Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Blabla grind a jiné expovací metódy v MMO
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 11/02/2007 :  01:17:13  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
kedze na BS stale prehravame tak ma napadlo co tak spravit raid na BS len na fun++ zarobit VP a pokilovat omnakou:))))

To by sa sem nezmestilo

Edited by - Ufi on 14/02/2007 12:39:28

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/02/2007 :  09:55:59  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
tak jinak snezo, kolik VP jeste potrebujes? :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 11/02/2007 :  10:54:42  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

milion :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/02/2007 :  14:45:02  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je fuk kolik VP snezo potrebuje, to je jako kdyby Ti snezo napsal kolik jathos hadru jeste potrebujes ze chces delat biodomes ;)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 11/02/2007 :  18:18:46  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

to je fuk kolik VP snezo potrebuje, to je jako kdyby Ti snezo napsal kolik jathos hadru jeste potrebujes ze chces delat biodomes ;)

kuwa peto ty si hustej, spatna souloz vcera nebo co? njn... ;)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:36:44  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

quote:

kuwa peto ty si hustej, spatna souloz vcera nebo co? njn... ;)

ja sem byl vcera v redhooku vole, nehazim vymluvy jako ze je to daleko nebo tak ;)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 11/02/2007 :  21:26:34  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja sem byl vcera v redhooku vole, nehazim vymluvy jako ze je to daleko nebo tak ;)

jo takze zadna souloz, ne spatna :) njn to nehazes a pritom bys mel, pac kua to mas kua daleko kua ;)

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 12/02/2007 :  08:44:22  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo takze zadna souloz, ne spatna :) njn to nehazes a pritom bys mel, pac kua to mas kua daleko kua ;)

za hodku je v Praglu.. btw odjizdel asi ve tri, takze jestli na nej Vafla cekala

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 12/02/2007 :  10:29:03  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

quote:

quote:

za hodku je v Praglu.. btw odjizdel asi ve tri, takze jestli na nej Vafla cekala

jezdim zadem po "stary" takze hodku a pul, valfe na me necekala, mohl sem jeste hrat! :p

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 12/02/2007 :  11:29:38  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Bodat prde...je toho z biodomu jeste hodne :)
Kdybych neumiral na BS za par vterin tak jsem u snezi a pomaham celou dobu, ale po me zkusenosti... je to bida, bud delam neco spatne, nebo sem jako MP ouplne out... Jedine co jsem tam udelal je ze jsem asi zaskocil nejakeho doce a petik si ho podal, nsd docove nemaji kua radi...
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:15:27  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
anpe stoho si nic nerob v poslednej dobre vsetci umieraju za par sekund vcera dokonca si umrel hnet po vychode s buff roome kde stalo asi 6omnakou a kosili to tam

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 12/02/2007 :  18:34:17  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Dobre tak co s tim? Tedy pravda, kdyz jsem tam byl ja tak bylo videt ze omnisi jsou organizovani a maji zrejme callera. Zatimco u nas to vypadalo ze vsichni, vcetne me, jsou tam prvne... a jsou jen lovna...
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 12/02/2007 :  19:27:17  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
jo omni su rosteamovany a kazdy team ma svojho collera a strazia hlavne cesty a jeden s teamu chodi vzdy lakat clanakou ktori im na to vzdy naletia clanaci tam vzdy behaju pometeny ako ovce na porasku:)

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/02/2007 :  07:16:12  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Je docela skoda, ze z BS evidentne delaj dalsi "tower wars" - tzn. calleri, tymy a kdovico...
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 13/02/2007 :  09:36:34  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
tak ono by to nevadilo vobec keby to tak isto robii aj clani
ale kim to nezacnu robit tak sa tam neoplati ani chodit lebo to nieje ziadna zabava ale zbitocne stracanie nervou

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/02/2007 :  10:03:14  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Panove ja myslim, ze BS je prave o tom ne? Jde o to porazit protivnika ve stejnym poctu, tzn organizovane..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/02/2007 :  10:14:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

Panove ja myslim, ze BS je prave o tom ne? Jde o to porazit protivnika ve stejnym poctu, tzn organizovane..

BS neni o snadnejsim pristupu k VP?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:01:09  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by B8M

VP uz maj sici nafarmeny, ted se nudej tak tam lezou za zabavou :))))

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:07:56  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

quote:
Originally posted by B8M

doby kdy se huntili VP na jednu gunu sou tytam, ted nekeri potrebujou 250k VP na paragon ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:50:44  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by B8M

doby kdy se huntili VP na jednu gunu sou tytam, ted nekeri potrebujou 250k VP na paragon ;)

grind++ no :)

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/02/2007 :  15:47:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by B8M

tak v rpg hrach je snad vse o grindu ne? ah VG ne, ja zapomel tam ti vse naskace do invu zatim co ty se nekde uzasne bavis...
a musim rict ze BS je hodne zabavnej grind kdyz to nekdo nebere jako licovani....

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 13/02/2007 :  15:51:27  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

No kdyz to srovnas s misema nebo tokengunama...

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 13/02/2007 :  16:17:44  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
tak v rpg hrach je snad vse o grindu ne? ah VG ne, ja zapomel tam ti vse naskace do invu zatim co ty se nekde uzasne bavis...
a musim rict ze BS je hodne zabavnej grind kdyz to nekdo nebere jako licovani....

no rozhodne nejses 14 dni na heckach/inf a pen misich atp :) je to sakra velkej rozdil :)
jo ten lic uz je horsi...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/02/2007 :  16:35:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne. O zabave:p
Nekoho bavi sekat od rana do vecera stromecky, jinyho hecky:-) (a VG sem tahas ty:P).

PS: a doufam ze po tokenech budou na rade levely.

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 13/02/2007 :  16:39:18  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
PS: a doufam ze po tokenech budou na rade levely.

Levly uz byly (odmeny v misich)

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/02/2007 :  17:56:35  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no rozhodne nejses 14 dni na heckach/inf a pen misich atp :) je to sakra velkej rozdil :)
jo ten lic uz je horsi...

jo ty myslis posledni char co si hral a chtel ho mic co njedriv na 220, pochybuju ze s engim si byl 14 dni na hekach, vsak ve VG si za chvilku lidi taky najdou mista jak nejrychlejc levelit atp.

nikdo Te nenuti na tech hekach bejt, muzes delat cokoli jineho, srovnavas tu styl hry 1 az 220 za co nejkratsi dobu a objevovani novejch veci ve VG....

urcite si po 20ti dnech v AO (nebo kolik ted ses ve VG) stravil veskerej cas na hekach... blablabla

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 13/02/2007 :  18:52:47  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
mno a z puvodniho jak nedostavat pres hubu na BS je flame

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/02/2007 :  19:55:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

mno a z puvodniho jak nedostavat pres hubu na BS je flame

a já v tom nemám ani 1 post :(

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 13/02/2007 :  22:28:47  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
jo ty myslis posledni char co si hral a chtel ho mic co njedriv na 220, pochybuju ze s engim si byl 14 dni na hekach, vsak ve VG si za chvilku lidi taky najdou mista jak nejrychlejc levelit atp.

nikdo Te nenuti na tech hekach bejt, muzes delat cokoli jineho, srovnavas tu styl hry 1 az 220 za co nejkratsi dobu a objevovani novejch veci ve VG....

urcite si po 20ti dnech v AO (nebo kolik ted ses ve VG) stravil veskerej cas na hekach... blablabla

no to je porad obrovskej rozdil, tady si asi to misto na expeni nanajdou protoze z mobu mas minimum expy, z tech bys delal level tak mesic :) no je to o ruznorodosti.
No s engim jsem byl 14dni na heckach v jednom kuse a kdyz jsme s Pedrem dingali 220 tak jsme jeli inf mise 3 kazdej den minimalne....
Takze grind i s prvnim charem...

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  07:32:43  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
[flame]

Místo expení na potvorách si lidi budou vybírat lehké questy. Budou vědět, které dělat a které se nevyplatí. Předpokládám, že SOE to co použili v EQ2 se najde i ve VG. Třeba i grafika mi přijde podobná.

Willemku hrál si AO celou dobu a nestěžoval sis. Jseš ve VG chvíli a děláš z toho to ten nejnudnější grind. Navíc si vždycky říkal, že by lidi neměli rejpat do hry co nehrajou .

[/flame]

chacha!

můj 1. post tady :)

EDIT:

1. SOE nemyslím toho sympatického melee trox adva, ale Sony online Entertainment :)

2. můj 1. post tady je myšleno 1. post kde flamuju :p

-

Edited by - sleglik on 14/02/2007 07:46:57
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  07:49:21  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

[flame]

Místo expení na potvorách si lidi budou vybírat lehké questy. Budou vědět, které dělat a které se nevyplatí. Předpokládám, že SOE to co použili v EQ2 se najde i ve VG. Třeba i grafika mi přijde podobná.

Willemku hrál si AO celou dobu a nestěžoval sis. Jseš ve VG chvíli a děláš z toho to ten nejnudnější grind. Navíc si vždycky říkal, že by lidi neměli rejpat do hry co nehrajou .

[/flame]

chacha!

můj 1. post tady :)

ad expeni na lehkejch questech, no to se dost dobre provest neda, kdyz preskocis ty tezsi na svym lvlu, nemas kde nabrat expu na dalsi lvl a navic vidis questy jen pro svuj lvl +2 takze dalsi jsou pro tebe moc tezky, proste to nedas. VG nesrovnavej s EQ, zahraj si to a uvidis, nevis o tom lautr nic.
Ad udajny rejpani, ja nerejpu, nevic mam acc platnej az do kvetna a koukni se ze i loguju ingame, takze zase mimo, ale zkousels to pekne :)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:01:36  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Add nevím o VG nic. No je to hra styl WoW. Expování na základě questů. Napiš mi, že nemám pravdu :).

Mít zaplacený account/občas logovat, ale pořád není aktivní hraní. Kdybys to aktivně hrál, nehrál bys VG .

Add lehčí questy a že musíš dělat těžší. Špatně jsem to napsal, ale myslel jsem poměr stráveného času ku reward v podobě XP. Až budeš mít druhý char uvidíš, že budeš expovat nesrovnat rychleji, protože to budeš znát a vědět kam jít. Takhle je to ve všech hrách :).

Add hraní VG. No já VG hrát nebudu, protože moje veškeré peníze mizí v nádrži mého auta :(.

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:07:34  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
ad 1, ne nemas pravdu, napis tohle na VG a lidi te sezerou :)

ad 2, jak muzes vedet, ze nehraju aktivne? tady vis taky kulovy, paja stiha hrat aktivne jak AO tak VG ;)

ad 3, to je taky trosku zavadejici, protoze kazda rasa zacina na jinym kontinentu, jde o to co zvolis.... prednost, ze si pamatujes kde kterej quest je a kde v nem co mas delat, nebo jestli si vyberes jinou rasu, ktera zacina jinde s jinou quest lajnout na jinym kontinentu nebo i v jinem miste na stejnem kontinentu. Kontinenty jsou 3 a ras 7x3 + 3x1 (human na kazdym kontinentu) a kazda zacina jinde....

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:14:16  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ad 1, ne nemas pravdu, napis tohle na VG a lidi te sezerou :)

ad 2, jak muzes vedet, ze nehraju aktivne? tady vis taky kulovy, paja stiha hrat aktivne jak AO tak VG ;)

ad 3, to je taky trosku zavadejici, protoze kazda rasa zacina na jinym kontinentu, jde o to co zvolis.... prednost, ze si pamatujes kde kterej quest je a kde v nem co mas delat, nebo jestli si vyberes jinou rasu, ktera zacina jinde s jinou quest lajnout na jinym kontinentu nebo i v jinem miste na stejnem kontinentu. Kontinenty jsou 3 a ras 7x3 + 3x1 (human na kazdym kontinentu) a kazda zacina jinde....

1. tak mi napiš jak to je, to raději budeš dělat chytráka? takže questama xp nezískáváš.... zajímá mě jak tedy a proč tedy děláš questy? snad není xp za získávání určitých itemů, za exploraci a zabíjení bossíků? :)

2. Paja není Willemek ;), nenapsal si nic o sobě :)

3. od určitého levelu se ty rasy potkají, neříkej mi že ne..., ve WoWku to bylo poměrně brzo, tady to bude možná později, ale potkají se... pak ty questy budou mít stejný, opět nemám pravdu? :)

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:19:26  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Kdo rika, ze questama ne, ale nesrovnavej to s WoWkem ani s EQckem, kdyz jsi to ani nevidel...

A co ti mam o sobe psat, logni a zjisti si to kde vsude kempim:)

Muzou a nemusej se potkat, kdyz budes chtit, potkas se s tema lidma na lvl 1 (kdyz budes mit dostatek trpelivosti presouvat char), nebo muzes do 50ti expit na svym kontinentu...
Jinak na kontinentu se potkaji rasy nejdriv na lvl 15, pokud by sli presne po questech

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:11:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdo rika, ze questama ne, ale nesrovnavej to s WoWkem ani s EQckem, kdyz jsi to ani nevidel...

Můžeš mi odpovědět jakým způsobem se tam expuje nebo si musel podepsat smlouvu mlčení se SOE???

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:34:09  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Můžeš mi odpovědět jakým způsobem se tam expuje nebo si musel podepsat smlouvu mlčení se SOE???

my hrajeme na blbej s hluchym? vem si prasek a precti si to jeste jednou :) jednoznacne to je videt :)
kdyby jsi nerozumnel, tak ti to napisu jeste jednou expuje se hlavne questama, za moby je minimum expy.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:38:02  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
když jsem napsal, že expování je na základě questů, tak si akorát podotknul, že tohle napsat lidem z VG tak mně sežerou a pár postů dál píšeš, že to tak je :/

uh :/

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:50:19  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

když jsem napsal, že expování je na základě questů, tak si akorát podotknul, že tohle napsat lidem z VG tak mně sežerou a pár postů dál píšeš, že to tak je :/

vytrhavas z kontextu
precti si to jsi napsal a co jsem ti na to napsal ja a pokud tomu nerozumis, napisu ti to jeste jendou srovnavat WoW a VG tak te ve VG ukousou zaziva

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:51:12  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Zajic back a uz nam klickuje.

Wille, musis quotovat presne na co reagujes a presne popsat v jakem kontextu. Jinak je to jen obycejnej PC++:-)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:01:00  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vytrhavas z kontextu
precti si to jsi napsal a co jsem ti na to napsal ja a pokud tomu nerozumis, napisu ti to jeste jendou srovnavat WoW a VG tak te ve VG ukousou zaziva

Já napsal:
---------------
Add nevím o VG nic. No je to hra styl WoW. Expování na základě questů. Napiš mi, že nemám pravdu :).
---------------

Je to hra styl WoW, protože tam expuješ na základě questů. Je to pravda a s tím nic neuděláš, i kdyby ses na hlavu stavěl. To, že to nechceš přiznat je věc druhá, protože WoW je pro malý děti, co? :) Velký kluci hrajou VG .

-
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:03:32  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je to hra styl WoW, protože tam expuješ na základě questů. Je to pravda a s tím nic neuděláš, i kdyby ses na hlavu stavěl. To, že to nechceš přiznat je věc druhá, protože WoW je pro malý děti, co? :) Velký kluci hrajou VG .

Ne, je to hra ve stylu wolfensteina, pac se tam da zapnout first person view.

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:07:35  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
a neni to nahodou strategie? ;P

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:08:19  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

hochu s tbou je kazda debata marna.... nema cenu se s tebou poustet do diskuze....
jestli si to chces prebirat tak jak si to prebiras, tak se zdrz komentaru, pac akorade blbe kecas

navic poznamka o WoW a VG uz je vubec trapna...

no bohuzel i taci jsou mezi nami
nebudu to tu zasirat flamem, koncim s debatou s tebou

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:09:29  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to adventura a klasicka hopsacka :)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:11:25  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je to adventura a klasicka hopsacka :)

No je to jak 3d strilecka, tak adventura, tak strategie, tak hopsacka. Jo a ma to i prvky RPG.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:12:17  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Ne, je to hra ve stylu wolfensteina, pac se tam da zapnout first person view.

takže WoW je hra ve stylu wolfensteina? :)

flame

-
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:13:21  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
A perfektne se treba RPckuje pri harvestu, Pedro by mohl vypravet, nekolikrat jsem mu nalozil kladivem, podrezal srpem a zarazil krumpac do hlavy :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:21:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no :) VG ma v sobe hodne z wow neco z eq neco z UO a co to neni chyba :)

jinak :) samozrejme nejrychleji se tam expi grindem rozdil oproti ao je ze solo grindem ne grupa na hecklery ale solo na moby xxx v zone podle levelu :)

questy zdrzuji a jsou dobry tak leda kvuli equipu si vybrat ty vhodny do dungu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:29:33  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jinak :) samozrejme nejrychleji se tam expi grindem rozdil oproti ao je ze solo grindem ne grupa na hecklery ale solo na moby xxx v zone podle levelu :)

kde kde? to by me zajimalo, kazdej placek s mobama ma tech mobu tak 10-12 kdyz to zabijes, tak je minimalne 5min repop a navic z moba lvl 20 na lvl 20 dvojteckovyho modryho (dalsi uz nesolnes) je 0.1% xp....

btw ty hrajes VG?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:34:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hral sem dost dlouho betu ale nejak me to nedokazalo pritahnout, nevim proc v bete sem mel lvl 28 bmg
v kazde zone mas misto s mobama tak dva levely pod tebou kde s minimalnima presunama muzes zabijet porad a pokud mozno bez rest time

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000