Author |
Topic  |
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 20:08:35
|
Tak sem se dneska rozhodl koupit collector edici, ale na codemaster uz je vyprodana (vcera tam jeste byla ) a jinde mi to do Cech nedovolili. Takze sem si dnes koupil Special a preorder... A musim teda si dat bacha abych stihnul ten lifetime :) |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 20:53:28
|
quote: Originally posted by Arnie
Tak sem se dneska rozhodl koupit collector edici, ale na codemaster uz je vyprodana (vcera tam jeste byla ) a jinde mi to do Cech nedovolili. Takze sem si dnes koupil Special a preorder... A musim teda si dat bacha abych stihnul ten lifetime :)
se nediv zatim jich vyslo tusim snad jen 1 000 a ma jich bejt celkem 5 000 tak poptavaka je velka vzdyt je v tom ten lifetime.. |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 23:51:01
|
quote: Originally posted by Ctp.Flamingo se nediv zatim jich vyslo tusim snad jen 1 000 a ma jich bejt celkem 5 000 tak poptavaka je velka vzdyt je v tom ten lifetime..
Ja se nedivim. Jen me stve ze mi to nevyslo o den... A ten lifetime si koupim stejne  |
Edited by - Arnie on 22/03/2007 23:55:46 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 06:47:25
|
Ja se nedivim. Jen me stve ze mi to nevyslo o den... A ten lifetime si koupim stejne 
Lifetime je gut vecicka a ja jeste uvidim, jak to dopadne. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 08:21:20
|
ja pujdu asi do pulrocniho, jednak budu rad kdyz zaplatim i tohle, nejak nejsou finance a druhak se stejne casem vratim do SWG |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 08:59:11
|
quote: Originally posted by Almych
ja pujdu asi do pulrocniho, jednak budu rad kdyz zaplatim i tohle, nejak nejsou finance a druhak se stejne casem vratim do SWG
Tak ja budu pendlovat mezi EQ2 a LOTRO jak se zda.  |
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 16:00:44
|
quote: Originally posted by Unioner
ja pujdu asi do pulrocniho, jednak budu rad kdyz zaplatim i tohle, nejak nejsou finance a druhak se stejne casem vratim do SWG
Tak ja budu pendlovat mezi EQ2 a LOTRO jak se zda. 
No ja budu hrat EVE, ale sem si budu chodit odpocinout a asi jeste do Planetsidu Dozivotni predplatny mi nebude nikdy delat dilema jestli si zaplatit mesic nebo ne Takze tu budu hodne casto. A je pravda ze zacatku tu asi budu castjec nez na EVE. Sice ta hra je trosku WOWkojidni Ale je to proste Stredozem a ta atmosfera tam vazne je. Nevite jestli maj dodat dabing npc postavam a pridat psani nad hlavu postavickam? To jak se mluvi v tom chatu jenom mi moc nesedi... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 16:03:35
|
quote: Originally posted by Unioner
Tak ja budu pendlovat mezi EQ2 a LOTRO jak se zda. 
No ja budu hrat EVE, ale sem si budu chodit odpocinout a asi jeste do Planetsidu Dozivotni predplatny mi nebude nikdy delat dilema jestli si zaplatit mesic nebo ne Takze tu budu hodne casto. A je pravda ze zacatku tu asi budu castjec nez na EVE. Sice ta hra je trosku WOWkojidni Ale je to proste Stredozem a ta atmosfera tam vazne je. Nevite jestli maj dodat dabing npc postavam a pridat psani nad hlavu postavickam? To jak se mluvi v tom chatu jenom mi moc nesedi...
vzhledem k různým jazykovým mutacím to asi bude problém  |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 24/03/2007 : 10:52:50
|
Objednaval si te to niekto na Xzone ? nemam s tym skusenosti ako to funguje ked si to dam na dobierku na Slovensko, poslu mi ten preorder kluc ? |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 24/03/2007 : 11:15:46
|
preorder klic vyjde nejlevneji asi primo na codemasters, pak si nech poslat z game.uk standard verzi, vyjde to levneji |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 24/03/2007 : 20:06:04
|
preorder klic vyjde nejlevneji asi primo na codemasters, pak si nech poslat z game.uk standard verzi, vyjde to levneji
teraz si ma trochu domotal, nikde nevidim ze by sa kluc objednaval zvlast alebo platil sa inym firmam ako codemaster, ved ten lifetime je nieco ako mesacny poplatok akurat ze to zaplatim raz ?? ved ked si objednam preorder hru a ten kluc by mal byt sucastou preorder objednavky aspon to vsade tak pisu a ked 14.4. spustia servre a ked mi dojde hra tak ju zaplatim, potom tam natukam preorder kluc pri registracii, stiahne mi to prachy pre lifetime a hram, alebo som to zle pochopil ?? Posiela ten game.co.uk aj na Slovensko ? pred par rokmi este neposielal. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 24/03/2007 : 21:29:34
|
quote: Originally posted by Duncan
preorder klic vyjde nejlevneji asi primo na codemasters, pak si nech poslat z game.uk standard verzi, vyjde to levneji
teraz si ma trochu domotal, nikde nevidim ze by sa kluc objednaval zvlast alebo platil sa inym firmam ako codemaster, ved ten lifetime je nieco ako mesacny poplatok akurat ze to zaplatim raz ?? ved ked si objednam preorder hru a ten kluc by mal byt sucastou preorder objednavky aspon to vsade tak pisu a ked 14.4. spustia servre a ked mi dojde hra tak ju zaplatim, potom tam natukam preorder kluc pri registracii, stiahne mi to prachy pre lifetime a hram, alebo som to zle pochopil ?? Posiela ten game.co.uk aj na Slovensko ? pred par rokmi este neposielal.
objednaj si pre-order pack na http://www.codemasters.co.uk/eshop/ za 5 libier...jedine co od nich dostanes, je e-mail s tromi kodmi a navodom na ich pouzitie (1. Pre-order early access registration key, 2. Ł5 coupon to get a discount, 3. Founder program pass code)
1. Pre-order early access registration key:
toto je kluc na to, aby si ziskal pristup do plnej verzie hry uz od 14. aprila, t.j. 10 dni pred oficialnym launchom pre ludi, co si nekupia pre-order pack...kluc zaregistrujes k svojmu uctu na http://www.codemasters.com/cog/
tento kod sluzi na to, aby si mohol hrat uz od 14. aprila, pretoze krabice s plnou verziou hry sa zacnu predavat az 24. aprila...po uplynuti 10 dni (od 14. aprila) strati early access registration key platnost a ak chces hrat dalej, musis k svojmu uctu zaregistrovat kod, ktory dostanes s plnou verziou hry
2. Ł5 coupon to get a discount:
druhy kod, ktory dostanes od codemasters e-mailom, je kupon na zlavu...ak si budes plnu hru objednavat priamo od codemasters, tak po jeho zadani ti tych 5 libier, co zaplatis za pre-order pack, odrataju z ceny plnej hry...
krabice s plnou hrou by mali zacat rozosielat 24. aprila
plnu hru si budes moct objednat kdekolvek, ale zlavovy kupon od codemasters budes moct pouzit len pri nakupe z ich e-shopu
3. Founder program pass code:
treti kod je vstupny kod do Founder programu
v case od 14. aprila do polnoci GMT 23. aprila ho budes moct zaregistrovat na http://www.lotro-europe.com/founder/...tam vyplnis to co, od teba budu chciet, vyberies si dozivotne alebo 6-mesacne predplatne, a dostanes dalsi kod - founder offer key founder offer key zaregistrujes spolu s registracnym klucom, ktory najdes v krabicovej verzii hry, k svojmu kontu (zasa http://www.codemasters.com/cog)
podmienkou, aby si mohol uzivat benefity Founder programu je, aby si founder offer key a registracny kluc z plnej verzie hry zaregistroval tusim do 30 dni od oficialneho launchu (cely postup urcite napisu do e-mailu, ked budes registrovat founder program pass code)
snad to bolo zrozumitelne
----------------- btw...do 24. aprila to bude stale beta, nie ostra verzia hry
pre-order pack som si chcel tiez objednat z game.co.uk (podla ich stranky dorucuju aj na SK), len sa mi to nepodarilo...po vyplneni vsetkych udajov (adresa, udaje o kreditke - embosovanej plastovej VISA, dorucovanie atd.) mi iba napisali, ze sa nieco stalo (nenapisali co a presnu formulaciu si uz nepamatam), a ze si mam skontrolovat spravnost zadanych udajov (akokeby mohli poznat moju adresu, a ktore som skontroloval snad desatkrat...)...a nereagovali ani na ticket s opisom problemu, ktory som im poslal z ich oficialnej strany (teda okrem automaticky vygenerovaneho e-mailu, ze ho zaregistrovali)...tak som pre-order objednal bez problemov priamo od codemasters (stovka hore dole)
EDIT: opravil som si chyby v datumoch  |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
Edited by - robiwan on 25/03/2007 11:11:40 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 25/03/2007 : 16:59:32
|
a pridat psani nad hlavu postavickam? To jak se mluvi v tom chatu jenom mi moc nesedi... [/quote] pokud jsem si dobre vsiml da se to nastavit v option ... jen si musis zaskrtnout buble chat v kolonce UI setting ... ja to tam mam a objevuje se mi to i nad hlavou
|
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 25/03/2007 : 18:06:19
|
Jen k tomu co napsal Robiwan...od 14 to uz bude ostra verze hry samozrejme, nikoliv stale beta, jinak by nemelo cenu si jakykoliv preorder key kupovat.. Jinak to mas spravne.
Jinak mate nekdo spocitane jestli vyjde lepe objednat si to v UK nebo u nas, i na xzone nabizeji preorder key. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 25/03/2007 18:18:59 |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 26/03/2007 : 09:24:34
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Jen k tomu co napsal Robiwan...od 14 to uz bude ostra verze hry samozrejme, nikoliv stale beta, jinak by nemelo cenu si jakykoliv preorder key kupovat.. Jinak to mas spravne.
Jinak mate nekdo spocitane jestli vyjde lepe objednat si to v UK nebo u nas, i na xzone nabizeji preorder key.
no...ok, tak oficialne to nebude beta...ale neoficialne jo, pretoze maju v pravidlach tuto super vetu "Gameplay during Early Access is subject to network and server availability and may be interrupted by the service provider for testing and system and software updates."  |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 15:02:28
|
No jde asi o to ze tu postavu ti pokud nebude nejakej velkej problem asi uz nesmazou a zustane ti. Jinak je jasny ze behem tyhle faze budou jeste neco testovat. |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 16:23:21
|
v CR mas preorder klic free |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 17:10:08
|
prd, je to v cene za tu obyc verzi
chary z early access se mazat nebudou |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 18:42:08
|
Primo od Codemasters to vyslo vcetne dopravy a preorderu (odecte se od ceny hry) 32 liber. Preorder key me to dalo hned po zaplaceni. |
Edited by - Morpheus.cz on 27/03/2007 18:42:32 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 19:01:48
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Primo od Codemasters to vyslo vcetne dopravy a preorderu (odecte se od ceny hry) 32 liber. Preorder key me to dalo hned po zaplaceni.
ty uz mas krabici? |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 19:42:41
|
Eee ty budou rozesilat, ale ten preorder key ti poslou hned mailem spolecne se slevovym kuponem na obednani krabice a tim founders programem. Obednal sem si to z UK prestoze to mozna vyjde o neco lip od X zone, ale s dodavanim her do distribuce v CR mam sve zkusenosti...
Ucet (kopie) (blabla vynechano jmeno, nazev uctu etc.)
Item #: 1 Description: The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ - PC-DVD Quantity: 1 Original Price:#163;27.54 Discount:#163;4.99 Price: #163;22.55 VAT @ 17.5%: #163;3.95 Total: #163;26.50
Subtotal: #163;26.50
Shipping Method: Royal Mail - Air Shipping Total: #163;5.95 (VAT Exempt)
Total (ex VAT): #163;28.50 Total VAT: #163;3.95 Total (inc VAT): #163;32.45
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 10:57:31
|
Ve faq jsem se docetl:
When does the Open Beta start?
A: The Open Beta head start for Founders is currently planned to begin on March 30th. We expect to permit the general public access to the Open Beta starting April 6th.
Znamena to, ze od 6.4.2007 (resp. 30/3) pobezi 'hra' z ktere se prenese vytvorena postava do retailu (za predpokladu, ze ma hrac preorder)?
Je mozne nekde investovat 50 - 100 dolaru za digital preorder? Nechci krabici, nechci suvenyry, chci pouze aktivni account (ktery uz nebude wajpnuty az prijde officialni release)? |
Edited by - VT on 06/04/2007 10:59:45 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 11:14:42
|
To máš US stránky
EU je to tak, že preorder můžeš do hry 14.4, ostrá je 26.4 Postava se ti přenese. Abys mohl bý tfounder, musíš objednat buď preorder pack a nebo jakoby krabici u prodejců, kteří ti k tomu pošlou i preorder klíč.
Já jsem tentokrát objednal vyjímečně u Xzone a začínám si pomalu nadávat. Nemůže za to sice Xzone, ale CDProject, který dosud nedodal preorder klíče. Takže jsem pevně rozhodnut počkat po velikonocích a pokud nebude preorder key ve schránce, stornuju to, nechám si poslat zpět peníze a objednám někde z UK. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 11:19:54
|
Ja uz jsem neco nasel. Pokud si hru zkusim [nekdy pred pul rokem jsem ji uz hral, ale chci se na ni mrknout znovu] (spis to bude pro deti) tak urcite us verzi. Mam u Turbine uz nekolik aktivnich accountu, takze chci byt rozhodne dal billovanej pres jejich US stranky).
Onlinecdkey nabizi za pet babek preorder key (ale ma ted restock 24 hodin) a nejhur to koupim u cdromshop.com (ale posledne jsem mel u nich problemy - poslali mi spatny cd key a krabice se sberatelskejma suvenyrama nikdy neprisla).
|
Edited by - VT on 06/04/2007 11:28:31 |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 11:51:20
|
quote: Originally posted by VT
Ja uz jsem neco nasel. Pokud si hru zkusim [nekdy pred pul rokem jsem ji uz hral, ale chci se na ni mrknout znovu] (spis to bude pro deti) tak urcite us verzi. Mam u Turbine uz nekolik aktivnich accountu, takze chci byt rozhodne dal billovanej pres jejich US stranky).
Onlinecdkey nabizi za pet babek preorder key (ale ma ted restock 24 hodin) a nejhur to koupim u cdromshop.com (ale posledne jsem mel u nich problemy - poslali mi spatny cd key a krabice se sberatelskejma suvenyrama nikdy neprisla).
proc na US servrech vzdyt to bude to sami co EU ne ? |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 12:08:56
|
navic z EU si na US serverech nezahrajes, protoze budou banovat EU IPcka, hrozne moc lidi jim za to nadava, ze se neda hrat kde chces |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 17:37:03
|
navic z EU si na US serverech nezahrajes, protoze budou banovat EU IPcka, hrozne moc lidi jim za to nadava, ze se neda hrat kde chces
zahrajes to sou jenom kecy uz de open beta ... udelal sem tu tupic jak se pridat ale nekdo ho smazal ... |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 17:56:47
|
Zahraješ to ano, aspoň chvilku...*smrk* |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 19:31:55
|
quote: Originally posted by Sidinus
Zahraješ to ano, aspoň chvilku...*smrk*
kdyz mas silnej internet nechaj te napokoji |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 20:07:40
|
co to ma spolecneho s internetem? navic pojem silnej internet vubec nechapu
v US hru provozuje Turbine v EU Codemasters, s nejvetsi pravdepodobnosti bude monthly fee v US mensi, to ze hrajes betu, neznamena, ze ti pujde ostra verze, na forech jasne psali ze s US CD klicem si z Evropy nezhrajes
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=166476&page=1&pp=10 tady je cely tread na ofic forech |
Edited by - Almych on 06/04/2007 20:17:08 |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 21:14:51
|
quote: Originally posted by Bottenanna
Zahraješ to ano, aspoň chvilku...*smrk*
kdyz mas silnej internet nechaj te napokoji
?!
Jinak nejde o rychlost internetu ale o Regionové rozdělení o které se Tourbine stará TVRDĚ (viz DDO) . |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 15:29:03
|
Tak PREORDER hra staruje 14.4. v 9.00 Rano :) |
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 15:33:36
|
quote: Originally posted by Ctp.Flamingo
Tak PREORDER hra staruje 14.4. v 9.00 Rano :)
u mne už v osm u mne už v osm :P :P |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 15:33:53
|
navic z EU si na US serverech nezahrajes, protoze budou banovat EU IPcka, hrozne moc lidi jim za to nadava, ze se neda hrat kde chces
zahrajes to sou jenom kecy uz de open beta ... udelal sem tu tupic jak se pridat ale nekdo ho smazal ...
Nezahrajes je snadny poznat EU IP od US  |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 17:40:04
|
zahrajes to sou jenom kecy uz de open beta ... udelal sem tu tupic jak se pridat ale nekdo ho smazal ...
Nezahrajes je snadny poznat EU IP od US 
Takže mi chceš říct, že když budu hrát na EU serverech a pojedu pracovně do US tak si nezahraju na EU serverech? To se mi zdá jako blbost. A pokud je to tak tak jsou to kurvy. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 17:54:49
|
presne tak |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 18:02:36
|
quote: Originally posted by Azkaban
Takže mi chceš říct, že když budu hrát na EU serverech a pojedu pracovně do US tak si nezahraju na EU serverech? To se mi zdá jako blbost. A pokud je to tak tak jsou to kurvy.
Cit pro kategorizaci a jeho opatření je jak pro DDO tak i pro LOTRO od Turbine velmi známa jako snad nejpřísnější, někde na codemasters je o tom článek jak to vychvalují do nebes. Jde však pouze o udržení rovnoměrného výnosu. Kvůli nerovnováze Dolaru jako US platidla a Eura/Libry ako EU platidla.
Je to jako kdybychom rozjeli české servery a dali zabanovat slovenské . Aby češi nelezli na slovenské kvůli výhodnější ceně anebo naopak(možná..) |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 22:02:42
|
quote: Originally posted by Azkaban
Takže mi chceš říct, že když budu hrát na EU serverech a pojedu pracovně do US tak si nezahraju na EU serverech? To se mi zdá jako blbost. A pokud je to tak tak jsou to kurvy.
Ja teda nevidim zadnej duvod hrat na US servrech ! Nedovedu si predstavit jak jsem na US servru a pudu do Bree to musí bejt lagy... |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 23:36:47
|
lagy nemaji se vzdalenoti k serveru moc spolecneho, je to spis o tom, ze server nestiha kdyz bude v Bree plno, tak budou lagy jak prase i na EU serveru |
 |
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 11:04:29
|
Tak PREORDER hra staruje 14.4. v 9.00 Rano :)
u mne už v osm u mne už v osm :P :P
No heh ja myslim ze absolutni cas je stejny. Jde jen o to ze nekde je 8 nekde 9 a nekde treba 11 ze?  S temi US/EU servery..moc se v tom teda nevyznam nejsem technicky zamerenej, ale pokud vim tak existuji jednoduchy programky ktery umoznuji spravnou detekci IP obejit. |
Edited by - Morpheus.cz on 08/04/2007 11:07:33 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 11:51:59
|
quote: Originally posted by RedGuard
IP block byl zrusen - tedy alespon ze strany Turbine. CM se zatim nevyjadrili.
http://forums.lotro.com/showthread.php?t=31890
no super, ted kdyz si vetsina lidi objednala EU verzi, ja osobne bych radsi hral na US serverech |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 12:48:53
|
quote: Originally posted by VT [nekdy pred pul rokem jsem ji uz hral, ale chci se na ni mrknout znovu]
Tak jsem zjistil, ze mam stale aktivni close beta account, takze si patchnu updatera plus hru a mel bych zase hrat.
|
Edited by - VT on 08/04/2007 12:49:36 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 16:31:26
|
To si jako zahraju o deset dní dřív díky preorder klíči z codemasters, ale zase pak budu čekat pár dní než mi přijde krabice s kódem, něco jako digital download (kde bych vlastně nic už nesosal jenom by mi byl zaslán klíč) u LOTRa neplatí? u Everquest II to totiž šlo normálně. |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 16:45:42
|
quote: Originally posted by spajdr
To si jako zahraju o deset dní dřív díky preorder klíči z codemasters, ale zase pak budu čekat pár dní než mi přijde krabice s kódem, něco jako digital download (kde bych vlastně nic už nesosal jenom by mi byl zaslán klíč) u LOTRa neplatí? u Everquest II to totiž šlo normálně.
Codemasters neni SOE.  |
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 16:53:31
|
Já vím, teď na to tak koukám že Everquest II v Evropě dělá distribuci Ubisoft a ten něco takového podporuje, škoda. (Jsem si to spletl s Codemasters, hlavně že preorder a další dva klíče ti pošlou, ale retail to néé ) |
 |
|
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 12:50:52
|
prosim o radu, zitra dostanu preorder key ( emailem ) ale netusim s jakym klientem mi to bude fungovat popr. kde ho stahnu? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 13:44:32
|
bezva... diky! |