Tak som to editoval. Ospravedlnujem sa. Mne prislo vcera z Xzone ze mi to posielaju postou a dnes to uz mam v Ostrave. Ale prisla len krabica TBC bez pribaleneho dietata tak teraz neviem ci to mam reklamovat?
Tak som to editoval. Ospravedlnujem sa. Mne prislo vcera z Xzone ze mi to posielaju postou a dnes to uz mam v Ostrave. Ale prisla len krabica TBC bez pribaleneho dietata tak teraz neviem ci to mam reklamovat?
Mel bys volal mi kamos z Frydku-Mistku a rikal ze tam mel klicenku takze taky asi ausus
No já si předobjednal z xzone Bc již v únoru. včera mi ho poslali takže ho budu mít doma. jenže jsem teď v ově na škole takže se mi nechtělo čekat do patku a tak sjem vyrazil do města že si to koupím na krámě někde.. napřed jsme naběh do US action v carrefouru ... hmm tak nic .. prej snad až kolem osmý by to měli dostat ,ale zase stím nemám nějak moc počítač protože nikdo nikdy prej neví co se může stát ... takhle mi to fakt řek.. hmm fajn tak budu muset jet do JRC .. na webu maj napsaný že 16 bude bc k dostání na všech prodejnách ... nějakou dobu mi trvalo něž jsme to našel .. naběhnu dovnitř v očekávání že za 45min budu už zpátky na koejích pařit a houby ! .. no dostali jsme jen 40kopii! mi říká na prodejně takže pokud nemáte předobjednávku u nás tak máte tento týden asi smůlu .. možná ještě dostanem 20 ale nevíme ... zapisuju se na papírek kde je už asi 50 dalších jmen .. grr.. 40Kopiií PRO 300 tisícoví město ! OMFG! JRC jsou fakt hustý lamy .. to málo podcenili!!! no snad US action v 8 večer nesklame ... kdyžtak ža v pátek u nás doma no .
No já si předobjednal z xzone Bc již v únoru. včera mi ho poslali takže ho budu mít doma. jenže jsem teď v ově na škole takže se mi nechtělo čekat do patku a tak sjem vyrazil do města že si to koupím na krámě někde.. napřed jsme naběh do US action v carrefouru ... hmm tak nic .. prej snad až kolem osmý by to měli dostat ,ale zase stím nemám nějak moc počítač protože nikdo nikdy prej neví co se může stát ... takhle mi to fakt řek.. hmm fajn tak budu muset jet do JRC .. na webu maj napsaný že 16 bude bc k dostání na všech prodejnách ... nějakou dobu mi trvalo něž jsme to našel .. naběhnu dovnitř v očekávání že za 45min budu už zpátky na koejích pařit a houby ! .. no dostali jsme jen 40kopii! mi říká na prodejně takže pokud nemáte předobjednávku u nás tak máte tento týden asi smůlu .. možná ještě dostanem 20 ale nevíme ... zapisuju se na papírek kde je už asi 50 dalších jmen .. grr.. 40Kopiií PRO 300 tisícoví město ! OMFG! JRC jsou fakt hustý lamy .. to málo podcenili!!! no snad US action v 8 večer nesklame ... kdyžtak ža v pátek u nás doma no .
Tak to nechápu, po Praze je ve všech JRC prodejnách skladem a mají jich dost..
Tak to nechápu, po Praze je ve všech JRC prodejnách skladem a mají jich dost..
to je prece jasny... aby jich mohlo byt v Pze vsude dost, museli ubrat na dodavce do Brna, Ovy a dalsich mest :) (pze vsichni maj omezeny pocet kusu, to je snad kazdemu jasne...)
No za tohle nemuze jrc ale distributor pro CR coz je v nasem pripade cd projekt. Jelikoz to sou exoti tak napr. do megami, kde si objednali 50kousku tak jim prej nedosla ani pulka, kolik byl pekne nasranej. Prej kolik vam jich doslo: on: ani se neptejte..]]] Nastesti sem byl mezi prvnima, takze jsem dosta kopii dokonce aji s moji jmenovkou. Dalsi kopie prijde ze zahranici a jelikoz to vypada ze za par dni to CR dojde tak to myslim v poho prodam a nekomu udelam radost. xzone uz vcera od 20ti hodin prijimal objednavky na druhou varku ktera ma prijti kdo vi kdy.
Mám objednáno někdy od léta a pochopitelně na poště nebylo dnes vůbec nic:o)Proč to kurva neposlali tak abych to měl dnes v rukáchTo bylo furt cirátů se světovou premiérou.Počítám,že krabice je někde mezi Lounama a Moravou.
hh blby na jakejch jsi kolejich? ja E nevis jestli se da nekde v ove koupit kupon? jsem zoufalej
TAK nakonec sjem BC v Ově sehnal v US action skladu .. na Plzenské 466 .. je to trocha zruky .. nejlepší je si udělat objednávku na http://www.topcd.cz/ s osobním odběrem a když je zboží skladem hned tam zavolat že si pro to jedete a np.. cena je 1199 což je vpoho. je to sklad US action takže na prodejně v carrefouru by snad už měli mít BC taky od 20:00
No je fakt ze kdyz se kdysi pred lety schanel EQ1 tak to byl ukol to dostat tady rozumne vcas.
Ale ted uz snad neni proboha problem s nakupovanim v CR lol.
Objednano u xzone a spokojenost je na moji stranne. Tohle je posledni mail co sem dostal, krabici mam doma jak slibili.
Vazeny zakazniku, mame pro vas dobrou zpravu, zitra 16.1. se muzete stavit od 10:00 dopoledne pro vami rezervovanou hru do Herny LASERGAME na Narodni tride 25. rezervace bude pro vas pripravena.
V pripade, ze sjte nedostal nas posledni mail, tak zde jeste uvadime mensi doprovodny program :)
- Na platno budou promitana hraci natocena videa ze hry, trailery apod.
- Ocekava vas take slicna elfka v zivotni velikosti, jedina WoW figurina od Blizzradu v CR! Nezapomente si doma fotak! Verte nam, ze az ji uvidite, urcite se spolu budete chtit vyfotit :)
- Prezentace sberatelskych hernich karticek World of warcraft. Muzete si hru prohlednout, zahrat ci treba i rovnou koupit.
Budeme se tesit 16.1. v Lasergame na Narodni tride
Jo s xzone mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jen doporučuji platit na dobýrku, když to chceš ze dne na den. Jednou jsem si takhle naběhl páč jsem platil převodem s účtu a nějak mi nedošlo, že neplatím paypalem, ale že než si to banky předají, že to trvá i 3 dny :D