Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Nemuzu se pripojit na eclipse
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/03/2007 :  11:42:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja si stejne myslim ze je ten rozhovor trochu skreslenej s pohledu kyarce a ze u O2 takovi degeni jak je dela nejsou. Mozna jsou to hovada, ale aby se vyptavali vsichni na stejnou vec jak roboti, to snad ne.
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 22/03/2007 :  11:42:53  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Ja si stejne myslim ze je ten rozhovor trochu skreslenej s pohledu kyarce a ze u O2 takovi degeni jak je dela nejsou. Mozna jsou to hovada, ale aby se vyptavali vsichni na stejnou vec jak roboti, to snad ne.

Kdepak jesterko. Pekne jsem si to po predchozich zkusenostech nahral a pak jen prepsal. :-)

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 22/03/2007 :  13:53:15  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Muzu ti potvrdit, ze vetsina jsou vazne kreteni a opakuji pouze naucene a na monitoru zobrazene vety(zavolej parkrat na infolinku, prokopej se skrz automat a pokecej si s par operatorama). Nesnasim tyhle infolinky, normalni problem si vyresim sam, se zasadnim mi stejne nepomuzou.

Kyarc: obavam se, ze 50 mobilnich cisel je pro ne jen kapka v mori a urcite nehnou ani prstem smerem k nejakemu mimoradnemu rizeni.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 22/03/2007 13:54:26
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000