gainu...

Edit : teda neviem ako sa to vola, ale ikonku to ma ako banner myslim

Edited by - Pepo on 18/06/2007 16:09:54
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 18/06/2007 :  16:31:33  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

No krome toho ze to budete delat rychlosti 1 marka za 10 minut to opravdu chybu nema.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 18/06/2007 :  16:54:11  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Já myslím že je lepší joinovat SH runy a HC hero runy a vyjde tě to líp než se mrdat hodinu kvůli 3 markám které máš stejně na jeden run. Jeden a půl v dobré grupě.
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 19/06/2007 :  08:36:45  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

No krome toho ze to budete delat rychlosti 1 marka za 10 minut to opravdu chybu nema.

proc by to melo trvat 10 minut?

pokud by me nekdo zajem o to same na Chrommagusu (alik) at mi pisne na 310304621
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/06/2007 :  10:11:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HomeboyCZ

quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

proc by to melo trvat 10 minut?

pokud by me nekdo zajem o to same na Chrommagusu (alik) at mi pisne na 310304621

nech se zabit 3x za sebou a uvidis :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 19/06/2007 :  11:06:27  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

to to mrchy omezily?
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 19/06/2007 :  12:26:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HomeboyCZ

quote:
Originally posted by Eagle

to to mrchy omezily?

ne, ale od vezi ke gy to neni zas takovej kousek.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 19/06/2007 :  17:48:56  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
+ pak tam skace jeste penalta tzv. " time to res"

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 26/06/2007 :  08:18:18  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Ten quest na zabrani vezi je tedka daily. Cili jednou denne max. Dava to tusim 150 rep.

Edited by - Brum on 26/06/2007 08:18:43
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 26/06/2007 :  09:32:27  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

Ten quest na zabrani vezi je tedka daily. Cili jednou denne max. Dava to tusim 150 rep.

Kdy to změnili? :\
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 26/06/2007 :  14:58:12  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
No ja sem zacal druida tak 2 mesice zpet a leveloval nahoru. Ted sem v Outlandu a uz to je zmeneny. S priestem to bylo postaru. Takze hadam
2.1.x patch

Edited by - Brum on 26/06/2007 14:58:39
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 27/06/2007 :  07:44:31  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Chci treba ten ap trinket
http://www.thottbot.com/i27920
jenze to musim zabrat 10 veze a to v deseti dnech, protoze je to daily quest. Takovyho opruzu se nehodlam ucastnit proste.

Jinak te trinket pry funguje tak, ze tu manu to dava, kdyz je clovek zasazenej range, ne kdyz o sam dava ranege. Ma s tim nekdo nejake zkusenosti?
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 27/06/2007 :  10:22:00  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
No me to prijde jako hodne easy dostat 30 marku. zabere to asi 10 min denne a nic to nestoji. Jinak mozna funguje i to ze dostanes 1 mark za to kdyz zabijes hrace v tech 3 arenach, ale to nevim jiste, pac sem tam jeste nikoho nepotkal. A na lvl 61 sem po tom ani moc netouzil.

Na priestovi sem pouzival na grind ten casterskej trinket a byl super.
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 27/06/2007 :  14:03:26  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
quote:

No me to prijde jako hodne easy dostat 30 marku. zabere to asi 10 min denne a nic to nestoji. Jinak mozna funguje i to ze dostanes 1 mark za to kdyz zabijes hrace v tech 3 arenach, ale to nevim jiste, pac sem tam jeste nikoho nepotkal. A na lvl 61 sem po tom ani moc netouzil.

Na priestovi sem pouzival na grind ten casterskej trinket a byl super.

20 minut cesta tam a zpet litakem, 20 minut cekani, nez obsadi veze nekdo z aliance (jsou permanentne cerveny, mam ten pocit) + 10 minut bezeni z hrbitova, pac si na tobe smlsne 70 lvl -->> to neni deset minut.

Edited by - Galilee on 27/06/2007 14:04:03
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 27/06/2007 :  14:47:57  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
To vidis vsechno moc cerne :)

Rekni si, vemu to do netherstormu pre Hellfire. Budou vsechny 3 veze k dispozici. V kazdy z nich vyklepnu jednoho alika a mas 6 marku behem chvilky

Mysli pozitivne!

Edited by - Brum on 27/06/2007 14:50:02
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 28/06/2007 :  18:07:05  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
quote:

To vidis vsechno moc cerne :)

Rekni si, vemu to do netherstormu pre Hellfire. Budou vsechny 3 veze k dispozici. V kazdy z nich vyklepnu jednoho alika a mas 6 marku behem chvilky

Mysli pozitivne!

NJ, ty myslis ale pozitivne az moc!

Edited by - Galilee on 28/06/2007 18:07:26
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000