Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Název guildy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  07:26:52  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Hlasujeme znovu.

Anarúth Order

Choices:

Ano
Ne

(Anonymous Vote)

Wyndia Creel - Tarkin server

Edited by - Miky on 15/02/2007 09:00:13

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  08:34:40  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Kdyz budeme mit RP jmena, tak by i nazev guildy mel byt RP.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  08:35:27  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Souhlas...neni to zrovna lehke.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  08:41:21  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Stojím si za názvem Guildy která bude ukazovat na nějaké seskupení které majetkově něco střeží a něco majetkově(ikdyž imaginárně) ovládá, určité město, vesnici, malé territorium, Bohemia Kingdom je tomu zatím nejblíže, proto tak volím ( Akorát že Království je moc vrtkavé a hlavně nesouhlasné- pokdu by šlo o Hrabství,,védoctví..nebo Senát bylo by to už plně ok)

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  09:04:59  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Horsi je, ze jako mixed guilda se nemuzes moc upinat k nejakemu mistu/mestu.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  10:08:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ono spravne gramaticky by to melo byt Bohemian cosi. Jenze bohemian je v anglictine taky cikan. Nejsem rasista, ale cikan taky byt nechci. Kingdom bych vymenil za Kingship. Principialne jsem proti legion, protoze s rimem nemame splecneho uz vubec nic. Ono v podstate bych mozna upustil do toho narodnostniho nazvu a opravdu bych zvolil neco co ma vztah ke stredozemi.

hehe - Czech Bee-Keepers'Association, ale to mi asi neprojde.

Edited by - Almych on 11/02/2007 10:16:31
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:03:54  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Rangers of Czech Lands, Bohemian Rangers, Defenders of Bohemia, Bohemia Kinship, Protectors of Bohemia, Bohemia Patriots, Czech Patriots, Riders of Czechmark ( :P )

Sailors from Czech lands, Sailors of East,Keeprs of Bohemia
Free Peaples of Bohemia, Soldiers of Czech Citadel, Czech Citadel, Bohemia Citadel

Protectors of Gambrinus..to mi asi neprojde...

Edited by - Sidinus on 11/02/2007 11:07:22
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:13:18  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Par slov: Heritage, Heroic, Epic (trocha EQ2).

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:34:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Sakra, asi vylovim z te hromady knih ve skrini Silmarilion a zkusim neco vymyslet.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/02/2007 :  12:01:20  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Jak koukam na ty vase navrhy, tak by se vam hodilo neco ve smyslu:
Czech knights of Bohemia CZ kingdom CZ !!

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  12:03:14  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Sakra, asi vylovim z te hromady knih ve skrini Silmarilion a zkusim neco vymyslet.

To bys byl moc hodny.

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 11/02/2007 :  12:33:24  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Rangers of Czech Lands, Bohemian Rangers, Defenders of Bohemia, Bohemia Kinship, Protectors of Bohemia, Bohemia Patriots, Czech Patriots, Riders of Czechmark ( :P )

Sailors from Czech lands, Sailors of East,Keeprs of Bohemia
Free Peaples of Bohemia, Soldiers of Czech Citadel, Czech Citadel, Bohemia Citadel

Protectors of Gambrinus..to mi asi neprojde...

nic v zlom ale tymito nazvami a pravidlom *2. Jsme lidi kteří chtěji reprezentovat česko a svůj národ hraním na úrovni.* mi skor pripominate naky FC Bohemians nehovoriac o tom ze v Stredozemi ziadne CZeske zeme nie su, tiez by sa ti asi nechcelo vstupit do guildy Slovak Gold Boys.
Aj ked ten Protector of Gambrinus nie je zle
Co tak nieco neutralnejsie Tharbad Mercenary ??

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  13:29:32  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Gambrinus by sedl..akorát by to chtělo podsadit do RP, což by znamenalo udělat z toho legendu, a češi i slováci poznají s kým jednají když někomu nad hlavou uvidí Gambrinus, jenže..stejnak to chce lepší název

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/02/2007 :  14:56:26  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gambrinus by sedl..akorát by to chtělo podsadit do RP, což by znamenalo udělat z toho legendu, a češi i slováci poznají s kým jednají když někomu nad hlavou uvidí Gambrinus, jenže..stejnak to chce lepší název

Mas naprostou pravdu

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:36:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncanmi skor pripominate naky FC Bohemians
tady opatrne, nechapu co mas proti Bohemce
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:45:45  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Klíííííd nebo se bude editovat.

Napadlo me "Poslední spojenectví" kdyz uz hra podporuje diakritiku...mno...nebo take "Last Alliance"?

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:53:55  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Klíííííd nebo se bude editovat.

Napadlo me "Poslední spojenectví" kdyz uz hra podporuje diakritiku...mno...nebo take "Last Alliance"?

Nebo to chce řádnou klišé v češtině...

Společenstvo Prstenu (malý názvuk melodie :) )

Edited by - Sidinus on 11/02/2007 15:54:29
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  16:43:34  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Ještě mě napadlo Koloděj, Bobromilové...to asi neprojde.

Objevitelé...Průzkumníci Středozemě...Lovci...Armáda Středozemě...Spása Středozemě nebo rovnou Bohové.

Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 11/02/2007 :  17:18:37  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ještě mě napadlo Koloděj, Bobromilové...to asi neprojde.

Objevitelé...Průzkumníci Středozemě...Lovci...Armáda Středozemě...Spása Středozemě nebo rovnou Bohové.

rovno BoH ne :D

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 11/02/2007 :  18:26:33  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Tak to muze bejt rovnou Budweiser.
A ted vazne hlavne at to nema nic spolecnyho s pivem.
Ne nic slozityho napr: Czech Legion
Czech Patriots
Hlavne aby tam bylo to Czech
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  19:36:16  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Czech Patriots

Bohemia zní více šlechetněji ale aby si to lidi nepletli scikány (Bohemians)

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  19:39:10  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Czech Patriots

Bohemia zní více šlechetněji ale aby si to lidi nepletli scikány (Bohemians)

něco jako páni Bohemia...Lords of Bohemia..hmm

co třeba CZECH LORDS? a co na to slováci? co na to jára pleskač?

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:16:23  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
LORDS OF BOHEMIA to beru.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:24:22  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

LORDS OF BOHEMIA to beru.

Souhlasim s tim.Zni to dobre a vystizne.
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:55:45  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Zni to celkem fajn, taky souhlasim

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  21:12:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem proti narodnostnimu nazvu. Hlavne to odporuje naming policy. Zkuste vymyslet neco, co ma vztah ke stredozemi. Kdyz RP, tak poradne.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 11/02/2007 :  21:57:48  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Guardians of Anduril.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 11/02/2007 :  22:19:11  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jsem proti narodnostnimu nazvu. Hlavne to odporuje naming policy. Zkuste vymyslet neco, co ma vztah ke stredozemi. Kdyz RP, tak poradne.

ja vim ze do toho nemam poradne co kecat, ale plne s Almychem souhlasim...

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Kimar
Starting Member

20 Posts

Posted - 11/02/2007 :  22:23:08  Show Profile Send Kimar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

quote:

taky souhlasim... jestli bude v nazvu Czech nebo Bohemian, tak pri prvni prilezitosti se pripojim do nejake slovenske guildy
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  22:31:30  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak něco nadhoď, věnuji se tomu už 4 hodiny a nic co by bylo univerzáln í a přesto by nás to vyjadřovalo jako národností menšinu nemám.

Krom tedy Lords of Bohemia, do kterého se dá dát High Lords of Bohemia , nebo čistě Czech Lords pokud jde o to o čem mluvil Akoh

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  22:43:17  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kimar

quote:

quote:

taky souhlasim... jestli bude v nazvu Czech nebo Bohemian, tak pri prvni prilezitosti se pripojim do nejake slovenske guildy

Právě proto jsem se ptal a co na to slováci..a co na to jára pleskač, neberte tu nic jako u¨zavřené věci, dyt to jen probíráme.

Dneska mne při seminární práci z češtiny kdy jsem psal o slavných artefaktech ze starověku a mýtů pozdního starověku napadla jedna věc.

Kdysi byl jeden Artefakt a ten Artefakt spojoval určitou skupinu lidí před několika tisíci lety se ztratil a učení ohledně artefaktu bylo předáváno z generaci na generaci, čas nadešel a skupina uplně cizích lidí se podle proroctví schledává na Amon-sül kde spojují mapu která vede k artefaktu a zakládá Společenstvo jenž se nazývá Lords of (jméno artefaktu)

co vy na to? chtěli byste povídku o artefaktu a spolu ten artefakt..at už to bude meč,..luk či elfí přívěšek nebo "obyčejný" prsten/Jeden vládnoucí prsten (nehodící se škrtněte) chránit bránit a podle něj se pasovat a bojovat za něj

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  22:48:18  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To zni velmi zajimave...povidej.
Btw "Czech Alliance" a "Bohemia Mercenaries" nikomu nevadily...zajimave.

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/02/2007 :  23:44:28  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pravda

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  23:46:41  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

quote:

Pravda

v SWG nebyl moc velký výběr českých..natož slovenských guild, v LOTRU je možná nějaká naděje , tak jako tak jsme v jiné situaci kdy se guilda tvoří, nikoliv se do ní lidé přidávají (možná to je jinak já při zakládání CzA,a BoH nebyl tak mě doplňte)

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 12/02/2007 :  00:27:36  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
a co treba Followers of (meno nakyho boha ... treba morgotha )
nebo neco v tom smyslu ?

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  00:39:14  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

nebo neco v tom smyslu ?

Nemůžeš upřednostnovat nějakého boha pokud to bude mnohokulturní guilda.. Trpaslík ti nebude Uctívat Ulma, hobit zase celkově Valar

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  01:22:46  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Followers of Peace...of Hope...

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 12/02/2007 :  01:28:35  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nebo neco v tom smyslu ?

Nemůžeš upřednostnovat nějakého boha pokud to bude mnohokulturní guilda.. Trpaslík ti nebude Uctívat Ulma, hobit zase celkově Valar

no ale proto sme koneckoncu ten spolek :) a nebo muzem taky nasledovat nakyho hrdinu nebo ideal nebo tak neco...

Edited by - Dreik on 12/02/2007 01:30:48
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  09:07:31  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nebo neco v tom smyslu ?

no ale proto sme koneckoncu ten spolek :) a nebo muzem taky nasledovat nakyho hrdinu nebo ideal nebo tak neco...

Ideál Artefaktu, Ideál který bude potřeba v posledním konci třetíhop věku a ve Válce o Prsten

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 12/02/2007 :  09:57:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Seekers of... Truth, Peace, good
Protectors of... secret, truth, peace, good, the past

PS ja to hrat nebudu, jen se mi ta debata zamlouva:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  10:13:02  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/02/2007 :  10:37:22  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Old Alliance of Earth
Old Alliance of Middle-Earth
Old Alliance of New Middle-Earth
Old Alliance of New Fellowship

Neukrizujte me je to jen navrh.
Kombinaci je spousta.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  11:09:06  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Old Alliance of Earth
Old Alliance of Middle-Earth
Old Alliance of New Middle-Earth
Old Alliance of New Fellowship

Neukrizujte me je to jen navrh.
Kombinaci je spousta.

Alliance zni moc (starwarsy)...ale v pripade lotra se to da prezit.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/02/2007 :  11:44:30  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Shadow of the past.
Shadow of the New Fellowship.
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 12/02/2007 :  12:04:42  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
co takto nieco kratsie (menej ako 4 slova), aby sa to zmestilo pod nick na jeden riadok

Foes of Angmar/Sauron/Whatever (ak to naming policy dovoluje)
Foes of the Ring (pekna skratka FOOT :)
Middle-Earth Protectors
Fellowship of Braves/Protectors/Warriors etc.

ak to ma byt RP nazov vychadzajuci z realii pana prstenov, tak to bude vzdy riadne klise

inak nazov Spolecenstvo prstenu v cestine je celkom dobry (((:

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/02/2007 :  12:09:33  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Kdyztak koukam na vsechny ty nazvy tak je videt ze sme vsichni poznamenany Star Warsem.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  12:15:15  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To jo, ale poradne.

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 12/02/2007 :  12:52:14  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
ja hrat budem a rad by som sa k Vam pridal, ale kedze nie som ziaden cech tak pod menom nehcem mat ziadne *Czech* ci *Bohemian*, rad vstupim do guildy co nebude mat narodnostny podtext.
- Mercenaries
- Eriador Mercenaries
- Followers of One

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:16:00  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by robiwan

ak to ma byt RP nazov vychadzajuci z realii pana prstenov, tak to bude vzdy riadne klise

inak nazov Spolecenstvo prstenu v cestine je celkom dobry (((:

Já osobně jsem pro Společenstvo Prstenu
ANEBO

Řád Anarúth (Anarúth Order)
Rytíři Anarúthu (Knights of Anarúth)
Obránci Anarúthu (Protectors of Anarúth
)

Ptáte se co že ten Anarúth vlastně je? Kdo ho hlídá a v čem jeho fyzická existence spočívá? Kde je a proč tu je? Proč kvůli němu unášejí hobity do Železného Pasu? a co na to Jára Pleskač? Počkejte si do 18:00 kdy sem vydám menší povídání o tomto předmětu.

Jediné co vám prozradím že Anarúth je meč z Druhého věku

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:16:55  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

ja hrat budem a rad by som sa k Vam pridal, ale kedze nie som ziaden cech tak pod menom nehcem mat ziadne *Czech* ci *Bohemian*, rad vstupim do guildy co nebude mat narodnostny podtext.
- Mercenaries
- Eriador Mercenaries
- Followers of One

Elf nikdy nebude dělat žoldnéře pro malinké a nepochopitelně zbytečné věci lidí.

Krom toho vzpoměnl jsem si na svojí první WoW guildu s roztomilým názvem Knights & Merchants

Edited by - Sidinus on 12/02/2007 13:21:31
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:25:49  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Seekers of... Truth, Peace, good
Protectors of... secret, truth, peace, good, the past

protectors of Sekret? z čeho to je ten sekret..

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000