Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Perlicky z gildy firestorm
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

telekezteleke
Starting Member

96 Posts

Posted - 02/05/2007 :  19:10:00  Show Profile Send telekezteleke a Private Message  Reply with Quote
Hando

--------------------------------------------------------------------------------

Zaslal: st květen 02, 2007 4:26 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

LOLOLOLOL...ty chudinko...teď ses ukázal v pravém světle:

1.Podle mě seě malej zakomplexovanej idiot....když dokážeš vyblejt takovou kravinu jako "ZLYNČOVAT" xD to je prostě konec...tvuj intelekt dosahuje hranice vodoměrky a to ti ještě možná přidávám abych nevypadal jako takovej hajzl....podlě mě nedokážeš nic jiného než uboze odsuzovat ostatní a snažit se dělat chytrého a tím jen ukazovat jakej seeš blbec...jedinej kdo by měl opustit gildu seš ty.Děláš FS špatné jméno.Za tím si stojím.Pokud si myslíš že si mě vodrovnal tím že tu napíšeš ubohou stížnost a pokusíš se mě kicknout z gildy...a popláčeš si že ti nadávám...přitom sem nepoužil ani jedinej vulgarismus pouze sem řekl že si nulička bez charakteru a racionálního myšlení....tak na to zapomeň.Taková nula jako ty mě nerozhází..pouze si mě pobavil a to hodně xD doslova sem se skoro pochcal smíchy xD protože tohle by neřeklo ani děcko z páté třídy...jestli si tam vůbec někdy byl....do jaké chodíš????Chodíš už vůbec do školy???Podle mě jo ale tak d opomocné a to ještě pro ty nejhorší případy.

2.Všichni se podivejte.....takovéhle lidi přesně nepotřebujem...myslím že pohovor na VT s ním určitě nebyl....a pokud ano tak se omlouvám ale ten kdo ho sem pustil ho asi ani neposlouchal....protože tohle je největší kalibr demence který sem kdy viděl....podejte si ruku s jistým nejmenovaným členem naší gildy.

Tím tu debatu končím....ovšem pokud Tomas.poe nepřidá další vtipnej příspěvek xD

http://forum.firestorm.cz/viewtopic.php?t=331&sid=c8470eb0963071c6e098c44eb7a6d7be

Edited by - telekezteleke on 02/05/2007 19:10:47

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 02/05/2007 :  19:59:47  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
ach jsem tak rád, že nehraju na serveru, kde bych mohl zakopnout o čecha
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/05/2007 :  20:15:59  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tyjo, VanTassel dělá pohovory

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

telekezteleke
Starting Member

96 Posts

Posted - 02/05/2007 :  20:35:14  Show Profile Send telekezteleke a Private Message  Reply with Quote
http://forum.firestorm.cz/viewtopic.php?t=329

to je este lepsi doporucju ofotit
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/05/2007 :  08:55:14  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

tak ti dekuju, ze me s takovejma hazis do jednoho pytle....
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 03/05/2007 :  11:56:39  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
To nemuze myslet vazne...to je nejaka provokace. Nemyslim si, ze clovek, kterej se tvari jako az TAKOVEJ dement, by vubec byl schopen zapnout PC :p Ale na pobaveni dobry :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:12:33  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Podle zpusobu psani tomas.poe = telekezteleke.
Nechapu, jak si nekdo muze delat tak blbou reklamu.
Jiank Sorrow, /signed
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:42:17  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by x2z

tak ti dekuju, ze me s takovejma hazis do jednoho pytle....

Tak jsem to nemyslel =) promiň.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:55:46  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
heh, ve firestormu neumi nikdo psat? :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

ShortX
Starting Member

3 Posts

Posted - 03/05/2007 :  14:03:45  Show Profile  Send ShortX an ICQ Message Send ShortX a Private Message  Reply with Quote
Aj blba reklama je reklama :)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 04/05/2007 :  12:35:46  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Tyjo, VanTassel dělá pohovory

ten uz taky dela do vseho

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Melinor
Starting Member

57 Posts

Posted - 06/05/2007 :  12:35:17  Show Profile  Send Melinor an ICQ Message Send Melinor a Private Message  Reply with Quote
Tomas.poe, nemaly retardek.

329756978
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/05/2007 :  14:08:26  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Zajímavější je fakt, že hodně lidí, častokrát je to vidět při rekrutu do BD a Zdechlin, kritizuje člověka, který si k nim do guildy podá přihlášku, za špatně napsané I/Y, a přitom sami nezačínají větu velkým písmenem, nedělají interpunkce (čárky především), jsou to v podstatě stejní analfabeti jako on. To mě vždy dokáže nesmírně pobavit.
Ale pochybuji, že to je hlavní pointa zdejšího příspěvku telekezteleke.
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 06/05/2007 :  15:54:51  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Zajímavější je fakt, že hodně lidí, častokrát je to vidět při rekrutu do BD a Zdechlin, kritizuje člověka, který si k nim do guildy podá přihlášku, za špatně napsané I/Y, a přitom sami nezačínají větu velkým písmenem, nedělají interpunkce (čárky především), jsou to v podstatě stejní analfabeti jako on. To mě vždy dokáže nesmírně pobavit.

Citi konkurenci a tak se toho dotycneho snazi shodit hned od zacatku...z pozice silnejsiho (uz clena :)). Je to dost ubohy

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/05/2007 :  17:44:35  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

volne psani a problemy s gramatikou jsou naprosto odlisne veci! ;)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/05/2007 :  19:49:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
TO JSOU MEGA NOVY VTIPKY !!!1111HAHAHAHAHA

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 06/05/2007 19:50:11
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000