Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 proxy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 30/05/2007 :  11:14:19  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
mno zajimalo by me jestli jse nejakym zpusobem da prinutit wow bezet pres proxy.Nemate stim nekdo nejakou zkusenost?

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 30/05/2007 :  11:31:20  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Jde o to, o jakou proxy jde a jak restriktivně je nastavená.

Skrze standartní http proxy je možnost vytvořit http tunel na nějakej venkovní počítač a přes ten tunel hnát tu komunikaci.

Pokud je to i SOCKS 5 proxy, tak by to mělo jít i bez dalšího počítače uprostřed.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 30/05/2007 :  11:38:19  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Hmmm tady totiz nejvetsi problem je vtom ze bohuzel nemam pristup k serverum takze si stim nemuzu nijak prilis hrat.Spis jsem trochu doufal ze ve wow je zabudovano neco na zpusob nastaveni proxy jako v icq apod:]

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 31/05/2007 :  09:12:20  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Hmmm tady totiz nejvetsi problem je vtom ze bohuzel nemam pristup k serverum takze si stim nemuzu nijak prilis hrat.Spis jsem trochu doufal ze ve wow je zabudovano neco na zpusob nastaveni proxy jako v icq apod:]

Nepotřebuješ to nastavovat ve hře. Pokud máte v síti Microsoft ISA server, tak by na adrese isy měl být nasdílen adresář "Mspclnt" kde najdeš instalačku "microsoft firewall client". Když pak spustíš toho FW klienta, tak jakýkoli dodaz do internetu bude směrován rovnou na proxy. Samozřejmě na ISe musí být porty přes které komunikuje WOW povoleny, jinak je to zbytečné.

Jinak tady je odkaz na Firewall Client for ISA Server (pokud nemáte v síti nasdílený výše uvedený adresář)
Podporuje tyto ISA servery:
• ISA Server 2000
• ISA Server 2004 Standard Edition
• ISA Server 2004 Enterprise Edition
• ISA Server 2006 Standard Edition
• ISA Server 2006 Enterprise Edition
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=05C2C932-B15A-4990-B525-66380743DA89&displaylang=en

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000