Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Hon na čarodějnice
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/05/2007 :  20:55:49  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
pls jak si mam dat novy kouzla do skillbaru ??

Edited by - Gabriel on 22/05/2007 09:12:01

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:01:53  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Pretahnes je ze skills do baru.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:03:04  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
no jenze me to kouzlo z knizky nejde presunout
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:09:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blader

no jenze me to kouzlo z knizky nejde presunout

Nepokousis se pretahnout pasivni skill?
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:10:36  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
nn normalni utok proste ho chci zmacknout a nejde to
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:14:41  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
dobry uz to jde
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:15:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blader
a) no jenze me to kouzlo z knizky nejde presunout

b) nn normalni utok proste ho chci zmacknout a nejde to

Tak ted nevim co vlastne chces :) Chces ho zmacknout (pouzit?) nebo se ti pouze nedari z character sheetu/skills presunout nejakou abilitu do hotbaru?

Pokud ti nejde pouzit (ikona je seda) tak nemas splnenou nejakou podminku pro pouziti (range, posloupnost comb etc.).

Mimochodem s jakym skillem mas problemy?

edit:
kk, koukam, ze uz jsi to poresil )

Edited by - VT on 10/05/2007 21:16:42
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/05/2007 :  09:41:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
RTFM

Prosím tě, nejdříve si přečti manuál o základních věcech a pak dávej takové otázky.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/05/2007 :  09:48:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Na tomhle muze wipnout jeno trotlik

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/05/2007 :  12:18:28  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Opet zbytecny topic, otazku jsou o trochu vedle, proto lock

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 11/05/2007 :  12:22:00  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Hlavne si nezapomen odlocknout bary (v Optionech Quickslots, tusim), pak muzes v barech presouvat, pridavat atd. Stejne tak tam jdou narvat flasky, craft naradi (prepinas pak pres bar), atd. Takze ODLOCKNOUT, tam bude tvuj problem.

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 13/05/2007 :  10:11:12  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

Tady už si asi nic nelocknem..:) Nejspíš je forum plné zbytečných dvojitých topiců asi to ideální.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/05/2007 :  10:41:31  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

quote:
Originally posted by Eki

Tady už si asi nic nelocknem..:) Nejspíš je forum plné zbytečných dvojitých topiců asi to ideální.

Zrejme ano

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 13/05/2007 :  12:42:26  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Kazde forum se po nekolika dnech zacne "vlastnim samospadem" nasobit a pokud by se informace v nem rozdelily zpatky do temat, ubude 50% prispevku a novych Topicu. Nema smysl se nad tim rozcilovat, lide jsou schopni udelat si Topic "Nevite, kde je Banka ve meste Bree?" misto aby poposli ve hre par kroku kolem mesta nebo se zeptali na ingamechatu, a nejen to - hned za tento Topic nekdo prida dalsi (pokud mozno svuj novy) typu "Nemuzu najit banku, nevite, kde je?" . . .

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/05/2007 :  14:38:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Proto je treba moderatora, ktery se neboji zasahnout a mazat a mazat. Pokud to tu ma mit nejakou informacni hodnotu, tak to jinak nejde.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 13/05/2007 :  14:44:54  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

quote:
Originally posted by Eki

No, tak byste mu meli v guild chatu obcas poradit at nemusi zakladat porad novy topicy. :P

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 13/05/2007 :  19:50:34  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Proto je treba moderatora, ktery se neboji zasahnout a mazat a mazat. Pokud to tu ma mit nejakou informacni hodnotu, tak to jinak nejde.

Právě- avšak občas je pojem moderátorství brán jinými způsoby. Sice jsem nebyl zcel aupozorněn na mé chyb v tomto forum ale plně respektuji rozhodnutí které se tomu dostavilo, a doufám že dosáhne zlepšení a informovanosti a organizovanosti tohoto fora.My jsme to nejspíš nedokázali. Ale to už musí hodnotit lidé když se na výpis topiců na tomto forum podívají ted a tak před 2 týdny.

Edited by - Sidinus on 13/05/2007 19:51:09
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/05/2007 :  22:21:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Musím říct, že rozhodně toto forum není zaspamované jako forum třeba WoWka. Zde inforativní část převyšuje tu spamovací.

Byl bych pro to, aby se moderátoři nebáli razantních kroků. Je to pro blaho všech..

Lock a následné smazání fora. Aspon tu bude pořádek. To samé promazání postů v topicích co jsou mimo.

Jinak to dopadá tak jak to dopadá. Topik máš 40 listů a nikoho to ani nenapadne čist a proto založí novej (ne vždy samozřejmě).
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/05/2007 :  22:25:26  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Obecně by mělo nemělo být mazání jako první možnost. Je možnost požádat o založení další sekce (otázky odpovědi například), je možnost přejmenovat nesmyslně pojmenovaný topic, je možnost mu napsat upozornění a zamknout.
Podle mě ale není vhodně každý druhý topic smazat. Pokud to budou sprosté posty a tak, tak to nemá cenu řešit jinak, než delete, ale pokud je to post třeba s dotazem, který tu navíc ještě v podstatě nebyl, tak by třeba v případě stupidního dotazu byl dobrý lock, ale nemazal bych to.
Navíc třeba způsob, jak se všem lidem vnutila struktura oznámení o nové guildě (s tím souhlasím) a následně po týdnu se u každého topicu objeví otázka, jestli je guilda stále aktivní, tak to mi přijde trošku přehnané. Lidé do toho topicu nemusí psát nic, ale někdo má svoje forum a tohle bere částečně jako reklamu. Podívejte se třeba na ostatní fora - copak mažeme třeba UO - Dark Paradise? A neřekl bych, že to je v současné době nejaktivnější forum a hra.

Většinou nechávám moderátory tak nějak postupovat podle svého uvážení, ale je pravdou, že v tomto případě se mi ozvalo několik lidí, jestli je nutné tu LOTRO sekci řídit tímhle fašistickým způsobem a já jim dal v podstatě zapravdu a udělal rozhodnutí. Na guildovní forum jsem nesahal, takže tam klidně držte nějakou tvrdou rukou strukturu. Jen u general fora bych byl schovívavější co se nesmyslným dotazů týká - to bylo a bude u každé hry. Pokud nechceme odpovídat 50x, tak stačí lockovat případně hodit odkaz na topic, kde to je vysvětleno. Ale nemazal bych to jen tak z fleku.

To samé se týká editace postů - Editovat post by mělo být to poslední a navíc je slušností napsat, co se zeditovalo (pokud neopravuju někdy třeba překlep v http adrese a podobně). Můj edit třeba nepozná nikdo jiný než autor (není tam dole vidět řádek Edited by), ale pokaždé se snažím napsat, co jsem editoval a používám edit minimálně. Každý se vyjadřuje svým způsobem a je na něm, jakou formou příspěvek podá, pokud to není mimo pravidla fora. Editováním celých příspěvků se ztrácí původní "osobnost" a moderátor všechny příspěvky "ohýbá" podle sebe. To si pak může ve foru dopisovat sám se sebou.
edit má smysl například v názvech topicu, kdy někdo napíše název POMOC. Pokud to moderátor nesmaže, tak třeba pro přehlednost je dobré název přepsat na informativní text, o co jde.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/05/2007 :  22:32:12  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Obecně by mělo nemělo být mazání jako první možnost. Je možnost požádat o založení další sekce (otázky odpovědi například), je možnost přejmenovat nesmyslně pojmenovaný topic, je možnost mu napsat upozornění a zamknout.
Podle mě ale není vhodně každý druhý topic smazat. Pokud to budou sprosté posty a tak, tak to nemá cenu řešit jinak, než delete, ale pokud je to post třeba s dotazem, který tu navíc ještě v podstatě nebyl, tak by třeba v případě stupidního dotazu byl dobrý lock, ale nemazal bych to.
Navíc třeba způsob, jak se všem lidem vnutila struktura oznámení o nové guildě (s tím souhlasím) a následně po týdnu se u každého topicu objeví otázka, jestli je guilda stále aktivní, tak to mi přijde trošku přehnané. Lidé do toho topicu nemusí psát nic, ale někdo má svoje forum a tohle bere částečně jako reklamu. Podívejte se třeba na ostatní fora - copak mažeme třeba UO - Dark Paradise? A neřekl bych, že to je v současné době nejaktivnější forum a hra.

Většinou nechávám moderátory tak nějak postupovat podle svého uvážení, ale je pravdou, že v tomto případě se mi ozvalo několik lidí, jestli je nutné tu LOTRO sekci řídit tímhle fašistickým způsobem a já jim dal v podstatě zapravdu a udělal rozhodnutí. Na guildovní forum jsem nesahal, takže tam klidně držte nějakou tvrdou rukou strukturu. Jen u general fora bych byl schovívavější co se nesmyslným dotazů týká - to bylo a bude u každé hry. Pokud nechceme odpovídat 50x, tak stačí lockovat případně hodit odkaz na topic, kde to je vysvětleno. Ale nemazal bych to jen tak z fleku.

To samé se týká editace postů - Editovat post by mělo být to poslední a navíc je slušností napsat, co se zeditovalo (pokud neopravuju někdy třeba překlep v http adrese a podobně). Můj edit třeba nepozná nikdo jiný než autor (není tam dole vidět řádek Edited by), ale pokaždé se snažím napsat, co jsem editoval a používám edit minimálně. Každý se vyjadřuje svým způsobem a je na něm, jakou formou příspěvek podá, pokud to není mi pravidla fora. Editováním celých příspěvků se ztrácí původní "osobnost" a moderátor všechny příspěvky "ohýbá" podel sebe. to si pak můůže ve foru dopisovat sám se sebou.
edit má smysl například v názvech topicu, kdy někdo napíše název POMOC. Pokud to moderátor nesmaže, tak třeba pro přehlednost je dobré název přepsat na informativní text, o co jde.

Prijde mi divne kdyz jsem nic nemazal proc mi byl moderator odebran taky?

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/05/2007 :  22:36:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Určitě mazání by nemělo být na prvním místě, ale bylo to bráno všeobecně. Když se na to podíváš z jiné strany je třeba naučit uživatele určité kultuře. To známná, že nebudou quotovat přes půl stránky a budou zadávat smysluplné názvy topiců.

Na druhou stranu, když máš dejme tomu topik s názvem Vše o Hunterovi a někdo ti založí další s názvem Jak se používa trap u Huntera, že to lockneš hodíš tam link na dané forum a pak to vesele smázneš ;)

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 13/05/2007 :  23:01:08  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Offtopic.

..se divim, ze mam jeste sam moderatora :-)). Anyway, v novym foru by melo fungovat presouvani postu (doufam, ze se tedka nemylim) a to hodne pomuze. Obcas mam taky svrbeni, kdyz vidim hrubku v textu, ale neopravuju to a zadny posty needituju. Prece jenom je to vizitka cloveka, co to pise.

Nicmene drzet forum ve slusnym stavu a zamezit, aby se z toho stalo forum ala Warcraft, je dost tezky. Prakticky cokoliv muze byt povazovany za relevantni post. :-(

Kdo bude mit chut, muze se podivat na pravidla fora Warhammer Alliance (http://www.warhammeralliance.com/forums/announcement.php?f=12). Muzu v klidu rict, ze jakykoliv flame je okamzite reseny emailem a "trestnymi" body.

On je potom rozdil mezi forem a forem. Mam obcas pocit, ze kdyz jsou lidi trosku strouhnuti, tak si hned stezuji, ze se nemuzou svobodne vyjadrit. Tohle je typicky duvod jak obhajit jakoukoliv <>.

Prave zminovane forum Warhammer Alliance jasne ukazuje, ze to jde a myslite si, ze si lidi stezuji? Ne nestezuji a respektuji pravidla jaka jsou.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/05/2007 :  07:35:10  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Ke vzniklému off topicu v topicu Skillbar .

Warhammer forum je nádherně řešené - nikdo ho jako fašistické nepopisuje a přesto mělo a má daleko tvrdší postupy než mé(pokud je teda chce někdo jako tvrdé popisovat, narozdíl od některých jsem psal lidem sálodlouhé emaily s přestupke,výnatkem pravidel, a vyřešením jeho problému.
)
. Proto pokud připadal někomu můj přístup k udržování tohoto fora "fašistický" tomu se omlouvám a směle mu doporučuji podívat se na warhammer forum. Myslím že zde bylo jasné že těch několiko lidí jasně věci zveličovali, nebot jsem ještě nikomu proti jeho právu, nebo bez důvodu neublížil. Lidem kterým se dával locky nebo mazal jsem posílal dlouhé emailové dopisy o tom že jejich dotaz bude smazán z nového topicu a předán do stáleho topicu Otázky.->

K editování- když jsem needitoval #1086;#1091;#1090; titulek#1073; tak jsem vždy dodal že jsem to byl já kdo editoval. K tomu ,že některé sticky topicy nebyli opravdu tak reprezentační #1092;#1090;#1096; nemluva-> byli občas s tolika chybama že jsem je nakonec musel opravit.

Zdali toto forum vydrží stále takové jaké bylo do naší moderace se teprv uvidí, ale myslím že ted se lidé opravdu můžou cítit volnější.:)

A opakuji že stále respektuji rozhodnutí Administrátora.

Edited by - Sidinus on 14/05/2007 07:35:51
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 14/05/2007 :  08:33:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
No tak jste se panove prekrasne predvedli, jak vam samotnym jde drzeni se temata...

Tema zabalastene offtopikama...

Pokud mate potrebu plakat, jak jste krasne drzeli forum neposkvrnene jakymkoliv (cizim) postem, poprosil bych vas o presun do odpovidajicich oblasti for (tj, nejspis vase guildovni).
Tam si svuj pocit absolutni moci a sprosteho editovani postu muzete dokazovat dle libosti.

Dekuji.

Btw: eki tu narikal ze mu bylo odebrano moderatorstvi i kdyz nic nemazal. Jsi sprosty lhar a navic neumis quotovat. Z tveho pricineni zmizel informacni topik o hracich z jineho serveru (nez je ten vas jediny spravny)!

btw2: sam sobe si davam facku za offtopic, pak to muzete smazat.

btw3: pokud nekomu budou vadit hrubky, at si je opravuje u svych deti a NESAHA na moje posty. Dekuji.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/05/2007 :  09:14:56  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Neprehlednost se zvysuje tam kde je hodne lidi. Stejne jako ve WoW je tu hodne nevych nezkusenych hracu a tak tu proste vznika spousta nic nerikajicich topicku. Ale je nutne to chapat a ne jim jen nadavat ci se posmivat. Napr. muji prvni odpoved v DP sekci jsem vytvoril jako Topic.Nevedel jse jakej je rozdil mezi slovem POST a TOPIC.
Warhamer sekce byla opravdu vedena dost diktatorskym pristupem, ale o tom je tusim uz jeden Topic primö ve Warhm sekci.
Podle me je lepsi mit kazdou otazku v jednotlivem topicku vzlast.Tedy aspon do doby nez search bude vyhledavat po postech a ne po topickach.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 14/05/2007 :  09:49:18  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Musím říct, že rozhodně toto forum není zaspamované jako forum třeba WoWka. Zde inforativní část převyšuje tu spamovací.

Byl bych pro to, aby se moderátoři nebáli razantních kroků. Je to pro blaho všech..

Lock a následné smazání fora. Aspon tu bude pořádek. To samé promazání postů v topicích co jsou mimo.

Jinak to dopadá tak jak to dopadá. Topik máš 40 listů a nikoho to ani nenapadne čist a proto založí novej (ne vždy samozřejmě).

vis kam muzes jit s timhle komunistyckym stylem rizeni fora? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 14/05/2007 :  10:12:58  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Nevim kde si to vzal Atronachu, ale ja ten topic nemazal. Navic coby cerstvy moderator sem se teprv rozkoukaval a nezahoval do niceho. taky se omlouvam za off topic a radsi to tady zamknete, muzeme si zalozit topic o hadani

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 14/05/2007 :  10:23:50  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
pokial viem, tak lotro flame a off topic topic uz boli zalozene

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 14/05/2007 :  10:42:46  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Koukam, nekdo to zase prejmenoval ....

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  10:44:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Ano já, myslím, že teď to přesněji vyjadřuje, o čem ten topik je.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  10:46:06  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

vis kam muzes jit s timhle komunistyckym stylem rizeni fora? :)

vrat se do te zumpy, z ktere si vylezl
typicky post na nekomprisni delete

zacinam byt silne znechucen z ostatnich radoby moderatoru, plne stojim za Sidinem a Ekim a vladou tvrde ruky
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/05/2007 :  11:03:03  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
zacinam byt silne znechucen z ostatnich radoby moderatoru, plne stojim za Sidinem a Ekim a vladou tvrde ruky

lol.... no jsem rad, ze postavit si ho spolu s dvema exmoderatory je tak to jedine co tu muzes...

Puvodne jsem se tady nechtel rozepisovat, ale to co tady predvadeli exmoderatori krasne pasovalo na (slovy tety Kateriny) "nove koste dobre mete" pripadne na "dej blbci funkci"

Vy si bohuzel neuvedomujete, ze moderator neni totez co cenzor. A to ze se neco tobe osobnme nelibi neznamena, ze to hned zakazes/zamknes/smazes/preeditujes. (Mimochodem preeditovani ciziho postu pokladam za prasarnu nejvetsiho kalibru pouzitelnou POUZE pokud to co edituju je jeste horsi.... a i tak je vhodnejsi to smazat).

Zalozte si s timhle pristupem svoje forum a tak do mesice si muzete uzivat soukromou Hospodu na mytince. Ale nastesti tohle forum je proslule znacne demokratickou atmosferou a prave proto se tady lidi radi schazeji... pro male moderatorky - Metternichy tu neni moc misto.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 14/05/2007 :  11:07:02  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

A můžu se zeptat, čím se tenhle Tvůj post liší od toho Havranova? Oba dva jsou vyjádření názoru jejich autorů a za tímhle účelem tu snad fórum je, nebo ne? Opravdu chceš smazat(umlčet) něčí názor jen pro to, že s ním nesouhlasíš?

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/05/2007 :  11:23:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Brutus: Tedka poukazuju na to tvoje nove koste. :-) Stejne tak se to da interpretovat jako snaha, aby bylo forum co "nejlepsi" (za slovo nejlepsi si dosadte, kazdy co uznate za vhodne). Je tady spousta "starych" moderatoru, ktery s prominutim delaji kulovy. Mi vysvetli, proc vicemene jediny clovek, ktery moderuje wow sekci je Khostri (jako admin) a ne moderatori, kteri tam jsou.

Musite sami uznat, ze je to bordel nejvetsiho kalibru. Tohle mi prijde jako dalsi extrem. Pak tam musim cist posty od Telezekele. Za poslednich par mesicu je na 100 topicu tak pet, ktery maji nejakou hodnotu (at uz info nebo fun faktor). Jinak je to pouze post hunt, anebo relevantni topic, ktery se zvrhnul v posthunt.

Jestli ti tohle prijde ok, tak pak je mi to vsechno jasny.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  11:54:21  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

A můžu se zeptat, čím se tenhle Tvůj post liší od toho Havranova? Oba dva jsou vyjádření názoru jejich autorů a za tímhle účelem tu snad fórum je, nebo ne? Opravdu chceš smazat(umlčet) něčí názor jen pro to, že s ním nesouhlasíš?

"vis kam muzes jit s timhle komunistyckym stylem rizeni fora?"
ja v te vete vyjadreni nazoru nevidim, je to verbalni napadnuti druhe osoby a proto si to zaslouzi smazat, stejne tak moje reakce
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:01:10  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz tu tak resite tu wow sekci, tak je pravda ze by si zaslouzila nejakyho moderatora navic, kvuli telekeztele (osobne si myslim, ze je to uz nekolikrat zabanovanej TTH, Tetehacko atd...) a nejakou upravu uz davno neaktualnich sticky topicu. ALE myslim si, ze kdyz se tam nekdo na neco zepta, tak dostane odpoved. Ne jak to bylo tady "zeptej se tam, lock a vecer to smaznu"

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:04:58  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No pánové nevím co jste mysleli tím, že toto forum je proslulé.. co si pamatuji z WoW fora tak tam najít něco co ti pomůže byl celkem problém. Na jednoduchou otázku ti kdejakej uživatel snažil odpovědět rádobi vtipným postem. Nakonec to zklouzlo do šíleného oftopiku.. viz forum o warech kde se kecá spíš o druidech nebo aspon za mě se o tom kecalo.

To Astromach: Nevím co tady píšeš o předvázení. Z tvého postu cítím ted jsem tu šéf já a vy se třeba postavte na hlavu.

No, řeknu to takhle raději budu chodit na forum, které má nějakou informativní hodnotu než se snažit se prosekávat miliony hunt posty.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:12:20  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
"vis kam muzes jit s timhle komunistyckym stylem rizeni fora?"
ja v te vete vyjadreni nazoru nevidim, je to verbalni napadnuti druhe osoby a proto si to zaslouzi smazat, stejne tak moje reakce

Mno, podle mě by se to dalo interpretovat jako "Absolutně nesouhlasím s tím Tvým komunistickým pojetím řízení fóra." Expresivní vyjádření to přeci ještě neodsuzuje k výmazu. Nehledě na to, že tam nevidím žádnou vulgární urážku, která by byla v rozporu s obecnými pravidly tohoto fóra.

edit: omlouvám se za ten OT. vím, že to tu nemá co dělat.

Lišák

Edited by - NoX on 14/05/2007 12:14:54
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:13:18  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Kdyz uz tu tak resite tu wow sekci, tak je pravda ze by si zaslouzila nejakyho moderatora navic, kvuli telekeztele (osobne si myslim, ze je to uz nekolikrat zabanovanej TTH, Tetehacko atd...) a nejakou upravu uz davno neaktualnich sticky topicu. ALE myslim si, ze kdyz se tam nekdo na neco zepta, tak dostane odpoved. Ne jak to bylo tady "zeptej se tam, lock a vecer to smaznu"
To bohuzel neni pravda. Uz to pise vyse Azkaban.

Mozna je lepsi rict si, co ocekavate od fora s nazvem treba LOTRO. Ja ocekavam, ze si prectu nejaky novinky, tips and tricks ;-), zajimavy diskuze atp, ne ze ctu pul hodiny "5 strankovy" topic a relevantni je tam pouze prvni post a pak dalsi dva nekde uprostred trashe.

Nechci cist pomateny posty typu +1, , 1/10, nerf droodz, jako jinde. Nicmene vyhoda Warhammer Alliance fora je v tom, ze to ctou devs. Takze hlubsi diskuze o designu muzou mit smysl.

Edited by - Shemiramoth on 14/05/2007 12:19:52
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:33:03  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
To Astromach: Nevím co tady píšeš o předvázení. Z tvého postu cítím ted jsem tu šéf já a vy se třeba postavte na hlavu.

Nemam potrebu nikomu dokazovat kde jsem sef, s moderovanim lotro fora nemam nic spolecneho. Hodnotim zde pouze postrehy kdy se forum lotro stalo moderatorskym domovem post-editoru, mazacu a nekompromisnich lockeru. A to v pripade jakyhkoliv postu/topiku, ktere jim nejak 'nevonely'.

Toto je forum, kde lide vyjadruji sve nazory, ne editacni a mazaci hriste pro par radobymoderatoru co si pletou moderatorstvi s bojem za cistotu lidstva.

quote:
No, řeknu to takhle raději budu chodit na forum, které má nějakou informativní hodnotu než se snažit se prosekávat miliony hunt posty.
Tak tam pozdravuj. Ja radeji budu chodit na forum, kde si muzu byt jisty tim, ze posty budou nezmenene i druhy den, ze topiky ktere resi nejakou vec tam najdu k nahlednuti i v dobe kdy to treba budu potreboavat a ze se tam udrzi i posty ktere poukazuji na skutecnost ze neni jen jedina sprava gilda v celem vesmiru (pardon ve svete lotro)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:40:52  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Takže podle tebe kdyby to tu vypadalo jako například v již zminovanem WoW tak je vše v pořádku?

Přijde mi tu, že si tu plno lidí plete forum s chatem a blogem. Forum by mělo být přehledné a měl by jsi v něm najít to co hledáš. Samozřejmě, že to nemusí být sterilní posty.

A slovo na závěr radši 2 post editoři než jeden post hunter ;)
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:51:13  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takže podle tebe kdyby to tu vypadalo jako například v již zminovanem WoW tak je vše v pořádku?

Přijde mi tu, že si tu plno lidí plete forum s chatem a blogem. Forum by mělo být přehledné a měl by jsi v něm najít to co hledáš. Samozřejmě, že to nemusí být sterilní posty.

Nechci se zastávat WoW sekce, to je případ sám o sobě, nicméně v nadpisu tohoto fóra stojí "Diskuzní klub hráčů online her". Osobně to chápu tak, že má zdejší fórum sloužit k diskuzím. A pod tím já si představuji poněkud uvolněnější atmosféru než nějaké striktní mazání postů, které se z nějakého subjektivního důvodu nelíbí moderátorovi. Pokud samozřejmě nejsou v rozporu s všeobecně danými pravidly.

Lišák

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:53:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Připomínáte mi povídku ze Slovácko sa súdí. Taky babička plakala, že dcerka co se jim právě narodila, si možná jednou vezme ševce a budou spolu mít dítě, které si určitě propichne ševcovských šídlem očičko.

Díky bohu, že netrpím na noční můry, jako někteří z vás.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/05/2007 :  12:59:47  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Plne souhlasim s Liskou

(a jen doufam ze Rahman nezacne hrat LOTRO :))

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:01:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tato diskuze se začíná dostávat do fáze, když obě strany začínají opakovat stejné věci. Měli by se určit pravidla diskuze a pravydla zadávání topiců. To znamená, aby tu nevznikali topici jako rychle pomoc!! nebo Help me!!!!

Udělat nějaká pravidla a nechat je prodiskutovat zaflamovat pár set stránek a pak se je snažit dodržovat. Jsem pro ty samé jako na WF :D

Edited by - Azkaban on 14/05/2007 13:04:23
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:02:03  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

No tak jste se panove prekrasne predvedli, jak vam samotnym jde drzeni se temata...

Tema zabalastene offtopikama...

Pokud mate potrebu plakat, jak jste krasne drzeli forum neposkvrnene jakymkoliv (cizim) postem, poprosil bych vas o presun do odpovidajicich oblasti for (tj, nejspis vase guildovni).
Tam si svuj pocit absolutni moci a sprosteho editovani postu muzete dokazovat dle libosti.

Dekuji.

Btw: eki tu narikal ze mu bylo odebrano moderatorstvi i kdyz nic nemazal. Jsi sprosty lhar a navic neumis quotovat. Z tveho pricineni zmizel informacni topik o hracich z jineho serveru (nez je ten vas jediny spravny)!

btw2: sam sobe si davam facku za offtopic, pak to muzete smazat.

btw3: pokud nekomu budou vadit hrubky, at si je opravuje u svych deti a NESAHA na moje posty. Dekuji.

V tomto ohledu opět odkazuji na mé předešlé posty.
Jinak že si sám dělám off-topic? to není pravda , já to tu na starosti nemám.
Jinak at je to kodkoliv, neříkejte že pláču, moderátora zpátky nechci a moje posty plačtivé nejsou-|Ale pouze konstatující.
S těma hrubkama též odkazuji na své poslední posty- myslím že jsem to tam docela popsal, šlo pouze o názvy.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:03:09  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Ano já, myslím, že teď to přesněji vyjadřuje, o čem ten topik je.

To možná připadá k tvému potěšení jen tobě , nebot nevím koho jsi chtěl vystihnout, mě ? To asi těžko.

Trvám si pouze na svých věcech které jsem zd evypisoval.

A distancuji se od věcí které byste Mi rádi přiřkli jako že Plakám, probouzím se s nočními můrami nebo že vás nemám rád, že jsem "fašista" nebo "komunista" že jsem zvrhlý přepisovač hrubek a celý den vymýšlím co bych smáznul. Tyto věci si prosím Vás nechte pro sebe a radujte se na dnimi s rodinou nebo s počítačem.Však aktivní hráči, a účastníci tohoto fora již stejně mají svůj vlastní obrázek.

Edited by - Sidinus on 14/05/2007 13:10:01
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:12:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Kdyz se vratim k tomu, proc tahle diskuze vlastne vznikla, tak si vlastne nevpozminam. Ano, par topicu bylo oznaceno jako bezpredmetne a jako takove byly locknuty a urceny ke smazani. Jednalo se vzdy o topic, ktery resil neco, co jiz bylo zodpovezeno jinde, nebo to co, co se da vycist z oficialniho manulau ke hre. A proto si dovolim postnout dve zasadni rady pro vsechny bez vyjimky.

1. RTFM - tato zkratka znamena zhruba toto "Precti si ten zkurveny manual" a nejlepe nekolikrat, nebudete sve okoli obtezovat stupidnimi dotazy a zdaleka nejlepe pochopite herni mechanismy
2. Pokud to nenajdu v manualu, zkusim to najit na forech. Ale ne tim zpusobem, ze okazmite vytvorim bezcenny topic. Obetuji trochu sveho casu a pokusim se prolistovat ostatni topicy, ve kterych by se podle jejich nazvu nejspise dala najit odpoved. Pak se podivam na ofic fora, ci zkusim jine fan stranky. Za tu kratkou dobu co LOTRO bezi jich vzniklo hodne a nektere jsou hodne dobre. Z osobnich zkusenosti doporucuji misto ofic EU stranek radeji US stranky. Je videt ze Codemasters tezce nezvlada.

Co se tyce editovani postu, nevim me se to nestalo. Uznavam, ze to asi neni to prave orechove, ale kdyz jsem cetl nektere posty, tak si tu editaci proste zaslouzili.

A vubec proc se rozciluju, delejte si co chcete.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:18:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Almychu naprosto výstížné.

Rád lidem pomůžu a popřípadě ho navedu, ale snažte se být také trošku samostatní a ne spoléhat na někoho jiného.

Ještě bych tě s dovolením Almychu doplnil o tuto stránku http://www.sitokurvavygoogluj.cz/

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 14/05/2007 :  13:59:29  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale kdyz jsem cetl nektere posty, tak si tu editaci proste zaslouzili.
Debatovat o forech/moderatorstvi/etice s clovekem ktery ma tento nazor je naprosto zbytecne.

Typuju, ze patris do kategorie lidi, kterych kdyz se po mesici hrani nekdo z novacku zepta na vec ze zacatku hry, tak odpovi RTFM nebo 'ti lidi me uz s tema stupidnima dotazama serou' atp.
Ovsem s tim, ze ty jsi se na stejnou vec ptal pred mesicem nekoho jineho

Cest praci soudruhu cenzuristo.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:02:48  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
2 Atronach: Víš děkuj bohu za ten dar, že z jedné věty dovedeš poznat celého člověka. Já s Almychem hraju v guildě a vždy rád poradil a rozhodně ne stylem, který zde říkáš viz. RTFM.

Atronach podle tvých postů se mi tu rýsuje někdo kdo má za heslo Kdo nejde se mnou jde proti mě.. tak a kdo je větší komunista?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000