Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Frozen account a následná obnova
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/06/2007 :  20:23:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zdravím. Tak mě nějak přestalo bavit lotro a tak jsem si sedl k počítači nalogoval se na svůj account na blizz stránkách a tam mi pišou, že můj trial acc je skončený a jestli chci hrát tak at zaplatím 19 dolaču.

Může mi někdo vysvětlit jestli je toto po dvouch měsících normální nebo zda je někde chybka? Předem dík za odpověď k tématu.

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/06/2007 :  20:34:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
A to si mel normal ucet?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/06/2007 :  20:40:55  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

A to si mel normal ucet?

Jop. Mám tam postavy na balnazaru, wildhameru, lag'thulu.. cirka 3x 60 lvl:) Sem myslel jestli třeba za tu dobu co jsem nehrál nezavedli jen BC. No, ale nevypadá to na to.. si jen říkám škoda platit 20dolačů když můžu platit jen 13 nebo kolik je poplatek.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/06/2007 :  20:59:40  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
A nelogoval si na us stranky? protoze dolace nikde v eu neuvidis.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/06/2007 :  21:03:30  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
a sme doma :D Ted mi to trklo.. já se logoval na www.worldofwarcraft.com místo wow-europe.com proto ty doláče :)

Sem vůl. Sem to už dlouho nehrál.. mi nedošlo, že evropa má jiné stránky.

/lock
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000