Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 2.0.10 Patch Notes
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:02:59  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Koukám tady je to už vyšší dívčí.
Všimli jste si někdo , že po patchi se v character listu v boji skoro neustale meni AP u wara?

Vřera v Karazhanu jsem měl otevřené okno a díval se jak mi tam AP lítá od 1040 do 1850, podlke toho jakou specku jsem zrovna použil.
Tech 1850 mi to ukazovalo při Shield Slamu.
Máte pro to už někdo nějaké vysvětlení?

Používá se jiné AP pro různé specky?

Mám potvrzeno, že i jinému warovi AP lítalo v průběhu boje.
Pro rejpaly beru časový úsek kdy jsou na tankovi stále stejné buffy. (Battle sh., totem na silu atd.)

Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128)
Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:09:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
spontalne se AP nemeni
urcite to delaly (de-)buffy - battle shout/str totem/unleashed rage/blessingy/zradlo/cokoliv jinyho..../trinkety a co ja vim co jeste a dalsi vec sou DEBUFFY - demo shout a jiny srajdy

jak by se ti mohl behem instantni specky, ktera trva presne .... 0 sec menit AP tak, aby sis toho vsimnul?
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:42:14  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Diky za post, ktery je presne takovy co jsem cekal. Tzn. o nicem.

NE buffy na postave se v prubehu sledovani NEMENILI.
Po celou dobu sledovani jsem mel, B. shout +306, str. totem +88str, jidlo na hp a ostatni bufy neovlivnujici AP neberu v potaz. Trinkety jsem nezapinal.

Pri pouziti Shield slamu mi AP skocilo na 1800+ , svete div se i kdyz jak rikas trva 0 (spis, ale instant + global CD) tak po dobu dojeti toho GCD jsem mel AP v jinych hodnotach nez by mely byt.
Nebylo to jen u sh. slamu ale i jinych abilit a litalo to mezi 1040 zaklad do 1800+

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:44:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tazikus

Diky za post, ktery je presne takovy co jsem cekal. Tzn. o nicem.

NE buffy na postave se v prubehu sledovani NEMENILI.
Po celou dobu sledovani jsem mel, B. shout +306, str. totem +88str, jidlo na hp a ostatni bufy neovlivnujici AP neberu v potaz. Trinkety jsem nezapinal.

Pri pouziti Shield slamu mi AP skocilo na 1800+ , svete div se i kdyz jak rikas trva 0 (spis, ale instant + global CD) tak po dobu dojeti toho GCD jsem mel AP v jinych hodnotach nez by mely byt.
Nebylo to jen u sh. slamu ale i jinych abilit a litalo to mezi 1040 zaklad do 1800+

Jedine co mne napada, je, ze za to muze normalizace ap u specek. Ale i tak je to divne...
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:48:38  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Prosim vecer ve hre zkusit, dost me to prekvapilo.
Zadna zminka v patch notes nebyla.

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/03/2007 :  16:55:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Jedine co mne napada, je, ze za to muze normalizace ap u specek. Ale i tak je to divne...

o zadny normalizaci AP sem nikdy neslysel, jediny co se u instantu dela je normalizace rychlosti zbrane
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2007 :  17:01:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

o zadny normalizaci AP sem nikdy neslysel, jediny co se u instantu dela je normalizace rychlosti zbrane

Jojo. Ale to se da implementovat i tak, ze nechas stejnou rychlost zbrane, ale prepocitas AP na hodnotu kterou by musela mit, aby byl vysledek stejny, jako pri normalizaci na rychlost zbrane.

Rikam ze je to moznost, ne ze to tak nutne musi byt.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/03/2007 :  17:34:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
zapnul sem si warra i rogua i shamana a ani u jednoho charu se mi nijak AP nepohyboval pri pouzivani instantu nebo jinejch specek
muj zaver je ten jako predtim, za kterej si mi tak pekne podekoval - muze za to nekdo v tvy grupe nebo potvora

jinak tuhle otazku
quote:
Používá se jiné AP pro různé specky?

bych necekal od nekoho kdo vyfarmil thunderfury

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 08/03/2007 :  17:37:12  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

pred patchem mel druid vyrazne vyssi threat generation nez prot warr??

mame v kz grupe drooda i prot wara a ze by mel druid "vyrazne" vetci agrogain jsem si nevsiml.je to tak nastejno.a to ma war celkem hodne crap equip oproti droodovi.o zbylejch vyhodach wara(shoutech,sunderech) se radsi ani zminovat nebudu....

Ano, mel. Dokud mob nemel 5 sunderu, tj prot warr rozjede devastaty, tak byl ten rozdil dost znacnej. Druidi se museli zatracene drzet, aby ze mne na zacatku moba neurvali. A s equipem na tom nejsem nijak spatne (t4 gloves, boty belt karazhan dropy, zbytek t3 nebo lvl 70 instance/quest blue dropy, thunderfury). Do full sundered moba uz to nebyl tak velky rozdil, druidi na tom byli v pure tank equipu radove o 5-10% lip. Jak nasadili trosku equipu na damage, tak opet bez sance.
A to se celou dobu bavime o bleed immune mobech.

hmm, ty jako prot warr zacinas moba / bosse sunderovat 5x a az potom ss, revenge? no tak to se potom nedivim, ze se to blbe drzi
vetsinou jedu ss, revenge, block, sunder a takhle dokola jak jde cd, potom akorat prehodim na devastate/heroic, ale abych jako prot pulnul moba a snazil se mu nasazet 5 sunderu na zacatku me fatk jeste nenapadlo, proto sem respecnul na prot, abych tohle delat nemusel a mel rychlejc agro.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2007 :  18:04:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
hmm, ty jako prot warr zacinas moba / bosse sunderovat 5x a az potom ss, revenge?

A to si precetl kde?
Jedine co jsem napsal bylo, ze obvykle prechazim na devastate az po te, co ma mob na sobe 5 sunderu. Coz vzhledem k tomu, ze mezi tim davam shield slamy a revenge a vzhldem k dodge/miss/parry muze trvat docela dlouho.

Samozrejme se muzu na sundery vykaslat uplne. Nicemene:
1) klesa tim dps raidu
2) nikdy se nedostanu do stav mob s 5ti sunderama, tj potencionelne maximalizovany aggro gain devastatem.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 08/03/2007 :  23:51:39  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
hmm, ty jako prot warr zacinas moba / bosse sunderovat 5x a az potom ss, revenge?

A to si precetl kde?
Jedine co jsem napsal bylo, ze obvykle prechazim na devastate az po te, co ma mob na sobe 5 sunderu. Coz vzhledem k tomu, ze mezi tim davam shield slamy a revenge a vzhldem k dodge/miss/parry muze trvat docela dlouho.

Samozrejme se muzu na sundery vykaslat uplne. Nicemene:
1) klesa tim dps raidu
2) nikdy se nedostanu do stav mob s 5ti sunderama, tj potencionelne maximalizovany aggro gain devastatem.

Ano, mel. Dokud mob nemel 5 sunderu, tj prot warr rozjede devastaty, tak byl ten rozdil dost znacnej. Druidi se museli zatracene drzet, aby ze mne na zacatku moba neurvali.

tady jsem to cetl treba? 5x sunder je i treba minuta nez tam nasazim, kdyz mi ho parkrat missne dodgne, radsi si udelam aggro nez aby melo par melee o neco vyssi dps

Edited by - plussminuss on 09/03/2007 00:42:27
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/03/2007 :  02:42:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
5x sunder je i treba minuta nez tam nasazim, kdyz mi ho parkrat missne dodgne, radsi si udelam aggro nez aby melo par melee o neco vyssi dps

Jo? A co tam budes davat v dobe, kdy mas shield slam, revenge, rekneme i shield bash na cooldownu? Devastate do nenasunderovaneho moba? Tak to grats, doufam ze mas 1h s dps kolem 120 a speed 2.9 ;-)
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  11:06:33  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Souhlas nema cenu rvat devastate na moba co ma 2-3 sundery. Do te doby jen ss, rev, pri dostatku rage i heroik.
Nejlepe kdyz je v raidu 2 war a sundery tam nasype on.
Mimo raid na normalni moby vetsinou 5 sunderu nenacpes, protoze ho driv nejaky fire mag usmazi na kureci kridylka.

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  11:23:48  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
2Megadeath:
Co má TF společného s tím, že mi najednou začlo skákat číslo AP a zeptám se na otázku. "Používá se jiné AP pro různé specky?"

Možná závist, že máme za dobu hraní v raidu 4 kousky a stále je to zbraň, která má i v BC co říct.

Klidně mi napiš pokud víš o nějaké specce u wara, která používá modifikovaný AP a jakým způsobem. Nechám si poradit, od toho tu fóra jsou.

Jediný co vím že používá jiný modifikátor je Shield Slam a jako prot war používám pro zvýšení dmg +block value.
Divil by ses jak je mág překvapený když přijde na blízko a chytne crit štítem za 1650 (při cca 500block) pak silence od bashe, 800 heroik + 300 TF proc, stun na 4s a znovu treba 1300 SS.
Podle ukazatelů mi SS crituje sakra víc nez těch 11crit co mám v základu.

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 09/03/2007 :  12:32:15  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, mel. Dokud mob nemel 5 sunderu, tj prot warr rozjede devastaty, tak byl ten rozdil dost znacnej. Druidi se museli zatracene drzet, aby ze mne na zacatku moba neurvali.

tady jsem to cetl treba? 5x sunder je i treba minuta nez tam nasazim, kdyz mi ho parkrat missne dodgne, radsi si udelam aggro nez aby melo par melee o neco vyssi dps

Ty ctes taky mezi radkama co ?
Myslim ze by jsi si mel trosku popremyslet o podstate toho co Rahman napsal.
Kazdopadne Rahmanuv agrogain je perfektni at to dela jak to dela a pamatuju na casy preBC kdy z nej tezko nekdo neco sundaval a i ted to nejde tak dobre dokonce ani lokum to nejde nejlepe
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 09/03/2007 :  12:38:35  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
5x sunder je i treba minuta nez tam nasazim, kdyz mi ho parkrat missne dodgne, radsi si udelam aggro nez aby melo par melee o neco vyssi dps

Jo? A co tam budes davat v dobe, kdy mas shield slam, revenge, rekneme i shield bash na cooldownu? Devastate do nenasunderovaneho moba? Tak to grats, doufam ze mas 1h s dps kolem 120 a speed 2.9 ;-)

ctes jen co chces vid?
ja psal tohle:
vetsinou jedu ss, revenge, block, sunder a takhle dokola jak jde cd, potom akorat prehodim na devastate/heroic

asi to delas podobne, ale z toho jak si to napsal to vypadalo zvlastne, tak sem se ptal prave
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:31:50  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Osobně jsem teda dával přednost block dávat až mám moba "zaručeně" na sobě, v okamžiku kdy se snažím získat co nejrychleji co nejvyšší threat mi to přijde jako waste rage obětovat nejdřív rage na shieldblock a pak navíc ještě dostávat menší rány což je druhej ragesink. Jasně, klade to větší nárok na healera ale je to pořád lepší když léčí wara co dlabe na block než aby to ze mě kvůli 10% chybějícího threatu serval mág...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:44:17  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
abys to pak nemusel dostavat z healera az bude lecit ten crushing
Go to Top of Page

Aceman
Starting Member

33 Posts

Posted - 12/03/2007 :  09:09:53  Show Profile  Send Aceman an ICQ Message Send Aceman a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, hraju už nějaký čas za warriora-tanka, mám 70lvl, bla-bla-bla, co se tankování týče nemám zatím s žádnou instancí problém, talenty jsou postaveny pěkně, vím, že jsem lepší tank než druid a pala...nicméně mám s warem obrovský problém, bohužel zastávám názor, že v blizzardu sedí banda idiotů, kteří neumějí ani základy matematiky, protože jak si jinak vysvětlit následující fakta...wow se skládá ze dvou akčních částí, instance a pvp, víte, ono je pěkné, že jsem v intanci prakticky nenahraditelný, když pak v pvp nemám ABSOLUTNÍ šanci cokoli porazit, mužu se s prominutim posrat, ale s defenzivnim warem a jeho dementně jednostranně postavenýma talentama nemám nejmenší šanci a co je úplně nejhorší, nemůžu ani nijak pomoci, supportovat, partu, proč mají všechny classy talenty postavené, řekněme více vyváženě? a jen war nikoli?...příklad, hunter zvyší hp petovi, ale i sobě, warlock sniží agro, ale zároveň i range-destro tree/....mohl bych pokračovat dále, ale nemá to smysl, říkám si, jsem Protection, ale úplně na hovno, nefunguje mi taunt na hrače, proč nemůžu nařvat enemy, aby nemohl 3sec změnit target? proč nemá devastate nějaký efekt i do pvp, je to safra ultimátní talent, japato, že 12500hp sundá caster během několika vteřin? a nemusí být ani dps spec... blizzard prostě udělal prot wara čistě do instancí, to že nedává dps je samozřejmě, je to protection, ale kdyby byl alespoň nějak platný v protekci členů v partě... je děsně jednostranný, proč mi to vadí? protože když si dám duel s tankem druidem, dává mi strašný pecky a já ho lochtám za pár dps, což je špatně, ano, ať ho lochtam, ale logicky bych přepokládal, že něco vydržim, že dojde na situaci, kdy ho mám šanci upižlat...kdepak, umlátí mě pár ranama, ptám se, proč blizzard umožňuje všem classům vyřádit se i v pvp a být platný /healer může healovat, ale war v pvp nemůže tankovat-taunt off, atd/ ovšem prot wara maximálně ochuzuje a připravuje ho o druhou, také zábavnou část hry?....asi moc brečim, ale tohle mi prostě vadí, jednostrannost tohoto classu s prot buildem, žádám více možností v pvp, nikoli dps, ale větší "survajvilitu" a utility na protekci mé party...
GL všem prot warům, hlavně pevné nervy, když na nás blizzard tak sere:))
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/03/2007 :  09:26:11  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Hele a paladiny, huntery, shamany, roguny, mágy, warlocky a priesty zabíjíš v pohodě?

Pokud ne, není trošku bezpředmětné řešit že nedáš ani druida?

p.s. warrior bez mortal strike je do arén naho... nanic sem chtěl říct.

Edited by - Rakhen on 12/03/2007 09:26:55
Go to Top of Page

Aceman
Starting Member

33 Posts

Posted - 12/03/2007 :  09:50:24  Show Profile  Send Aceman an ICQ Message Send Aceman a Private Message  Reply with Quote
Mno, jsem smířen s tím, že na zabíjení jsou tu jiní, mám na mysli mass pvp, duel by měl sloužit na porovnání sil 1vs1, ale všichni víme, že zdaleka není žádným pevným měřítkem skillu, atd... já chtěl jen říci, že v pvp nemohu supportovat svou partu, že je obrovský nepoměr mezi DPS u dmg dealeru a survivelitou-fuj:) prot wara, předpokládal jsem, že budu mít možnost se alespoň bránit obrovskému nárůstu dps u ostatních classů, ale vydržim jen o něco více než řekněme dps war vs casteři...a vůbec, nebaví mě to ani řešit, každý to ví, ale ta nemožnost bránit jak sebe, tak ostatní v partě, mě dohání k šílenství:)
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 12/03/2007 :  09:51:22  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Pravděpodobně po posledním patchi se mi nějak přestalo zobrazovat zdraví u petů v partě. I když peta nakliknu, tak pořád vidím, že má 100%HP i když nemá. Je to patchem a nebo to je jen něco u mě?

Lexon
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 12/03/2007 :  11:18:26  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
Neni to jen u tebe..ted neni moznost healovat peta..kdyz ho clovek primo nefocusuje..

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 12/03/2007 :  12:24:27  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurat

Neni to jen u tebe..ted neni moznost healovat peta..kdyz ho clovek primo nefocusuje..

Já ho healovat můžu v pohodě, ale pořád na něm vidím 100% života i když ho mám jako target. :-(

Lexon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:01:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aceman

Ahoj, hraju už nějaký čas za warriora-tanka, mám 70lvl, bla-bla-bla, co se tankování týče nemám zatím s žádnou instancí problém, talenty jsou postaveny pěkně, vím, že jsem lepší tank než druid a pala...nicméně mám s warem obrovský problém, bohužel zastávám názor, že v blizzardu sedí banda idiotů, kteří neumějí ani základy matematiky, protože jak si jinak vysvětlit následující fakta...wow se skládá ze dvou akčních částí, instance a pvp, víte, ono je pěkné, že jsem v intanci prakticky nenahraditelný, když pak v pvp nemám ABSOLUTNÍ šanci cokoli porazit, mužu se s prominutim posrat, ale s defenzivnim warem a jeho dementně jednostranně postavenýma talentama nemám nejmenší šanci a co je úplně nejhorší, nemůžu ani nijak pomoci, supportovat, partu, proč mají všechny classy talenty postavené, řekněme více vyváženě? a jen war nikoli?...příklad, hunter zvyší hp petovi, ale i sobě, warlock sniží agro, ale zároveň i range-destro tree/....mohl bych pokračovat dále, ale nemá to smysl, říkám si, jsem Protection, ale úplně na hovno, nefunguje mi taunt na hrače, proč nemůžu nařvat enemy, aby nemohl 3sec změnit target? proč nemá devastate nějaký efekt i do pvp, je to safra ultimátní talent, japato, že 12500hp sundá caster během několika vteřin? a nemusí být ani dps spec... blizzard prostě udělal prot wara čistě do instancí, to že nedává dps je samozřejmě, je to protection, ale kdyby byl alespoň nějak platný v protekci členů v partě... je děsně jednostranný, proč mi to vadí? protože když si dám duel s tankem druidem, dává mi strašný pecky a já ho lochtám za pár dps, což je špatně, ano, ať ho lochtam, ale logicky bych přepokládal, že něco vydržim, že dojde na situaci, kdy ho mám šanci upižlat...kdepak, umlátí mě pár ranama, ptám se, proč blizzard umožňuje všem classům vyřádit se i v pvp a být platný /healer může healovat, ale war v pvp nemůže tankovat-taunt off, atd/ ovšem prot wara maximálně ochuzuje a připravuje ho o druhou, také zábavnou část hry?....asi moc brečim, ale tohle mi prostě vadí, jednostrannost tohoto classu s prot buildem, žádám více možností v pvp, nikoli dps, ale větší "survajvilitu" a utility na protekci mé party...
GL všem prot warům, hlavně pevné nervy, když na nás blizzard tak sere:))

yup,vicemene mas pravdu. Ja byl prot jen 3 tydny na lvl 70 contentu a jak to vypadalo? Na vt jsem nedelal nic jinyho nez whinoval jak me to cely sere, delat sluhu raidu a byt jako jedinej maximalne gimpnutej... Jinak,porad jsem travil cas v PvP Nagrand zone, bg etc. Byl jsem pekne drzej tank v pvp jsem si daval vsechny krome frost mag, aj druid nebyl tezkej. Ale o cem mluvim, muj problem byl " natahovaci playstyle" tj. z 1v1 bylo rychle a jednoduse 1v2+ ... Spec na fury a bb, maybe next time! Btw podle me je arms docela poor, ja jsem spokojenej jako fury i do aren

EDiT: co me mrda nejvic, je ze prot warr neni postavenej na nejaky extremni survivalite..., ale je jen na to aby vytahl ty tezce "odflaknuty" threat koeficienty a byl schopnej nebrzdit raid.. Tankovat jako fury v 5m pickupu, no way... Ale tenhle edit se uz urcite hodnekrat projednaval a jiste bez vysledku

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 12/03/2007 13:12:28
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:04:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Arms poor neni pac mortal strike debuff ownuje az moc, chtelo by to nerf, treba aby byl slabsi a stackoval se.. nebo tak neco...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:17:29  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju arenu se shamanama,tj uber dps > ms debuff.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:21:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL
Btw podle me je arms docela poor, ja jsem spokojenej jako fury i do aren

I ty vtipálku...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:27:31  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Btw podle me je arms docela poor, ja jsem spokojenej jako fury i do aren

I ty vtipálku...

jsem realista. /feelsorry

edit: preferuju high dps + victory rush insane crits (+ blessing of might +bloodlust)

tohle je proste jen vec nazoru, tady neni o cem diskutovat

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 12/03/2007 13:35:20
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/03/2007 :  13:52:46  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
jsem realista. /feelsorry

edit: preferuju high dps + victory rush insane crits (+ blessing of might +bloodlust)

tohle je proste jen vec nazoru, tady neni o cem diskutovat

a) realista nejsi
b) high dps je v pvp k ničemu, v pvp rozhoduje burst a schopnost léčit target. Burst máš horší než arms war a healing debuff na něj taky nedáš
c) victory rush má i arms war, bloodlust může mít i arms war, BoM může mít i arms war
d) kdokoli kdo kdy v pvp léčil tě ujistí že fakt není o čem diskutovat - na nějaké vysoké dps sere pes, MS debuff zabíjí
e) arms war se narozdíl od tebe výrazně míň stunuje o molten armor, podstatně míň na něj procne frostbite a curse of weakness z něj neudělá gimpa s pětinovým DPS proti normálu
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  14:07:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mas neco za neco, kazdopadne zmineny buffy ti arms warra sotva boostnou o tolik co fury... Dps v arene je neco jinyho nez v bg

tam hraju na to, ze focusuju target instantne jeste se shamanem, v tomhle pripade nepotrebuju MS, jedine proti paladinovi a i to se da uhrat bez MS.
Vsak mluvim z vlastnich zkusenosti (arena 2v2,3v3 ; 5v5 jsem nehral)

sprint,molten armor nastve, ale co s tim nadelam

REVOLUTION

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 12/03/2007 :  14:43:06  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No můžu říct že alespoň v 5v5 aréně příležitostný fury war vyvolává reakci typu: "Viděl jsi toho wara? On byl vážne fury... LOL! Dělal Ti něco? Ne? Dělal někomu něco? Ne? Chudák :) ". Na druhou stranu si to asi nejvíc užije, protože naprosto bez výjimky zůstává naživu poslední, jako vcelku zbytečný cíl..

Navíc fury je kvůli své totální závislosti a critech díky zvyšující-se resilience čím dál tím víc k smíchu...
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 12/03/2007 :  14:48:25  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

"Viděl jsi toho wara? On byl vážne fury... LOL! Dělal Ti něco? Ne? Dělal někomu něco? Ne? Chudák :)"

takhle nejak sme reagovali vcera na hemo rogue v 5v5, pozornost sme mu zacali venovat az kdyz byl zbytek jeho tymu dead :)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 12/03/2007 :  15:33:20  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:

a) realista nejsi
b) high dps je v pvp k ničemu, v pvp rozhoduje burst a schopnost léčit target. Burst máš horší než arms war a healing debuff na něj taky nedáš
c) victory rush má i arms war, bloodlust může mít i arms war, BoM může mít i arms war
d) kdokoli kdo kdy v pvp léčil tě ujistí že fakt není o čem diskutovat - na nějaké vysoké dps sere pes, MS debuff zabíjí
e) arms war se narozdíl od tebe výrazně míň stunuje o molten armor, podstatně míň na něj procne frostbite a curse of weakness z něj neudělá gimpa s pětinovým DPS proti normálu

^^ souhlas
a btw. 2vs2 a 3vs3 se hraje o dost jinak než 5 vs 5.

Ninjagon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  15:45:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

No můžu říct že alespoň v 5v5 aréně příležitostný fury war vyvolává reakci typu: "Viděl jsi toho wara? On byl vážne fury... LOL! Dělal Ti něco? Ne? Dělal někomu něco? Ne? Chudák :) ". Na druhou stranu si to asi nejvíc užije, protože naprosto bez výjimky zůstává naživu poslední, jako vcelku zbytečný cíl..

Navíc fury je kvůli své totální závislosti a critech díky zvyšující-se resilience čím dál tím víc k smíchu...

ta resilience se dotkne vic ms warra.. Cekat 3,5 na hit? gg. Cim vetsi crit, tim vetsi redukce critu, opet problem 2h warra. Jak rikam, 5v5 jsem nehral, ale jinde jdou klasicti lunar crescent / mooncleaver warri dolu az kdyz jsou jeho teamates gone tam neni nejakej velkej rozdil, obecne plati, ze fury je hodne zavislej na spolupraci, ale i tak se naskytne nekdy situace kde udela neco sam solo. Mooncleaver warr mi nadaval ze zeme, ze jsem neco ve smyslu "posranej lucker" kdyz jsem dal jeho a dodelaval jeho kamose rogue (2v2, shaman se az po te probudil ze sapu, blindu). Ja se do 5v5 zatim nehrnu 'cos nemam predstavu jak by mela vypadat grupa aby se naslo pro me uplatneni. V arene se muze projevit jako kaspar kazdej, to je jasny.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 12/03/2007 15:47:28
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/03/2007 :  16:11:09  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Když máš build s second windem (nějakej základ ve stylu http://www.wowhead.com/?talent=pMhxdAio0ozbZE0zm0xR kterej pak buď doplníš o imp. execute/full shout/bloodcraze nebo full hamstring a vylepšenej MS - na disarm bych se asi vykašlal, v arénách jsem to ještě neviděl použít) tak ta rage v 5vs5 není zas takový problém.

Edited by - Rakhen on 12/03/2007 16:26:03
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/03/2007 :  17:24:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Když máš build s second windem (nějakej základ ve stylu http://www.wowhead.com/?talent=pMhxdAio0ozbZE0zm0xR kterej pak buď doplníš o imp. execute/full shout/bloodcraze nebo full hamstring a vylepšenej MS - na disarm bych se asi vykašlal, v arénách jsem to ještě neviděl použít) tak ta rage v 5vs5 není zas takový problém.

yup, disarm z obecnyho hlediska na tebe vetsinou zadnej warr zkouset nebude, ani na me za celou dobu co jsem hral DW, nebyl pokus o disarm, coz me prekvapuje, jen rogue prudi s riposite (unarmed 350 ftw). A vyplati se bloodcraze + second wind? Podle me to podpori survivalitu X mage, resp. frost, rogue popr. druid. Ja jsem s tim hral kdyz jsem mel MS, ale lidi mi to docela vytykali..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/03/2007 :  09:17:03  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
By mě zajímalo jestli někdy trošku dají dohromady priesty a jejich "racial spelly". Obzvláště v aréně kde se fakt trpoš priest jen směje.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 13/03/2007 :  09:28:15  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Nemyslím že by s raciálkama ještě moc dělali..

Trpoš se možná směje, ale asi mu to není moc platný - rozhodně alespoň v naší battlegrupě má na vrcholu 5v5 žebříčku aliance dost ubohé zastoupení Tuším že první ally tým je osmý?

Edited by - Marigold on 13/03/2007 09:28:37
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/03/2007 :  12:43:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hral som niekolko mesiacov holy priesta v BGckach a mozem povedat ze uhealovat dajme tomu warriora aj s agrom 5tych enemy neni az taky problem, ale jakmile vidim ze na neho padol mortal strike tak mu dam shield a koncim s healovanim a focusujem sa na iny target, pretoze to proste nema zmysel a s MS to neuhealujes, takze je to dost ultimatne.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000