Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Druid
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/02/2007 :  11:46:07  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
cest lidicky chtel jsem znat vas nazor chci zacit hrat vanguard a chtel jsem zkusit druida myslite ze je to slusna grupovapostava? a samozrejme i trosku na solo? dikec

pethug
Starting Member

15 Posts

Posted - 15/02/2007 :  21:35:22  Show Profile  Send pethug an ICQ Message Send pethug a Private Message  Reply with Quote
Mě se druid docela líbí. Jsem s ním sice teprve na začátku, lvl 12, ale hrál jsem jak sólo tak v grupě. U sólování je dobré, že máš v podstatě od začátku root, takže kolikrát se k tobě mob ani nedostane. A v grupě můžeš dělat záložního healera.

||za střízliva se to programovat nedá||

VG: Krasomila ... druid
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 16/02/2007 :  06:12:50  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Mam druidku lv 14 a pozastavil sem jeji expeni do doby, nez vydelam ingame naky prachy. Hral sem solo, a naprosto mi ten char vyhovuje. Slusnej dmg, root, v pripade pruseru heal. Jako bonus chozeni po vode i s konem :D
V grupe je tez uzitecnej.
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:18:20  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
dikec za vase nazory. aspon vim za co mam hrat a ze druid neni postav ktera je zavrzena od zacatku nevim jestli se hrali EQ2 ale tam to bylo trosku na houbi ze existovaly postav ktery byly lidove receno na houby.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:25:30  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ice.cz

dikec za vase nazory. aspon vim za co mam hrat a ze druid neni postav ktera je zavrzena od zacatku nevim jestli se hrali EQ2 ale tam to bylo trosku na houbi ze existovaly postav ktery byly lidove receno na houby.

To by me zajimalo jake postavy to byly .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:54:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

no tak ze zacatku treba assassin :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/02/2007 :  15:14:22  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

[quote]Originally posted by Pedro

[/quote
treba warlock nic moc postava docela fakt na houby
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 16/02/2007 :  16:20:41  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
A ve finale byl nahouby i warden (druid). Dobrej leda na grupovani jako secondary healer.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/02/2007 :  20:08:42  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

A ve finale byl nahouby i warden (druid). Dobrej leda na grupovani jako secondary healer.

To mas recht ten byl taky nic moc na solo do grupy jak staks.
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 16/02/2007 :  20:11:43  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
lidicky dikec za vas nazor na EQ2 ale kveci kdyby nahodou nekdo vedel nebo mel nejaky zajimavy rady o druidech v vanguard budu velice vdecny kdyz byste se mohly o nove informace podelit se mnou
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/02/2007 :  21:38:35  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

lidicky dikec za vas nazor na EQ2 ale kveci kdyby nahodou nekdo vedel nebo mel nejaky zajimavy rady o druidech v vanguard budu velice vdecny kdyz byste se mohly o nove informace podelit se mnou

2 rady:

1) zmen si nick na neco normalniho
2) nauc se psat

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/02/2007 :  23:10:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

2 rady:

1) zmen si nick na neco normalniho
2) nauc se psat

Nikdy nevis kdo podobne posty pise. Jak mi rostou deti tak zacinam mit pochopeni pro podobne zprehazene a nesmyslne texty :)

Proste bych tipnul, ze Ice.cz je devitiletej kluk co to proste lip nenapise ) Pokud se mylim tak je to tragedie ...
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 17/02/2007 :  07:20:23  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikdy nevis kdo podobne posty pise. Jak mi rostou deti tak zacinam mit pochopeni pro podobne zprehazene a nesmyslne texty :)

Proste bych tipnul, ze Ice.cz je devitiletej kluk co to proste lip nenapise ) Pokud se mylim tak je to tragedie ...

Ale prd, tragedie je smrt sourozence napriklad a ne takova pikacovina.

Ale konec OT ...

Solo s druidem travim 80 procent casu v VG. Je plne sobestacnej, nekupuju zadnej equip jenom opravuju rozbite veci a stejne to solo davam.

Jedina vec, ktera mi dela problemy je "resist" kouzel. Potvory na stejnem lv nebo o jeden vetsi davam v klidku. Najednou se stane, ze dam kouzlo a resist, resist. Potom nejaka dmg, ja se musim healnout, resist atd. Nakonec mi dojde mana a sem tuhej. Nestava se to castu, tak 2x za den, ale uz radsi do vsech souboju jdu s plnou manou.
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 17/02/2007 :  07:33:06  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
dik za uzitecnen rady. nick si menit nebudu protoze tenhle nick mam asi tak 5 let. A za druhy neni mi 9 ale 21. Dik Borisku za radu.
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 17/02/2007 :  08:10:04  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
quote:

dik za uzitecnen rady. nick si menit nebudu protoze tenhle nick mam asi tak 5 let. A za druhy neni mi 9 ale 21. Dik Borisku za radu.

Sem zatim jenom lv 14, takze socina. Nicmene pokud budu moct pomoc, pokusim se :)
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/02/2007 :  10:04:47  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Taky zrejme pujdu do druida, myslim, ze je to hodne zajimavy char, ktery ma co nabidnout ( ale zase na druhou stranu, ktery z charu zajimavy neni, ze? :) Dost me na nem pritahuje i to, ze je to jedna z nejmene hranych profesi na levlu 15+. Takze se snad nebude stavat, ze bych jine druidy potkaval za kazdym rohem.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 17/02/2007 :  10:43:31  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Mám druida lvl 10, zatím zcela spokojenost. Jak na solo, tak do grupy. Ukáže se ovšem později
Mám však otázku. Na lvl 10 přibyla nová kouzla, přičemž 2 z nich se objevila jako samostatná tlačítka nad základní lištou. Překrývají se mi však se secondary left bar a nedokážu se jich zbavit. Dá se s tím něco udělat?
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 17/02/2007 :  11:38:18  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Mám druida lvl 10, zatím zcela spokojenost. Jak na solo, tak do grupy. Ukáže se ovšem později
Mám však otázku. Na lvl 10 přibyla nová kouzla, přičemž 2 z nich se objevila jako samostatná tlačítka nad základní lištou. Překrývají se mi však se secondary left bar a nedokážu se jich zbavit. Dá se s tím něco udělat?

Bud pouzij nejake hotove UI a nebo si ty okna posoupni kam potrebujes. Povoleni hejbani oknama je v nastaveni.

Ja to mam takto.

Ale po pravde nevim, jak ty skilly vyuzit. Oni se jednou za uherskej rok rozviti a ja je muzu pouzit. Nez si toho vsimnu, je uz po boji. Bych na to musel cucet furt :(
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 17/02/2007 :  11:45:08  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
no ja mam 21lvl druida a sem maximalne spokojen
je velice obstojny dps, od 18 lvl ma prakticky nekonecnou manu, ma dobry CC spelly (snare, root, group root, lull fungujici na zvorata fae a elementaly a od 22 i sleep dal zatim nevim)
jedinej problem je ze se nedostanu do groupy tak jednoduse .. vsichni chtej tanky nebo healery protoze dps muze delat pomalu kazdej jouda

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 18/02/2007 :  17:29:05  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Co to jsou Phenomena points a jak je ziskam? Mam na to skilly ale nemuzuje pouzivat :(

Jedna vec me trapi. Muzu nejak ovlivnit resisted u potvor kdyz kouzlim? Mam full manu, zautocim normalne na potvoru, 4x resisted a sem v prdeli. Jak je to mozny? Tu samou potvoru davam v klidku a nejednou je odolna na magii jako prase :(

Edited by - Borisek on 18/02/2007 18:06:21
Go to Top of Page

Ice.cz
Starting Member

7 Posts

Posted - 18/02/2007 :  18:11:11  Show Profile  Send Ice.cz an ICQ Message Send Ice.cz a Private Message  Reply with Quote
dik borisku za tvoji pomoc
zmenim nick aby nektere lidicky neprudilo cz za nikem
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 18/02/2007 :  18:22:39  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pertha

[quote]Originally posted by Pedro

[/quote
treba warlock nic moc postava docela fakt na houby

OT no tak nazor o warlockovi nesdilim jen se musel umet hrat

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 18/02/2007 :  18:44:29  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
quote:

dik borisku za tvoji pomoc
zmenim nick aby nektere lidicky neprudilo cz za nikem

netreba dekovat :)

Nick ktery clovek pouziva je jeho vec. Kdyz se ti libi a vyhovuje ti, proc ho menit?
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/02/2007 :  19:53:18  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
A zpět ke druidovi Jak nejlépe rozložit atribution points? Narvat je do int, dokud to půjde, nebo dát i jinam? Někdo mi doporučil i vit, na kterou prý nejsou tak dobré věci?
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 18/02/2007 :  22:36:01  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Borisek

1)Co to jsou Phenomena points a jak je ziskam? Mam na to skilly ale nemuzuje pouzivat :(
2)Jedna vec me trapi. Muzu nejak ovlivnit resisted u potvor kdyz kouzlim?

1) phenomena points jsou takovy zvlastni pointy za ktery muzes pouzivat vyborny specky .. dobijej se ti sami jak hrajes .. a na vysokym lvl je na to myslym nejakej skill
2) resisty ovlivnis zaprve vyskou inteligence a za druhe spellfocusem .... mam spellfocus na capu pro muj lvl (na 23 je cap 230) a pridava mi 20% dmg s 20% mensi sanci na resist u mejch kouzel

EQ2 (retired)
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 18/02/2007 :  22:38:37  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zpět ke druidovi Jak nejlépe rozložit atribution points? Narvat je do int, dokud to půjde, nebo dát i jinam? Někdo mi doporučil i vit, na kterou prý nejsou tak dobré věci?

max do int (dmg a resisty) a do wis (power a criticali) navic oba skily ovlivnuji takove veci jako counterspelling atd .. a zbytek do vit (ovlivnuje power regen a behaci rychlost ale jako druid stejne od 18lvl mit problem s powerem moc nebudes)

EQ2 (retired)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/02/2007 :  12:31:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RED EYE

quote:

1)Co to jsou Phenomena points a jak je ziskam? Mam na to skilly ale nemuzuje pouzivat :(
2)Jedna vec me trapi. Muzu nejak ovlivnit resisted u potvor kdyz kouzlim?

1) phenomena points jsou takovy zvlastni pointy za ktery muzes pouzivat vyborny specky .. dobijej se ti sami jak hrajes .. a na vysokym lvl je na to myslym nejakej skill
2) resisty ovlivnis zaprve vyskou inteligence a za druhe spellfocusem .... mam spellfocus na capu pro muj lvl (na 23 je cap 230) a pridava mi 20% dmg s 20% mensi sanci na resist u mejch kouzel

cim se zveda spellfocus? jedine vecma co maji + focus vlastnost?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:15:27  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RED EYE

quote:

max do int (dmg a resisty) a do wis (power a criticali) navic oba skily ovlivnuji takove veci jako counterspelling atd .. a zbytek do vit (ovlivnuje power regen a behaci rychlost ale jako druid stejne od 18lvl mit problem s powerem moc nebudes)

Jen pro upřesnění, protože nemám pochopitelně tušení kolik získám celkem atribution points, mám tedy nejprve namaxovat jeden parametr a zbytek rozdělit potom, nebo to nějak rozdělit postupně? Logika asi je postupně dělit int+wis, a pak teprve zbytek dosypat do vit? Ptám se asi blbě podrobně, ale s předpokládaným definitivním rozdělením bodů se nechci unáhlit
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:57:40  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jen pro upřesnění, protože nemám pochopitelně tušení kolik získám celkem atribution points, mám tedy nejprve namaxovat jeden parametr a zbytek rozdělit potom, nebo to nějak rozdělit postupně? Logika asi je postupně dělit int+wis, a pak teprve zbytek dosypat do vit? Ptám se asi blbě podrobně, ale s předpokládaným definitivním rozdělením bodů se nechci unáhlit

nejde maxovat jen jeden atribut a pak zbytek. Na každý atribut máš cap kolik do něj můžeš po každém levelu dát. Takže si srovnej v hlavě jak chceš mít druida a podle toho si rozděluj body.
Každá rasa má jiné atribution capy u statů.

Noe

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/02/2007 :  14:08:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Taky bych neignoroval CON attribut. Na nizsich levelech je to 1con 1 hp, 10 con 1 rezist. Ale na vyssich levelech to zacne byt zajimavejsi. Ja jsem ted nekde na 3 nebo 3,5 hp za 1 con.

Sveho BMG asi specnu na INT/WIS max, zbytek CON. Vitalita by byla mozna taky dobra, pac v pvp nemuzu moc healovat pres damage (delam damage kolem 70 - 80) a musim odmackavat rychle singly, ale hlavne potrebuji prezivat tank trainy hracu a vitalita mi k tomu nepomuze.

V pve healuji pres damage bez problemu, bez aggra a z INT atributu.

Go to Top of Page

Ice
Starting Member

1 Posts

Posted - 19/02/2007 :  15:20:28  Show Profile  Send Ice an ICQ Message Send Ice a Private Message  Reply with Quote
dikec za cenne info. Ice.cz uz je jen Ice
Go to Top of Page

Borisek
Starting Member

Eadrik

17 Posts

Posted - 19/02/2007 :  19:36:16  Show Profile  Send Borisek an ICQ Message Send Borisek a Private Message  Reply with Quote
Jde provest transfer postavy na jinej server? Zustanou penize a prijdu jenom o itemy, bo to nejde vubec? Bych si Druidika, pokud to pujde soupnul jinam.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/02/2007 :  19:41:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jde?

Nejde.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000