Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 DT a PVP?, nemyslim
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/01/2007 :  17:10:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Ted jsem to precetl. To si delaji prdel?! Ti Blizzardi maji v hlave nasrano.

To Harim: To mas dost omezenou predstavivost. Hahaha. Trebas ve Warhammeru se planuje, ze budou mit playeri vlastni loot table. To jsou veci co?

a v ty loot table si nastavis co ti muzou lootnout :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 19/01/2007 :  19:02:46  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

"zneprijemnovat hru" ..... jdi na PVE, ja nehraju proto, abych alikum pomahal.
nicmene je pravda, sem napul mrtvy, za mnou se vynori alik druid a zachrani mne, odtahne ode mne moby, a mysli si jak mne pomohl a ja se citim trapne... a je mne pak blbe ho zabit, ale kdo si ma ty nicky pamatovattreba druhy den :( Tudiz prosim nepomahejte mne, ja se vas o to neprosim, a dnes vecer zacinam zabijet - nijak cilene, budu si expit, ale cestou na kvesty kdyz uvidim... a mozna neznam storyline a thrallovo primeri, nicmene moje sefka Silvanas mne nic o neutoceni nerekla a klidne mne muzete alici gankovat na potkani, budu se citit rozhodne lip nez kdyz kolem mne poskakuje 5 paladinu a neutoci na mne sami od sebe

hm ty si hlavne debil

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 19/01/2007 :  20:04:55  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Eagle prihlas se do nejake estrady na Nove. Tam ti urcite tuhle sortu vtipu vezmou.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/01/2007 :  22:05:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

ololol, reroll pve..uz se tesim az dneska nainstalim BC ze konecne pojedu par aliku v HP a rozjede se peknej masakr...

btw:Je desny ze na pvp serveru wowka 3/4 lidi pvp vubec nezajima a jen nadavaj kdyz je nekdo zabije a zakempi..

to je easy. takovy to zlaty jadro se rozhodlo jit na PvP kvuli aspon nejakemu PvP .. no a kdyz ostatni co jen pasivne ctou net vidi, ze "ti zkusenejsi" jdou na PvP server, tak jdou taky.. proto je ostatne na DT tolik cechu. Nabaluje se to na sebe. Znam hafo lidi co sli na DT jen kvuli kamaradum... viz gildy o 300 hracich co jsou jen farmari.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/01/2007 :  23:03:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
ja se tesil na "lootovani" aliku kdekoliv.. a tim kdekoliv myslim KDEKOLIV..
ne na jejich pseudopvp ala EPL a silithus, coz muze vymyslet leda nejaky PvE whore z exEQtymu..

mno kdyz kdekoliv!!!! v HP zabijes alika dostanes marku....a vsichni zivi v blizkosti v tvoji grupe taky.to je imho celkem pekny.dneska jsem za hodku nakupil za marky pekny prsten a gem do nej.jediny co me nastvalo je ze vetsina aliku se ani nebranila a nechala se bez odporu zabit...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Harim
Starting Member

67 Posts

Posted - 20/01/2007 :  12:00:08  Show Profile Send Harim a Private Message  Reply with Quote
rofl, wowko neni staveny aby ti hraci lootovali equip to fakt ne :), mermomoci srovnavate warcraft s ostatnima mmorpg, tak jestli vas tak sere muzete klidne prejit, kk nemuzu lootovat hrace = posrany pvp ? ;o
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/01/2007 :  18:47:29  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
spis posrana hra :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 20/01/2007 :  22:10:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jako pure pve hra se to da, pvp tam nastesti neni tak to je v pohode

lastfm
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/01/2007 :  23:10:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
fakt si zkuste zalozit alika na novejch serverech a pak mi reknete, ze ve wow neni pvp ;)
klidne se vsadim, ze vam tam bude levelovani trvat 2x dyl nez normalne a budete pvp doslova nenavidet ;)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2007 :  12:25:15  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Nejlepší jsou hovádnka na Hi lvl, kteří říkají pvp tomu, že gankují low lvl. Na stejné lvl si většinou ani netroufnou.

O PvP se ve WoW moc mluvit nedá, protože je to nedomyšlené. Je to prostě jen RvR - válka světů.

Málokdy se mi na pvp serveru stalo to, že by šlo o solidní PvP kdy šli proti sobě stejné lvl nebo aspon podobné lvl. Většinou v lokacích jako je okolí Booty tě sejme nějaká 60tka a je jedno jeslti jsi alík nebo horda. Když jsem tam potkal lvl, které byli podobné mému tak se málokdy stalo, že by začali útočit, když byli sami a já také sám.

Proto jsem přestal i na PvP serveru hrát a jsem ted na PvE. Když si chci někoho povraždit tak si zajdu na batleground a nemusím se zatěžovat tím, že mě killne 60tkovej rogue když si v klidu zabíjím krokodýli ve Wetlandu. :D

Jinak si myslím, že WoW je super hra a dost mě baví, tak to neberte tak že ji chci nějak hanit to ne, ale pvp system by mohli zlepšit :D
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/01/2007 :  14:51:06  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
skoda ze jsi na DT nezustal ,jak normalne low lvl nezabijim,do tebe bych si s chuti bouchnul .../cry

.....

Edited by - beldor5 on 22/01/2007 14:51:41
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:29:16  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

skoda ze jsi na DT nezustal ,jak normalne low lvl nezabijim,do tebe bych si s chuti bouchnul .../cry

Co třeba ten tvůj post více rozvinout? Třeba důvod nebo tak něco ;)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:55:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Harim

rofl, wowko neni staveny aby ti hraci lootovali equip to fakt ne :), mermomoci srovnavate warcraft s ostatnima mmorpg, tak jestli vas tak sere muzete klidne prejit, kk nemuzu lootovat hrace = posrany pvp ? ;o

a kdo rika, ze to musi byt zrovna a jedine equip ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/01/2007 :  19:02:58  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:

Co třeba ten tvůj post více rozvinout? Třeba důvod nebo tak něco ;)

mno ja nevim,dycky jsem vecer dost nastvanej tak si na nekom potrebuju schladit zahu,staci ti to jako duvod?

.....
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/01/2007 :  19:38:44  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejlepší jsou hovádnka na Hi lvl, kteří říkají pvp tomu, že gankují low lvl. Na stejné lvl si většinou ani netroufnou.

Problém není, že to dělají. Problém je, že jim v tom v podstatě nejde zabránit. Kdyby tím něco riskovali, tak si to třeba rozmyslí...

quote:

O PvP se ve WoW moc mluvit nedá, protože je to nedomyšlené. Je to prostě jen RvR - válka světů.

Ja o žádné válce nevím. Kolik měst jaká strana od začátku války obsadila? Kdo vyhrává?
Mně spíš přijde že se pořádají jen takové přátelské zápasy...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 22/01/2007 :  20:57:57  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nevyspalec

quote:

nicmene je pravda, sem napul mrtvy, za mnou se vynori alik druid a zachrani mne, odtahne ode mne moby, a mysli si jak mne pomohl a ja se citim trapne... a je mne pak blbe ho zabit, ale kdo si ma ty nicky pamatovattreba druhy den :( Tudiz prosim nepomahejte mne, ja se vas o to neprosim, a dnes vecer zacinam zabijet - nijak cilene, budu si expit, ale cestou na kvesty kdyz uvidim... a mozna neznam storyline a thrallovo primeri, nicmene moje sefka Silvanas mne nic o neutoceni nerekla a klidne mne muzete alici gankovat na potkani, budu se citit rozhodne lip nez kdyz kolem mne poskakuje 5 paladinu a neutoci na mne sami od sebe

hm ty si hlavne debil

dekuju toho si cenim:)
zalozil sem tento thread, alarmoval sem jaky budu zly a nakonec sem ani jednoho alika nezabil:) mimo 3 veze v prvni lokace. btw tam jezdeni kolem dokola je fakt pekna traparna, ja bych tam klidne a pockal az alici prijedou a vymastil je, jenze hordaci vzdycky vsichni ujedou a za mom prijede 10 aliku a co ja tam sam ze jo?:)

ale teda kdyz su debil tak su debil, zacnu aliky kilovat, jeste pockam na 3 smrt (vcera sem 2 inkasoval od druida Mystique) ktery mne 2 dorazil - udelal to presne jak to budu delat ja jiz brzo:)
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 23/01/2007 :  06:37:41  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
kek

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 23/01/2007 :  08:03:53  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nevyspalec

quote:

hm ty si hlavne debil

dekuju toho si cenim:)
zalozil sem tento thread, alarmoval sem jaky budu zly a nakonec sem ani jednoho alika nezabil:) mimo 3 veze v prvni lokace. btw tam jezdeni kolem dokola je fakt pekna traparna, ja bych tam klidne a pockal az alici prijedou a vymastil je, jenze hordaci vzdycky vsichni ujedou a za mom prijede 10 aliku a co ja tam sam ze jo?:)

ale teda kdyz su debil tak su debil, zacnu aliky kilovat, jeste pockam na 3 smrt (vcera sem 2 inkasoval od druida Mystique) ktery mne 2 dorazil - udelal to presne jak to budu delat ja jiz brzo:)

Mas recht. Vcera me pri questeni trikrat zabil ten stejny pala a vzdy kkt v bubline. Takze od vcerejska zabijim vse, co vidim. A uz se tesim na mass dispel. Pak chci videt ty hrdiny :). Btw. dobry farm marek je blizko vezi. Staci si stoupnout k mostu a nestihas restit manu, jak rychle ti tam ty free hk jezdi :).

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/01/2007 :  09:50:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To je prostě PvP server tak tu nefňukejte o tom jak vás někdo gankuje. Proč jste šli na PvP server?
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 23/01/2007 :  09:57:36  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je prostě PvP server tak tu nefňukejte o tom jak vás někdo gankuje. Proč jste šli na PvP server?

Hele, ale jedinej kdo si tady stěžoval a zdrhnul na PvE borefest jseš ty

(sorry, nemohl jsem odolat;))
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/01/2007 :  11:01:53  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Hele, ale jedinej kdo si tady stěžoval a zdrhnul na PvE borefest jseš ty

(sorry, nemohl jsem odolat;))

Ale jo pláče tu víc lidí. Já šel na PvE právě proto, že nejsem dost otrlej na to se nechat neustále od někoho zabíjet. Proto, abych předešel více mé agresy na forech jsem přešel na PvE. Né kvůli sobě, ale kvůli vám, abych vás ochránil od mých flame ohledně toho jak mě furt a furt někdo gankuje :D
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/01/2007 :  11:56:23  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proto, abych předešel více mé agresy na forech jsem přešel na PvE. Né kvůli sobě, ale kvůli vám, abych vás ochránil od mých flame ohledně toho jak mě furt a furt někdo gankuje :D

To si spatne pochopil. Gankeri jsou zavisli na lidech, kteri brecej jak je zas nekdo pojezdil. Kdyby nikdo nebrecel, tak pulka vsech gankeru gankovat prestane.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/01/2007 :  12:04:31  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:
Proto, abych předešel více mé agresy na forech jsem přešel na PvE. Né kvůli sobě, ale kvůli vám, abych vás ochránil od mých flame ohledně toho jak mě furt a furt někdo gankuje :D

To si spatne pochopil. Gankeri jsou zavisli na lidech, kteri brecej jak je zas nekdo pojezdil. Kdyby nikdo nebrecel, tak pulka vsech gankeru gankovat prestane.

takže jsem vlasntě svým odchodem zhoršil situaci pro gankery :D O jednoho ubrečeného méně.

Odbočím. Nevím jaké kdo máte zkušenosti s PvE serverem, ale věřte mi, že se tam dají uskutečnít parádní bytky. Včera jsme s kamarádem potkali šamana a huntera (já lock a kámoš hunter) zapli sme si před nima pvp bod a dali si parádně do zubu. :D

Prostě povraždit se na pve můžeš také v klidu. Jen s tím rozdílem, že když tě to přestane bavit nebo dostaváš moc do tlamy (nebo clasika corpse ganking) Tak si když jsi v ghostu vypneš pvp počkáš 5 minutek.. zajdeš si zatím pro čaj, vyluxuješ brambůrky pod židlí, ty rychlejší z nás stihnou třeba i sex a za těch pět minutek se vratíš a narodíš se modrej a neflagnutej.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 23/01/2007 :  12:44:45  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
a za těch pět minutek se vratíš a narodíš se modrej a neflagnutej.

A můžeš začít se /spit makrem ;)

Na PvE serveru jsem hrál docela dlouho (Earthen Ring) jen z toho důvodu, že ze začátku žádný RP-PvP servery nebyly. Jak se objevil Defias a Venture, okamžitě jsem přešel a už nikdy se do tý modrý nudy nelognul
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/01/2007 :  13:42:28  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:
a za těch pět minutek se vratíš a narodíš se modrej a neflagnutej.

A můžeš začít se /spit makrem ;)

Na PvE serveru jsem hrál docela dlouho (Earthen Ring) jen z toho důvodu, že ze začátku žádný RP-PvP servery nebyly. Jak se objevil Defias a Venture, okamžitě jsem přešel a už nikdy se do tý modrý nudy nelognul

Tak mě to zezačátku moc nevadilo, když mě sem tam někdo zabil, ale po půl roce hrají si jako alík přejít Barens aniž by jsi se musel ohlížet je parádní. Třeba za týden budu mluvit jinak. Nehledě na to, že na PvP serveru jsem se snažil vybírat chary, které jsou dobré na pvp. Jako třeba za týden budu mluvit jinak :)
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/01/2007 :  13:47:02  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Dokonce i já, nekompromisní živel, si teď úžívám BC bez PvP konfliktů, (ale včera mi jeden warlock dotkama tak kradl moby přímo před nosem, že jsem ho už rozsekal). Jak se teď zvětšuje počet hráčů lvl 70, hra se vrací do normálních PvP kolejí, a bude hůř

Ninjagon
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 24/01/2007 :  06:51:56  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Situace - cekas na respawn moba do questu, prijde alik a ceka taky. Mob repopne, alik ho tapne driv => alik umre ... tohle je zasada No.1. (vetsinou je necham tapnout prvni ... přiznavam )

Jinak je nechavam byt, i kdyz teda aliance ma v bazinach nejakej quest kdy se nejak promeni a vypadaji jako mobove okolo, coz me krapet zmatlo a nechtene sem to tam vzal krom bosse i s dvouma alikama a prisel na to az byl jeden mrtvej a druhej do me zacal chargovat

Edited by - PRIBOO on 24/01/2007 08:06:57
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 24/01/2007 :  09:01:21  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
U nás vládne při levelování poklidná atmosféra,zatím,stačí aby člověk vjel do lokace kde probíhá obsazování věží a rozdíl mezi životem a smrtí je prakticky několik kroků

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Permon
Starting Member

46 Posts

Posted - 24/01/2007 :  10:09:37  Show Profile Send Permon a Private Message  Reply with Quote
Dobre se to reze v Nagrandu u Halaa. Ono pokud clovek chce odevzdat Oshu'gun Crystal Fragments, tak nic jineho mu nezbyva, nez tu bazi obsadit a branit pred aliky, pokud se nespawnou NPC vendori :)
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 29/01/2007 :  15:12:28  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Ale ta pravá sranda teprve příde, až bude většina lidí lvl 70 a budou chtít splnit reputace a získat marky ..., teď je stále ještě takové předehřívací kolo, ticho před bouří

Ninjagon
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/01/2007 :  09:20:58  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Ale ta pravá sranda teprve příde, až bude většina lidí lvl 70 a budou chtít splnit reputace a získat marky ..., teď je stále ještě takové předehřívací kolo, ticho před bouří

tjn..
vcera jsme nejakym 3 alikum, dva prave z motion, pomahali zabit nejakeho elite smejda NW od thrallmaru a potom oni na oplatku nam..
no malem jsem se pritom propadl hanbou

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/01/2007 :  09:57:14  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

tjn..
vcera jsme nejakym 3 alikum, dva prave z motion, pomahali zabit nejakeho elite smejda NW od thrallmaru a potom oni na oplatku nam..

to ted dela vetsina lidi... ja mam dokonce spatny pocit, kdyz nekoho, kdo mi pomaha, omylem hitnu whirlwindem nebo cleavem

ale jak rika ninja, ono se to na 70tce zase vrati do normalu a zase se budeme rubat... nicmene kdyz na me ted nekdo zautoci (samo kdyz mam na sobe moba) rad prijmu vyzvu k boji a pak ho jeste 2x zakempim aby pochopil, ze takhle se to nedela //edit: ...pokud mi teda da sanci

Edited by - Warlord on 30/01/2007 09:58:36
Go to Top of Page

Permon
Starting Member

46 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:03:55  Show Profile Send Permon a Private Message  Reply with Quote
quote:
tjn..

Proc? Nez se tam dve hodiny rubat o elitniho moba, tak je rychlejsi si pomoci a mit rychle expy za splneny quest.
Rubat se pak muzete u vezi :)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:05:17  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Permon
Proc? Nez se tam dve hodiny rubat o elitniho moba, tak je rychlejsi si pomoci a mit rychle expy za splneny quest.

ale u vezi to chce poradny ptaky, at je sranda

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:28:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Permon

tak takhle by si pvp predstavoval blizzard a je videt, ze mu na to rada lidi leti..
(anebo mozna prave proto to tak blizzardi delaji ? protoze to tak lidi chteji..)

kazdopadne kdyz se na to divas takhle, tak k cemu je pak PvP server, kdyz tohle je model pve serveru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:48:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tohle neni dusledek nastaveni serveru, tohle je jen a jen o lidech - neboli za to ze nikoho nesejmes nemuze blizzard
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:49:32  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Myslíš něco jako arena quest v nagrandu kde u přihlašovatele stojí 5-6 grup (půlka z toho retardovaní horďácí snažící se zaclonit NPC) a vždycky když to nějakej šťastlivec odklikne a ono mu to summone nějakého bosse tak ho teda někdo z té party zkusí tankovat a těch zbývajících 5 grup to zergne aby tam nezdržoval a byli na řadě? Jo to je ono.

Já bych ty řežby i pochopil, ale u většiny questů to vypadá jak fronta na banány, když tam stojí x grup tak chce každej co nejrychleji zergnout a vypadnout odtam, a nějaké kocení se s alíkama má asi v paži. Ono bylo super se třeba 3 hodiny řezat o outdoora ale tak nějak to nemá moc žádný výsledek, většinou to nekončí tím že by někdo "vyhrál" a někdo "prohrál" ale tím že jedny to přestane bavit víc než druhé a vybodnou se na to.

Ostatně trochu tomu napomoh i blizzard - questy ve startovní lokaci (zabrat stadium atd.). Pokud mám za quest přebrat stadium a stadium je hordy, jak splním quest? Můžu samozřejmě zkoušet řezat alíky ale dokud to alíci nepřeberou tak to nesplním. Podstatně logičtější by bylo například udržet stadium hordy 5 minut nebo něco podobného, aspoň by byl důvod se tam zabíjet.

Edited by - Rakhen on 30/01/2007 10:59:37
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/01/2007 :  10:57:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

tohle neni dusledek nastaveni serveru, tohle je jen a jen o lidech - neboli za to ze nikoho nesejmes nemuze blizzard

ale muze muze muze, ale pro nekoho to je mozna tezko pochopitelne..

proc neni XP za zabijeni hracu?
proc se nedaji hraci lootovat ? (trebas aspon prachy a lahvicky, kdyz uz jsou ty itemy tak tezkosehnatelne.. nebo nemusi dropovat po smrti vubec nic - staci kdyby se kdekoli lootovaly z mrtych hracu marky)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 30/01/2007 :  11:35:20  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

proc se nedaji hraci lootovat ? (trebas aspon prachy a lahvicky, kdyz uz jsou ty itemy tak tezkosehnatelne.. nebo nemusi dropovat po smrti vubec nic - staci kdyby se kdekoli lootovaly z mrtych hracu marky)

Jo, tohle jsem taky nepochopil. XP za hráče (ale zřejmě nějaké diminishing returns jako u honoru) + nějaký loot v podobě runeclothu/trochu peněz/občas pot by byl super. Nebo ty marky všude, ne jen u PVP objectives. Blizzard asi chce "Outdoor PVP", ale jen v pevně definovaných oblastech a instancích, aby mu nezačli carebearové z PVP serverů whinovat na fórech.

No co, je to jejich hra. Můžou si s tím dělat co chtějí :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:00:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pokud by za lootovani hracu neco bylo, jednoduse by se to zneuzivalo
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:11:06  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak myslis pro boha? Rekni pro bez poplatkovy prevod penez mezi alianci a hordou a umru smichy :))))

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:34:02  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Už vidím, jak na alíckém hřbitově farmím kamaráda z aliance. Jeden kill, druhý kill, počkat 30s a třetí kill, počkat minutu a čtvrtý kill, počkat ještě větší čas a pátý kill... Jo, tomu říkám uber h4xx0R exploit. Výdělky mnohem větší než při jiné mindless farmě, třeba v Tyr's Hand...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:39:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pokud by si z hracu lootoval 30s, tak by to bylo vesmes jako je to ted v BG... to by te urcite nijak nemotivovalo
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 30/01/2007 :  12:43:15  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

quote:

quote:

Už vidím, jak na alíckém hřbitově farmím kamaráda z aliance. Jeden kill, druhý kill, počkat 30s a třetí kill, počkat minutu a čtvrtý kill, počkat ještě větší čas a pátý kill... Jo, tomu říkám uber h4xx0R exploit. Výdělky mnohem větší než při jiné mindless farmě, třeba v Tyr's Hand...

Na co čekat? Když je to kámoš, snad bude tak laskav a použije spirit healera
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:41:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jezis vam to vubec nemysli,,,, sezen si pet kamosu a nemusis cekat, udelas honor a pak sezenes ty svy kamose na oplatku pro ne, ne? :))
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:52:25  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

jezis vam to vubec nemysli,,,, sezen si pet kamosu a nemusis cekat, udelas honor a pak sezenes ty svy kamose na oplatku pro ne, ne? :))

a co to ma spolecneho s dropovanim penez / potu? :) to ze nakonec na tom budou stejne vsichni na stejno? :)

jestli myslis "honor gain" tak to lze preci uz ted ze, az na nejaky limit killu, nicmene ten prece loot ruleset nevyvraci.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/01/2007 :  15:16:45  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
neviem co tu placete , ved "prachy" z hracov padaju .. v podobe honoru .. .za ktory si mozete kupit armor, zbrane, poty a prip. soket gemy adt ..

a osobne to ze musim utekat z hrbitova jak chuj , ma sere o dost viac ako keby mi niekdo zobral 30s

Tannya
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 30/01/2007 :  16:28:27  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
A ja si dycky rikal, jakej kreten asi sedi za tim kompem, kdyz me nekdo sejmul pri boji s mobama s pulkou HP nebo kdyz mi kempila 60ka alta lvl 20. Rikal sem si, to bude nakej retardovanej ubozak nebo spis desetiletej smrad.
No a koukam, ze na tohle forum prispiva celkem dost podobnych retardovanych ubozaku a desetiletejch smradu a este sou na to hrdy. Kdyz sem sel na PVP servr, tak sem fakt nikde nevidel napsano, ze PVP servr znamena, ze musim zabit kazdyho alika/hordaka v jakekoliv situaci a pak ho nejlepe hodinu kempit s par podobnejma "borcema" dokud si nenajdeme nejakou jinou obet.
Hold ubozaci co dostavaj pres hubu v RL si leci svoje mindraky ve WOW a ohani se kecama, dyt sme na PVP servru, vsechno je dovoleny. Jo ste fakt borci a nejvetsi hrdinove. /applaud

P.S. Predem diky za odpovedi typu, ty si ale debil, to me dycky pobavi ...

Kill 'em all
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  16:34:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe

--------------------------------------------------------------------------------
Kill 'em all

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2007 :  17:25:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe

A ja si dycky rikal, jakej kreten asi sedi za tim kompem, kdyz me nekdo sejmul pri boji s mobama s pulkou HP nebo kdyz mi kempila 60ka alta lvl 20. Rikal sem si, to bude nakej retardovanej ubozak nebo spis desetiletej smrad.
No a koukam, ze na tohle forum prispiva celkem dost podobnych retardovanych ubozaku a desetiletejch smradu a este sou na to hrdy. Kdyz sem sel na PVP servr, tak sem fakt nikde nevidel napsano, ze PVP servr znamena, ze musim zabit kazdyho alika/hordaka v jakekoliv situaci a pak ho nejlepe hodinu kempit s par podobnejma "borcema" dokud si nenajdeme nejakou jinou obet.
Hold ubozaci co dostavaj pres hubu v RL si leci svoje mindraky ve WOW a ohani se kecama, dyt sme na PVP servru, vsechno je dovoleny. Jo ste fakt borci a nejvetsi hrdinove. /applaud

Palec nehoru.
Proto hraji na PvE.. pro některé zde Modrá nuda.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000