Na to že maj "jen" 11 serveru tak jim ta udržba trvá děsne dlouho.
No tak si vem ze to ještě berou z manuálů ty udržby:D Takže než to všechno přečtou.. obvolají technickou podporu intelu, cisca, riverbadu, microsoftu.. a tak dále.. tak to chvilku trvá než se zaběhnou :)
Hele, udělejte mi z mojeho nicku Tolkien compatible jméno;-)
(BTW byl tu hezký post jak se staví jména, ale jaksi se tu moderátorům zabordelil!;-), nechcete ho hodit do pravidel AO náboru?).
Dík
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Hra to niekto na sirokouhlom monitore (wide) ? chcel by som kupit 19'' LG L194WT-SF, WIDE 1440x900, pripadne nejaku 22´´ ale niesom si isty co to urobi s obrazom.
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito
Ja to hraji na 22 wide,1280x768 bo vic nezvlada grafika. Hra primo podporuje nekolik rozliseni wide LCD,takze zadna deformace obrazu se nekona. V pripade problemu se da hrat v okne a je vse vyreseno.
Hra to niekto na sirokouhlom monitore (wide) ? chcel by som kupit 19'' LG L194WT-SF, WIDE 1440x900, pripadne nejaku 22´´ ale niesom si isty co to urobi s obrazom.
lotro samozrejme wide screen podporuje, neni s tim zadnej problem
1680x1050 v pohode
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
jak je to ted s tim hranim na normalu? Jaka komunita? da se to nebo se vyskytujou silenosti jako ubergandalf_CZ a lidi co se hadaj o moby/minig nody? kdyz jsme u tech cechu, jak je to s cz okupaci na RP serveru a SB?
jak je to ted s tim hranim na normalu? Jaka komunita? da se to nebo se vyskytujou silenosti jako ubergandalf_CZ a lidi co se hadaj o moby/minig nody? kdyz jsme u tech cechu, jak je to s cz okupaci na RP serveru a SB?
Mno ja teda nehraju 24/7 , ale na SB se to pokud jde o jmena nikterak *.CZ neprojevuje. Tedy zatim jsem zadne podobne jmeno ani nepotkal, ani nezahledl v chatu ani v lidech online.
Pokud jde o moby, plati to co uz jsem psal drive - v klidu si masim 2 moby probiha kolem hrac a jednoho mi zabije bez ptani, bez toho ze bych mel nejak malo zdravi, coz me neskutecne toci.
Popravde jsem ani nezjistoval, jak to vlastne v lotro je s vlastnictvim mobu - kdo ma kill kredit/loot.
Mno ja teda nehraju 24/7 , ale na SB se to pokud jde o jmena nikterak *.CZ neprojevuje. Tedy zatim jsem zadne podobne jmeno ani nepotkal, ani nezahledl v chatu ani v lidech online.
Pokud jde o moby, plati to co uz jsem psal drive - v klidu si masim 2 moby probiha kolem hrac a jednoho mi zabije bez ptani, bez toho ze bych mel nejak malo zdravi, coz me neskutecne toci.
Popravde jsem ani nezjistoval, jak to vlastne v lotro je s vlastnictvim mobu - kdo ma kill kredit/loot.
nevim jestli to bude fungovat i u mobu ale od nasledujicho patche pujde "uzamknout" i ore a wood k tezeni. Kdo prvni kopne,toho to bude,i kdyz nasledne bude kopani preruseno interuptem ze strany nejakeho npc. Jako prevence proti "zlodejum",kdy zatimco bojujete s npc pobliz naleziste ,pribehne nejaka svine a zacne za zadama tezit.
expy ti vezme jen kdyz je s tebou ve fellowshipu jinak je to vsechno tvoje
Není pravda... Pokud budeš něco zabíjet a já doběhnu, nebudu s tebou ve fellowshipu a pomůžu ti, tak nedostaneš 100% expů. Samozřejmě nedostanu ani jeden exp já.
Lidi mam stejnou otazku, zaciname s par prateli hrat a zajimalo by nas kam na server, jestli na RP Laurelin nebo na Snowbourne. Diky za kazdy nazor...
Chcete hrát jak chcete a potkávat "MastahUbahMagic" postavy nebo se zdravili "IMHO LOL Invite!!! LFG"? Jděte na cokoli, jen ne na RP.
Chcete hrát relativně atmosféricky a aby se lidi kolem vás jmenovali tak, jak by je bylo možno potkat ve Středozemi? Chcete aby vás kolemjdoucí pozdravil "Hi, master dwarf"? Jděte na RP.
Lidi mam stejnou otazku, zaciname s par prateli hrat a zajimalo by nas kam na server, jestli na RP Laurelin nebo na Snowbourne. Diky za kazdy nazor...
Chcete hrát jak chcete a potkávat "MastahUbahMAgic"postavy nebo se zdravili "IMHO LOL Invite!!! LFG"? Jděte na cokoli, jen ne na RP.
Chcete hrát relativně atmosféricky a aby se lidi kolem vás jmenovali tak, jak by je bylo možno potkat veStředozemi? Chcete aby vás kolemjdoucí pozdravil "Hi, master dwarf"? Jděte na RP.
jak je to s placenim? koupim si krabici pri instalacce se musim rozhosnout jak to budu platit,..karta X ucet. a pak to nejde zmenit? to musim potom porad platit jednim nebo druhým? a druhá otázka.. tech 30 dni free.nebude s tim problem ze ne? cetl jsem ze je mit nebudu pokud nebudu mit i dalsí kupon(kartu)..jsem v soku
Druh platby můžeš pochopitelně měnit. Tzn zaplatíš například 3 měsíční předplatné kartou, pak zrušíš placení a zaplatíš game kuponem. Tzn 3 měsíce ti strhnout z karty a následuící období ti použijí game kupon
Na využití free měsíce musíš mít alespoň tu kreditku, i když ti z ní nic nestrhnou (ověření věku).
a jaka kreditka to musi byt? ja mam jen bankovní ucet u ceský sporitelny
bud musis mit embosovanou platebni kartu s povolenou platbou na net, VISA, EC/MC, atd.. nebo specialni katru na platby na internet s vyraznym omezenim (maximalni vyse vyberu/prevodu, atd...),ale to je podle me lepsi volba...
jak ziskam tu oklestenou kartu, a kolik to stoji pres ucet a jak casto.
clovece musis se zeptat v bance, ja mam KB a ta karta me stoji tak malo, ze to ani nepozoruju, nevim jak to je u Ceske Sporitelny,zajdi si tam nebo zavolej, pomuzou Ti...pripadne se domluv aby Ti to nekdo platil a Ty budes pak davat penize v hotovosti nebo prevadet na ucet...ja tak platim deseti lidem onlinovky :)
Jeste k tomu mesici zdarma. Pokud ho chces vyuzit aniz bys mel /chtel zadat kreditku, tak si nastav placeni gamecard (nemusis ji mit) a jedes. Az ti mesic vyprsi tak to pak predelas na co chces.
Jeste k tomu mesici zdarma. Pokud ho chces vyuzit aniz bys mel /chtel zadat kreditku, tak si nastav placeni gamecard (nemusis ji mit) a jedes. Az ti mesic vyprsi tak to pak predelas na co chces.