Noobs, tady není žádný logický důvod aby nejely servery. Maximálně to může padat v Outlandu, ald Azeroth to vůbec nepostihne.
No to je fajn. Naco bude lvl 60tkam chtivym Outlandu fungujuci Azeroth?
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
A nebo takovouhle vam zahraju.... uz se tesim az zase budou nemrtvice delat to svoje bluueeeaa kdyz padaj k zemi jako hrusky muhaha.Venku jich ted beha desne malo beru kazdou kterou potkam .
kolik je ted aktivnich uctu 6 mega ? po dvou letech hry mozna nekolikanasobek hracu ma postavy na 60tce za ktery nehraje a hodne z nich se ted vrati na bc, aby pres den nebylo z 6mega 12 mega.
Noobs, tady není žádný logický důvod aby nejely servery. Maximálně to může padat v Outlandu, ald Azeroth to vůbec nepostihne.
No to je fajn. Naco bude lvl 60tkam chtivym Outlandu fungujuci Azeroth?
BE a Draenei...
BE a Draenei lokacie su na tom istom serveri ako Outlandy.
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
A nebo takovouhle vam zahraju.... uz se tesim az zase budou nemrtvice delat to svoje bluueeeaa kdyz padaj k zemi jako hrusky muhaha.Venku jich ted beha desne malo beru kazdou kterou potkam .
to same plati o gnomech a teplazlikoch:D myslim ze world-PVP krapet ozije:)
kolik je ted aktivnich uctu 6 mega ? po dvou letech hry mozna nekolikanasobek hracu ma postavy na 60tce za ktery nehraje a hodne z nich se ted vrati na bc, aby pres den nebylo z 6mega 12 mega.
pred tydnem sem nekde cetl ze blizz oznamil 8 Milionu aktivnich uctu...
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
taky s tim tak trochu pocitam je mi jasny ze 50% aliku bude draenai shaman a 50% hordy BE paladin (zbylejch 50% bude warlock a mozna neco jako hunter/druid)
taky s tim tak trochu pocitam je mi jasny ze 50% aliku bude draenai shaman a 50% hordy BE paladin (zbylejch 50% bude warlock a mozna neco jako hunter/druid)
"with more than 2 million players in North America, more than 1.5 million players in Europe, and more than 3.5 million players in China"
a z tech 3.5 mega zlutasku je ve skutecnosti jen 1M, kazdy s tremi accounty, aby mohl hrat nonstop bez omezeni, pac jim jejich demokraticka vlada nadiktovala, jak se ma spravny obcan bavit..
Někde jsem četl, že některá online hra by měla být v čajně modifikována tak, že po určité době tě to vykopne nebo budeš mít nějaký postih. Na jednu stranu je to omezování na stranu druhou znám pár chlapíků co u počítače tráví i silvestr místo toho, aby se šli bavit s přáteli. ;)
Tak to budu asi jediný BE rogue.Přiznávám,draenai to bude paladinka s ocasem.
no me je snad jedno esli nejakej accout management pujde kdyz jen prechazim na TBC ne? :)
Prihodit tam serial, ze mas BC aktivovanej?:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Tak jaky sou kurzy ze zitra nepujde acc management?
vzpominam, jaxem se 11.2.2005 snazil vytvorit wow account a podarilo se me to az nekdy kolem obeda druheho dne...
Tak to já ho vytvořil už tak kolem půlnoci, ale jsi málo klikal
Já když jsem se tehdy tou "stránkou formuláře za půl hodiny" někdy ve tři ráno konečně proklikal, tak jsem udělal char a šel jsem spát, protože už jsem nemoh