Author |
Topic  |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 13:08:46
|
chapes to dobre neboj ...
btw uz jsi si otocil list na kalendari? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 13:17:24
|
quote: Originally posted by Reyden
btw uz jsi si otocil list na kalendari?
Hh me 1. duben neusel neboj, ale porad nevim jestli to s nim ma nejakou souvyslost nebo ne  |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 13:18:19
|
quote: Originally posted by M.C warior
Hh me 1. duben neusel neboj, ale porad nevim jestli to s nim ma nejakou souvyslost nebo ne 
tak to gratz  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 13:18:25
|
quote: Originally posted by M.C warior
Hh me 1. duben neusel neboj, ale porad nevim jestli to s nim ma nejakou souvyslost nebo ne 
... |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 13:20:03
|
+1)) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 14:56:15
|
No prvni april to byt nemusi ... dyt je to standardni "layout" od blizzardu! Hafo repky, hafo blbosty abys dostal klic k necemu kde zas potrebujes hafo repky abys mel hafo epix... :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Wladimir
Starting Member
16 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 15:49:49
|
Docela mě dostává ta repka s MC, nechápu proč chcou aby jsme v BC dělali repku v této instanci když tam nepůjdem kvůli ničemu jinému. Každopádně se to dá sfouknout za 2 hodiny rychlím tempem. Takže aby jsme pomale začali. Já bych se třeba rád zeptal kde se dělá repka Astongue Deathsworn. Pokud je to v nějaké 25 man instanci tak np, to se časem udělá. Ale jestli na to budeš muset něco farmit tak už abych začal... Btw, 500x Badge of Justice... Tomu se říká bejt magor :p
Především chci upozornit, že se musíme do měsíce dostat do Serpenstine Caverns, jinak budem za lamy. Takže prosím všechny aby začali pracovat na požadovaných reputacích pro jeho oteveření. Příležitostně vypíšu i MC a doufám že i lidé, kteří mají vysokou repku pujdou aby pomohli zbytku lidí kteří repku nemají si ji dodělat. |
Edited by - Wladimir on 02/04/2007 15:56:25 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 16:05:24
|
rofl |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 16:06:09
|
quote: Originally posted by Wladimir
Docela mě dostává ta repka s MC, nechápu proč chcou aby jsme v BC dělali repku v této instanci když tam nepůjdem kvůli ničemu jinému. Každopádně se to dá sfouknout za 2 hodiny rychlím tempem. Takže aby jsme pomale začali. Já bych se třeba rád zeptal kde se dělá repka Astongue Deathsworn. Pokud je to v nějaké 25 man instanci tak np, to se časem udělá. Ale jestli na to budeš muset něco farmit tak už abych začal... Btw, 500x Badge of Justice... Tomu se říká bejt magor :p
Především chci upozornit, že se musíme do měsíce dostat do Serpenstine Caverns, jinak budem za lamy. Takže prosím všechny aby začali pracovat na požadovaných reputacích pro jeho oteveření. Příležitostně vypíšu i MC a doufám že i lidé, kteří mají vysokou repku pujdou aby pomohli zbytku lidí kteří repku nemají si ji dodělat.
kdybys to psal vcera tak si reknu "dobry, snazi se v tom aprilu pokracovat", ale ted te muzu jen litovat |
 |
|
Harim
Starting Member
67 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 16:17:52
|
ha vy jste lamky l2p |
 |
|
Wladimir
Starting Member
16 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 17:08:32
|
quote: Originally posted by MegaDeath
Především chci upozornit, že se musíme do měsíce dostat do Serpenstine Caverns, jinak budem za lamy. Takže prosím všechny aby začali pracovat na požadovaných reputacích pro jeho oteveření. Příležitostně vypíšu i MC a doufám že i lidé, kteří mají vysokou repku pujdou aby pomohli zbytku lidí kteří repku nemají si ji dodělat.
kdybys to psal vcera tak si reknu "dobry, snazi se v tom aprilu pokracovat", ale ted te muzu jen litovat
Jako ok, MC času dost, Black temple vize budoucnosti. Ale řekni mi, proč by jsme se nemohl dostat do Serpenstine caverns...? Myslím že tahle instance je reálná a byl v ní zabit už první boss, takže za měsíc by jsme se tam taky mohli mrknout. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 17:29:08
|
Wláďo, neblbni a nedělej ze sebe blba  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 20:05:52
|
<= posting in a legendary thread
---
Ale je škoda že to byl apríl, bylo by na dalšího půl roku co dělat.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 02/04/2007 20:06:20 |
 |
|
Sakki
Starting Member
48 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 23:21:14
|
quote: Originally posted by Wladimir Ale řekni mi, proč by jsme se nemohl dostat do Serpenstine caverns...? Myslím že tahle instance je reálná a byl v ní zabit už první boss, takže za měsíc by jsme se tam taky mohli mrknout.
no za prve, do SSC ti nikdo nebrani jit...
za druhe s tim prvnim bossem, nevim nevim... http://www.nihilum.co.uk/news/41/ (napovim ze Lady Vashj neni prvni boss instance)  |
Sakki - Black Division - DrakThul
"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!" |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 23:41:11
|
Člověče neblázni, už je druhého... |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 07:49:28
|
quote: Originally posted by Rakhen
Člověče neblázni, už je druhého...
Clovece pokracuj, dyt rok ma 365 dni a pro blazny je april kazdy den :D. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
necrofrost
Starting Member
39 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 09:54:07
|
a tady je mapa http://tbcraiding.ytmnd.com/  |
AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
|
Topic  |
|