Author |
Topic  |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 19/01/2007 : 23:45:24
|
woooot
300m ze ho neda! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 19/01/2007 : 23:48:35
|
Co je OB? |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 19/01/2007 : 23:51:57
|
outside buff |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 00:03:31
|
přijímej co chceš, ale takhle nebyla dohoda :) |
- |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 01:04:13
|
quote: Originally posted by paja2000
pan uz se nam zacina vytacet
Vytacet? On to prece myslel uplne jinak! Ze Hezak je jako leet v BY a to solne. Jezis dyk to je uplne jasny. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 01:05:34
|
co je to hezak? 
Btw celkom dobry napad taky chalenge pred celym org :)
Len hadam po mne neskor nebudete chciet solnut razora ci nedajboze beasta :D
|
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 01:27:45
|
quote: Originally posted by BoSS_631
co je to hezak? 
O.O
|
Fekyller [equip] |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 10:29:33
|
Jano solne Razora !!! jdu do toho ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 21/01/2007 : 11:50:34
|
quote: Originally posted by paja2000 skoda, tak to vypadaalo nadejne, pak se zacal vytacet, ze chce 600m
je to mekkon :P |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 01:11:14
|
hehe no ma kuraz  skoda ze to nevyde kukol by som sa _________________________________________________________________________
Snezofix - 217fixhttp://auno.org/ao/equip.php?saveid=60253 |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 08:44:55
|
quote: Originally posted by snehulienka
hehe no ma kuraz  skoda ze to nevyde kukol by som sa _________________________________________________________________________
Snezofix - 217fixhttp://auno.org/ao/equip.php?saveid=60253
hehe snezo dej si ten podpis do podpisu :)
a proc by to nevyslo? co ja si pamatuju slegla byl hodne silnej ve slovech ale je fakt ze on si mele svou i kdyz je to nesmysl |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 08:50:24
|
Podle me by ho Slegla dal, bo by stacilo, aby na Hezaka promluvil a ten by smichem zdechnul ;P |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:21:22
|
já vsadím 300m a Paja s Petrdocem dají 600m
termín konání za měsíc |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:23:22
|
quote: Originally posted by sleglik
já vsadím 300m a Paja s Petrdocem dají 600m
termín konání za měsíc
450 a Paja, Peta s Tojem daji 900? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:24:21
|
ne, dohoda byla 300m a oni 600m
16 - 18 unora
EDIT: je velká šance, že to nedám tak 99%
takže 400m proti 1,2b
EDIT2:
blbnu 300m proti 900m, abych změnil jenom poměr, ale o tomhle poměru jsem taky mluvil 1:3, prohraju a vy všichni se mi budete moc smát  |
- |
Edited by - sleglik on 22/01/2007 10:30:25 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:37:48
|
quote: Originally posted by sleglik blbnu 300m proti 900m, abych změnil jenom poměr, ale o tomhle poměru jsem taky mluvil 1:3, prohraju a vy všichni se mi budete moc smát 
Pochybuju ze se se mnou Paja s Petou budou chtit delit:/ Takze asi smula. |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:46:17
|
pokud ti 2 budou souhlasit tak ještě dneska dám Ufanovi 300m, bude sloužit jako prostředník a budou mít jistotu, že výhru dostanou
pak oni svoje peníze předají taky Ufanovi, snad má na accountu místo
očekávám 900m, měním tedy poměr z 1:2 na 1:3, at předají peníze Ufanovi, řekl bych, že je na něj spoleh a všichni se mi můžete smát až se za břicho budete popadat  |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 10:50:46
|
pokud ti 2 budou souhlasit tak ještě dneska dám Ufanovi 300m, bude sloužit jako prostředník a budou mít jistotu, že výhru dostanou
pak oni svoje peníze předají taky Ufanovi, snad má na accountu místo
očekávám 900m, měním tedy poměr z 1:2 na 1:3, at předají peníze Ufanovi, řekl bych, že je na něj spoleh a všichni se mi můžete smát až se za břicho budete popadat 
haha, tak ja teda menim pomer na 1:1... zejtra zjistis ze ze ti projde nuka i pres notum repulsor a napises tady menim pomer na 1:4 a pak 1:5 ne?
co to jako ma bejt? ja se ve hre jasne vyjadril ze dam 300m proti tvym 150 (bylo to 600m ja a paja a ty 300)
nevim proc najednou menis pomery, ingame si se strasne hadal ze to das. nic se menit nebude ja se vsadil o mejch 300m proti tevejm 150ti
|
Edited by - petrpets on 22/01/2007 11:03:30 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 11:02:28
|
dobře
150:300, ted ještě Paja, hlavně klid Petře, svoje peníze si vyhraješ
Paja taky dá 300 a já 150, dneska všichni peníze dáme Ufanovi
EDIT: včera jsem ho testoval a nedám ho :) |
- |
Edited by - sleglik on 22/01/2007 11:02:44 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 11:04:07
|
dobře
150:300, ted ještě Paja, hlavně klid Petře, svoje peníze si vyhraješ
Paja taky dá 300 a já 150, dneska všichni peníze dáme Ufanovi
EDIT: včera jsem ho testoval a nedám ho :)
ok |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 11:27:01
|
btw taková otázka, proč nemůžu změnit názor? :)
jednou řekneš něco a pak na to změníš názor, třebas jako já na ten poměr z 1:2 a 1:3 a navíc ten poměr 1:3 jsem tam psal
proč bych měl poslouchat člověka co na mne utočí v pvp?
-----------------
chce to dobrý argument ted
edit: Agentcy nikdy si nezměnil názor? :) Pořád si myslíš, že MA nosí pistole Petře? :)
edit2:
Takže, abych to vysvětlil všem co nebyli v tu chvíli online. Ano, napsal jsem, že jako s keeperem dokážu solnout Hezaka. Ano, napsal jsem, že se vsadím. Přiznám se, že v tomhle případě byly slova rychlejší jak myšlenka a pak jsem tedy navrhnul kurs 1:2 a dokonce 1:3, ale kluci už se drželi sveřepě toho 1:2. Jenže oni jsou tak dokonalý, že nikdy nezměnili názor. Já tak dokonalý nejsem a už nebudu se chovat jak oni 2 chtějí. Prostě kurs 1:3 a už to tady nebudem probírat. Uznávám měním názor (vlastně už podruhé), ale aspon to přiznám. Komu se to nelíbí, může nesouhlasit, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat. Můžete mě mít za hajzla, křiváka a já nevím co, ale s tím taky nic nenadělám.
takže to agentcy alias Petrdoc napsal jsem to jasně?
EDIT: jo navíc jsem taky psal, že to potvrdím v neděli, ale to už Paja taky nezmínil, napíše taky jenom co se mu hodí :/
|
- |
Edited by - sleglik on 22/01/2007 11:41:18 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 11:48:22
|
By Paja: Nevim co tady slegla vymysli za teorie, cela tady tato diskuze zacala jeho tlachanim a pak hodil do chatu hlasku viz prvni post. Jestli chces 600m vsad 600m PS: my se smejem i kdyz na hezaka nejdes
By me: Nazor muzes zmenit. Rekl si, ze ho nedas a myslim ze neni co resit. Akorat to zase zasiras do "bylo jinak", "myslel jinak" a ze sazku drzis, takze proste zase do maleho chudacka zajicka, ktery ma vzdy pravdu. |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 11:59:33
|
Takže Paja nepřistoupil ani na 1:2 :/.
No pak není co řešit. V tom případě přeperkuju keepera a půjdu to zkusit :).
Pravda je taková, že včera když jsem zkoušel Hezaka tak mi nedal žádnou šanci. Dneska ráno když jsem to zkusil tak to bylo mnohem lepší. Notum repulsor perk lajně je "nano feast". To vysaje z cíle nanopointy. Hezak vůbec nenukoval. Bylo to naprosto fajn. Nejhorší část toho je, že to musíte dělat pořád a mám strach, že bych prostě jednou vynechal. Dle výpisu co jsem zkoumal prostě nuknul jednou a to jsem právě zapomněl mu vysát nano. Fanatici, když bouchli včera mi dávali 7 - 8k. Dneska když bouchali tak jenom 4 - 5k. Včera jsem měl notum repulsor 2 a dneska ráno 3. Zítra ráno vyzkouším Hezaka s notum repulsorem 4. Jestli opravdu klesá ta dmg s výškou nanoresist. Jenže se vyskytnul jiný problém a to poměrně horší. Hezak mě hitoval a to jsem byl full def. Navíc mě hitoval dost často a to šlehou 1k. Takže nakonec byl problém spíš jeho hit a ne ty nuky. V každém případě toho Hezaka vyzkouším :). Měl jsem 1800 evadů a po to měsíci bych se dostal 2100 evadů a +240 defense než je součastný stav, ale opravdu nevím zda by mě nehitoval. |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 12:23:19
|
quote: proč bych měl poslouchat člověka co na mne utočí v pvp?
haha...
proc ja se vubec bavim s joudou co vzdycky o sobe tvrdil ze PvP nikdy za zadnou cenu a ted chodi licovat body na BSko a zasira frontu lidem co si tam chodi zaPvPit?
proste toho hezaka nedas tak tady vytahujes blbosti... |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 13:10:14
|
klid agentcy, hlavně klid :)
krabicka taky chodí na bsku v mechách, ale nic mu neřekneš... já tam bud kempil A nebo kempil mid a i tím dost pomůžeš, pár lidí jsem sejmul, protože apt je dosti učinná
|
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 13:22:38
|
klid agentcy, hlavně klid :)
krabicka taky chodí na bsku v mechách, ale nic mu neřekneš... já tam bud kempil A nebo kempil mid a i tím dost pomůžeš, pár lidí jsem sejmul, protože apt je dosti učinná
nj, ale krab o sobe nikdy netvrdil ze nebude PvP a ze PvP nesnasi... a nemusis me poucovat kerej mech je jak ucinej to s tim nema co spolecneho
hlavni je ze najednou ti malceni do omni nevadi at je to v mechach nebo bez (ale bez mecha si to asi nezkousel, pac bys asi ani nevedel kera bije)... |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 13:44:02
|
spory o PvP si reste jinde, osobni vypady taky.
p.s. ja tam s krabkou taky chodim licovat, pac ma uplne odperkovany weapon skilly = no alpha :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 13:46:08
|
By Paja: zajic hlaska na czabotu: (zajic a BS): kurna i kdyz jsem byl afk tak jsme vyhrali :( |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 13:51:33
|
quote: Originally posted by axtheb
p.s. ja tam s krabkou taky chodim licovat, pac ma uplne odperkovany weapon skilly = no alpha :)
flame jako flame.....
jak rikam, liceru je tam opravdu hodne, vidim tam ty same mena jak si postavi AV nebo AP na Becku kam se prizene omni jen zridka Ale kdyz vidim lidi co se tam dou nazrat VP pritom o sobe tvrdi ze nesnasi PvP tak je mi na bliti.
Za dob co se tam dostavalo 100 VP za vyhru a clani dostavali na drzku (cca 20 pts za prohru) tam nikdo z tech co tam ted afkujou nechodil. A podle me je to cunarana, kdyz pak vidim jak lidi co se zajimaji o PvP cekaji dole nez se liceri v mechach nahore nazerou.
|
Edited by - petrpets on 22/01/2007 13:52:31 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 14:51:36
|
no mne napriklad tesani v mechach bavi a je to pro mne take jedinny zpusob, jak tam prezit aspon chvili a nekomu dat dmg, takze proti mechum nemam zadne vitky, pravda, nekdo ani nejoine battlenet a kempuje Bcko celou dobu, to mne take nenechava klidnym. |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 15:00:16
|
quote: Originally posted by Deka
no mne napriklad tesani v mechach bavi a je to pro mne take jedinny zpusob, jak tam prezit aspon chvili a nekomu dat dmg, takze proti mechum nemam zadne vitky, pravda, nekdo ani nejoine battlenet a kempuje Bcko celou dobu, to mne take nenechava klidnym.
ale ano, bez mechu to samozrejme nejde kdyz se OMNI zakempi v AP v centru nebo tak...
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 17:53:59
|
quote: Originally posted by petrpets
no mne napriklad tesani v mechach bavi a je to pro mne take jedinny zpusob, jak tam prezit aspon chvili a nekomu dat dmg, takze proti mechum nemam zadne vitky, pravda, nekdo ani nejoine battlenet a kempuje Bcko celou dobu, to mne take nenechava klidnym.
ale ano, bez mechu to samozrejme nejde kdyz se OMNI zakempi v AP v centru nebo tak...
hlavne to bez mechu nejde, kdyz jsi melee mp :)) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 18:14:04
|
quote: Originally posted by nekrotyrael hlavne to bez mechu nejde, kdyz jsi melee mp :))
nano, mam tunu HP ;) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 18:34:30
|
quote: Originally posted by nekrotyrael hlavne to bez mechu nejde, kdyz jsi melee mp :))
nano, mam tunu HP ;)
u mp je to celkem jedno ;) alpha food |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 00:06:55
|
quote: Originally posted by petrpets
p.s. ja tam s krabkou taky chodim licovat, pac ma uplne odperkovany weapon skilly = no alpha :)
flame jako flame.....
jak rikam, liceru je tam opravdu hodne, vidim tam ty same mena jak si postavi AV nebo AP na Becku kam se prizene omni jen zridka Ale kdyz vidim lidi co se tam dou nazrat VP pritom o sobe tvrdi ze nesnasi PvP tak je mi na bliti.
Za dob co se tam dostavalo 100 VP za vyhru a clani dostavali na drzku (cca 20 pts za prohru) tam nikdo z tech co tam ted afkujou nechodil. A podle me je to cunarana, kdyz pak vidim jak lidi co se zajimaji o PvP cekaji dole nez se liceri v mechach nahore nazerou.
Péťo, vážím si tvých rad a tvé pomoci ale tady bych možná trošku nesouhlasil....... množství leecherů je podle mně pořád stejné ( ať už je ten člověk s CzA nebo Uprisingu nebo odkudkoliv ). Lidí co maj nějaký PvP title je jako ( odpusťte ten výraz ) sraček, a většina z nich jsou pouzí title hugeři ( a to nerozhoduje jestli je Freshman nebo nějaký Neophyte ), většina lidí útočí jen na ty o kterých ví že je zabijou a tím to hasne, bohužel jak já to vidím tak momentálně jsou clanovci hodně dole, a tím že si budem nadávat na fórech to nezměníme ( ať už je mezi váma cokoliv ) Jen můj názor, nevím jestli je úplně k topicu ale celé se mi to nechtělo číst, páč to jsou stejně většinou jen urážky a honění Epeenu :)
Mangiacarpa |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 02:04:26
|
quote: Originally posted by Mangia ...většina lidí útočí jen na ty o kterých ví že je zabijou a tím to hasne, bohužel jak já to vidím tak momentálně jsou clanovci hodně dole, a tím že si budem nadávat na fórech to nezměníme...
Jo, clan je ted hodne dole, proto mame vic +xp nez omelety a na BSkach vetsinou vyhravame :) |
 |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 02:08:17
|
quote: Originally posted by Mangia ...většina lidí útočí jen na ty o kterých ví že je zabijou a tím to hasne, bohužel jak já to vidím tak momentálně jsou clanovci hodně dole, a tím že si budem nadávat na fórech to nezměníme...
Jo, clan je ted hodne dole, proto mame vic +xp nez omelety a na BSkach vetsinou vyhravame :)
Jo no na BS se vyhrává.. super, vivat clan!!!!
hmm a kolik má clan high věží?? |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 02:15:28
|
quote: Originally posted by Mangia Jo no na BS se vyhrává.. super, vivat clan!!!!
hmm a kolik má clan high věží??
Momentalne asi moc ne, a diky kombu SB root+orbital strike jen tak mit nebude. |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 09:15:35
|
quote: Originally posted by Mangia
Péťo, vážím si tvých rad a tvé pomoci ale tady bych možná trošku nesouhlasil....... množství leecherů je podle mně pořád stejné ( ať už je ten člověk s CzA nebo Uprisingu nebo odkudkoliv ). Lidí co maj nějaký PvP title je jako ( odpusťte ten výraz ) sraček, a většina z nich jsou pouzí title hugeři ( a to nerozhoduje jestli je Freshman nebo nějaký Neophyte ), většina lidí útočí jen na ty o kterých ví že je zabijou a tím to hasne, bohužel jak já to vidím tak momentálně jsou clanovci hodně dole, a tím že si budem nadávat na fórech to nezměníme ( ať už je mezi váma cokoliv ) Jen můj názor, nevím jestli je úplně k topicu ale celé se mi to nechtělo číst, páč to jsou stejně většinou jen urážky a honění Epeenu :)
Mangiacarpa
ofc ze si tady dem po krku, sme zhnily (alespon ja se priznam, nevim jak slegla) ale tak nekdo neco placne, druhej to vidi jinak a je flame na svete.
no, tusim ted mame vetsi side bonus nez omni, high level fieldy teda nemame a ted nevim kdo by to sel vybojovat kdyz je takova zabava v BSku. Mozna se ceka na warnet, mozna lidi cekaji az to Dunbic spunktuje ;)
a s tema title hugerama to neni az tak jednoduche, pac kdyz uz nejakej titul mas tak ti moc nepomuze utocit jen na "ty o kterých ví že je zabijou" pak uz musis utocit na ty s titulama ;)
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 09:22:37
|
quote: Originally posted by Mangia množství leecherů je podle mně pořád stejné ( ať už je ten člověk s CzA nebo Uprisingu
Mas pravdu, ze s orgem to nema co delat. Nemas pravdu v tom, ze liceru je stejne. Pred 17.01 bylo vic VP v AI misich, takze na BS chodili jen lidi, co se chteli pobavit. Jelikoz se z BS ted stala pomerne rychly a nenarocny zdroj VP, tak se na BS presunuli lidi, co potrebuji VP, aby nasadili o 10 QL lepsi symb. |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 09:49:55
|
quote: Originally posted by axtheb Momentalne asi moc ne, a diky kombu SB root+orbital strike jen tak mit nebude.
mozna by to slo zalozit na mechach, zkouseli jsme s dunbem airstrike a v mechu se prezit da, jde o to, co napacha orbital za spoust. Takze by se dala valit strategie par AP, par AV a par PvP zdatnych jedincu + nekde mimo pole warping a buff support. Btw daji se ty airstrike a orbital pouzit i pri dobyvani cizi baze, nebo je to jen k obrane vlastni, tzn, kdyz vlitnem na pole omnisu, da se tam vrhnout nas strike dle potreby, nebo jen org vlastnici pole muze inc? |
 |
|
|
Topic  |
|