Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 TBC vyjde 16.1.07`
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Kiten
New Member

135 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:45:06  Show Profile  Send Kiten an ICQ Message Send Kiten a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Eagle

co na tech 4 CD jako je? mapy outlandu?

sou u toho nejake patche na zakladni wow, nebo si musim vsechny patche nasosat z netu? /budu reinstalit wokna+wowa/

Nic sosat nemusíš

Kity - Blood Elf Paladin
Kiten - Undead Warlock
Vakovlk - Tauren Hunter
Go to Top of Page

Kiten
New Member

135 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:45:48  Show Profile  Send Kiten an ICQ Message Send Kiten a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

v xzone byla fronta asi na 20minut, ale uz sem konecne u kompu

hehe, no já tam byl přesně v 10 a čekal sem cca půl hodiny

Kity - Blood Elf Paladin
Kiten - Undead Warlock
Vakovlk - Tauren Hunter
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:51:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kiten

quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Eagle

co na tech 4 CD jako je? mapy outlandu?

sou u toho nejake patche na zakladni wow, nebo si musim vsechny patche nasosat z netu? /budu reinstalit wokna+wowa/

Nic sosat nemusíš

pouze patch 2.0.3 to 2.0.5 se mi sosal
Go to Top of Page

Kiten
New Member

135 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:59:29  Show Profile  Send Kiten an ICQ Message Send Kiten a Private Message  Reply with Quote
JJ, čili 2.85 MB

Kity - Blood Elf Paladin
Kiten - Undead Warlock
Vakovlk - Tauren Hunter
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:38:19  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Tak jaka je situace? koukam servery up, acc management i acc upgrade fungujou :) takovej hladkej prubeh bych necekal.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

oniko
Junior Member

711 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:46:53  Show Profile Send oniko a Private Message  Reply with Quote
pockej v sest vecer

Gurth
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:50:12  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Tak jaka je situace? koukam servery up, acc management i acc upgrade fungujou :) takovej hladkej prubeh bych necekal.

ja tomu taky neverim...vsak ono to padne

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:51:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kiten

JJ, čili 2.85 MB

Tak tydle 3MB se sosali pekelne dlouho :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:53:00  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
No datadisk sem radsi aktivoval uz tady v praci pro pripad, ze by jim nejeli odpolko stranky ale jako pojedou odpoledne servery ani nechci videt vzhledem k tomu, kolik asi tak lidi zacne opet hrat :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:21:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno jo deti jsou jeste ve skole
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:22:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Spis pracujici jeste v praci ne? :)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:23:52  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Spis pracujici jeste v praci ne? :)

mno jo ale ty fakani az se k tomu naserou to bude bordel, my uz tomu neublizime.
BTW by me zajimalo jestli je restXpa nebo ne
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:25:15  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
mno jo ale ty fakani az se k tomu naserou to bude bordel, my uz tomu neublizime.

Rikali ze by byt nemela ne?

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:27:51  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Rikali ze by byt nemela ne?

no rikali, ale jak to opravdu? a nejaky pako z Motion uz udelal lvl61 rano asi tam byl celou noc, nechapu proc to na ofiku forum hned postnul jestli je to nejakej druh hrdinstvi nevim , ale ja se prihlasit na forum nemuzu tak se ho nemuzu zeptat
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:30:39  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
no rikali, ale jak to opravdu? a nejaky pako z Motion uz udelal lvl61 rano asi tam byl celou noc, nechapu proc to na ofiku forum hned postnul jestli je to nejakej druh hrdinstvi nevim , ale ja se prihlasit na forum nemuzu tak se ho nemuzu zeptat

jj taky mi nejde uz asi tyden lognout na ofiko fora, zabozrouti zas neco posrali :P

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:30:45  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
lvl61 uz jsou uz 4 nebo 5, rested neni, expi se celkem rychle
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:43:59  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
Pisal som si s jednym znamym. Tvrdil mi ze hra nonstop od polnoci, vraj uz dokoncil nejaky quest s peknym blue rewardom. Magor. A to ma uz cez 30 a 2 decka.

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:44:36  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
tak to je pekny ja jsem teda 43 takze se me to jeste moc netyka ale uz se tam fest tesim

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:45:25  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

sakra neni to me ale pekne nasrali tak dlouho si stradam rest xpu a oni to zrusej kreteni blizzardi
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:52:38  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vlkodlak

sakra neni to me ale pekne nasrali tak dlouho si stradam rest xpu a oni to zrusej kreteni blizzardi

haha... rok co to je tak do 70tky. Rest neni, ale kdyz aktivujete bc lognete a nejlepe se premistite do hospy tak budete normalne restovat.. za den az dva se da udela pres 100k expu diky tomu ze na level je potreba strasne moc.
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 16/01/2007 :  16:57:52  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
takze koupit tbc jit do knajpy pak se na to vysrat protoze tam bude strasne moc lidi a bude to nehratelny a pak jen login a 2oo% xp

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/01/2007 :  18:54:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Jinak DVD verze je, ale jen v CE edici... mám jí tady, a mám v ní 4x CD a 1x DVD... nechápu proč to dávaj jenom do CE a nechápu proč tu teď mám o 4 placky víc než potřebuju, ale co už. Hlavně, že to je doma.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:26:56  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
by som sa chcel opytat , mam normal wowko , kupim si tbc a normalne mozem hrat na starom acc a nemusim zakladat novy ucet alebo hej?
ten kluc je vo vnutri predpokladam na vytvorenie noveho uctu :p

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:35:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Jinak DVD verze je, ale jen v CE edici... mám jí tady, a mám v ní 4x CD a 1x DVD... nechápu proč to dávaj jenom do CE a nechápu proč tu teď mám o 4 placky víc než potřebuju, ale co už. Hlavně, že to je doma.

at zije ekologie a nizke naklady
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:37:02  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Irenikus

by som sa chcel opytat , mam normal wowko , kupim si tbc a normalne mozem hrat na starom acc a nemusim zakladat novy ucet alebo hej?

novy zakladat nebudes, ale musis ho upgradnout, viz https://upgrade.wow-europe.com/
Go to Top of Page

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/01/2007 :  22:22:13  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Irenikus

novy zakladat nebudes, ale musis ho upgradnout, viz https://upgrade.wow-europe.com/

diky uz mam v tom jasno

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/01/2007 :  11:46:08  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Btw byla dneska maintenance?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 17/01/2007 :  12:17:05  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw byla dneska maintenance?

Ne

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly