Author |
Topic  |
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:43:40
|
quote: Originally posted by Miso
Malý Blood Elf? Big gratz 
      |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:44:13
|
Tak som to editoval. Ospravedlnujem sa. Mne prislo vcera z Xzone ze mi to posielaju postou a dnes to uz mam v Ostrave. Ale prisla len krabica TBC bez pribaleneho dietata tak teraz neviem ci to mam reklamovat? |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 13:25:06
|
quote: Originally posted by Miso
Tak som to editoval. Ospravedlnujem sa. Mne prislo vcera z Xzone ze mi to posielaju postou a dnes to uz mam v Ostrave. Ale prisla len krabica TBC bez pribaleneho dietata tak teraz neviem ci to mam reklamovat?
Mel bys volal mi kamos z Frydku-Mistku a rikal ze tam mel klicenku takze taky asi ausus |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 13:45:34
|
quote: Originally posted by spajdr
A kdo má známé v JRC tak si mohl i dnes po obědě odnést krabici datáče  
Nevis jestli mi to muzou prodat i ve skladu na Naskove? Mam to jen dolu po schodech, ale nejak nevim jestli to je i prodejna nebo jen sklad. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:06:31
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by spajdr
A kdo má známé v JRC tak si mohl i dnes po obědě odnést krabici datáče  
Nevis jestli mi to muzou prodat i ve skladu na Naskove? Mam to jen dolu po schodech, ale nejak nevim jestli to je i prodejna nebo jen sklad.
Tak prodali, a dokonce jsem dostal firemni slevu, takze za 1039,- Vcelku fer cena i na pomery JRC :) |
 |
|
Raghull
Starting Member
72 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:14:30
|
No já si předobjednal z xzone Bc již v únoru. včera mi ho poslali takže ho budu mít doma. jenže jsem teď v ově na škole takže se mi nechtělo čekat do patku a tak sjem vyrazil do města že si to koupím na krámě někde.. napřed jsme naběh do US action v carrefouru ... hmm tak nic .. prej snad až kolem osmý by to měli dostat ,ale zase stím nemám nějak moc počítač protože nikdo nikdy prej neví co se může stát ... takhle mi to fakt řek.. hmm fajn tak budu muset jet do JRC .. na webu maj napsaný že 16 bude bc k dostání na všech prodejnách ... nějakou dobu mi trvalo něž jsme to našel .. naběhnu dovnitř v očekávání že za 45min budu už zpátky na koejích pařit a houby ! .. no dostali jsme jen 40kopii! mi říká na prodejně takže pokud nemáte předobjednávku u nás tak máte tento týden asi smůlu .. možná ještě dostanem 20 ale nevíme ... zapisuju se na papírek kde je už asi 50 dalších jmen .. grr.. 40Kopiií PRO 300 tisícoví město ! OMFG! JRC jsou fakt hustý lamy .. to málo podcenili!!! no snad US action v 8 večer nesklame ... kdyžtak ža v pátek u nás doma no . |
WARRIOR LVL60 ( def build: 12/5/34 ) , Drak'thul |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:42:46
|
quote: Originally posted by Raghull
No já si předobjednal z xzone Bc již v únoru. včera mi ho poslali takže ho budu mít doma. jenže jsem teď v ově na škole takže se mi nechtělo čekat do patku a tak sjem vyrazil do města že si to koupím na krámě někde.. napřed jsme naběh do US action v carrefouru ... hmm tak nic .. prej snad až kolem osmý by to měli dostat ,ale zase stím nemám nějak moc počítač protože nikdo nikdy prej neví co se může stát ... takhle mi to fakt řek.. hmm fajn tak budu muset jet do JRC .. na webu maj napsaný že 16 bude bc k dostání na všech prodejnách ... nějakou dobu mi trvalo něž jsme to našel .. naběhnu dovnitř v očekávání že za 45min budu už zpátky na koejích pařit a houby ! .. no dostali jsme jen 40kopii! mi říká na prodejně takže pokud nemáte předobjednávku u nás tak máte tento týden asi smůlu .. možná ještě dostanem 20 ale nevíme ... zapisuju se na papírek kde je už asi 50 dalších jmen .. grr.. 40Kopiií PRO 300 tisícoví město ! OMFG! JRC jsou fakt hustý lamy .. to málo podcenili!!! no snad US action v 8 večer nesklame ... kdyžtak ža v pátek u nás doma no .
Tak to nechápu, po Praze je ve všech JRC prodejnách skladem a mají jich dost.. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:45:37
|
quote: Originally posted by Daran
No já si předobjednal z xzone Bc již v únoru. včera mi ho poslali takže ho budu mít doma. jenže jsem teď v ově na škole takže se mi nechtělo čekat do patku a tak sjem vyrazil do města že si to koupím na krámě někde.. napřed jsme naběh do US action v carrefouru ... hmm tak nic .. prej snad až kolem osmý by to měli dostat ,ale zase stím nemám nějak moc počítač protože nikdo nikdy prej neví co se může stát ... takhle mi to fakt řek.. hmm fajn tak budu muset jet do JRC .. na webu maj napsaný že 16 bude bc k dostání na všech prodejnách ... nějakou dobu mi trvalo něž jsme to našel .. naběhnu dovnitř v očekávání že za 45min budu už zpátky na koejích pařit a houby ! .. no dostali jsme jen 40kopii! mi říká na prodejně takže pokud nemáte předobjednávku u nás tak máte tento týden asi smůlu .. možná ještě dostanem 20 ale nevíme ... zapisuju se na papírek kde je už asi 50 dalších jmen .. grr.. 40Kopiií PRO 300 tisícoví město ! OMFG! JRC jsou fakt hustý lamy .. to málo podcenili!!! no snad US action v 8 večer nesklame ... kdyžtak ža v pátek u nás doma no .
Tak to nechápu, po Praze je ve všech JRC prodejnách skladem a mají jich dost..
to je prece jasny... aby jich mohlo byt v Pze vsude dost, museli ubrat na dodavce do Brna, Ovy a dalsich mest :) (pze vsichni maj omezeny pocet kusu, to je snad kazdemu jasne...) |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:50:59
|
No za tohle nemuze jrc ale distributor pro CR coz je v nasem pripade cd projekt. Jelikoz to sou exoti tak napr. do megami, kde si objednali 50kousku tak jim prej nedosla ani pulka, kolik byl pekne nasranej. Prej kolik vam jich doslo: on: ani se neptejte..]]] Nastesti sem byl mezi prvnima, takze jsem dosta kopii dokonce aji s moji jmenovkou. Dalsi kopie prijde ze zahranici a jelikoz to vypada ze za par dni to CR dojde tak to myslim v poho prodam a nekomu udelam radost. xzone uz vcera od 20ti hodin prijimal objednavky na druhou varku ktera ma prijti kdo vi kdy. |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 15:07:53
|
Mám objednáno někdy od léta a pochopitelně na poště nebylo dnes vůbec nic:o)Proč to kurva neposlali tak abych to měl dnes v rukách To bylo furt cirátů se světovou premiérou.Počítám,že krabice je někde mezi Lounama a Moravou. |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 15:20:38
|
Za to ale asi nemůže Xzone, ani sendit ani ostatní obchody, ale úžasná česká pošta. "dneska podáte, zítra ... no zítra to možná pořád máme" |
PC, PS3, iPad |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 15:31:36
|
hh blby na jakejch jsi kolejich? ja E nevis jestli se da nekde v ove koupit kupon? jsem zoufalej 
jinak jeslti to vecer pujde v ove koupit.... hmm  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 16:17:02
|
Pred 10 minutama jsem byl v JRC a meli jich dost... :] |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
Edited by - Quart on 16/01/2007 16:17:45 |
 |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 16:57:00
|
Btw nema pls nekdo nejakej mirror na ten BC patch? |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
 |
|
Raghull
Starting Member
72 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 17:52:12
|
TAK nakonec sjem BC v Ově sehnal v US action skladu .. na Plzenské 466 .. je to trocha zruky .. nejlepší je si udělat objednávku na http://www.topcd.cz/ s osobním odběrem a když je zboží skladem hned tam zavolat že si pro to jedete a np.. cena je 1199 což je vpoho. je to sklad US action takže na prodejně v carrefouru by snad už měli mít BC taky od 20:00 |
WARRIOR LVL60 ( def build: 12/5/34 ) , Drak'thul |
Edited by - Raghull on 16/01/2007 17:52:49 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 18:56:32
|
quote: Originally posted by Khostri
Za to ale asi nemůže Xzone, ani sendit ani ostatní obchody, ale úžasná česká pošta. "dneska podáte, zítra ... no zítra to možná pořád máme"
přesně tak, jako nikdy se mi nestalo že by mi přišel balík s hrou nasledujíci den fuck tahle Česká pošta. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 08:42:24
|
No je fakt ze kdyz se kdysi pred lety schanel EQ1 tak to byl ukol to dostat tady rozumne vcas.
Ale ted uz snad neni proboha problem s nakupovanim v CR lol.
Objednano u xzone a spokojenost je na moji stranne. Tohle je posledni mail co sem dostal, krabici mam doma jak slibili.
Vazeny zakazniku, mame pro vas dobrou zpravu, zitra 16.1. se muzete stavit od 10:00 dopoledne pro vami rezervovanou hru do Herny LASERGAME na Narodni tride 25. rezervace bude pro vas pripravena.
V pripade, ze sjte nedostal nas posledni mail, tak zde jeste uvadime mensi doprovodny program :)
- Na platno budou promitana hraci natocena videa ze hry, trailery apod.
- Ocekava vas take slicna elfka v zivotni velikosti, jedina WoW figurina od Blizzradu v CR! Nezapomente si doma fotak! Verte nam, ze az ji uvidite, urcite se spolu budete chtit vyfotit :)
- Prezentace sberatelskych hernich karticek World of warcraft. Muzete si hru prohlednout, zahrat ci treba i rovnou koupit.
Budeme se tesit 16.1. v Lasergame na Narodni tride |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 09:22:11
|
Jo s xzone mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jen doporučuji platit na dobýrku, když to chceš ze dne na den. Jednou jsem si takhle naběhl páč jsem platil převodem s účtu a nějak mi nedošlo, že neplatím paypalem, ale že než si to banky předají, že to trvá i 3 dny :D |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 10:23:55
|
quote: Originally posted by Jaffa
Za to ale asi nemůže Xzone, ani sendit ani ostatní obchody, ale úžasná česká pošta. "dneska podáte, zítra ... no zítra to možná pořád máme"
přesně tak, jako nikdy se mi nestalo že by mi přišel balík s hrou nasledujíci den fuck tahle Česká pošta.
Z XZONE mi to přišlo "vždycky" do druheho dne, to nebydlim ve meste a na navic druhe strane republiky, ať už dobirka, nebo platba převodem. |
 |
|
cuiviemen
Starting Member
46 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 16:59:04
|
Pokud ma nekdo zajem tak v JRC v Hradci Kralove v o.d. Futurum maji jeste nejake krabice Collector's Edition k mani. |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 17:14:20
|
quote: Originally posted by vlkodlak
quote: Originally posted by Jaffa
přesně tak, jako nikdy se mi nestalo že by mi přišel balík s hrou nasledujíci den fuck tahle Česká pošta.
Z XZONE mi to přišlo "vždycky" do druheho dne, to nebydlim ve meste a na navic druhe strane republiky, ať už dobirka, nebo platba převodem.
Taky s Xzone a postou nemam absolutne zadne problemy, datadisk mi prisel 17.1. a to bydlim ve vesnici kde je 60 obyvatel :D |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Topic  |
|