Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  18:44:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
stunlock s pomoci vsech cooldownu (blind,vanish, clos) a v zaloze wotf, tak verim ze bys priboo asi zmenil nazor :) ale hadam, ze hrajes hordu a nemas zdani co to je kdyz das howl of terror a slysis jen 5 cvaknuti WotF
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/03/2007 :  22:34:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno pokud bojujes s rogunama kteri te drzej ve stunlocku 3-5sec tak verim ze to neni problem pro tebe,...oproti tomu me prijde druid naprosto jednoduchej,protoze me nema jak prekvapit a da se mu celkem snadno ubranit....

Me cece obcas druid z hidu v kocce i prekvapi, to se musim priznat ...
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/03/2007 :  22:35:39  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

stunlock s pomoci vsech cooldownu (blind,vanish, clos) a v zaloze wotf, tak verim ze bys priboo asi zmenil nazor :) ale hadam, ze hrajes hordu a nemas zdani co to je kdyz das howl of terror a slysis jen 5 cvaknuti WotF

Njn, za hordu hraju ale sem tam nejakej duel uz sem i dal. Jo je to sfinstvo, jeste ze jsem undead
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:09:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Jestli ono to nebude tím že druid tě může překvapit jenom tím že tě překvapí :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/03/2007 :  23:34:46  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Co si myslite ze je lepsie ? Curse of Agony alebo Curse of Shadow v pripade ze som affliction lock.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/03/2007 :  10:26:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno to je jasny...v kazdy situaci neco jinyho,..ale v 5/10/25man instancich vzdy pouzivam CoS/CoE/CoT (navic mam 3/3 malediction)

CoA jenom na pvp proti vetsine class(na shadow priesta/demolocka si radsi davam CoS) a na farmeni...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 17/03/2007 :  10:31:28  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
imho CoS...tika ti za vic Siphon life a i na drain life je to lepsi. Do PvP asi spis agony, ale kvuli tomu si ji specovat nemusis :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/03/2007 :  15:47:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A Curse of Shadow mi pridava ten +bonus life drain ked mam improved life drain ?

Co poviete na specku http://www.wowhead.com/?talent=Ni0rVRfkVtcofxZxx ?

A pokial som to spravne pochopil mozem mat Corruption alebo Seed of Corruption, nikdy nie obe naraz ?

Alebo este takyto build : http://www.wowhead.com/?talent=Iy0rVRfkVtcofx00cZx

Edited by - Pepo on 17/03/2007 15:49:22
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/03/2007 :  16:49:13  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
CoA je trochu problem s tim ze dmg je nekonstantni, nejvyssi na poslednich tickech, a to uz vetsinou v PVP je smrt tam ci tam, v PVE normal mob dole. Na bosse je imho rozhodne lepsi CoS.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/03/2007 :  02:09:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mozete niekdo checknut tie specky a povedat mi co si o tom myslite ?
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 18/03/2007 :  10:40:45  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
http://www.wowhead.com/?talent=NqMMVRfkVtfofxc0I

Takhle bych si to predstavoval ja. Shadowbolty jsou pro Affli locka celkem zbytecnost. Od te doby, co jsem respecl, jsem ho pouzil tak mozna 5x...diky kratkymu dosahu je mob vetsinou daleko (fear) a tak na nej nedosahnes, ani s shadowtrancem. Instfear je imba na to si ho nevzit, lifetap je zbytecnost (na lvl 69 tapuju +-1100 many, coz je dost :)) Imp drain soul je pekna vychytavka, jak si doplnit cast many po boji...nepouzivam to nijak zvlast casto, ale obcas se to hodi :p No a fel stamina a fel intelekt pridava staminu a manu i tobe a pres dark pact si pak muzes od peta brat porad :) Tot muj nazor po 5ti lvlech s affli lockem...

P.S. : Ja mam teda jeste CoEx, ale to moc nepouzivam...ale verim ze do pvp se to muze hodit ;)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/03/2007 :  16:12:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
3% hp je dost malo za 3 talent pointy myslim.

Life tap je zbytecnost ??? Life tap je to najpouzivanejsie warlocke kuzlo, ako inac chces dostat manu ??? Dark pact nevim nevim.

Edited by - Pepo on 18/03/2007 16:14:07
Go to Top of Page

Carnifex
Starting Member

11 Posts

Posted - 18/03/2007 :  22:25:42  Show Profile  Send Carnifex an ICQ Message Send Carnifex a Private Message  Reply with Quote
Guilda Black Division (Drakthul EU) hleda jednoho warlocka, pro blizsi info navstivte: http://forum.blackdivision.org/viewtopic.php?p=15289#15289, nebo zkontaktujte me ve hre (nick Fiendishmora)
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 19/03/2007 :  00:15:54  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
2Pepo : Improve life tap je zbytecny...life tap samozrejme pouzivam, ale nemyslim, ze je potreba do nej davat body. I neimprovenuty dava many dost.
Fel stamina a IQ...myslim, ze je lepsi si ty boy dat sem, protoze rvat neco do dest vetve nema cenu. Affli lock destro kouzla skoro vubec k nicemu nepotrebuje...drain life dava nadotoanymu targetu kotel dmg a jeste te leci, tak na co chodit bliz na shadowbolt, kterej se casti 3 sekundy. Ty talenty bys vyuzil jednou za cas, zatimco 3 procenta hp a many vyuzivas porad. Je to muj nazor, nikomu ho nevnucuju :p
Dark pact se hodi pri krizovkach, kdyz ses oom a pribehne dalsi mob.....

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/03/2007 :  07:42:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mne pride z s tym improved lifetap si tu manu doplnis rychlejsie a stoji ta to menej hp,takze potom nemusis tolko drainovat. Pretoze bud si doplnas manu dark pactom alebo lifetapom .... ja osobne life tapujem velmi casto ... neviem, vsak nieco vyskusam a uvidim.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/03/2007 :  00:17:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak som affliction, na solo grinding uplna nadhera.

Ale potom sme isli dnes karazhan a bol som mierne sklamany, pretoze na tych trashoch proste nemam sancu drzat krok v dmg s magom alebo roguom, pretoze ked hodim dotky tak ten mob chcipne skor ako stihnu ticknut druhy krat a ked idem iban a CoS + shadowbolty tak tiez nemam sancu lebo ich castim moc kratko, a tie crity su nic moc v porovnani s destruction. Uz som si nagrindil a nafarmil cely ten frozen shadow set, cize ist teraz destro by bolo asi dost skoda. Robim nieco zle na tych trashoch ?
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/03/2007 :  00:40:46  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nerobis

nechapu, ze kazdymu zalezi co dela za dmg na trashi... to vubec neres, duleziti jsou bosove, tam si muzes honite epeeeen triko na dmg, cim vic dmg na trashi, tim vic smrti

affl lock je na dlouhy boje, ne na zerg trashe, jinak pokud maji dva tanci kazdy target, tak staci hazet vsechny dotky na oba, nebo jen dotky na offtank moba a sb do toho co se zabiji, ale to ze mas maly dps na trashi... who cares, az budes 7 dmg u bose v 10 raidu, tak se ptej co delas blbe
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/03/2007 :  09:06:59  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
imho na trashi nahazuj jenom UA+Cor a pak jed shadowbolty.pokud je to nejakej vetsi mob jako treba ti golemove u kterych si musis hlidat agro stihnes celou serii dotek+bolt spam.Neni problem byt i na trashi s aflict n1 v dps pokud to mas "vypocitane"...btw:nerikej ze vam mobove umiraj za 10sec v Kz

.....
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 23/03/2007 :  12:30:54  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

imho na trashi nahazuj jenom UA+Cor a pak jed shadowbolty.pokud je to nejakej vetsi mob jako treba ti golemove u kterych si musis hlidat agro stihnes celou serii dotek+bolt spam.Neni problem byt i na trashi s aflict n1 v dps pokud to mas "vypocitane"...btw:nerikej ze vam mobove umiraj za 10sec v Kz

za 9 sec :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/03/2007 :  16:08:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak my sme boli konkretne na maidenke a predtym sme cistili tych spiderov, a ti umierali fakt rychlo.

Ale tak uz som sa s tym zmieril, zacal si farmit kompletny moj armor (momentalne spellstrike set), mal som na faka specku, respecol a uvidime ako to pojde neskor

Edited by - Pepo on 26/03/2007 16:09:43
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 27/03/2007 :  14:41:15  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Ma pro me smysl, kdyz jedu affli (lvl 60), zacit shanet vybavu na +dmg? Projevi se nejak vyrazne narust dmg pri jednotlivych "ticich" tak, aby to stalo za pomerne razantni snizeni staminy z predmetu, ktere mam ted, vymenou za ty +dmg?
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 27/03/2007 :  15:36:32  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Jistezejo... +dmg > staty :)

Shu Oxx
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 27/03/2007 :  15:48:48  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Pochybuju, ze kdyz zacnes shanet +dmg itemy s tbc, ze timpadem dojde k nejakemu razantnimu snizeni staminy. I zeleny itemy nebo craft z tbc maji kotel staminy + dmg. Ale jinak pro castera je imho +dmg primarni "atribut"...snizeni staminy za to rozhodne stoji :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 27/03/2007 :  18:50:03  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slunicko

affli (lvl 60), zacit shanet vybavu na +dmg?

pokud mas TBC tudiz nezustanes na lvl60, tak hlavne nic neshanej a normalne expuj a nos to co ti vypadne nebo za qvest dostanes, vse ostatni je plytvani.
quote:
vyrazne narust dmg pri jednotlivych "ticich"
prave ze u DOTek se to projevi da se rict "maximalne"
http://www.wowwiki.com/Spell_Damage_Coefficients#Warlock_Coefficients
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 27/03/2007 :  22:39:04  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
To jste me potesili, dik za odpovedi. Mel jsem obavy, ze se to vic projevi u destro specky.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 04/04/2007 :  09:23:51  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Mám "noob" dotaz. Když nahážu DOTky a pak si například přes trinket zvednu +dmg změní se okamžitě dmg již náházených DOTek ?
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 04/04/2007 :  09:32:29  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Mám "noob" dotaz. Když nahážu DOTky a pak si například přes trinket zvednu +dmg změní se okamžitě dmg již náházených DOTek ?

ne
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 04/04/2007 :  09:57:24  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Tak jinak, zapnu trinket, nahážu DOTky... efekt trinketu (x sekund) skončí.. co pak ? DOTky tikají s jakým +spell dmg ?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 04/04/2007 :  09:58:44  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
ups :)

Edited by - Rakhen on 04/04/2007 10:53:28
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/04/2007 :  10:12:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo

Dotky tikaju s dmgom aky mas v tu sekundu ked ich zacastis a uz tak tikaju celu dobu .... cize je to najlepsie nahodit si trinket a nasupat tam dotky ... Vzdy sa rata spell dmg aku mas vtedy ked ich castis.

Edited by - Pepo on 04/04/2007 10:14:07
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 04/04/2007 :  11:30:06  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
díky, skill up
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 28/05/2007 :  09:45:57  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
dalsi noob dotaz:

muzou critnout i dotky?

Jde mi o to jestli se mi vyplati snazit se mit +crit treba na ukor statu. Sem demo + affli a nejcastejsi kouzlo sou Corrup.., CoA a Imolate a pak uz jen drainuju (90% vsech fightu) obcas fear.

chapu ze spelldmg > stamina > crit+int+hit ? pro demo locka
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 28/05/2007 :  09:52:10  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Si toho spellhitu moc neceníš :) Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 28/05/2007 :  10:08:48  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Si toho spellhitu moc neceníš :) Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?

Abych se priznal tak funkce spellhitu mi taky neni moc jasna, sice jsem si zkousel neco precist na wiki, ale s moji eng mi to nic moc nereklo:)
Takze pokud by byl nekdo ochotny mi to vysvetli bude mit u me velke plus
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 28/05/2007 :  10:59:23  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?

Jojo - u obou ale jen ta direct damage část, jednotlivý ticky u žádný dotky critnout nemůžou.
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 28/05/2007 :  13:00:51  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HomeboyCZ

quote:

Abych se priznal tak funkce spellhitu mi taky neni moc jasna, sice jsem si zkousel neco precist na wiki, ale s moji eng mi to nic moc nereklo:)

cemu na tom nerozumis? :) Spellhit ti snizuje sanci na to, ze tvoje kouzlo bude plne resistnuto (ne parcialni resisty, na to je spell penetrace). U mobu na stejnem lvlu a pri 0spellhit rating je tahle sance na full resist 5%, u ?? bossu je to 17% a minimalni sance na full resist je 1%... to by ti mohlo stacit.

easy

pro maga s elemental precision (talent +3% hit) je idealni na pve mit tak kolem 10% z itemu (nevim presne kolik je to hit ratingu)... s elemental precision je to 13% a kdyz dostanes totem od elemental shamana, tak mas 16%... coz je ideal

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"

Edited by - Sakki on 28/05/2007 13:05:23
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 28/05/2007 :  15:07:20  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki

quote:

quote:

cemu na tom nerozumis? :) Spellhit ti snizuje sanci na to, ze tvoje kouzlo bude plne resistnuto (ne parcialni resisty, na to je spell penetrace). U mobu na stejnem lvlu a pri 0spellhit rating je tahle sance na full resist 5%, u ?? bossu je to 17% a minimalni sance na full resist je 1%... to by ti mohlo stacit.

easy

pro maga s elemental precision (talent +3% hit) je idealni na pve mit tak kolem 10% z itemu (nevim presne kolik je to hit ratingu)... s elemental precision je to 13% a kdyz dostanes totem od elemental shamana, tak mas 16%... coz je ideal

tak ted uz tomu rozumim, diky moc
hral sem cca 1,5 roku warra ted pronikam do taju casteru a je to nadhera:) hlavne pvp
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/05/2007 :  17:06:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, ako warlock aj ked som bol affliction tak 50+% mojej dmg je shadowbolt .... teraz hovorim o raidovani. Tak som teraz momentalne respecol skoro na klasicky SM+ruin build a uvidim ako to pojde.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/05/2007 :  12:08:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sakki

quote:

quote:

easy

tak ted uz tomu rozumim, diky moc
hral sem cca 1,5 roku warra ted pronikam do taju casteru a je to nadhera:) hlavne pvp

me ten caster ez mod pvp bavil chvili, snad ti to vydrzi dyl

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:43:38  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No, ako warlock aj ked som bol affliction tak 50+% mojej dmg je shadowbolt .... teraz hovorim o raidovani. Tak som teraz momentalne respecol skoro na klasicky SM+ruin build a uvidim ako to pojde.

mno, pokud se snazis, aby si mel presne dotky nahozeny tak jak ti konci predchozi, tak mas cas mezi refreshem tak na 1-2 bolty max :) + dark pact a dalsi srajdy co musis behem boje delat :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/05/2007 :  16:57:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ani ne, ja som tak hraval dost dlho a mas dooost casu na SB .... Pozri sa na to takto : Hodis UA + corruption za 2 sekundy, potom pockas 2 sekundy na global CD a hodis Siphon .... a potom uz valis len shadowbolty dalsich 14 sekund alebo kolko to je .... samozrejme toto je stav ked pouzivas curse of shadows ....

immolate sa nepouziva, nevyhodne ....

Inac ten novy build je taky divny ... mam na hovno gear, mam okolo 16% crit chance a je to dost malo, chce to aspon 19% aby bol ten build vyhodny .... ale tak ide to aj takto, len to neni presne ono.

Edited by - Pepo on 30/05/2007 18:11:10
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:04:13  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze dedikovani loci to popsali uz nekde ve drivejsich postech.

Bylo to něco jako "kurza, šádou bólt, šádou bólt, dét koil, šádou bólt a opakuj dokud ti nedojde mana natapuj a znovu" Do úplneho zmagoření, do posledního hp, do posledního wipu.

Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128)
Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/05/2007 :  17:18:32  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
:) Mno ja i za aflict locka v raidu nahazuju immolate,imho je to stale mnohem vyhodnejsi nez shadowbolt...Se nedivim ze nekteri lidi si mysli ze affliction neni best dmg build kdyz to hrajou stylem UA+cor a pak shadowbolt spam

.....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/05/2007 :  18:07:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim ze affliction lock je najlepsi DPSer a hram to stylom UA+corr+siphon+SBspam a opaujem az do zblnutia .... a nemam s tym ziadny problem.

A neni to vyhodnejsie .... pockaj

Tu je to : http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php prijemne pocitanie

Samozrejme beriem do uvahy ze mas shadowveave set ktory ma shadow bonus, + mas shadow offhand, popripade take srandy, proste affliction build a nemas tam spell dmg ... pretoze potom MOZNO vyjde pouzivanie immolate lepsie.

Edited by - Pepo on 30/05/2007 18:10:40
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/05/2007 :  18:09:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tazikus

Myslim ze dedikovani loci to popsali uz nekde ve drivejsich postech.

Bylo to něco jako "kurza, šádou bólt, šádou bólt, dét koil, šádou bólt a opakuj dokud ti nedojde mana natapuj a znovu" Do úplneho zmagoření, do posledního hp, do posledního wipu.

Jasne, ale to je asi do PvP
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 30/05/2007 :  19:42:23  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
--- tady by naprosto sedlo video opilého pucka vysvětlující souboj locka s rogue/druidem ---

Ale ze jsem solidarni, nedam ho sem :)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/05/2007 :  19:55:47  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
Ale ze jsem solidarni, nedam ho sem :)

na kolik si to video cenis? :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/05/2007 :  21:54:26  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tu je to : http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php prijemne pocitanie

Mno ja nevim me z toho vychazej samy blbosti :) pokud se podle toho ridis tak gl :))))

edit:btw k tomu zjistit ze immolate>shadowbolt ,(ve vetsine pripadu) ti snad staci matika ze zakladky...

.....

Edited by - beldor5 on 30/05/2007 22:00:07
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/05/2007 :  22:38:29  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak mam 730 fire dmg a 960 shadow dmg ..... podla matiky zo zakladky mi to vychadza shadowbolt lepsi ako immolate

Nechapem ako ti z toho mozu vychadzat, skor ak si to ty nepochopil tak GL, vsak je to uplne jednoduche

Edited by - Pepo on 30/05/2007 22:39:08
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/05/2007 :  07:46:30  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak mam 730 fire dmg a 960 shadow dmg ..... podla matiky zo zakladky mi to vychadza shadowbolt lepsi ako immolate

Nechapem ako ti z toho mozu vychadzat, skor ak si to ty nepochopil tak GL, vsak je to uplne jednoduche

Neposlouchejte ho, je to Slovák

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000