Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Koupit či nekoupit tod oč tu běží
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:29:21  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem stahnul ten 800mb iso a namontoval, tak se to sice tvari jako 5GB dvd ale nic to nedela. Z fileplanetu se stahuje taky tato verze :( ... Takze zkusim OB client a doufam ze pujde patch 1.11 -> 1.12
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  15:59:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
A co chces vlastne udelat? Ty mas staryho beta clienta na 1.11 a chces updatnout na 1.12? Nechtel jsi jen High ress textury?

Ja bych to moc nekomplikovat. Stahnul bych konecnou verzi LOTRO na fileplanet a pak sosnul high ress textury (+pripadne intro od codemastru).

Obecne>

1. EU LOTRO 1.12 client

2. High ress texutury

3. Cinematic Intro

4. Koupil cd key na http://offgamers.com

- budes mit u sebe LOTRO temer hned a za mene penez nez treba u Xzone

Edited by - VT on 27/04/2007 16:05:29
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  16:16:14  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
Diky :) Tak presne bych to udelal, problem je, ze driv to stahovalo z fileplanetu celejch tech par giga, jenze najednou to taha jen 820MB, stejne tak ta nemecka stranka, ale tam maj i open beta client a ten se nahodou stahuje v poradku a hlasi to ty pekny gigabajty :) Nejsem si jist, zda je problem u me, tak chci zkusit i ten druhej client.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/04/2007 :  17:32:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ten 820MB soubor bude jen patch 1.11->1.12
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  17:44:31  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
Tak to maj asi nejaky divny, kdyz to dam stahovat tady - http://www.fileplanet.com/169391/160000/fileinfo/Lord-of-the-Rings-Online-Client-%5BEuropean%5D-v1.12 - tak to stahuje jen tech 820 :(
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2007 :  02:25:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kdyby měl někdo CD retail klíč i třeba krabici později na poslání, tak beru ihned. Pište SZ i na ICQ, díky.

Edited by - spajdr on 29/04/2007 02:27:34
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/04/2007 :  07:00:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
muzete sem nekdo hodit nejaky screeny postav z full klze u questu nebyli zadne poradne ukazatele vzdalenejch cilu - zmenilo se to nejak ve full? nebo je to porad hledacka?

Kolik cechu hraje ted lotra a proc nehrajete vsichni na 1 serveru?

Muze nekdo popsat jak funguje ten monsterplay ve full?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 29/04/2007 07:18:44
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2007 :  10:21:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
kuwa neprodává ještě nějaká site kódy na LOTRO EU? z OFF jsem jim prd rozumněl přes telefon, tam mi můžou políbit prdel.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/04/2007 :  10:56:02  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

muzete sem nekdo hodit nejaky screeny postav z full klze u questu nebyli zadne poradne ukazatele vzdalenejch cilu - zmenilo se to nejak ve full? nebo je to porad hledacka?

Hledacka. Nicmene si staci precist co mas udelat a bez problemu to najdes. Jedinej problem nastava, kdyz mas zabit nekoho v nejake hodne frekventovane lokaci (ze zacatku napr Chetwood) to muzes to npc hledat jak blbej, ale jelikoz bude skoro porad dole, tak je to celkem problem. Ale pokud znas alespon predbeznou lokaci tak staci pouzit http://www.mehq.net/dynmap/index.php a pak si jen pockat na spawn.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 29/04/2007 10:56:29
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/04/2007 :  11:02:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Naštěstí je to hledačka. Taková hra má úplně jinou atmosféru, než vodění za ručičku nejlépe zlatým vláknem po celé mapě. :-)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/04/2007 :  11:02:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Kolik cechu hraje ted lotra a proc nehrajete vsichni na 1 serveru?

Po zkušenosti z Drak'thulu mi česká populace nepřijde jako výhodná.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/04/2007 :  11:26:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

kuwa neprodává ještě nějaká site kódy na LOTRO EU? z OFF jsem jim prd rozumněl přes telefon, tam mi můžou políbit prdel.

Nebo Ty jim :-)

Ptá se nejdřív na billing adres, pak na datum narození, pak na email a pak se Tě zeptá jestli je to vše a ještě něco potřebuješ.

Bylo mu rozumět blbě, ale vždy jsem alespoň zachytil co chce.
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/04/2007 :  13:06:08  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
My meli Indy v praci, takze sem na takovy prizvuky zvyklej ale i tak mi prislo, ze mluvej celkem srozumitelne.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/04/2007 :  14:02:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shadak

My meli Indy v praci, takze sem na takovy prizvuky zvyklej ale i tak mi prislo, ze mluvej celkem srozumitelne.

My mame Indy v práci furt programují nám Oracle. Některým je fakt kua špatně rozumět. No, ale časem si zvykneš na všechno. Někteří mluví takovím dětským hláskem :))
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2007 :  14:28:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Nebo Ty jim :-)

Ptá se nejdřív na billing adres, pak na datum narození, pak na email a pak se Tě zeptá jestli je to vše a ještě něco potřebuješ.

Bylo mu rozumět blbě, ale vždy jsem alespoň zachytil co chce.

Jsem chytnul nějakou ženskou mňo

Edited by - spajdr on 29/04/2007 14:49:35
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2007 :  16:23:14  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak klíč už mám, budu pak mít od středy na prodej krabici a dám k tomu i founder kód co mám navíc, tak kdyby měl někdo zájem, napište do offline na ICQ.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/04/2007 :  17:33:01  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já možná také.. protože jsem se rozhoduji, že si to ani neaktivuji... zatím běžím ještě přes preoder
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 29/04/2007 :  18:49:43  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Četl jsi někdy něco od Pierse Anthony? Vydal nádherné knížky jako Chameleon , Magický pramen a úplně převrátil tehdejší pohled na fantasy magii. Právě jsem dostal chut si zase od něj něco přečíst.

roger zelazny - amber (vsech 10 dilu) hodne lidem nesedi pro mnoho lidi (me) je to nejlepsi kniha, rozhodne se nejedna a typicke fantasy je spise na pomezi zanru fantasy / scifi

sapkowski - povidky a prvni dva dily romanu o zaklinaci patri pro me mezi to nejlepsi ve fantasy

george r. r. martin - prvni tri dily pisne ledu a ohne jsou velmi nevsedni nepohadkove fantasy velmi krasne napsane

to jsou pro me 3 nejlepsi fantasy veci. tolkien ano ehm byl asi jeden z prvnich (prvni fantasy je bible), propracovany pribeh ale no zkratka cetl jsem lepsi viz vyse ... btw hobit je opravdu ta nejvic fatansy pohadka, koneckoncu to snad tusim psal pro sve deti

otazka, da se nekde sehant zbezny prehled o hre v cem je jedinecna a lisi se od ostatnich her, rekneme nejaky obsahly objektivni post od betatestera nekde na foru, zajima me predevsim system boje, je to stejne jako vanguard, eq2 a wow ? nebo se to nejak lisi jako treba ffxi, ultima, darkfall (vim dost nesouroda trojice ale jde mi o odlisnost :) o cosi noveho) neco kde se hrac musi snazit a ne koukat na tv a mackat 1-2-3

lastfm

Edited by - Rashaverak on 29/04/2007 19:12:29
Go to Top of Page

bulba
Starting Member

15 Posts

Posted - 30/04/2007 :  20:29:00  Show Profile  Send bulba an ICQ Message Send bulba a Private Message  Reply with Quote
Tak kdo ma zajem o founder key se ozvete na icq 175-417-615. Ja tuhle hru dal hrat nebudu.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/04/2007 :  21:16:15  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bulba

Tak kdo ma zajem o founder key se ozvete na icq 175-417-615. Ja tuhle hru dal hrat nebudu.

founder key, by mel jit zadat jen tem co meli early access ne?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/04/2007 :  21:27:59  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

To jde zadat všem, i těm co mají retail kód, fachá to.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/04/2007 :  21:37:06  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak to je skandal, founder program byla jeden z hlavnich vyhod early accessu
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/04/2007 :  22:18:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

tak to je skandal, founder program byla jeden z hlavnich vyhod early accessu

Tam jenom jde o to jestli ten kód někdo nekomu dá, když měl třeba někdo jako já preorder a pak si vzal ještě preorder znova od xzone.
Skandál spíš je že se nejde nalogovat, furt problémy nějaké
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 30/04/2007 :  22:38:33  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Skandál spíš je že se nejde nalogovat, furt problémy nějaké

nj nasere to, od zacatku early accesu uz je to treti vetsi vypadek
jako beru ze je to nova hra a ma porodni bolesti, ale ty problemy sou furt stejny a uz bych cekal ze to vyresej :(

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/04/2007 :  23:01:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Vypada to, ze kdyz schodej servery tak je proste neumej jednoduse nahodit (a je imho uplne jedno jak se to jevi nam, tedy jednou je to login server, jednou jsou to servery samotne atd.).

Stejne jako pri minulem (nebo uz predminulem?) vypadku to imho nahodej kolem jedne, druhe rano a pri rannim restartu to zase rozeserou.

Edited by - VT on 30/04/2007 23:02:44
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 30/04/2007 :  23:09:03  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
Sice to chvilku trva nez to retrievne server list ale normalne se do sveta dostanu...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/05/2007 :  00:33:12  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
uz to jde, nabehlo to chvilku pred 11
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000