na wow znamena RP 2 veci ... vekovy prumer hracu je vyssi nez na ostatnich serverech protoze si ti novi hraci mysli ze rp je bez pvp a oni pvp chteji ... a ta druha vec? zkuseni pvperi co se nudi na pvp serverech zde ma svoje alty :)
Netusite nekdo kde v trpaslicim meste najit presne vyhen pro zacatecnika na pretaveni ignotu? V superior forge me to pise ze ji nemuzu pouzit.
Tuším že na poslední verzi na které jsem byl byli všechny forge bugnuty anebo prostě v Eiradorském Trpasluji nebyly, avšak pokud se podíváš do Gondamonu tam jí 100% najdeš
Ten topic o nefunkcnim lotro smazal moderator nebo autor? pac mi ted psal kamos ze mu lotro nejde, tak sem si rikal ze je to mozna stejna chyba a topic nikde. gg.
Kde bych ve hře našel brokera nebo aukci kde bych nabídl předměty ostatním hráčům? Nemůžu nic takového nikde najít... Dák za info!
Napriklad u trpasliku v hlavnim meste. Je to hned na zacatku kdyz vejdes (na pravo je banka, nalevo je AH nebo naopak )
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Neni nekde webstranka vysvetlujici typ dmg? (common, fire, ancient, light atd). Jaky ma effect vs NPC, jestli jej redukuje armor nebo ne, atp.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Chtel jsem si vytvorit dalsiho hobita na RP serveru. Rozhodl jsem se, ze dogmaticky dodrzim jmenou konvenci tak, ze pouziji prefixy a sufixy z prikladu, ktere se nabizi pri tvorbe postavy (fallohide hobbit).
Chyba lavky :) Zkombinoval jsem tyto dva stringy: Ever-, -bard = Everbard.
No a dostal jsem hlasku o vulgarnim jmenu a ze mne zabanujou (pokud s tim neprestanu a bla bla bla ) Jsou to pekny paka )
Tak povídejte, přehánějte ... ještě vás to baví hrát? Konečně jsem se vrátil ze služebek, tak jestli se mám vrátit do Vanguarda nebo rozjet Lotro .....
Je to fajnova tuzexova zabava. Zatim je to prilis jednoduche a prilis rychle (za par desitek minut se lze dostat na level 10, na serverech uz den po releasu behaji 22+ hraci).
Je to fajnova tuzexova zabava. Zatim je to prilis jednoduche a prilis rychle (za par desitek minut se lze dostat na level 10, na serverech uz den po releasu behaji 22+ hraci).
22+? release je az 24.4., do ty doby je lvl omezenej na 15 ne? :)
proč je v preorderu double expa ?? to chtěj všichni dohrát tu hru do par dní na end game level a potom se nudit? nebo je tam tak užasnej end game content??
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
proč je v preorderu double expa ?? to chtěj všichni dohrát tu hru do par dní na end game level a potom se nudit? nebo je tam tak užasnej end game content??
Tohle me taky zajima... raiduje se tam (popripade co)? kolik je tam dungeonu? sou reseny jako instance?
Jak myslíš tuzexová? Jako za bonny jo? Mám to chápat tak, že je to hezký, příjemný, sladký ale ne moc pro chlapy?
Jak myslíš tuzexová? Jako za bonny jo? Mám to chápat tak, že je to hezký, příjemný, sladký ale ne moc pro chlapy?
Tuzexove jsou pro mne treba hry od stareho Westwoodu - EOB, Lands of Lore atd. atd.
Proste oznacuji tim dokonale hry, s minimem chyb, vyhlazenou grafikou, peknymi efekty, obsahujici vse co by obsahovat meli, ale zaroven jsou to hry, ktere neprinasi temer nic noveho.
Co mw třeba štve je že sem v betě nevyzkoušel vůbec ty Fellowship Maneuvere prostě komba v raidu nebo družině to mi přijde jako naprosto dokonala věc prostě nestači tupě bušit ale aktivně dávat pozor a ve spravnej okažik udělat kombinaci jako v bojvce třeba Tekkenu nebo V.Fighteru :)
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Co mw třeba štve je že sem v betě nevyzkoušel vůbec ty Fellowship Maneuvere prostě komba v raidu nebo družině to mi přijde jako naprosto dokonala věc prostě nestači tupě bušit ale aktivně dávat pozor a ve spravnej okažik udělat kombinaci jako v bojvce třeba Tekkenu nebo V.Fighteru :)
Trochu problém je, že startování komba je náhodné při boji s elite a vyššíma potvorama a nebo to musí začnout guardian nebo burglar. Jinak kombo nedáš.
Jinak ohledně levelování - nevím, jak to půjde dál, ale přijde mi, že se to zpomaluje. Nevím, jestli mají nutnou expu dělanou jako nějakou aritmetickou řadu (wow) nebo geometrickou (jako eq1, DAOC). Ve wow se získávání levelů zpomalovalo tak nějak rovnoměrně plynule a lezlo to pořád dobře, ať byl člověk level 10 nebo 50 (v BC to změnili). V DAOC i v EQ1 to zezačátku šlo taky v poho, ale každej další level to bylo pomalejší a pomalejší, až člověk sledoval v závěru pohyb o jeden milimetřík za týden :) LOTRO mi zatím připadá jako něco mezi - do levelu 10 to jelo samo, nad level 10 to začíná zpomalovat.
quote:Originally posted by VT Tuzexove jsou pro mne treba hry od stareho Westwoodu - EOB, Lands of Lore atd. atd.
Proste oznacuji tim dokonale hry, s minimem chyb, vyhlazenou grafikou, peknymi efekty, obsahujici vse co by obsahovat meli, ale zaroven jsou to hry, ktere neprinasi temer nic noveho.
Vcelku souhlasím, že Westwood tohle dělal, i když Lands of Lore 2 a výš zrovna moc tuzexové nebylo :)
dotazek....rozdeluji se tady nejake body do talentu, neco jako ve wowku ?
No dalo by se říct že něco takového tam formou deeds a traits je.
Ja jsem z deedu maximalne nadseny ). Hlavne z class deedu, ktere vlastne supluji skill based hru (i kdyz je pry cap na gain per day).
Včera jsem lehce zahrál, měl si naprostou pravdu ... ta hra působí dojmem luxusu a pohody .... vymazlená a hlaďounká. To považuju za klad ale i zápor .... je to jako když čteš první díl lotra o Hůrce a oslavě narozenin v nádherný knížce s drahým a skvělým obalem. Zatím je to hodně lehký a až moc pohodový .... uvidíme dál. Jsem zvědavej jestli se taky dostaví zlý a krutý Mordor. Rozjetý to mají pěkně, záleží kam tu hru povedou dál.
Tohle me taky zajima... raiduje se tam (popripade co)? kolik je tam dungeonu? sou reseny jako instance?
tak codemastri mi prave poslali mail, ze mi odoslali krabicu s mojou hrou (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)