Author |
Topic  |
|
telekezteleke
Starting Member
96 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 19:10:00
|
Hando
--------------------------------------------------------------------------------
Zaslal: st květen 02, 2007 4:26 pm Předmět:
-------------------------------------------------------------------------------- LOLOLOLOL...ty chudinko...teď ses ukázal v pravém světle:
1.Podle mě seě malej zakomplexovanej idiot....když dokážeš vyblejt takovou kravinu jako "ZLYNČOVAT" xD to je prostě konec...tvuj intelekt dosahuje hranice vodoměrky a to ti ještě možná přidávám abych nevypadal jako takovej hajzl....podlě mě nedokážeš nic jiného než uboze odsuzovat ostatní a snažit se dělat chytrého a tím jen ukazovat jakej seeš blbec...jedinej kdo by měl opustit gildu seš ty.Děláš FS špatné jméno.Za tím si stojím.Pokud si myslíš že si mě vodrovnal tím že tu napíšeš ubohou stížnost a pokusíš se mě kicknout z gildy...a popláčeš si že ti nadávám...přitom sem nepoužil ani jedinej vulgarismus pouze sem řekl že si nulička bez charakteru a racionálního myšlení....tak na to zapomeň.Taková nula jako ty mě nerozhází..pouze si mě pobavil a to hodně xD doslova sem se skoro pochcal smíchy xD protože tohle by neřeklo ani děcko z páté třídy...jestli si tam vůbec někdy byl....do jaké chodíš????Chodíš už vůbec do školy???Podle mě jo ale tak d opomocné a to ještě pro ty nejhorší případy.
2.Všichni se podivejte.....takovéhle lidi přesně nepotřebujem...myslím že pohovor na VT s ním určitě nebyl....a pokud ano tak se omlouvám ale ten kdo ho sem pustil ho asi ani neposlouchal....protože tohle je největší kalibr demence který sem kdy viděl....podejte si ruku s jistým nejmenovaným členem naší gildy.
Tím tu debatu končím....ovšem pokud Tomas.poe nepřidá další vtipnej příspěvek xD
http://forum.firestorm.cz/viewtopic.php?t=331&sid=c8470eb0963071c6e098c44eb7a6d7be _________________ If our enemyes still draw breath,there can be no peace!
|
Edited by - telekezteleke on 02/05/2007 19:10:47
|
|
| |
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 19:59:47
|
ach jsem tak rád, že nehraju na serveru, kde bych mohl zakopnout o čecha |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 20:15:59
|
Tyjo, VanTassel dělá pohovory  |
Arokh Estarioll |
 |
|
telekezteleke
Starting Member
96 Posts |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 08:55:14
|
quote: Originally posted by x2z
ach jsem tak rád, že nehraju na serveru, kde bych mohl zakopnout o čecha
tak ti dekuju, ze me s takovejma hazis do jednoho pytle....  |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 11:56:39
|
To nemuze myslet vazne...to je nejaka provokace. Nemyslim si, ze clovek, kterej se tvari jako az TAKOVEJ dement, by vubec byl schopen zapnout PC :p Ale na pobaveni dobry :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 12:12:33
|
Podle zpusobu psani tomas.poe = telekezteleke. Nechapu, jak si nekdo muze delat tak blbou reklamu. Jiank Sorrow, /signed |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 12:42:17
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by x2z
ach jsem tak rád, že nehraju na serveru, kde bych mohl zakopnout o čecha
tak ti dekuju, ze me s takovejma hazis do jednoho pytle.... 
Tak jsem to nemyslel =) promiň. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 12:55:46
|
heh, ve firestormu neumi nikdo psat? :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
ShortX
Starting Member
3 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 14:03:45
|
Aj blba reklama je reklama :) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 04/05/2007 : 12:35:46
|
quote: Originally posted by Kořka
Tyjo, VanTassel dělá pohovory 
ten uz taky dela do vseho |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Melinor
Starting Member
57 Posts |
Posted - 06/05/2007 : 12:35:17
|
Tomas.poe, nemaly retardek. |
329756978 |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 06/05/2007 : 14:08:26
|
Zajímavější je fakt, že hodně lidí, častokrát je to vidět při rekrutu do BD a Zdechlin, kritizuje člověka, který si k nim do guildy podá přihlášku, za špatně napsané I/Y, a přitom sami nezačínají větu velkým písmenem, nedělají interpunkce (čárky především), jsou to v podstatě stejní analfabeti jako on. To mě vždy dokáže nesmírně pobavit. Ale pochybuji, že to je hlavní pointa zdejšího příspěvku telekezteleke. |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 06/05/2007 : 15:54:51
|
quote: Originally posted by Galilee
Zajímavější je fakt, že hodně lidí, častokrát je to vidět při rekrutu do BD a Zdechlin, kritizuje člověka, který si k nim do guildy podá přihlášku, za špatně napsané I/Y, a přitom sami nezačínají větu velkým písmenem, nedělají interpunkce (čárky především), jsou to v podstatě stejní analfabeti jako on. To mě vždy dokáže nesmírně pobavit. Ale pochybuji, že to je hlavní pointa zdejšího příspěvku telekezteleke.
Citi konkurenci a tak se toho dotycneho snazi shodit hned od zacatku...z pozice silnejsiho (uz clena :)). Je to dost ubohy  |
Darraque [MdK] |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 06/05/2007 : 17:44:35
|
quote: Originally posted by Galilee
Zajímavější je fakt, že hodně lidí, častokrát je to vidět při rekrutu do BD a Zdechlin, kritizuje člověka, který si k nim do guildy podá přihlášku, za špatně napsané I/Y, a přitom sami nezačínají větu velkým písmenem, nedělají interpunkce (čárky především), jsou to v podstatě stejní analfabeti jako on. To mě vždy dokáže nesmírně pobavit. Ale pochybuji, že to je hlavní pointa zdejšího příspěvku telekezteleke.
volne psani a problemy s gramatikou jsou naprosto odlisne veci! ;) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/05/2007 : 19:49:42
|
TO JSOU MEGA NOVY VTIPKY !!!1111HAHAHAHAHA |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 06/05/2007 19:50:11 |
 |
|
|
Topic  |
|