Author |
Topic  |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
|
| |
Borisek
Starting Member

17 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 14:48:50
|
Muze mi nejaka dobra duse, co ma vetsi lv povedet, jestli je mozno hrat VG i solo? Mam totiz velky problem s hledanim solo Q. Reknu to jinak, skoro zadny nejsou a tak me napada otazka, jestlije to solo vubec hratelny bo neni. Predem dik. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 15:02:19
|
Odhadem 80 % Q je solo, v nektere zone vice v nektere mene. |
Black |
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 17:13:56
|
V % si to netipnu odhadovat (imo spíš tak 50/50), ale sólo Q je rozhodně dost a hrát VG sólo de, jen se tím odrbeš o spoustu imo nejzajímavějšího a nejzábavnějšího contentu.
Ale zpět k těm sólo Q, jsou, ale na každým místě jen pár, xp leze relativně pomalu, takže se musíš hodně stěhovat. A tím hodně myslím opravdu hodně. Já projel už víc jak půl Thestry při lovu za Q.
Většinou když uděláš všechny Q v jedný oblasti, dostaneš nějakej delivery Q kterej tě pošle do nový zóny s novýma Q. |
Imaziel
|
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 12:26:05
|
quote: Originally posted by Borisek
Muze mi nejaka dobra duse, co ma vetsi lv povedet, jestli je mozno hrat VG i solo? Mam totiz velky problem s hledanim solo Q. Reknu to jinak, skoro zadny nejsou a tak me napada otazka, jestlije to solo vubec hratelny bo neni. Predem dik.
Jsem teprve lvl 12, ale zatím mi to přijde spíš naopak. Většina questů je v pohodě hratelná solo. Snažím se dělat všechny questy a odhaduji, že asi jen 3 nebo 4 bylo skutečně nutné udělat v grupě. Výhoda party je jasná pro zabíjení čehokoli a hlavně 3- a vícedoťáků, takové questy odsejpají jako po másle, riziko smrti je mnohem menší. Narazil jsem ale i na questy sbírání celkem blbě padajícího dropu a pak je upřímně řečeno grupa spíše na obtíž, protože to sbíráte neskutečně dlouho. Nicméně obecně je asi pro questy jednodušší dobrá grupa. Jde to skutečně mnohem rychleji s nižším rizikem smrti. Počítám, že na vyšších lvl to bude hrát mnohem důležitější roli. |
 |
|
Sadaamek
Starting Member
11 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 12:52:57
|
No, já jsem taky ještě cucák, ale zatim to fakt solo jde. Někdy to píše že to chce Group či Small group, ale čím se to řídí nevím. O grupu žádám když si potřebuju dojít pro mrtvolu  ( ne vždy mojí lemplovinou - stalo se mi že mi to spadlo, a prostě mě tam umlátili po dobu mé nepřítomnosti ). Když už o tom mluvím..... je možné nějak zjistit kde leží moje zdechlina když se to odpojí ? Z mapy zmizí, ale ve skutečnosti tam je. Nevím jak dlouho, ale den tam byla - předpokládám že při nalogování se tam prostě zase zjeví. |
 |
|
|
Topic  |
|