Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Než si vyberete LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/05/2007 :  15:04:36  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
V poslední době plno známých co se mnou hráli odcházejí ze hry a neplatí další měsíc. Rád bych se Vás proto zeptal co Vás na hře nebaví.. čím Vás zklamala a tak vůbec.

Edited by - Azkaban on 10/06/2007 01:21:29

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 30/05/2007 :  15:14:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
zajimavy topic, jsem zvedavy na odpovedi...
edit:
ja bych snad jen prispel trochou do mlyna proc jsem se rozhodl hru ani nekoupit...
byl jsem 2 dny v testu (je to relativne malo uznavam) a musim rict, ze hra me nicim neuchvatila...
bojovani mi prislo "neakcni" nudne, questy stejne jako vsude jinde, par napadu dobrych, ale ve srovnani s napr. wow nic noveho, lepsiho...
pvp to nabizi v jakesi forme jakychsi aren kdesi a jeste to neni ani pvp s postavickou...
planuji raidovani...
a z meho hlediska jeste nejsem pripraven na nakup noveho pocitace, ktery by byl pro aspon slusne hrani lotr potreba

no snad to nebude brano za velky offtopic...

no mmo

Edited by - celdric on 30/05/2007 15:18:36
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/05/2007 :  15:18:39  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Vim o dvou kamaradech, kteri prestali hrat po otestovani s tim, ze v jine hre maji vic kamaradu a proto ze se vraci do puovdni hry (konkretne slo o wow a postavy na L70)

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/05/2007 :  15:42:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Vim o dvou kamaradech, kteri prestali hrat po otestovani s tim, ze v jine hre maji vic kamaradu a proto ze se vraci do puovdni hry (konkretne slo o wow a postavy na L70)

To asi jak kdo. Já mám také 70tky a plno kámošů, ale mě od návratu do WoW odpuzuje Raid or Die:)
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:01:02  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic mě překvapil, protože se mi trefil do noty..
Zrovna prodělávám jakousi LOTRO krizi - už pár dní se mě vůbec nechce lognout. Nechám tomu ještě chvíli vývoj...

Ačkoli je to hra pěkná na pohled, nějak se nemůžu sžít s tím světem (přitom třeba svět WOW jsem přijal jako svůj druhej domov, ehm, no jo, to je divný). Téma a svět LOTRa jsou asi příliš ohrané, příliš je znám a ničím už nepřekvapí.
V questech je dle mého vkusu příliš mnoho přebíhání sem a tam. Příliš mnoho. Nudí to.
Graficky i dějově - postrádám nějakou osobitost. Tvůrci měli samozřejmě svázané ruce předlohou.
Animace postavy - vadí mi, vadí mi, vadí mi - mám hobitku a připadá mi jako stará ochrnutá babka.
Pravděpodobně ještě pár pokusů o hru provedu a pokud mě to nechytne...

Edit : ..to už mě víc bavil Vanguard.

Edited by - Bajaja on 30/05/2007 16:03:12
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:10:15  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja hral LOTRO intenzivne asi 14 dni - a ted jsem na nej asi 10 dni nesah a subscription co ma vyprset nekdy v sobotu jsem uz stopnul.

Duvody? Neni to spatna hra - ale nenabizi nic noveho, je pekna a libiva - ale na druhou stranu melka a bez napadu ... po tech 14 dnech a 20 levelech (u nejvyssiho charu) uz jsem najednou nemel to nutkani lognout.

Pro mne je katastrofou to jak podelali start VG - od doby FFXI (a mozna trosku pri startu EQ2 nez zacaly zmeny) jsem poprve mel dojem, ze prichazi hra s velkejma moznostma :(

Suma sumarum: LOTRO je WOW s jinou grafikou - bude asi uspesny, ale neni to hra co by mne dokazala drzet delsi dobu...

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:22:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
S tou chytlavostí.. něco na tom bude. Také pocituji nechut se logovat což jsem například u UO, Lineage, WoW nepozoroval.. bud starnu nebo prostě nevím. Ted jsem měl krizovku na 20 lvl to jsem dělal snad 3 dny.. ted už je to na 22 celkem lepší a okolo Lone chodím své oblíbené questy zabij milion pavouků a dostaneš jabko. :) Furt lepší než jdi na druhý konec mapy pak se vrat a pak jdi na druhý konec mapy zase. :))
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:28:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Vypršel mi volný čas a nehodlám zaplatit subscr. Očekával jsem konečně něco ve stylu Asheron Call 1. Už se to blíží, ale pořád to není ono.

Navíc stárnu :-)a poslední dva roky je to se mnou co se týče online horší a horší. Čím dál víc lituju času, který tomu věnuju, takže mě to po čas vždy přejde a dám si několik měsíců pauzu.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:29:57  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze hlavni problem je v tom, ze drtiva vetsina hracu presla z jine MMO. Samozrejme ze LOTRO nenabidl nic moc noveho, ono je na poli MMO hrozne tezke vymyslet neco opravdu novatorskeho. Hlavni problem je v tom, ze s lidmi co presli z jinych MMO nepresla komunita, kterou si tam vybudovali. Proto Vam ta hra muze prijit nudna. Me treba u SWG dobry rok drzelo jen to, ze to hralo nekolik lidi se kterymi jsem si bezvadne rozumel. LOTRO je sotva narozene dite, ktere musi jeste dospet. Stejne tak komunita, ktera casem vyspeje ve fungujici spolecenstvo lidi, kteri budou chtit travit spoli svuj virtualni zivot. Takze ano, ne prave 100% fungujici guilda muze byt duvod, proc nehrat LOTRO. Pro me to zatim duvod neni, po zkusensotech s SWG jsem obrnen trpelivosti a verim v lepsi zitrky.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:52:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
V momente kdy jsem u lotra zjistil jak funguje (staty, skilly, combaty, grupa, hrani za priserky etc.) tak jsem si uvedomil, ze uz vlastne pres uplne stejny algoritmy budu hnad veskerou svoji budouci herni aktivitu.

A to je proste nuda - vse uz bude stejne, pouze v jinych texturach a questy budou mit v description jinak porozhazeny pismenka.

Takze si ted misto LOTRO uzivam retro hrani - Might and Magic 1, Wizardry 1 a Bloodwych :)
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:03:24  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Neváhal bych označit licenci LOTRO za vyčpělou záležitost. Tam není prostor pro fantazii, všichni ten příběh a svět známe z knih a filmů. Ano, je zajímavé podívat se, jak si tvůrci představují Roklinku, nebo třeba Dno Pytle, ale jak dlouho to člověku vydrží ? Vzrušení z neznámého je do značné míry pryč.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:04:09  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

V momente kdy jsem u lotra zjistil jak funguje (staty, skilly, combaty, grupa, hrani za priserky etc.) tak jsem si uvedomil, ze uz vlastne pres uplne stejny algoritmy budu hnad veskerou svoji budouci herni aktivitu.

A to je proste nuda - vse uz bude stejne, pouze v jinych texturach a questy budou mit v description jinak porozhazeny pismenka.

Tohle asi zažiješ u většiny her.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:07:28  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presne kvuli tomuhle koncim i ja... je to skoda, lotro ma opravdu super atmosferu a v leccem je to podobny wowku (ale neni to wowko v jine grafice jak tu kdosi zminil). Vetsinou sem hral na solo a to me v MMO opravdu nebavi.

Krome toho me obcas stvali questy, kdy sem jen bloudil a bloudil.

Edit: jeste k tomu srovnani s wowkem - wowko je v necem lepsi, jenze to neumim vysvetlit... ale prijde mi, ze wowko se hraje "lip" a je to takovy zabavnejsi, chytlavejsi. I treba sbirani kytek ve wow mi prijde zabavnejsi nez sbirani dreva/kovu v lotro. Abych to prirovnal k jine hre od Blizzardu - Diablu 2 - tak tuhle hru muzu hrat porad dokola, bavi me a je to super. Ale jakakoliv jina "diablovka" (napr Dungeon Siege) sice neni spatna, ale uz to neni ono... muzu to hrat, dokonce i dohrat, ale nikdy si to nezahraju znovu.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 30/05/2007 17:13:35
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:32:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ještě takový postřeh. Ve hrách co jsem hrál mě nikdy nevadilo přijít na nový server a začít hrát znova tu postavu co jsem hrál. Plnit ty samé questy a tak. Když si představím, že bych měl znova dělat deedy a ty šílené groupe questy :D Asi nejsem HC hráč.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:49:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Takze si ted misto LOTRO uzivam retro hrani - Might and Magic 1, Wizardry 1 a Bloodwych :)

Já Dungeon Runners a cítím se jak u starého dobrého Diablo II :-)
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 30/05/2007 :  18:07:50  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tiez som sa rozhodol ze po prvom mesiaci nepredlzim subscription aj napriek tomu ze som LOTRO chvalil. A preco ?

Asi uz starnem ale v LOTRO ide v podstate stale o to iste ako v inych mmorpg akurat v ruzovom. Do inych mmorpg som investoval ovela viac casu ktory je mi luto kvoli LOTRO zahodit za hlavu pretoze nema nic kvoli comu by som musel hrat prave LOTRO.

Do DAoC sa vraciam kvoli neprekonatelnemu RvR pvp systemu.

Do WOW sa vraciam kvoli novemu contentu a item huntu kde uz len prezeranie si uber equipu ma motivuje hrat.

LOTRO je fajn hra na odreagovanie na obcasne hranie a budem sa k nej kazdy stvrtrok vraciat na mesacne navstevy aby som videl ako sa hra vyvija a akym smerom sa ubera pribeh ale ako main hru to nevidim.
Momentalne absentuje end game hra (nepopieram ze som sa k nej este ani zdaleka nedostal ale lepsia nejaka vizia ako ziadna) takze v podstate nemam motivaciu hrat.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/05/2007 :  18:32:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Souhlasím s tím co píše Thundeer a brutus .. už si přesně nevzpomínám, jak začínalo WOW, ale myslím že mělo více obsahu než LOTRO ze startu, ale mě osobně by to na hratelnosti nepřidalo, prostě tady to co LOTRO už předvádí bylo v jiných hrách, jenom je tady jiná krajina, sem tam trošku jiné questy, ale vesměs vlastně to samé. Takže jdu pařit Final Fantasy X II na PS2 s 32" LCD-TV samsungem a jiné RPG hry :)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/05/2007 :  18:34:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Souhlasím s tím co píše Thundeer a brutus .. už si přesně nevzpomínám, jak začínalo WOW, ale myslím že mělo více obsahu než LOTRO ze startu, ale mě osobně by to na hratelnosti nepřidalo, prostě tady to co LOTRO už předvádí bylo v jiných hrách, jenom je tady jiná krajina, sem tam trošku jiné questy, ale vesměs vlastně to samé. Takže jdu pařit Final Fantasy X II na PS2 s 32" LCD-TV samsungem a jiné RPG hry :)

Noj jistě, konzole ! V posledním týdnu pořád ujíždím na Forze 2 s volantem v online režimu :-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/05/2007 :  19:02:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by spajdr

Noj jistě, konzole ! V posledním týdnu pořád ujíždím na Forze 2 s volantem v online režimu :-)

No ja zase cekam az vyjde Dragon Quest Swords a pak si koupim Wii )
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 30/05/2007 :  19:38:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
... a jás si užívám God of War 2 a Motorstorm v online. Viva la Consola! :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/05/2007 :  19:46:33  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT
No ja zase cekam az vyjde Dragon Quest Swords a pak si koupim Wii )

Budes cvicit? :))

add topic .. taky jsem s tim sekl, ne ze by se me to nejak nelibilo, jen tomu neco chybi .. ani nevim poradne co

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 30/05/2007 :  20:59:09  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
No je spousta veci co mi vtehle hre chybi (napr. instance pro low LVL,zmena pocasi atd.)premyslim o tom,ze to jeste chvilku zkusim a pak to taky asi seknu ... a nebo uz starnu a prestava me bavit hrani vubec.

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 31/05/2007 :  08:38:07  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
ja si pockam na patch vyzkousim raid content a pak se uvidi... pokud dokazou splacat kvalitni a zabavnej raid content a pravidlne jej pridavat tak LOTRo bude zit dal pokud ne tak ponem za 2 mesice uz nikdo ani nestekne...

par veci co me mmt tak napada ze me serou...
- lvlovani je hodne malo solo friendly... melo to bejt 50/50 tak aby si clovek lvloval tak jak ma chut
- priserne pomaly a pres swift travel priserne drahy cestovani...
- neskutecne drahy opravy v porovnani s tim co si vydelate, ted u lvlovani to neni vubec znat a nevadi to ale nedokazu si predstavit nejaky wipovani v raid instanci kde me 20wipu bude stat za opravy cca 2-2,5 goldu. Nevim jak rychle muze lvl 50 nagrindit 2G ale imo to rozhodne nebude pod 5hodin grindeni...

so...
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 31/05/2007 :  11:28:58  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Moje zazitky z LOTRO..pocatecni nateseni, zabava, ktera neutucha...potom zjisteni, ze se v kazde "zone" cesti mapy vse opakuje akorat se to jinak jmenuje...vzruseni z novych objevu, z postupu v lvl/craftu a uplne nakonec absolutni nechut okorenena totalnim odporem cokoli po lognuti delat. Vratil jsem se do EQ2, jelikoz pro me, zruraznuji pro me je to mnohem lepsi hra.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:05:05  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja to nechci rikat ale rikal jsem to ;)

lastfm
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:55:36  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
prvních 14 dní jsem se královsky bavil a najednou nemám vůbec chuť se lognout,ani neumím vysvětlit proč

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2007 :  12:57:57  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Me hrozne chybi housing. Tak nejak si pripadam jako ve vzduchoprazdnu. Nejak si nepripadam jako soucast sveta. To ale neznamena, ze me to nebavi. Vcera jsem si udelal hobitku minstrela a zjistil jsem, ze se s ni naprosto skvele soluje.
Go to Top of Page

roiko
Starting Member

27 Posts

Posted - 01/06/2007 :  14:21:03  Show Profile Send roiko a Private Message  Reply with Quote
Mna mrzi,ze sa neda rybarit.To je taka ukludnovacka podla mna..Takto ked si chces len tak lenosit tak nemas pricom..Vlastne da sa este hrat na nastroj hudobny,ale to neni moc oddychovka musis furt mackat 3-5gombikov..Ja racej rybacku,alebo zmeny pocasia..

Edited by - roiko on 01/06/2007 14:21:43
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 01/06/2007 :  14:24:46  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Me hrozne chybi housing....

<Tens_LOTRO> We’re still in the planning stages, but Housing is high on the list of features we really want to implement.
Rybareni mi taky chybi,ale to narozdil od domu neplanuji

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 01/06/2007 :  15:44:20  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
S dovolením to vezmu z druhého konce...

K LOTRO mne přivedla situace na UO Free serveru, kterou moje centrální nervová soustava nějak už nezvládala a nakonec se k tomu vyjádřila ingame s CAPSem ve stylu "VY KO**** VY******" na účet GM's :)

Zkusil jsem Betu a chytlo mne to. Sice jsou questy svým způsobem reletetivní, ale dokáží dát člověku volnost hraní ikdyž nemá partu. A pokud sežene partu, tak má svoji roli ve skupince.

Nejúžasnější zážitek byl, když jsem složil raid skupinu 20 lidí a šli jdme dělat quest na gobliny pro fellowship.
Hnali jsme se jako vlna jejich táborem a já tomu spíš velel než vůbec bojoval (pro mne byla většina potvor skoro šedá). Nakonec jsme dorazili na vrchol tábora a vykotlili hlavního skřeta. Neměl absolutně žádnou šanci.

V UO jsem zažil max 10 lidí a to ještě v adrenalinovém rozpoložení, protože se šlo v TOP výbavách dungeon, kde člověk mohl co chvila wipnout.
V LOTRO mne taky štve že chcipnu, ale nemám hned po vstupu do instance sevřeny pulky abych náhodou nechcipl.

WoW jsem nikdy nehrál, vůbec mne neoslovilo graficky.
Zkušal jsem LAII na CZ Free serveru, plnil jsem hlavně questy a byl jsem v neoficiálním TOP 10 "Počet questů na level".

Pravděpodobně jsou to questy a jejich odměny co mne u LOTRO drží a baví mne. Dále týmová spolupráce, průzkum neznámého známa (všichni jsme četli či viděli, ale nemohli sme si na to šáhnout).

Catheriel Niiniel | Elf Hunter | Explorer | vyhraněná osobnost
http://www.lotro-craft.com/artisan-1345-catheriel-explorer-en.html
http://www.treehouse.cz/yoshua/index.php?list=2&page=1
(1280×1024 High | resampled to 800×640)

Edited by - Catheriel on 01/06/2007 15:45:27
Go to Top of Page

Aegh
Starting Member

2 Posts

Posted - 01/06/2007 :  15:50:37  Show Profile Send Aegh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:

To asi jak kdo. Já mám také 70tky a plno kámošů, ale mě od návratu do WoW odpuzuje Raid or Die:)

Nekolik let ve WoW jsem raidil 3x tydne, nahral jsem stovky hodin a na jare sem odpad naprosto vycerpan. Tak jsem si rek proc nezkusit LOTRO, a musim dat za pravdu Misewen, zatim nic noveho neshledavam oproti wow, nejvic me depta system deedu, v jedne mape zabij 100pavouku, v druhe 200 atd... pravdou je, ze me uz i napadla myslenka ze se vratim do WoW, ale tam krome raidu nic noveho neceka. Takze uvidime jak se LOTRO vybarvi az se vyleci z detskych nemoci.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:21:31  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aegh
...

Přesně nad tím také tak přemýšlím. Nic nového. Navíc WoW mám parádně zmáknuté.. tak měl svrběli prsty se vrátit za kamarádama. Udělat si v klídku mého oblíbeného locka a pařit. Nakonec to za mě vyřešilo to, že mi večer ztrhli z karty prachy páč jsem si neuvědomil, že je dnes prvního. Tak té hře dávám ještě měsíc a uvidíme co je na hi lvl.

Trochu mě mrzí, že DAOC a EQ2 nemá takovou grafiku jako LOTRO. Hned bych do toho šel. Mě se prostě musí hra líbit.

Ad UO: Wipnutí v dungech a znova sebírání věcí z mrtvého corpse.. never more.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:24:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekolik let ve WoW jsem raidil 3x tydne, nahral jsem stovky hodin a na jare sem odpad naprosto vycerpan. Tak jsem si rek proc nezkusit LOTRO, a musim dat za pravdu Misewen, zatim nic noveho neshledavam oproti wow, nejvic me depta system deedu, v jedne mape zabij 100pavouku, v druhe 200 atd... pravdou je, ze me uz i napadla myslenka ze se vratim do WoW, ale tam krome raidu nic noveho neceka. Takze uvidime jak se LOTRO vybarvi az se vyleci z detskych nemoci.

ja vam to rikal, ze ty deedy jsou pekna past :-)

no mmo
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:35:08  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

Přesně nad tím také tak přemýšlím. Nic nového. Navíc WoW mám parádně zmáknuté.. tak měl svrběli prsty se vrátit za kamarádama. Udělat si v klídku mého oblíbeného locka a pařit. Nakonec to za mě vyřešilo to, že mi večer ztrhli z karty prachy páč jsem si neuvědomil, že je dnes prvního. Tak té hře dávám ještě měsíc a uvidíme co je na hi lvl.

Trochu mě mrzí, že DAOC a EQ2 nemá takovou grafiku jako LOTRO. Hned bych do toho šel. Mě se prostě musí hra líbit.

EQ2 ma opravdu peknou grafiku ktera se nehybe na kazdem stroji :) Podle me je urcite hezci nez ta WoW (subjektivně :) )

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:41:05  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nekolik let... ROFL

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:45:33  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem pro člověka který hraje spíš přes den je hra od úrovně 45 doslova trápením, není co dělat sám a mydlit moby je nuda nuďoucí. Ale zatnu zuby a jedu dál!
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/06/2007 :  17:59:06  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Mimochodem pro člověka který hraje spíš přes den je hra od úrovně 45 doslova trápením, není co dělat sám a mydlit moby je nuda nuďoucí. Ale zatnu zuby a jedu dál!

Můj postoj k LOTRo po 35 levelu je znám, nesnášim ho! přes den absolutně není šance udělat nějakej fellow quest protože neseženeš lidi a solo questy prostě nejsou.Jak už tu někdo psal je levelování děsně unfriendly co se týče solování, tohle jsem ještě neviděl tak špatně udělanou quest levelovací lajnu.

Řešení? zaplatím měsíc počkám na první addon rozšíření, během toho hraju novou postavu a hra mě baví, jakmile ale lognu na level 41 char začínam se děsně nudit.

Jinak co se týče návratu k WoW tak v žádném případě to jsou jen raidy s milioném trashe kterej musíš tupě vybijet.

To radši hraju Forzu2 na X360 a jiné hry co vyjdou.

Co jineho se najde za MMO kromě nového LOTRa a postaršího WoW .... nic, takže se nedá nic jineho dělat než čekat.

P.S. Vanguard nepočítám, když samotní tvurci přiznají že se hra ještě neměla dostat na trh a mělo se na ní minimálně 3/4 roku makat tak není něco v pořádku.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 02/06/2007 01:18:57
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 01/06/2007 :  18:03:57  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
Co jineho se najde za MMO kromě nového LOTRa a postaršího WoW .... nic, takže se nedá nic jineho dělat než čekat.
DAoC. Naexpovat do 24levelu pokud nebaví mlácení mobů a hrát rvr ... :)

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Nimreth
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  19:17:26  Show Profile Send Nimreth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Můj postoj k LOTRo po 35 levelu je znám, nesnášim ho! ...

hele a hrajes na normal nebo RP? ja teda lotro jeste nehraju, ale jednak nevim jeslti na RP nebo normal a druhak hrozne se bojim ze bude nuda az clovek dojede storyline a dingne padesatku...

jinak schanim buddy key , abych zjistil jestli to moje masinka utahne, cili jsem otevren vsem nabidkam

playing AoC

& waiting for WAR
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 01/06/2007 :  21:59:55  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

Tak to si hrál ještě na dobrym UO serveru :)
Na Dark Paradise umřeš po X hodinách v dungu a finito. Necháš tam výbavu za 1,5 milionu jen to fikne...

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 02/06/2007 :  11:53:17  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Nevim nevim, najit grupu byva obcas tezke, ale zase tak strasne to taky neni. Navic, jde jen o to najit si par pratel obdobneho levelu a pak je to fajn. A to musim rict ze i jako minstrel nemuzu obcas nikoho najit, to mi ale tu hru nedela horsi. Neberte muj nazor uplne vazne, mam tu hru rad a proto jen basnim

EQ2
LOTRO
SWG

Edited by - Eki on 02/06/2007 11:53:33
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 02/06/2007 :  19:28:53  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, hraju pozvolna 3 tydny a hra me stale bavi. Bavila me mesic v bete a bavi me i ted. Kdo se odvolava na myslenky, ze nejde o nic noveho, mel by si uvedomit, ze nic noveho jen tak nebude a kdyz uz bude, ne vzdycky je z toho trhak a nakonec to dopadne hur nez kdyz se drzi starejch dobrej proverenejch koleji.

Solo unfriendly ..no, zkousel jsi Vanguarda?

Najit partu problem, nevim, nemam problemy s tim najit si nekoho kdyz potrebuju s necim pomoct..

Nezabava .. lidi, kamaradi, spoluhraci. Tak to v mmo je bylo a vzdycky bude. Kdyz tu vsichni potvrdi, ze je hra stejna jako ty ostatni, znamena to ze na ni neni vyslovne nic spatnyho a kazdej vyzdvihuuje hry co hral do dneska. uz z toho je citit to, ze je proste zakorenenej do hry co hral predtim. Nova hra = novy lidi. Ty jak si hrac nenajde, nebo nepretahne sebou z jiny hry, je v prxxxx a nemusi se snazit, ze ho MMO hra bude bavit az do poslednich lvl, kdyz by mel po MMO svete behat sam.

Muj verdikt, super hra pro novacky v MMO hrach, kvalitni hra pro zkusenejsi hrace, ale nekvalitni hra pro rejpaly, co budou vinu nezabavnosti hazet na jeji podobnost tem hram okolo, nebo jsou zaryti fanatici nekde od konkurence.

Hra je nova a plno novinek se v ni muze teprve objevit. Navic, radsi budu hrat neco co se drzi ozkousenyho systemu a funguje to, nez cekat od neceho inovativniho, ze to bude pecka. BTW .. kolik vychazejicich MMO her je revolucnich ? ..

Jo a housing je v planech do budoucna.

Edited by - Dash on 02/06/2007 19:31:35
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 03/06/2007 :  20:48:10  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

.....

Třeba Archlord? To byla "pecka"
Anebo City of Heroes, popřípadě Auto Assault

Revoluce se konala, ale hraní se nekonalo...

Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 04/06/2007 :  06:58:06  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
Hraji LOTRO 3 tyden a bavi me to.Na kazde logovani do hry e tesim. Zpravovani sveta me prijde naprosto uzasne (to ze je znamy a "klisovity" me neprijde jako negativum). Na questy chodim se skupinou lidi se kterymi jsme zacali hrat ve stejnou dobu,mame zhruba stejny lvl takze problem s grupou na questy nemam. Velmi casto pribereme az na miste u zadani questu nekoho kdo to nema hotovo pripadne naopak nekdo prizve nas ,takze se sehnanim skupiny jsem problem nikdy nemel.Ze by hra byla pro solo userunfriendly jsem nepozoroval. Spise naopak,spoustu questu dokazu udelat zcela sam a to i questy o nekolik lvl vyse.Ano jsou tu veci, ktere jsou opruz...napr. deedy ,vtip je ale v tom ze je nikdo plnit nemusi. Sice je za ne nejaky bonus ale neni nijak vyrazny aby se bez nej clovek neobesel. Stejnou funkcni mu poskytne lepsi equip. Na to ze hra bezi oficialne teprve 1 mesic je "mnozstvi" chyb perfektni oproti jinym MMORPG. Vzpomente si na jejich zacatky a srovnejte .Navis spousta zde vytykanych veci bude upravena jiz v cervnovem update........takze,ja setrvavam a nikam neutikam .

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 04/06/2007 :  09:10:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, hraju pozvolna 3 tydny a hra me stale bavi. Bavila me mesic v bete a bavi me i ted. Kdo se odvolava na myslenky, ze nejde o nic noveho, mel by si uvedomit, ze nic noveho jen tak nebude a kdyz uz bude, ne vzdycky je z toho trhak a nakonec to dopadne hur nez kdyz se drzi starejch dobrej proverenejch koleji.

Bejt to na tobe este zijem ve stredoveku, nejsi ty nahodou silne verici nebo tak neco ?

lastfm
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/06/2007 :  09:56:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Rashi tvoje posty jsou cim dal tim lepsi a lepsi. Mozna by jsi mel vylezt z te kobky na svetlo.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 04/06/2007 :  13:44:26  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Rashi tvoje posty jsou cim dal tim lepsi a lepsi. Mozna by jsi mel vylezt z te kobky na svetlo.

co se ti zas nezda ?

lastfm
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/06/2007 :  14:03:28  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucas
....

To se pleteš. Deedy tě výrazně posílí. Jsou důležité tuším, že mají lvl 1 až 10 některé a to je pak kua znát. Takže ti třeba na 30 lvl nezbide nic jiného než jít se hádat o neekebrekry (nebo jak se to píše :)))

Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 04/06/2007 :  14:25:07  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
...ne nepletu,mam deedy nektere na lvl 8 misto vyssiho stupne naskakuji ted uplne nove deedy ktere byly zatim uzavreny a celkovy bonus neni tak zasadni aby nesel nahradit equipem. A spousta deedu ti prinasi zcela nepodstatne a nezasadni bonusy,napr port do rodneho mesta. Zkousel jsem hrani bez nasazeneho deedu i s nasazenym a opakuji nic zasadniho. A ty zasadni deedy jsou postaveny tak ze behem plneni questu v dane oblasti zaroven plnis i tyto deedy a nektere dokonce cele udelas bez toho aby ses musel zamerovat jen na jejich plneni. Akorat je dobre je delat hold az na konci pruchodu oblasti kdy uz mas splnenu vetsinu questu a ne se do nich pustit hned na zacatku a pak se mlatit do hlavy,proc ja jsem zabijel 120 wargu kdyz na ne mam ted 5 ruznych questu?

jestli jsou nejake traity dulezity tak to jsou race a class ktere opravdu poskytuji zasadni bonusy ale ty ziskas pouzivanim skillu nebo plnenim questy na ukor tupeho vybijeni. Napr dwarf ma nekolik race traitu ktere "ziska" zabijenim duerhoundu ci jak se menuji. Reknes si otrava ,tupa mobarna. A ejhle po sleze zjistit ze behm questu jich stejne zabijes tolik ze se ti deed na trait splni sam.

Shrnuto podtrzeno:

Pokud vlezes do dane oblasti a zacnes plnit napred deedy tupym vybijenim a pak teprve se pustis do questu dojdes do stavu flustrace a otraveni

Pokus se venujes questum tak k naplneni deedu a ziskani traitu dojde prostym hranim.

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Edited by - Lucas on 04/06/2007 14:31:33
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 04/06/2007 :  21:21:01  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, ja osobne Acomplishmenty beru jako mutantni kombinaci zvysovani skillu pro danou zbran jejim pouzivanim a talentu ve wow. V podstate jde o neco co nahrazuje tyhle dve veci z wow a myslim si, ze tim, ze nejsou povinnosti, ale pritom jsou dobre vyuzitelne je plusem. Me osobne plneni bavi, nektere jsou pravda celkem "opruz :)" , ale beru je jako tu kladnou soucast titulu, protoze plneni nemusi pro nikoho predstavovat nuceny vyplnovani, ale bonusy, ktere prichazi se samotnym hranim.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 04/06/2007 :  22:19:27  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Já ted na levelu 46 opravdu řeším jestli s tim neseknu bo můžu hrát jen přes den a solo questy prostě nemám ani jeden. Vždycky se jen připojim, dám LFG na questy a čekám. Legendary traity už mám dva splněné, třetí mě neláká a na čtvrtý, na který je zdlouhavý quest jsem ještě low-level. Fakt nevim...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000