Author |
Topic  |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 28/02/2007 : 14:25:42
|
Jaka vetev engeneeringu ma na 70 vetsi smysl? Pamatuju si spravne ze pred 2 ma lety se jel goblin kvuli granatum co moh pozivat jen on? Jak je to dneska?
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
| |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 28/02/2007 : 14:30:00
|
quote: Originally posted by brutus
Jaka vetev engeneeringu ma na 70 vetsi smysl?
zadna engy nema smysl, zadny upgrade veci z lvl 60 a ty na lvl 60 byli nerfnute... engy je mrtvy a pokud ho nejak zasadneji nezmeni tak mrtvej i zustane nadale |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 28/02/2007 : 15:19:31
|
quote: Originally posted by Seth engy je mrtvy a pokud ho nejak zasadneji nezmeni tak mrtvej i zustane nadale
Někde jsem myslím viděl blue post, že se další patche budou věnovat revampu povolání...a jako první má bejt na řadě engineering. |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 28/02/2007 : 15:24:22
|
quote: Originally posted by brutus
Jaka vetev engeneeringu ma na 70 vetsi smysl? Pamatuju si spravne ze pred 2 ma lety se jel goblin kvuli granatum co moh pozivat jen on? Jak je to dneska?
To si pamatujes spatne, protoze na pvp plne postacovaly z hlediska narocnosti na vyrobu iron granaty na ktere ani nemusis mit vybranou zadnou specializaci, tak jsem si tehda bral gnoma kvuli mind control cap a death ray. Tedkom uz to je fuk, protoze nerfli vsechno co se dalo a granaty dokonce az tak, ze jsou nepouzitelne i na PvE. Nic zajimaveho nepridali a zatim to ani nevypada. Pritom to nabizi tolik moznosti. Cili zatim nejlepsi co udelas, abys si nejvic ziskal je, ze si vezmes jinou profesi. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 28/02/2007 : 15:42:51
|
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=192589361&sid=1
0. 27/02 [Eng] Updates - soon(tm) | 27/02/2007 10:45:41 UTC Since this was brought up a while ago we thought we'd look into it and although we don't have a list of things to share with everyone as of yet, there is engineering work being done right now to go into the next content patch.
Keep those mats at the ready!
necekal bych zadne zazraky, ale nadeje umira posledni |
 |
|
|
Topic  |
|