No datadisk sem radsi aktivoval uz tady v praci pro pripad, ze by jim nejeli odpolko stranky ale jako pojedou odpoledne servery ani nechci videt vzhledem k tomu, kolik asi tak lidi zacne opet hrat :)
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
quote:Originally posted by Araya mno jo ale ty fakani az se k tomu naserou to bude bordel, my uz tomu neublizime. BTW by me zajimalo jestli je restXpa nebo ne
Rikali ze by byt nemela ne?
quote:Originally posted by Araya mno jo ale ty fakani az se k tomu naserou to bude bordel, my uz tomu neublizime. BTW by me zajimalo jestli je restXpa nebo ne
Rikali ze by byt nemela ne?
no rikali, ale jak to opravdu? a nejaky pako z Motion uz udelal lvl61 rano asi tam byl celou noc, nechapu proc to na ofiku forum hned postnul jestli je to nejakej druh hrdinstvi nevim , ale ja se prihlasit na forum nemuzu tak se ho nemuzu zeptat
quote:Originally posted by Araya no rikali, ale jak to opravdu? a nejaky pako z Motion uz udelal lvl61 rano asi tam byl celou noc, nechapu proc to na ofiku forum hned postnul jestli je to nejakej druh hrdinstvi nevim , ale ja se prihlasit na forum nemuzu tak se ho nemuzu zeptat
jj taky mi nejde uz asi tyden lognout na ofiko fora, zabozrouti zas neco posrali :P
Pisal som si s jednym znamym. Tvrdil mi ze hra nonstop od polnoci, vraj uz dokoncil nejaky quest s peknym blue rewardom. Magor. A to ma uz cez 30 a 2 decka.
lvl61 uz jsou uz 4 nebo 5, rested neni, expi se celkem rychle
sakra neni to me ale pekne nasrali tak dlouho si stradam rest xpu a oni to zrusej kreteni blizzardi
haha... rok co to je tak do 70tky. Rest neni, ale kdyz aktivujete bc lognete a nejlepe se premistite do hospy tak budete normalne restovat.. za den az dva se da udela pres 100k expu diky tomu ze na level je potreba strasne moc.
Jinak DVD verze je, ale jen v CE edici... mám jí tady, a mám v ní 4x CD a 1x DVD... nechápu proč to dávaj jenom do CE a nechápu proč tu teď mám o 4 placky víc než potřebuju, ale co už. Hlavně, že to je doma.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
by som sa chcel opytat , mam normal wowko , kupim si tbc a normalne mozem hrat na starom acc a nemusim zakladat novy ucet alebo hej? ten kluc je vo vnutri predpokladam na vytvorenie noveho uctu :p
Jinak DVD verze je, ale jen v CE edici... mám jí tady, a mám v ní 4x CD a 1x DVD... nechápu proč to dávaj jenom do CE a nechápu proč tu teď mám o 4 placky víc než potřebuju, ale co už. Hlavně, že to je doma.
by som sa chcel opytat , mam normal wowko , kupim si tbc a normalne mozem hrat na starom acc a nemusim zakladat novy ucet alebo hej? ten kluc je vo vnutri predpokladam na vytvorenie noveho uctu :p