Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Drak ´thul a PVP
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 16/06/2007 :  23:21:48  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
nezdá se vám že to s rivalitou mezi hordou a aliancí lidi na Drak´thulu krapet přeháněj??? Nejhorší takovou oblastí je podlemě STV protože tam má horda dva přístupy = krvelační horďáci na místech kde se dostávají/odezdávají questy, krvelační horďáci na místech kde se questy dělají a krvelační horďáci na hřbitovech a to se = aliance nemá v STV šanci...když na vás zaútočí 3x červenej lvl tak fakt nevim...zamyslete se trochu já osobně na nikoho nezautočím jako první..a ani nemá cenu protože jak bych to udělal za zády by se mi oběví rogue a sem mrtvej, nainstaloval jsem si dnes gank list a jenom za dnešek na něj z oblasti STV přibilo 30..někteří se i opakovaly...

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/06/2007 :  23:25:02  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
reroll pve

no mmo
Go to Top of Page

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 16/06/2007 :  23:28:24  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
jako já neznám člověka kterýho by situace v STV neštvala...to by se pak moch DT rovnou zrušit ne?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/06/2007 :  00:31:59  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Si delas snad srandu? Mne prijde DT prave az moc prehnane pretelskej a rivalita je minimalni.. Uz to neni jako kdysi a na lvl 70 te treba gankne nekdo jentak kvuli farm / quest spotu a tim to asi konci. A imo doba STV je uz davno pryc, kdybys videl STV 2 roky zpet...

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 17/06/2007 :  00:42:49  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kouta

nezdá se vám že to s rivalitou mezi hordou a aliancí lidi na Drak´thulu krapet přeháněj??? Nejhorší takovou oblastí je podlemě STV protože tam má horda dva přístupy = krvelační horďáci na místech kde se dostávají/odezdávají questy, krvelační horďáci na místech kde se questy dělají a krvelační horďáci na hřbitovech a to se = aliance nemá v STV šanci...když na vás zaútočí 3x červenej lvl tak fakt nevim...zamyslete se trochu já osobně na nikoho nezautočím jako první..a ani nemá cenu protože jak bych to udělal za zády by se mi oběví rogue a sem mrtvej, nainstaloval jsem si dnes gank list a jenom za dnešek na něj z oblasti STV přibilo 30..někteří se i opakovaly...

Chudacku alicku, cry more noob!
Jejda me dneska pojela 70, zabila mi npc, kterym jsem mela odevzdat quest a co jako ma byt? Jako zasady mam stejny jako ty, ale estli je nekdo dorzuje a nkdo ne je mi ukradnuty. Zlaty casy UO, pk, cas kdy se clovek smrti bal, protoze po ni nasledoval dost urcite full loot a horse kill... co se ti stane ve wowku simte?

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/06/2007 :  01:23:25  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Co dela ganklist? Tam ti to zapisuje koho jsi pojel? Jako treba:
You have killed Kouta for the 27th time.....

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 17/06/2007 :  03:06:01  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Přibiju Ziella kudlama na vrata

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 17/06/2007 :  07:37:49  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
až moc přátelskej?? můžeš mi říct co mám dělat když v STV se ani nedá questit??? nene právě na gank list se přidávaj lidi který tě zabily a jako tam vůbec nejde o to že by vám někdo zabil zabil npc které se odevzdává quest tam de o to že je prostě v táboře pro hordu i pro alianci kempí 10 hordáků a jak ste na 100 metrů od toho tak ste mrtvej, jako věřim že když dáš 70 lvl tak je to pohoda ale on se takhle ten 70 dát ani nedá

Edited by - Kouta on 17/06/2007 07:40:56
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 17/06/2007 :  07:48:14  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Moje rada pro tebe.
Podivej se z okna,zavolej par kamosum,dete neco delat ven,az ut pit,hrat fotbal nebo cokoli.Pripadne vyraz do lesa objimat stromy,nebo treba na houby. Hlavne nesed u pocitace u tydle hry pac se na ni evidentne nehodis

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 17/06/2007 :  08:09:51  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
jako ne já už sem se stim naučil žít ale chápu že hry můžou způsobovat agresi
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/06/2007 :  09:50:22  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Drak'thul PvP? Huh a kde? Evidentne hraju nekde jinde. Najit alika pri roaming PvP je opravdu pain in ass. Kdyz uz nejakyho najdu, tak je jich 3 a vice.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 17/06/2007 :  10:01:15  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
2Kouta : Leveli jinde...stv je desny misto....alici i hordaci si tam chodi lecit komplexy na low levelech - to je dobre znamy fakt. Jestli si myslis, ze za hordu je to tam nejaky lazo plazo, tak to se pletes...akorat mas asi smulu na dny, kdy tam kempi Hordaci. A Ziell ma pravdu...to, jak to tam vypada ted je uplny nic proti tomu, jak to tam vypadalo pred TBC :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 17/06/2007 :  10:21:33  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
jako super no :) šel jsem do Badlands a zatim sem narazil na dva hordáky přitom jeden mě přeběh a druhej mi pomoch takhle kdyby to vypadalo i v STV byl bych štasťnej
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 17/06/2007 :  13:43:20  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Taková situace je na všech serverech...

řešení: Udělat všechny questy přes noc... nejlépe ve všední den pokud to jde.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/06/2007 :  13:49:32  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Taková situace je na všech serverech...

řešení: Udělat všechny questy přes noc... nejlépe ve všední den pokud to jde.

mam lepsi reseni - najit si grupu.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kouta
Starting Member

10 Posts

Posted - 17/06/2007 :  14:53:04  Show Profile Send Kouta a Private Message  Reply with Quote
kdybych si našel groupu tak by se questění rychle změnilo na malý BG
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/06/2007 :  21:56:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

quote:

Chudacku alicku, cry more noob!
Jejda me dneska pojela 70, zabila mi npc, kterym jsem mela odevzdat quest a co jako ma byt? Jako zasady mam stejny jako ty, ale estli je nekdo dorzuje a nkdo ne je mi ukradnuty. Zlaty casy UO, pk, cas kdy se clovek smrti bal, protoze po ni nasledoval dost urcite full loot a horse kill... co se ti stane ve wowku simte?

Hmm skoda, ze ve WoW nejsou PvP PK servery

/kiss

REVOLUTION

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/06/2007 :  22:36:53  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

/kiss

reroll UO:D
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 18/06/2007 :  09:21:25  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Reroll pve. Nebo reroll za hordu, když tě tam horďáci tak prasí, hned se budeš cítit líp :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/06/2007 :  11:51:48  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

/kiss

reroll UO:D

UO jsem nehral, ale treba takovy MUOnline ano a PK je best! Ono snad casem neco vyjde Ale byla by to parada v 10 si pockat na takovyho Nolifera Kungena a pri jeho ceste na raid ho prepadnout (ja si beru tohle a ja zase tamto..) a zbouchat ho a sel by tankovat Archimonda nahej

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/06/2007 :  12:14:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
STV je všude na PVP serverech oblast kde se prostě bojuje. Hele tak co tak mě někdo sejme.. mě to nic nevezme a když mám čas tak se nechám chvilku gankovat.. smeju se mu a on toho stejně nechá.. při nejhorším hodím HS a jdu expit jinám.. Já na nikoho moc neutočím, ale když už někdo začne tak proč ne Warlock má dva životy ne :D

Nedávno jsem zkoušel PVE server a už nikdy víc. Modrá nuda. Problém jsem měl i v BG sehnat protivníky...

Celkem solidní byla Lineage. Ještě ted si pamatuji na PK party :) nebo clan wary :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/06/2007 :  13:53:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

STV je všude na PVP serverech oblast kde se prostě bojuje. Hele tak co tak mě někdo sejme.. mě to nic nevezme a když mám čas tak se nechám chvilku gankovat.. smeju se mu a on toho stejně nechá.. při nejhorším hodím HS a jdu expit jinám.. Já na nikoho moc neutočím, ale když už někdo začne tak proč ne Warlock má dva životy ne :D

Nedávno jsem zkoušel PVE server a už nikdy víc. Modrá nuda. Problém jsem měl i v BG sehnat protivníky...

Celkem solidní byla Lineage. Ještě ted si pamatuji na PK party :) nebo clan wary :)

Ty se mu smejes, protoze jses pro nej smeti (cti nicka), ktery mu prekazelo v ceste tak ho smetl a jel dal?

REVOLUTION

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/06/2007 :  18:34:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Drak'thul PvP? Huh a kde? Evidentne hraju nekde jinde. Najit alika pri roaming PvP je opravdu pain in ass. Kdyz uz nejakyho najdu, tak je jich 3 a vice.

bodejt, ze chodi alici ve skupine, kdyz jsou homo..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/06/2007 :  22:04:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

Tak tohle byl velmi informativní post, který stoprocentně nebyl vytvořen jen za účelem +1.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 18/06/2007 22:06:56
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/06/2007 :  22:09:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by JerzeeG

Tak tohle byl velmi informativní post, který stoprocentně nebyl vytvořen jen za účelem +1.

true true

REVOLUTION

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 19/06/2007 :  00:30:58  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
no pravda je ta ze v STV sem i ja zatinal zuby a delal seznamy, obcas se to tam vazne nedalo, diky bohu ze ve wowku existujou alternativni lokace pro questeni

kazdopadne dam ti radu ktera nikdy nevyjde z obliga ... reroll pve

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 19/06/2007 00:31:21
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 19/06/2007 :  11:28:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
UltraHyperMegakvalitni rada: Gank or DiE ( => Be ganked )

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rebeka
Starting Member

73 Posts

Posted - 24/06/2007 :  19:56:56  Show Profile Send Rebeka a Private Message  Reply with Quote
quote:

To si děláš prdel? Ty nemáš v STV co dělat. A už vůbec né na PvP. Koukej mazat na PvE server!

/bye
Go to Top of Page

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 24/06/2007 :  21:10:34  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol
tak zaprve posledni dobou vidam spise grupu lvl60+ aliku co pobiha a zabiji vse zive, vetsinou neutocim prvni, ale pokud uz me nekdo sejme tak gankuju a to dost durazne at si to ten dotycnej pamatuje a priste si nezacina :D a jestli ti to tak vadi da se questit i jinde nebo na pve .)

rogue
shaman
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 24/06/2007 :  21:56:29  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
Pokud ti gankovani vadi, nemas na pvp co delat,
je to jako by sis stezoval ze te v BG 10x zabil ten samy hrac.
Gankovani je super, zvedne ti naladu, pobavis se a pokud ho nekdo praktije na tobe a ty se tu hroutis, si male decko.
Uz se tesim az te potkam:-)

druid Lolita
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/06/2007 :  22:39:48  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kdyz mam okoukany Péčka, jdu do STV...

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/06/2007 :  07:10:30  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slamacek

Gankovani je super, zvedne ti naladu, pobavis se a pokud ho nekdo praktije na tobe a ty se tu hroutis, si male decko.

Včera mě v WSG sejmul 10x jeden hráč!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/06/2007 :  09:19:53  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vcera jsemv STV asi 4 hodiny cekal nez na me nekdo zautoci ... vsichni jen mavaj ... docela nuda hele

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 25/06/2007 :  09:29:50  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Svet fantasy je kruty a nemilosrdny, chlapci se ztezi dozijou zaslouzile padesatky a zeny, omsele nosenim vody, uhnivaji v jeskynich pri urdzovani ohne. V takovem svete neplati zadna pravidla. Proto je zabijeni na potkani od vyssich lvlu zcela v poradku. Naopak, kdo nizsi lvl nezabiji, dopousti se zrady vuci "systemu".
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  10:35:01  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Svet fantasy je kruty a nemilosrdny, chlapci se ztezi dozijou zaslouzile padesatky a zeny, omsele nosenim vody, uhnivaji v jeskynich pri urdzovani ohne. V takovem svete neplati zadna pravidla. Proto je zabijeni na potkani od vyssich lvlu zcela v poradku. Naopak, kdo nizsi lvl nezabiji, dopousti se zrady vuci "systemu".

Taky jedes na pracim prasku pane kolego?

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/06/2007 :  12:29:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To je okurková sezona, že tu řešíte takové píčoviny?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  12:43:21  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, okurky uz nejsou davno in! Ted frčí EMO11, to bys mel vedet..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/06/2007 :  13:40:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
http://i18.photobucket.com/albums/b129/hungrypoet/EmoPussies.jpg

asi tohle k tema Emo :)
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 25/06/2007 :  14:12:33  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slamacek

Lečit si komplexy gankováním? No budiž, ale nejsi zdravej.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  14:35:37  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg pomooooc!! To i na prazskym koncertu Marilyna Mansona byly lepsi ty krasky nosferatu nez tenhle sexy typek s imaginarnim napisem "Kopni me do hlavy pl0x!"

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/06/2007 :  14:41:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

quote:

omg pomooooc!! To i na prazskym koncertu Marilyna Mansona byly lepsi ty krasky nosferatu nez tenhle sexy typek s imaginarnim napisem "Kopni me do hlavy pl0x!"

Mno a ted bude KORN a Ozborn :))
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/06/2007 :  14:47:01  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne, okurky uz nejsou davno in! Ted frčí EMO11, to bys mel vedet..

Prasáku, táhni si řešit okurky in a ne-in jinam.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/06/2007 :  15:28:31  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z
Lečit si komplexy gankováním? No budiž, ale nejsi zdravej.

No proto gankuje ne? aby se vyléčil :P
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:12:37  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mno a ted bude KORN a Ozborn :))

Ted me vlastne napada, ze ani nevim jestli se tesim vic na Korn nebo Ozzyho

REVOLUTION

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 26/06/2007 :  08:14:55  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Ja sem zacal na PvP serveru jako shaman/rogue. Asi po roce sem si dal od WoW oraz a zacal priesta na PvE. Musim rict ze mi PvP dost chybelo, i kdyz treba vubec nedelam PvP v BGs, nebo Arene. Krome Alterac Valley, to miluju. Tak sem pred mesicem zacal na PvP Dentargu znovu a znovu joinul svoji starou guildu a udelal druida. Behem levelovani sem temer nepotkaval allianci. V STV to bylo taky v pohode. Mel sem takovy pravidlo, ze sem zautocil jenom kdyz killovali moje quest moby, nebo me napadli prvni. Obcas sem i alikum pomohl s nejakym mobem.

Pak prisel den v Plaguelands, kdyz sem byl lvl 55. 3 lvl 50-51 alici zkouseli zabit ty lvl 56 elity ve vezich Andorhalu. Tak sem jim ho pomoch zabit. Za to se me zkusili gangknout.

Takze moralni ponauceni. Uz pomaham Alikum jedine do hrobu. Kdykoli a kdekoli. Specialne lidem ze guildy Demolicni Ceta, coz je guilda z nejhorsi povesti na servru, bohuzel podle jmen asi ceska ...
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 26/06/2007 :  09:34:16  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

Ja sem zacal na PvP serveru jako shaman/rogue. Asi po roce sem si dal od WoW oraz a zacal priesta na PvE. Musim rict ze mi PvP dost chybelo, i kdyz treba vubec nedelam PvP v BGs, nebo Arene. Krome Alterac Valley, to miluju. Tak sem pred mesicem zacal na PvP Dentargu znovu a znovu joinul svoji starou guildu a udelal druida. Behem levelovani sem temer nepotkaval allianci. V STV to bylo taky v pohode. Mel sem takovy pravidlo, ze sem zautocil jenom kdyz killovali moje quest moby, nebo me napadli prvni. Obcas sem i alikum pomohl s nejakym mobem.

Pak prisel den v Plaguelands, kdyz sem byl lvl 55. 3 lvl 50-51 alici zkouseli zabit ty lvl 56 elity ve vezich Andorhalu. Tak sem jim ho pomoch zabit. Za to se me zkusili gangknout.

Takze moralni ponauceni. Uz pomaham Alikum jedine do hrobu. Kdykoli a kdekoli. Specialne lidem ze guildy Demolicni Ceta, coz je guilda z nejhorsi povesti na servru, bohuzel podle jmen asi ceska ...

Kdykoliv potkám hordu co mi pomáha apod. tak si toho cenim =) Neházej všechny do jednoho pytle.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/06/2007 :  11:59:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

až moc přátelskej?? můžeš mi říct co mám dělat když v STV se ani nedá questit??? nene právě na gank list se přidávaj lidi který tě zabily a jako tam vůbec nejde o to že by vám někdo zabil zabil npc které se odevzdává quest tam de o to že je prostě v táboře pro hordu i pro alianci kempí 10 hordáků a jak ste na 100 metrů od toho tak ste mrtvej, jako věřim že když dáš 70 lvl tak je to pohoda ale on se takhle ten 70 dát ani nedá

kdyz se s tim nedokazes smirit jdi na pve server

lastfm
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/06/2007 :  15:49:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
V Gurubashi Arene zabijim hordaky, nechavam jim v truhle jenom mana poty, smeju se jim, spituju na ne.

/lolz

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/06/2007 :  16:29:36  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Alíci jsou hrozní, Hordaci jsou hrozní.. ted už jen stačí aby tě gankovalo NPC :D
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 27/06/2007 :  08:27:08  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alíci jsou hrozní, Hordaci jsou hrozní.. ted už jen stačí aby tě gankovalo NPC :D

Myslíš něco ve stylu endoru kde tě NPC zabije, vyloluje, když má na mále tak řve "lagyyyy", pak tě vylootuje a pak tě corpsecapmne? :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,59 seconds. on eygor Snitz Forums 2000