Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 vanguard mi zabil pocitač
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:18:47  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
tak se mi vcera kolem pulnoci povedlo doinstalovat dopatchovat a prihlasit se do hry . Od te doby mi neuschly slzy:(( Proste mi to sežralo počítač nebo mam něco nekde blbe a to jedu na nejrychlejsí nastavení skro vsechno vypnuty stejne to cuka jak cunik . Do ted mi jedou vsechny online hry celkem plynule . Tohle je ale tragedie.
Co mam at to muzete posoudit a poradit
athlon 2500+ nvidia 5700 a 1gb pameti rozliseni 1280*1024 po prepnuti na 1024*768 je to stejné i nejnizsi detaily se to skoro neda hrat :(
Jaký je váš názor co stim ??
Vyměnit katru GR pridat pamet nebo postavit novej komp .
Hledam resení pro normálního clověka nejsem zadnej naftovej magnát :)
pls poradte ja chci hrat :)))))

ted jen Tera Wurm a WoT

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:28:38  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Cau, predem se omlouvam za spatne zpravy.
Zde jsou pozadavky na HW (VG ma pozadavky opravdu krvave, ale realne): http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=16425&p_created=1155332518&p_sid=_NcvGdui&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTI5JnBfcHJvZHM9NzAzJnBfY2F0cz0gJnBfcHY9MS43MDMmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

Tvuj pocitac je vicemene na urovni minima. Graficka karta (napr 1950PRO) to zvedne, ale furt to bude cukfest.
Skoro vsichni co sli do VG se mnou upgradovali, a to meli lepsi masiny.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:36:11  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
v tom pripade bi mi pomohlo info co je rozumne minimum pro plynulé hraní pri rozumných detailech .

ted jen Tera Wurm a WoT
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:45:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Draxy

v tom pripade bi mi pomohlo info co je rozumne minimum pro plynulé hraní pri rozumných detailech .

Grafickou kartu typu 1950 pro a 1GB ramky na stredni detaily. S tim, ze 1850 Pro je relativne investice do budoucna a muzes pak doupgradovat desku, procak a pamet (to 1GB je vyhozeny peniz nejspis).

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 14/02/2007 16:58:03
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:46:32  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Upřímnou soustrast. Vanguard je děsivě náročný na HW. Stručně: mám Intel Core2Duo 6300, RAM 2 G 880MHz, ATI Radeon X1950 256 M. Při plném rozlišení a průměrné úpravě videoparametrů to hraničně beží při PVE - občas to cukne, něco bych přičetl na vrub hře samotné - zajména občasné podivné chování mobů, na které útočím, jako že mrtvolka je vidět a při pokusu o loot hlásí, že jsem daleko třebaže stojím přímo u ní, případně mrtvolka se tváří jako živý mob vzhledem (stojí a nepadne). Nicméně se to dá slušně hrát.
Ve městě, kde je větší množství hráčů se to zhorší a je to na hranici hratelnosti. Pochopitelně trochu pomůže snížení rozlišení, ale mám pocit, že s tím tvůrci moc nepočítali - prostě se mi to při 1024x768 zdá takové hrubé.
Aha nyní vidím předchozí post. Dovolil bych podle mých zkušeností např. s WoW trochu polemizovat, 1 G RAM se mi zdá strašně málo na Vanguard.I když jistě závisí i na ostatních komponentech

Edited by - Archie on 14/02/2007 16:48:41
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:52:49  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
imho minimum pro klidne hrani VG je 2GB ram ale 4 GB bude urcite lepsi

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 14/02/2007 :  22:49:31  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
vcera me odesla jedna pamet a tak sem testoval ktera to je :P mno a vysledek ze rozdil mezi 1,2 a 3 GB RAM je dost velkej. 3 - 4 GB je malej rozdil, jen to ze jede dualchannel v intereaved a tim sou pameti o trochu rychlejsi uz to nevytrhne. Toto plati pro win vista ultimate. Jinak pod vistama (hraju v okne 1920x1200, takze vidim i side bar a muzu porad koukat na vytizeni prociku a pameti) je znat ze na max detail (no HDR) 8800 GTX je na hranici svejch sil, protoze procik s 3 GB RAM jede jendo jadro na max 80% a druhy cca 10-30%. Problem zacina pokud je pameti jen 1 GB a zacne se docitat. Pak procik vilitne jedno jadro na skoro permanentnich 100% a druhy jadro cca 50% (zrejme neustala prace s diskem a komprese garfickejch dat jak neustale swapuje). To se projevuje zaskubavanim cca v 2-5ti sec intervalech. Konfigurace byla C2D 6600 bez pretaktovani (kvuli hledani vadneho kusu pameti) + 1,2,3,4 GB DDR2 PC6400 (na standartu 800MHz) + 8800GTX bez pretaktovani. Z toho usuzuju ze na vanguard v 1200x1024 balanced postaci dvoujadrovej procesor od AMD 4200+ nebo intel C2D 6300, a s klidem ATI 1900 a vejs. ale hlavne 2 GB RAM sou minimum (doporucuju 3 nebo 4).

Pokud nekdo mate podobnou masinu co sem tu popsal, ozvete se jaka je performance, ja myslim ze to musi fungovat alespon na balanced jak vino...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2007 :  23:11:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jak víno lítá LOTR online Márve, Vanguard nikdy nebude
Uvidíme co přinese ten patch co má každý okamžik být vypuštěn na US servery, zatím.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/02/2007 :  09:35:53  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Mam podobnou sestavu,ale EQ2 jel docela v pohode.Samozrejme nizske detaily a ne ve meste. Kdyz jel EQ2 tak by mohl i VG ne?
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/02/2007 :  09:40:40  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Mam podobnou sestavu,ale EQ2 jel docela v pohode.Samozrejme nizske detaily a ne ve meste. Kdyz jel EQ2 tak by mohl i VG ne?

Nutno podotknout, ze VG na nizke detaily je opravdu hnus! Proto tady skoro vsichni upgradovali kompy.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

mortexe
Starting Member

29 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:29:48  Show Profile  Send mortexe an ICQ Message Send mortexe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

vcera me odesla jedna pamet a tak sem testoval ktera to je :P mno a vysledek ze rozdil mezi 1,2 a 3 GB RAM je dost velkej. 3 - 4 GB je malej rozdil, jen to ze jede dualchannel v intereaved a tim sou pameti o trochu rychlejsi uz to nevytrhne. Toto plati pro win vista ultimate. Jinak pod vistama (hraju v okne 1920x1200, takze vidim i side bar a muzu porad koukat na vytizeni prociku a pameti) je znat ze na max detail (no HDR) 8800 GTX je na hranici svejch sil, protoze procik s 3 GB RAM jede jendo jadro na max 80% a druhy cca 10-30%. Problem zacina pokud je pameti jen 1 GB a zacne se docitat. Pak procik vilitne jedno jadro na skoro permanentnich 100% a druhy jadro cca 50% (zrejme neustala prace s diskem a komprese garfickejch dat jak neustale swapuje). To se projevuje zaskubavanim cca v 2-5ti sec intervalech. Konfigurace byla C2D 6600 bez pretaktovani (kvuli hledani vadneho kusu pameti) + 1,2,3,4 GB DDR2 PC6400 (na standartu 800MHz) + 8800GTX bez pretaktovani. Z toho usuzuju ze na vanguard v 1200x1024 balanced postaci dvoujadrovej procesor od AMD 4200+ nebo intel C2D 6300, a s klidem ATI 1900 a vejs. ale hlavne 2 GB RAM sou minimum (doporucuju 3 nebo 4).

Pokud nekdo mate podobnou masinu co sem tu popsal, ozvete se jaka je performance, ja myslim ze to musi fungovat alespon na balanced jak vino...

Jede mi to na podobný sestavě INTEL Core 2 Extreme2,66Ghz,8800GTX,4GB RAM na balanced naprosto v pohodě, na full detaily je to hratelný http://img117.imageshack.us/img117/7577/fulldetailspz4.jpg ale místy jdou FPS hodně dolu.

Edited by - mortexe on 15/02/2007 10:31:49
Go to Top of Page

Sadaamek
Starting Member

11 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:37:55  Show Profile  Send Sadaamek an ICQ Message Send Sadaamek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mortexe

Jede i to na podobný sestavě INTEL Core 2 Extreme2,66Ghz,8800GTX,4GB RAM na balanced naprosto v pohodě, na full detaily je to hratelný http://img117.imageshack.us/img117/7577/fulldetailspz4.jpg ale místy to jdou FPS hodně dolu.

Mohl bych se uplně hloupě zeptat jak jsi dam dostal to měření snímků ?
Já na to koukám přes fraps. Ale raději na to ani moc nekoukám :o)
Hraju to na pseudobalanced ( balanced, ale vyplé stíny ), a v pohodě to jde tak nějak když to moc nežije. Ale ve městě ( dá-li se tak té mé vlčí vesnici říct )už je to teda mazec. Ale spíš jsem čekal drsnější nároky z toho co tu čtu. Nabyl jsem z postů dojmu, že na plný kotel to dá tak správce sítě v NASA
Mám P4 2.8 GHz, 2GB RAM, a R X800 GTO 256MB. Takže se stařík docela zadýchá
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:38:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
co si budeme povídat, antialiasing by tomu bodl jak sviňa :)
Go to Top of Page

mortexe
Starting Member

29 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:41:31  Show Profile  Send mortexe an ICQ Message Send mortexe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sadaamek

quote:

Jede i to na podobný sestavě INTEL Core 2 Extreme2,66Ghz,8800GTX,4GB RAM na balanced naprosto v pohodě, na full detaily je to hratelný http://img117.imageshack.us/img117/7577/fulldetailspz4.jpg ale místy to jdou FPS hodně dolu.

Mohl bych se uplně hloupě zeptat jak jsi dam dostal to měření snímků ?
Já na to koukám přes fraps. Ale raději na to ani moc nekoukám :o)
Hraju to na pseudobalanced ( balanced, ale vyplé stíny ), a v pohodě to jde tak nějak když to moc nežije. Ale ve městě ( dá-li se tak té mé vlčí vesnici říct )už je to teda mazec. Ale spíš jsem čekal drsnější nároky z toho co tu čtu. Nabyl jsem z postů dojmu, že na plný kotel to dá tak správce sítě v NASA
Mám P4 2.8 GHz, 2GB RAM, a R X800 GTO 256MB. Takže se stařík docela zadýchá

Ctrl+P nebo Ctrl+O ted si nejsem jistej ale jednoho z toho 100%
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:54:13  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
podobny problem jsem resil pred koupi VG, zde je to resene

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21355

tohle z toho vypadlo:

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=57689

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 15/02/2007 :  11:02:41  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
To Sadaamek: me to jede na max v pohode a nemyslim ze bych spravoval NASA (to by asi zazili krusny casy :P), ale jen v 1920x1200 (ale uz sem si zvykl a hraju to v okne, protoze ve vistach je to jedno zda fullscreen nebo wokno. Aspon muzu cucet na jiny kraviny kolem, jako mail, ICQ a tak podobne...)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/02/2007 :  11:17:27  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Marwyn

Jede mi to na podobný sestavě INTEL Core 2 Extreme2,66Ghz,8800GTX,4GB RAM na balanced naprosto v pohodě, na full detaily je to hratelný http://img117.imageshack.us/img117/7577/fulldetailspz4.jpg ale místy jdou FPS hodně dolu.

Pokud to nejde ani na tehle dream sestave poradne tak to opravdu nebude compem. Spise bych resil jak tojezdi na shit sestavach. Mam AMD2,4/ 9600Pro / a bohuzel jen 524Ram. A EQ2 to jelo 15FPS v krajine a 2 FPS ve meste.Tak uvidim dnes. Pokud najsu misto na mem malem HDD.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 15/02/2007 :  11:39:19  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Pokud to nejde ani na tehle dream sestave poradne tak to opravdu nebude compem. Spise bych resil jak tojezdi na shit sestavach. Mam AMD2,4/ 9600Pro / a bohuzel jen 524Ram. A EQ2 to jelo 15FPS v krajine a 2 FPS ve meste.Tak uvidim dnes. Pokud najsu misto na mem malem HDD.

nechci ti kazit iluze,ale na tomhle si Vanguardu moc asi neužiješ,mám AMD754 3000@2600,2gb ramm,6600GT tak jsem z toho moc kvalitní pokoukáníčko teda neměl.Co jsem se teda divil,tak že v 1280x1024 mi to běhalo opticky líp než 1024x768,ale stejnak byla grafika hnusná jak noc.Hold pokud si člověk chce Vanguard užít,musí investovat do novýho železa.Tohle ber jako info z bety,do vostré verze jsem ještě nevlezl :)

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/02/2007 :  11:56:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Podle mého to na Pc s 1 GB a méně nemá cenu vůbec pouštět. Pokud teda nechceš hrát tahové rpg.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sadaamek
Starting Member

11 Posts

Posted - 15/02/2007 :  12:50:16  Show Profile  Send Sadaamek an ICQ Message Send Sadaamek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Podle mého to na Pc s 1 GB a méně nemá cenu vůbec pouštět. Pokud teda nechceš hrát tahové rpg.

No, ve správci úloh jsem koukal že když stojim a čumim do prostoru, tak si to vezme tak 800 MB paměti na balanced. Když jsem měl 1 GB RAM, tak mezní hranice u EQ2 kdy už to začalo zle hrabat po disku byla tak 650 MB ukradené paměti. Myslím že by to na 1 GB nějak jelo, ale žádná slast to nebude. Jestli někde zmiňovali něco o 512 MB, tak to je fakt výsměch. To by mi asi vyhupsnul HDD z kejsu
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 15/02/2007 :  13:04:25  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Nejsem žádnej ultra pracháč, takže většinou je u mě doma něco kolem mainstreamu. Vanguarda hraju na Athlonovi 3,0+, nVidia 7600, 2 GB ramky.

Grafiku VG mám nastavenou podle sebe - něco postahovaný ... něco do půlky povolený. Pokud hraju sám tak je to v pohodě - hra vypadá pěkně a je to lahoda si to vychutnávat. Pokud je grupa, tak je to horší ale hratelný v pohodě. Cukatůra je ve městech nebo plnejch lokacích ale tam se to dá přežít protože se tam nebojuje.

Začínal jsem na 1 GB ramky a to fakt bylo špatný .... každý 2-3 vteřin cuknutí a problémy ... se 2 GB ramky nárůst výkonu o 100% a už je to hratelný a i pěkný na podívání. Zkoušel jsem dát všechno na full .. jasně že to bylo lepší ale zas ne o tolik, abych kvůli tomu dával do počítače 10 tisíc.

Takže asi tak.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/02/2007 :  14:53:17  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Nestras. Nove PC samo bude,ale čekam az vyjde mainstream DX10 karet.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 15/02/2007 :  21:11:43  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Je vidět že u vývojářů Vanguardu hodně lobovali výrobci herního hardwaru... bo bez zjevného úmyslu to snad tak prasácky náročné nikdo nenapíše.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 15/02/2007 :  21:34:19  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Je vidět že u vývojářů Vanguardu hodně lobovali výrobci herního hardwaru... bo bez zjevného úmyslu to snad tak prasácky náročné nikdo nenapíše.

Hlavnimi programatory VG jsou zrejme hosi z Funcomu ;p Ti prece dokazali temer nemozne, kdyz v roce 2001 vydali gamesu, ktera se seka i na tech nejlepsich masinach v dnesni dobe ;)

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2007 :  22:07:36  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
To je tak, když si někdo engine koupí a neví pořádně s ním naložit, neví co si může a nemůže hned dovolit a hlavně jak to pořádně optimalizovat, kdyby si udělali sigil vlastní engine,
tak by to možná vypadalo jinak a ubrali na polygonech, ale třeba se to ještě zlepší, mě spíš štve že to neustále užírá paměť a pak to prostě spadne a to jedu na balanced + max. tráva

Edited by - spajdr on 15/02/2007 22:07:53
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 15/02/2007 :  22:14:10  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

To je tak, když si někdo engine koupí a neví pořádně s ním naložit, neví co si může a nemůže hned dovolit a hlavně jak to pořádně optimalizovat, kdyby si udělali sigil vlastní engine,
tak by to možná vypadalo jinak a ubrali na polygonech, ale třeba se to ještě zlepší, mě spíš štve že to neustále užírá paměť a pak to prostě spadne a to jedu na balanced + max. tráva

a je to jasny !!! trava pada ! :)) ne, sem na tom stejne, akorat na max a travu na 25% protoze me stve :P

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/02/2007 :  22:33:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Cau, predem se omlouvam za spatne zpravy.
Zde jsou pozadavky na HW (VG ma pozadavky opravdu krvave, ale realne):
neskutečně dlouhá adresa, kterou sem rozumný člověk nenapíše, toje však ano
Tvuj pocitac je vicemene na urovni minima. Graficka karta (napr 1950PRO) to zvedne, ale furt to bude cukfest.
Skoro vsichni co sli do VG se mnou upgradovali, a to meli lepsi masiny.

co tak tu adresu smáznout? je naprosto zbytečná a číst to tu je teď očistec
ok koukám, že jsem na druhé straně, mluvím o první

Edited by - SNowie on 15/02/2007 22:33:52
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000