Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:06:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
si sned jezka jo?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:07:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ten bych nejel ani pred dvouma rokama.. i kdyz je z ty doby... najdi si nejakej soucasnej talent build generator
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 27/02/2007 :  18:38:21  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Zkus tohle

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Guj1n
Starting Member

5 Posts

Posted - 27/02/2007 :  19:06:23  Show Profile Send Guj1n a Private Message  Reply with Quote
Ale tenhle jsem nasel na netu... nawic nemam TBC takze hledam radsi ty stary, navic hledam uz vygenerovany pac nekde nwm co to dela...
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 27/02/2007 :  22:26:57  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
TBC mit nemusis...talenty jsou stejny, jen budes mit jen 51 talent bodu. Jasny, ze je dobry najit si neco hotovyho na netu, ale radsi najdi neco tady a trosku aktualnejsiho...kdyz mrknes par stranek zpet, urcite na nejaky talent buildy narazis :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Guj1n
Starting Member

5 Posts

Posted - 02/03/2007 :  09:37:06  Show Profile Send Guj1n a Private Message  Reply with Quote
Este otázečka, jaká je tak asi prum. sance na crit u 2H Fury warru? Abych vedel kolik je dost, pac projizdim stranky s buildy
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 02/03/2007 :  10:45:15  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Guj1n

Este otázečka, jaká je tak asi prum. sance na crit u 2H Fury warru? Abych vedel kolik je dost, pac projizdim stranky s buildy

Na 2h fury se (opět) vybodni. Opravdu nejlepší je jet normální MS arms build. 2h fury se vyplatí až v okamžiku kdy máš dobrej equip, vysokou attack power a MS začne nedostačovat - což je bez šance aby se ti stalo protože se bavíme o hodně dobře vybaveném full epic warovi. Na levelování jeď normálně klasickej MS build něco ve stylu 31arms/20 fury, pokud nemáš TBC tak si ho sežeň a pak nějakou variantu x/y/z (kde z je 0-3 investovaných do stance mastery či jak se to jmenuje, x je 31-35 (?) abys měl pochopitelně MS, second wind a případně to s tím disarmem a +damage, to se občas hodí). No a y je zbytek, samozřejmě full enrage, deathwish. Ideálně 1 talent do flurry, a mít imp. intercept a samozřejmě piercing howl.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/03/2007 :  11:14:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
poradite mi trochu s buildem? ... navrhl jsem si tohle
http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZZbEtshrzfest
melo by to byt pouzito hlavne na heroic instnace a raidy ...

konkretne me zajima jak vidite talenty:

imp. def. stance (6% spelldmg ??)
imp. disarm (2s navic ... ??)
imp. revenge (stun nefunguje na bosse ale na trash ano ... stoji to za to ??)
imp. shield bash (silence se hodi dycky :))
imp. sunder aromor (momentalne nepouzito - sunder za 9 nebo za 12 ... je to poznat ??)
tactical mastery (momentalne nepouzito - 10 nebo 25rage ... ted po zmene u thunderclapu uz je prepinani stanci skoro zbytecne a 10 rage staci vicemene na vsechno ... obejdete se bez toho ??)
shield mastery (30% na blok je dost ne ??)
toughness (10% arudela kolik redukce ar 1% ??)
anticipation (20 defense ... 480 nebo 500 neni to jedno ??)

neni neco zbytecne nebo neco naopak nechybi?

Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  12:14:12  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
2Eagle
imp. def. stance (6% spelldmg ??)
Osobne to mam, je to na zvazeni jaky typ instanci chodis. Obecne v heroik je melee dmg vyssi nez spell takze me to zklamalo.
imp. disarm (2s navic ... ??)
crap - 2s z minuty ti vubec nepomuzou
imp. revenge
Do heroik rozhodne, mam 3/3 a mob co mi dokaze nalozit 8k za 2s stoji dost casto ve stunu. Nehlede na to ze mezi tim mu stacis dat treba hamstring, odbehnout a nechat se dohealovat
Do raidu uplne na prd
imp. shield bash
do PvP rozhodne, na heroik ti vetsinou staci intterupt castu, 2s silence ti moc nepomuze
imp. sunder aromor
mam 2/3, tzn. sunder za 10. pokud si jediny war v parte/raidu tak se to asi vyplati. sundery pouzivas porad aby si mohl valit devastae
tactical mastery
rozhodne ANO, kdyz ti utece mob a nemas intervene musis menit stance, intercept a nejlepe shield slam, na to ti rozhodne 10rage nestaci
shield mastery
nejde o 30block, ale o druhy block
toughness
pri mem armoru 13k je 1300 sakra viditelny narust, ktery budes tezko shanet lepsim equipem
anticipation
nema nepotrebuju. 490def z vybavy dostacuje, body co zbydou radsi do imp. thunderclapu

Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128)
Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 09/03/2007 :  12:19:18  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tazikus
shield mastery
nejde o 30block, ale o druhy block

druhy block je z imp. shield block
shield mastery zvysuje o 30% block value

afaik

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  12:21:58  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Little ma pravdu, spatne sem to precetl.
30procent je dost. Jinak bych se na +500 block value nedostal.
Rozhodne brat.

EDIT: Budu se muset vic venovat foru a min praci :)

Tazi 60lvl Warrior - ER

Edited by - Tazikus on 09/03/2007 12:22:29
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/03/2007 :  13:19:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
takze takhle? :)
http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZZfEtsGMzfxst

Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:19:24  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
alebo takhle?
http://www.wowhead.com/?talent=LskubAMRdkoZpfoshZ0E00b

vskutku univerzálny build
+1

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:29:18  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
To jsi vymyslel hlavou nebo ti male decko sedlo na klavesnici a vytvorilo zadnici ten uzasny build?

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:35:30  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Osobne mam na Heroiky a raidy v pozici MT tohle:
http://www.wowhead.com/?talent=TVZmZsAtsGMzsest

Ale jamile zahodim TF mirne upravim na toto:
http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZVZfVtRGMzcest

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:48:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tazikus

Little ma pravdu, spatne sem to precetl.
30procent je dost. Jinak bych se na +500 block value nedostal.
Rozhodne brat.

Toho si nevšímej, to si jen blizzard zas sehnal nějakého maďara nebo mongola na výrobu popisků - takže popisek ukazuje že to zvýší množství damage co pohltíš štítem a ono to ve skutečnosti zvyšuje block value (takže to krom prvního samozřejmě má dopad i na shieldslam)... prostě blizzardí tooltipy ftw.
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 09/03/2007 :  16:22:40  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
ja mam s warom takyto build

http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZVZ0EtoIMkcest

razim viac cestu high stamina & armor tak sa mi ten def talent hodi, nakolko parry,dodge a block mam v sucte len 51%.

choť topiče
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 09/03/2007 :  16:39:59  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miso

alebo takhle?
http://www.wowhead.com/?talent=LskubAMRdkoZpfoshZ0E00b

vskutku univerzálny build
+1

rofl nic jinyho na to rict nejde
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/03/2007 :  17:42:26  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chulanbetra

ja mam s warom takyto build

http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZVZ0EtoIMkcest

razim viac cestu high stamina & armor tak sa mi ten def talent hodi, nakolko parry,dodge a block mam v sucte len 51%.

Hele pošleš mi ty vzorky na kterejch jedeš? Sám teda nic nepoužívám ale počítám že až je dám kamarádkám...
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 10/03/2007 :  01:42:07  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
2Chula:
Block bych rozhodne do celkoveho souctu avoidance nepocital, pokud ano tak jsem nekde na hodnote 60+
Zastavam ze Stamina > ALL jen na urcite boje a proto spis jedu na procenta a armor nez hrubou staminu.
Kdyz tu ranu nedostanes tak te nikdo healovat nemusi.
Ale dobry tank ma vzdy 2-3 bagly plne obleceni aby se mohl prevlikat jak manekyna podle situace a za kazdeho pocasi dostaval co mozna nejmene dmg.

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/03/2007 :  02:39:07  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Prioritizace smerem ke stamcy mela smysl v 40 man raidech, protoze tam to obvykle nebylo to tom, ze healerum dojde mana pro to, ze tank ma o nejake 3-4% nizsi evasion rate, ale o tom, ze healeri tanka neuhealuji, protoze ho neco instakillne.

Puvodne jsem equip skladal podobne i do BC, ale v Karazhanu se rychle ukazalo, ze to neni uplne dobra cesta. Healeru je malo (rekneme 4 na raid), nemohou vsichni focusovat na tanka a mana dochazi zatracene rychle. Co jsem zatim mel moznost videt, tak jediny romeo zavani instakillovanim tanka, vsude jinde je nejakych 15-16k hp v pohode celkem s rezervou. A aj u Romea je napovazenou, jestli neni lepsi mit vysoke evady, protoze instakill je tam dany serii rychlych hitu pri Daringu, a tam je velmi slusna sance, ze v prubehu neco dodgnes, parrynes, romeo missne a podobne.

Jak to bude vypadat v 25 man je otazka. Nicmene tam imho warr mtckovat nebude, pokud bude k dispozici equipnuty druid, takze je to asi celkem fuk.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/03/2007 :  08:31:59  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
mam dotaz ohledne slamu...

puvodne jsem si myslel, ze pridana dmg slozka z popisku se pridava obdobnym zpusobem jako u heroic strikeu, tzn. secte se dmg a dmg slozka z popisku, odecte se mitigace moba a je vysledna dmg, coz by na mem levelu (47) znamenalo, ze slam by se nikdy nevyplatil, protoze jeho pridana slozka je asi o 30 mensi nez u heroicu.

ale vcera jsem ho chvili zkousel pouzivat a dosel jsem k zaveru ze dela vic dmg nez by podle puvodniho predpokladu mel a znovu jsem si peclive precetl popisek a podle popisku a chovani jsem usoudil, ze pridavana dmg slozka z popisku se pricita az po mitigaci moba.

Je tomu skutecne tak ?

no mmo
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 11/03/2007 :  08:05:53  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2tazi: jo idem cestou high sta uvidim ake to bude a nevravim ze to je best, ale chcem mat armor najviac ako mozem mat pri nie velkej strate parry/dodge/block. Vlastne tie itemy co este potrebujem (mimo raidov) mi pridavaju % aj tam takze to neni zahadzovanie tychto statov. Hlavne vsak tie veci na armor vzdy idu s pomerne velkou staminou tam ide hore tiez.

2rahman: v kz som myslim nemal nejak vyrazne problemy s tym equipom a to ani u romea & julie hoci sme to nedali (problem nebol v utankovani ale je pravda ze to bolo davno a mal som este shit equip)

urcite vyskusam aj equip s parry/dodge/block len ho nezbieram proste (stejne mi nepada:)

2rakhen: dik za informacne mimoriadne hodnotny prispevok, presne taku radu som ocakaval, keep up the good work.

choť topiče
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 12/03/2007 :  14:09:50  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Chulo urcite to zkus. Jak rikam max stamina jen na nektere boje na vetsinu ostatnich spis procenta avoidance.

Vcera jsme sice nedali Mauglara (nezvladnuty wlock), ale talenty se mi osvedcili.
Mel jsem 18k hp a asi 14,5k armor. Max hit co jsem dostal byl crushing za 12050 (stalo se jen 1x) ostatni rany byli kryte blockem v rozmezi 4-7k. Hlavni co me potesilo - ve chvily kdy se uthnul jeden z adu a vlitl mi mezi healery dal jsem za sebou 3xparry,2xdodge,1xparry , velice pekne jsem preckal asi 5-8sekund bez healu.
(mel jsem 22dodge, 17parry, 26block 390value)

Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 12/03/2007 :  17:21:52  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
no ja som bol zhodou okolnosti vcera tiez na maulgarovi(locka sme zvladli zvysok nie)

a ja som dostaval 7k crushing a inak v rozmedzi 4-6k a ten avoidance tam bol taktiez. mal som 18k hp a 18k ar(stoneshield potion + paladin buff + packa).

tie avoidance si moc nepamatam ale 18 parry, 17 dodge a asi 20 block

block value ti nepoviem velka nebola ale na nu som nehral.

z toho co pises mam pocit ze obe cesty su celkom rozumne a da sa hrat aj tak aj tak.

kazdopadne:
- tak ako pises ze si mal dodge/parry miss tak ta mohol kludne hitnut a mohol si umriet stale je to len 39% + nejake miss percenta(10?)
- taktiez som mal situaciu kde mi umreli healeri a isli sme vyzonovat a ja som vtedy chytil asi 5x po sebe dodge/parry/miss a vyzonoval som

ale urcite si tie veci zozeniem nic za to nedam i ked ja sa toho uplne nestranim na tych itemoch co mam je avoidance a dalsie co planujem nabrat tu avoidance maju tiez akurat nedosahujem take percento ako ty.

choť topiče
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/08/2007 :  09:26:34  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
mozna to tu uz nekde je, ale hledat to na 70ti stranach....

Slam resetuje swing timer?

edit: tak sem si to zjitil na ofiko foru... jo, resetuje

Edited by - Warlord on 10/08/2007 16:04:10
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,55 seconds. on eygor Snitz Forums 2000