Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 15:17:18
|
The Founders page should be up later today - but this will just provide information on how to register your Founders key.
Please note that you will not be able to register for the Founder offer until you have the full game - when you enter your full key (on or after the 24th April), you will receive instructions on how to do this.
As a further change there will be no time limit in which you need to enter this key.
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=172072&page=19&pp=10
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 15:41:41
|
Akrát teda mám pocit, že platí stále to, že na founder program budou mít nárok pouze ti, co zadali předtím preorder klíč do 23.4. Takže klidně zadat preorder, hrát 14 dní, dát pauzu a full zadat klidně později. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 21:43:13
|
odkaz: http://www.lotro-europe.com/founder.php
Welcome Lord of the Rings Online Founder!
Codemasters Online Gaming are pleased to announce that we’ve now improved and simplified the way in which users can redeem their Founder Offer by implementing the whole system into our Player Account system located at http://www.codemasters.com/cog/.
Upon entering your retail box product code on or after April 24th 2007, full instructions will be provided on how to redeem either your Founder's lifetime subscription or 6-month package.
We’d also like to announce, that with this new improved system there is no longer ANY time limit on when you can redeem your offer. As long as you have your Founder code available to you and a full retail key, you’ll be able to redeem the offer.
Thank you – we’ll see you in Middle-earth!
The LOTRO Europe Team |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 22:35:26
|
inak...pustite si launchpad, aby sa vam opatchovala hra...vyzera to na dost dlho
v sobotu potom nebudete musiet cakat niekolko hodin na stiahnutie patchov, a mozte vtrhnut do Stredozeme presne s uderom deviatej hodiny stredoeuropskeho casu  |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Dasildir
Starting Member
7 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 19:26:27
|
Mam otázku.Objednal sem si pre-order asi v polovině března na xzone kde píšou odhadované datum expedice na 24.4. což mi vrtá hlavou když pre-order má začít 14.4. s pre-order keyem, ale třeba je to pouze odhadované datum protože má oficiálně vyjít lotro.Každopádně jsem volal managerovi abych se dozvěděl kdy to mám obdržet, ale ten měl hlasovou schránku tak se chci zeptat jestli si to někdo neobjednal prostřednictvím xzonu také a nemá podobný problém? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:30:16
|
quote: Originally posted by Dasildir
Mam otázku.Objednal sem si pre-order asi v polovině března na xzone kde píšou odhadované datum expedice na 24.4. což mi vrtá hlavou když pre-order má začít 14.4. s pre-order keyem, ale třeba je to pouze odhadované datum protože má oficiálně vyjít lotro.Každopádně jsem volal managerovi abych se dozvěděl kdy to mám obdržet, ale ten měl hlasovou schránku tak se chci zeptat jestli si to někdo neobjednal prostřednictvím xzonu také a nemá podobný problém?
Pokud si nezaplatil peníze předem, tak ti žáden preorder kód a pak i dvd nepřijde, ale až pak toho 24.4. retail krabice. |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:33:54
|
ja nejsem zrovna vnimavej tvor ani sem to tu nejak neprocital ale prosimvas co mam podniknout abych zejtra mohl hrat kdyz mam pre order key ? mohl by mi to tu nekdo strucne vysvetlit ? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:38:00
|
quote: Originally posted by robiwan
inak...pustite si launchpad, aby sa vam opatchovala hra...vyzera to na dost dlho
v sobotu potom nebudete musiet cakat niekolko hodin na stiahnutie patchov, a mozte vtrhnut do Stredozeme presne s uderom deviatej hodiny stredoeuropskeho casu 
To je divny chce to stahnout uplne ten samej file jaky jsem stahoval 28.3. pro posledni cast bety dokonce je tam i kdy byl created. Delka shodna..divne. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:42:03
|
quote: Originally posted by Dreik
ja nejsem zrovna vnimavej tvor ani sem to tu nejak neprocital ale prosimvas co mam podniknout abych zejtra mohl hrat kdyz mam pre order key ? mohl by mi to tu nekdo strucne vysvetlit ?
preorder key si zaregistrujes rovnako, ako si registroval key do bety...chod na https://cogaccounts.codemasters.com/, prihlas sa k svojmu uctu, vyber novu subscription na LotRo, a tam zadas preorder key
spusti launchpad a nechaj si opatchovat hru (bude to trvat aspon hodinu...teraz mozno aj viacej)...a ked sa ti to opatchuje, tak mozes uz rovno hrat a necakat na zajtra, pretoze servery su spustene a kopa ludi je uz online  |
|
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:46:06
|
quote: Originally posted by Dreik
ja nejsem zrovna vnimavej tvor ani sem to tu nejak neprocital ale prosimvas co mam podniknout abych zejtra mohl hrat kdyz mam pre order key ? mohl by mi to tu nekdo strucne vysvetlit ?
preorder key si zaregistrujes rovnako, ako si registroval key do bety...chod na https://cogaccounts.codemasters.com/, prihlas sa k svojmu uctu, vyber novu subscription na LotRo, a tam zadas preorder key
spusti launchpad a nechaj si opatchovat hru (bude to trvat aspon hodinu...teraz mozno aj viacej)...a ked sa ti to opatchuje, tak mozes uz rovno hrat a necakat na zajtra, pretoze servery su spustene a kopa ludi je uz online 
dik moc |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:46:35
|
No na tu stranku se momentalne asi nedostanes 
Zmena, povedlo se LOTRO accout has been activated succes.. |
Edited by - Morpheus.cz on 13/04/2007 20:53:15 |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:49:53
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
To je divny chce to stahnout uplne ten samej file jaky jsem stahoval 28.3. pro posledni cast bety dokonce je tam i kdy byl created. Delka shodna..divne.
no toz to ja netusim preco sa stahuju znovu tie iste patche  |
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 20:54:18
|
Je to blbost ja sem tam hodil ten samej patch 1.11 na 1.12 z hardu a proslo to a ted se mi stahuji uz jen nova data pres vlastni vnitrni patch
AAAaaaa SEM VE HRE   |
Edited by - Morpheus.cz on 13/04/2007 20:57:04 |
 |
|
Dasildir
Starting Member
7 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 21:21:08
|
Děkuju za pomoc, key přišel před chvilkou mailem a hru pošlou v příštím týdnu. Hodina patchování?Mně se to patchovalo pár minut a to nemam zázračně rychlý net. |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 23:04:27
|
Odkud je teď nejlepší si stáhnout lotro? ...mám koupenej preorder pack .... tahám to z čehosi ale je to bída ... |
Rimsy: virtuální světy. |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 00:13:38
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by mass
prosim o radu, zitra dostanu preorder key ( emailem ) ale netusim s jakym klientem mi to bude fungovat popr. kde ho stahnu?
Tady pane http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/beta/v1.12/
Zkouším to odtud - ale je to dost pomalý a hlavně to má dohromady asi 5 Giga, tady se psalo o 3,5 GB .... |
Rimsy: virtuální světy. |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 09:59:19
|
Mám objednanou hru na Gameexpres.cz a dnes mi od nich přišel mail,že si můžu přijít pro Pre-Order Pack. Pořád nechápu jestli mi k něčemu bude když ted hraju betu nebo jestli si mám až pak koupit normální verzi? Dík za pomoc. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 10:05:58
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Mám objednanou hru na Gameexpres.cz a dnes mi od nich přišel mail,že si můžu přijít pro Pre-Order Pack. Pořád nechápu jestli mi k něčemu bude když ted hraju betu nebo jestli si mám až pak koupit normální verzi? Dík za pomoc.
No betu ale hraješ na US ne? Preorder je vlastně full hra, jenom její platnost končí 24.4. pak musíš použít kód co bude v origo krabici co ti pak ještě pošlou, postava z preorder ti zůstane, tady šlo hlavně o to že sis díky preorderu mohl zahrát o 10 dní dřív než ti co by si třeba koupili hru až po 24tém. Navíc k tomu dostaneš kód na lepší předplatné, ale o to se tady u někde psalo. |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 10:16:09
|
Dík za vysvětlení ale já vlastně nevim jestli ta beta co hraju je US nebo jaká, hraju na serveru Nimrodel, jestli je to US to znamená,že ten pre-order mi stejně bude k ničemu? Do hry jsem se dostal přes odkaz na open betu z bonuswebu.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 10:23:11
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Dík za vysvětlení ale já vlastně nevim jestli ta beta co hraju je US nebo jaká, hraju na serveru Nimrodel, jestli je to US to znamená,že ten pre-order mi stejně bude k ničemu? Do hry jsem se dostal přes odkaz na open betu z bonuswebu.
To co hraješ je US beta, k ničemu ti je to hraní právě té US bety, ta končí 24.4. a max. level co tam můžeš mít je level 15, navíc hraní US verze, kdyby si chtěl plnou nebude z Evropy možné. Takže jediná volba je preorder kód, případně pak retail krabice. US beta byla dobrá akorát v době kdy ještě nešel použít preorder kód, kdy byly EU servery dole. |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 10:28:59
|
Tak děkuju a mažu pro pre-order!
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 20/04/2007 : 18:36:20
|
Pls jak je to s tim preorder special itemem? to je ten cloak co jsem mel (+18 armor) pri zalozeni postavy? Nebo tam mam jeste neco vlozit v account managementu? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 20/04/2007 : 20:40:39
|
quote: Originally posted by Reyden
Pls jak je to s tim preorder special itemem? to je ten cloak co jsem mel (+18 armor) pri zalozeni postavy? Nebo tam mam jeste neco vlozit v account managementu?
je to ten plast, nic dalsiho nedostanes ;) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 10:27:09
|
jsem cekal nejakou +21354135 damaz bazuku a ono hadry ... no nic .. diky :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 13:33:11
|
Ahojte.Mam problem.Dostal som preorder key od xzone , mam uz dlhsie zalozeny account na codemasters, musim si este vytvorit account na https://myaccount.turbine.com/ ? Pretoze v logovacom okne ma to tam posle a pyta to Product key.Zadam preorder key a vyhodi to chybu.Poradi mi niekto? |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 21/04/2007 13:33:57 |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 13:52:37
|
quote: Originally posted by Popbob
Ahojte.Mam problem.Dostal som preorder key od xzone , mam uz dlhsie zalozeny account na codemasters, musim si este vytvorit account na https://myaccount.turbine.com/ ? Pretoze v logovacom okne ma to tam posle a pyta to Product key.Zadam preorder key a vyhodi to chybu.Poradi mi niekto?
myaccount.turbine.com je stranka americkeho prevadzkovatela LotRO...ty mas europsku verziu hry a europske kluce sa nedaju registrovat k americkym uctom, preto ti to vyhadzuje chybu
zaloz si ucet na https://cogaccounts.codemasters.com/index.php?territory=EnglishUK, a tam sa ten kluc urcite bude dat zaregistrovat  |
|
Edited by - robiwan on 21/04/2007 13:53:25 |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 21/04/2007 : 14:21:04
|
Ok to som nevedel. Ja uz ale na codemaster ucet mam (od cias ked som hral D&D) aktivoval som si tam preorder key od xzone,status mi hlasi ze LOTR-open a ked zadam v logovaciom okne hry moje username a pass z accountu na codemasters tak to zahlasi ze chybne username/pass.Takze sa do hry nedostanem Klienta som stiahol z ofiko webu, existuju US a EU klienti alebo je len jeden? |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 21/04/2007 15:03:40 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/04/2007 : 22:20:45
|
Due to several customers reporting problems with retailers sending their copy of the game in time for full retail launch, we have decided to extend the Early Access grace period until 27th April, giving a full three days extra in which to add your full retail key. All Pre-order customers will now be able to continue their Early Access play until Friday 27th April. Enjoy!
Co k tomu dodat :) Snad jen Enjoy.. Já to mám sice objednáno od kluků anglických v Codemasteru, ale myslím že tuto zprávu uvítá hodně lidiček co si hru chtějí koupit v kamenném obchodě nebo jim prostě přijde o den dva později poštou, která má napsáno dnes podáte a zítra dodáme :))
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 07:07:37
|
Jeste nekde v US faqu je psano, ze preorder bude aktivni 30 dni od releasu. Proto mne nekdy pred dvema tydny prekvapilo, ze eu verze planuje disablovat preorder uz 24.4.2007.
I tech 27.4.2007 je prekvapive malo. Meli to nechat alespon 10 dni. |
Edited by - VT on 23/04/2007 07:07:57 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 07:16:40
|
Ja mam ve vypisu subscribe aktivni pre-oreder do 3. 5. 2007. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
Edited by - Miky on 23/04/2007 07:16:50 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 08:00:18
|
quote: Originally posted by VT
Jeste nekde v US faqu je psano, ze preorder bude aktivni 30 dni od releasu. Proto mne nekdy pred dvema tydny prekvapilo, ze eu verze planuje disablovat preorder uz 24.4.2007.
I tech 27.4.2007 je prekvapive malo. Meli to nechat alespon 10 dni.
prosim, prestante postovat informace kolem US verze, jen to zmate nove lidi, 99% lidi tady ma EU verzi, ktera se prave dost lisi co se tyce bonusu preorderu atp. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 09:00:28
|
quote: Originally posted by Almych
I tech 27.4.2007 je prekvapive malo. Meli to nechat alespon 10 dni.
prosim, prestante postovat informace kolem US verze, jen to zmate nove lidi, 99% lidi tady ma EU verzi, ktera se prave dost lisi co se tyce bonusu preorderu atp.
No mne nechavaji rozdily mezi US a EU celkem chladnym, stejne tak jestli nekoho zmate muj text. Hraji EU verzi.
Pouze mne prekvapuje, ze eu, australie a novy zeland maji tak kratky preorder ) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 12:18:11
|
quote: Originally posted by Miky
Ja mam ve vypisu subscribe aktivni pre-oreder do 3. 5. 2007.
A já zase furt 24.4.
Mimochodem Xzone bude mít krabici nejdřív 27.4. , prý díky Codemasters |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 12:25:53
|
quote: Originally posted by spajdr Mimochodem Xzone bude mít krabici nejdřív 27.4. , prý díky Codemasters
To je dost spatne .., pac ja si zorganizoval svuj cas, abych tam mohl v utery pres den zajet ....
Asi u Xzone zrusim objednavku a pokusim se najit eu digitital download.
edit: uz jsem ho nasel :) Ted jen pockam jak p. Schovanec odpovi na muj dotaz ohledne terminu 24.4.2007 a zaridim se podle toho ... |
Edited by - VT on 23/04/2007 12:33:24 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 12:33:57
|
quote: Originally posted by VT Asi u Xzone zrusim objednavku a pokusim se najit eu digitital download.
Si objednej krabici od Codemastru 2-3 dny a je u tebe. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 12:44:15
|
quote: Originally posted by Azkaban
quote: Originally posted by VT Asi u Xzone zrusim objednavku a pokusim se najit eu digitital download.
Si objednej krabici od Codemastru 2-3 dny a je u tebe.
Jestli ma ted Codemaster nejake problemy, tak uz mam asi smulu a za 2-3 dny u mne nebude.
Ale asi mas pravdu. Abych mel jistotu, tak koupim hru u Codemasteru i u Xzone a jeste pro jistotu zakoupim eu cd key pres digital download. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 13:01:51
|
ja kupuju software zasadne u zahranicnich shopu a nikdy jsem nemel jediny problem, vetsinou to vyjde i levneji |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 13:29:58
|
Jeste jsem se pokusil koupit na gameseeku collector edition, ale pry neposilaji tak velke krabice mimo UK Mainlad :)
Nevite kde se da bez problemu CE LOTRO koupit? |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 13:30:24
|
Uz ste si to zaregistrovali na full ? ja ked dam na svojom cog ucte Add full product key a vyplnim tam kod co je v krabici s hrou tak mi vypise : The key you attempted to use has not been enabled yet. This may because: If the game is a retail product, it may not have been released yet. If the game is a beta, your phase of the beta may not have started yet., proste mi to neberie, skusam to zadavat aj s tymi pomlckami medzi kodmi aj bez  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 13:33:30
|
quote: Originally posted by spajdr Mimochodem Xzone bude mít krabici nejdřív 27.4. , prý díky Codemasters
To je dost spatne .., pac ja si zorganizoval svuj cas, abych tam mohl v utery pres den zajet ....
Asi u Xzone zrusim objednavku a pokusim se najit eu digitital download.
edit: uz jsem ho nasel :) Ted jen pockam jak p. Schovanec odpovi na muj dotaz ohledne terminu 24.4.2007 a zaridim se podle toho ...
EU Digital Download? kde? :) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:13:28
|
quote: Originally posted by Duncan
Uz ste si to zaregistrovali na full ? ja ked dam na svojom cog ucte Add full product key a vyplnim tam kod co je v krabici s hrou tak mi vypise : The key you attempted to use has not been enabled yet. This may because: If the game is a retail product, it may not have been released yet. If the game is a beta, your phase of the beta may not have started yet., proste mi to neberie, skusam to zadavat aj s tymi pomlckami medzi kodmi aj bez 
ten klic jeste nebyl aktivovan, podle me pujde zadat az zitra, v oficialni den vydani |
 |
|
Darkmage
Starting Member
44 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:19:21
|
No ja to dnes spustil a jiz mi to na upgrade program hazi chybu 404 ze http.... nebyl nalezen, a to sjem jeste vcera vklidu hral:) Preorder ma jeste fungovat ne, prodle toho co psali, plna hra mi jeste nedosla. |
Edited by - Darkmage on 23/04/2007 14:21:16 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:25:24
|
Xzone bude mit krabice nejdrive 26/27.4.2007. Ale spise mi prijde, ze to bude az pristi tyden.
Takze ten kdo ma hru pouze od ceskych distributoru bude mozna o vikendu+ bez lotro. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:30:18
|
Jeste jsem se pokusil koupit na gameseeku collector edition, ale pry neposilaji tak velke krabice mimo UK Mainlad :)
Nevite kde se da bez problemu CE LOTRO koupit?
Kolik stojí CE? Našetřil jsme již kolem 5.000kč s tím že to bude stát okolo 6-7 tisíc. Typoval bych německo.
Poprosil bych jestli někdo zná Digital download jestli by ho zde nezveřejnil. |
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 23/04/2007 14:32:08 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:35:10
|
quote: Originally posted by Sidinus Kolik stojí CE? Našetřil jsme již kolem 5.000kč s tím že to bude stát okolo 6-7 tisíc. Typoval bych německo.
Nekupoval bych to v Nemecku nebo ve Francii. Nemam tuseni, zda nemaji svoje vlastni verze uz na urovni clienta (krabice maji rozhodne ve svem jazyce, ale mozna si to jen doma prebalujou tak jak to s oblibou delaji prodejci u nas).
V UK jsem nasel mraky shopu - bud to nemaji vubec, nebo do ceske republiky neprodavaji a kdyz uz CE LOTRO maji a do CZ prodavaji, tak zase nechteji do ceske republiky posilat tak velke krabice, SIC!!!
Nakonec jsem nasel po ruznych aukcich tri EU CE LOTRO. Ovsem zase dva z nich to do CZ poslat nechteji. Ten posledni chce, takze s nim ted momentalne resim zda je schopny mi to zaslat pres FedEx pac ceske poste od te doby co mi nedodala CE Vanguarda neverim.
Cena CE verze LOTRA se pohybuje od 7500 do 10000. |
Edited by - VT on 23/04/2007 14:50:18 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 14:59:05
|
Cena CE verze LOTRA se pohybuje od 7500 do 10000.
Za to uz mas pekny ctyri Skodovky 120L. Puvodne se mluvilo o 4500,- ale zda se, ze cena je trochu nekde jinde. |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 15:04:27
|
Ten srac z ebay mi to pres fedex pry klidne posle, ale za postovne 100 liber + hra 190 liber :]
To je i na mne moc )
Budu asi hledat jeste jinde. |
Edited by - VT on 23/04/2007 15:07:09 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 15:06:49
|
Ten srac z ebay mi to pres fedex pry klidne posle, ale za postovne 100 liber + hra 190 liber :]
No, tak za tu cenu si to muzou vetknout za klobouk.  |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 15:16:21
|
quote: Originally posted by Darkmage
No ja to dnes spustil a jiz mi to na upgrade program hazi chybu 404 ze http.... nebyl nalezen, a to sjem jeste vcera vklidu hral:) Preorder ma jeste fungovat ne, prodle toho co psali, plna hra mi jeste nedosla.
co si obcas precist ofic forum? dnes je extra maintainence, kvuli zitresjimu ostremu startu |
 |
|
Topic  |
|