Author |
Topic  |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 11:42:25
|
Ja si stejne myslim ze je ten rozhovor trochu skreslenej s pohledu kyarce a ze u O2 takovi degeni jak je dela nejsou. Mozna jsou to hovada, ale aby se vyptavali vsichni na stejnou vec jak roboti, to snad ne. |
 |
|
Richie
Starting Member

49 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 11:42:53
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja si stejne myslim ze je ten rozhovor trochu skreslenej s pohledu kyarce a ze u O2 takovi degeni jak je dela nejsou. Mozna jsou to hovada, ale aby se vyptavali vsichni na stejnou vec jak roboti, to snad ne.
Kdepak jesterko. Pekne jsem si to po predchozich zkusenostech nahral a pak jen prepsal. :-) |
SGT Kyarc Kirych 1st Lokian Platoon, IHC |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 22/03/2007 : 13:53:15
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja si stejne myslim ze je ten rozhovor trochu skreslenej s pohledu kyarce a ze u O2 takovi degeni jak je dela nejsou. Mozna jsou to hovada, ale aby se vyptavali vsichni na stejnou vec jak roboti, to snad ne.
Muzu ti potvrdit, ze vetsina jsou vazne kreteni a opakuji pouze naucene a na monitoru zobrazene vety(zavolej parkrat na infolinku, prokopej se skrz automat a pokecej si s par operatorama). Nesnasim tyhle infolinky, normalni problem si vyresim sam, se zasadnim mi stejne nepomuzou.
Kyarc: obavam se, ze 50 mobilnich cisel je pro ne jen kapka v mori a urcite nehnou ani prstem smerem k nejakemu mimoradnemu rizeni. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 22/03/2007 13:54:26 |
 |
|
Topic  |
|
|
|