Author |
Topic  |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 23:53:39
|
Aby bylo jasno, kdo to chce mit od startu
Ja mam 4 kousky Jaris Mufa Alyk/Arra Dusei/Berserk
A mame to z cdromshop.com, kde jsem se mailem presne domluvil jak to bude
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
|
| |
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 03:29:00
|
ja to budu mit pres amazon takze ve stejny den nebo mozna o den drive.
Spis otazka vyvstava zda pvp ci pve server. osobne si myslim ,ze pri releasu pvp server nebude |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 07:06:39
|
quote: Originally posted by Wardocan Spis otazka vyvstava zda pvp ci pve server. osobne si myslim ,ze pri releasu pvp server nebude
Imho bude. Sigil si na tom na forech dost zakladal.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:57:45
|
Pokud to vyjde dřív než Tabula Rasa tak jdu. Nicméně char založím jen na PvP serveru.
edit: tak jsem si to koupil přes onlinekeycd - tak jako tak dřív nebo později to určitě budu chtít zahrát |
Noe
|
Edited by - Noe on 13/12/2006 09:53:12 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:05:24
|
Priznam se, ze ten preorder trochu nechapu. Prosim uvest do obrazu:-) V tuto chvili je nejaka preorder krabice s kramama+beta client + aktivacni kod. Ta prijde ihned. Kdyz to vyjde, dorazi neco dalsiho? Nebo je to vse? Potrebuju pak vubec tu krabici a nestaci mi kod?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:36:08
|
quote: Originally posted by tojejedno
Priznam se, ze ten preorder trochu nechapu. Prosim uvest do obrazu:-) V tuto chvili je nejaka preorder krabice s kramama+beta client + aktivacni kod. Ta prijde ihned. Kdyz to vyjde, dorazi neco dalsiho? Nebo je to vse? Potrebuju pak vubec tu krabici a nestaci mi kod?:-)
Pokud se nepletu, je za preorder jeste ingme item na delsi sprintovani a pak jeste neco 
Ale ja stejne vzdy delam preorder  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:42:57
|
quote: Originally posted by Jaris Pokud se nepletu, je za preorder jeste ingme item na delsi sprintovani a pak jeste neco 
Ale ja stejne vzdy delam preorder 
Spis mi jde o tu fyzickou podstatu, ze jde jen o kod, zbytek je naprd (krabice na policku a klient se da sehnat jinde). Je to tak? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:47:13
|
Spis mi jde o tu fyzickou podstatu, ze jde jen o kod, zbytek je naprd (krabice na policku a klient se da sehnat jinde). Je to tak?
Ano, taky proto mi to na cdromshopu vybali a poslou jen kody mailem a krabice pak prijdou spolu s plnou hrou.
Jsou to hodni kluci  |

|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:56:23
|
Fajn, takze nakonec pak bude jeste jedna krabice? Za dalsi postovny?:-) |
|
 |
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 16:55:04
|
Já do toho jdu určitě od začátku, jen zatím přemýšlím, jak to nejlépe objednat, aby to přišlo s co nejmenším zpožděním. Preferuju spíše PvE. |
Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60 EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 17:37:43
|
Fajn, takze nakonec pak bude jeste jedna krabice? Za dalsi postovny?:-)
a stáhnout asi 15 GB  |
Noe
|
 |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 18:02:09
|
Full hru mam preorder na Gamestopu a preorder box sem sehnal na cdonlinekey(teda pokud me nevysplouchnou a poslou mi zitra kody s adresou na stazeni img ) |
Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 18:11:13
|
quote: Originally posted by FUFICEK
Full hru mam preorder na Gamestopu a preorder box sem sehnal na cdonlinekey(teda pokud me nevysplouchnou a poslou mi zitra kody s adresou na stazeni img )
myslíš, že kody budou mít už zítra? Mě napsali, že hned jak jim to dorazí tak to pošlou ale o zítřku nepsali :) |
Noe
|
 |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 18:26:33
|
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16385&whichpage=32
tady jsem zhruba uprostred stranky postnul posledni mail co od nich dosel,ze kteryho jsem pochopil(se svoji velmi chabou anglictinou)ze uz ty kody pro me maji akorat je poslou i s odkazem na download dat.Upload jim zabere asi 48 hodin.Teda jestli jsem to pochopil spravne. |
 |
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 09:26:40
|
Na onlinecdkey uz ten preorder box nemaji,nicmene ja uz svy 3 kopie dostal :) |
 |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 16:25:47
|
Uz ma nekdo dalsi kody do ty open bety? Kody sice dosly, ale to SoE to nejak tezkotonazne nezvlada.Ta stranka kde se da ten preorder kod nejak zaregistrovat bud porad nebezi,nebo kdyz bezi tak mi to nezere ty kody... Pokud se nekomu podarilo se pres to prokousat pls napiste sem. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 16:39:17
|
Uz ma nekdo dalsi kody do ty open bety? Kody sice dosly, ale to SoE to nejak tezkotonazne nezvlada.Ta stranka kde se da ten preorder kod nejak zaregistrovat bud porad nebezi,nebo kdyz bezi tak mi to nezere ty kody... Pokud se nekomu podarilo se pres to prokousat pls napiste sem.
jj tohle je velký problém už od closed bety. Zkus to přes Operu ... před časem se ani mě ani Blackovi nepodařilo zaktivovat kod a pomohl nám v tom Tragedy kterému to šlo přes Operu. |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 17:01:14
|
Uz ma nekdo dalsi kody do ty open bety? Kody sice dosly, ale to SoE to nejak tezkotonazne nezvlada.Ta stranka kde se da ten preorder kod nejak zaregistrovat bud porad nebezi,nebo kdyz bezi tak mi to nezere ty kody... Pokud se nekomu podarilo se pres to prokousat pls napiste sem.
ona uz je open beta ? neni :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 17:37:45
|
quote: Originally posted by Pertha
ona uz je open beta ? neni :D
To myslim vi kazdej Ale ty kody si uz ted muzes zaregistrovat na stationu. BTW ja uz se tim prokousal,chyba byla ve spatne napsanejch kodech co sem dostal. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 04/01/2007 : 18:51:31
|
Tak jsem to taky objednal:
PREBOOK: VANGUARD: SAGA OF HEROES COLLECTORS EDITION Windows US$ 94.03 |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 01:26:29
|
Tak to mam taky pres cdromshop. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Drobek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 11:38:42
|
Já už jsem si to taky předobědnal ale pořád ještě nevím zda PVE nebo PVP |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 00:05:28
|
Tak uz je preorder primo na Sony Store a D2D  |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 07:14:19
|
quote: Originally posted by Rodier
Tak uz je preorder primo na Sony Store a D2D 
Jo jo, tahle informace uz tu pred 14 dny probehla ... Vzdycky pouzi nejdriv search featuru fora, pac si vsimam, ze sem chodis hodne casto s krizkem po funuse.
Vanguarda je mozne digitalne koupit asi na dalsich 10 mistech (dlgamer, gamersloot, onlinecdkey etc. etc.). Ale to uz je taky informace stara vic nez 14 dni. |
Edited by - VT on 15/01/2007 07:14:32 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 07:16:23
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Rodier
Tak uz je preorder primo na Sony Store a D2D 
Jo jo, tahle informace uz tu pred 14 dny probehla ... Vzdycky pouzi nejdriv search featuru fora, pac si vsimam, ze sem chodis hodne casto s krizkem po funuse.
Vanguarda je mozne digitalne koupit asi na dalsich 10 mistech (dlgamer, gamersloot, onlinecdkey etc. etc.). Ale to uz je taky informace stara vic nez 14 dni.
Rodier tady má svůj zápisník, píše si to jenom pro sebe, tak si ho nevšímej  |
 |
|
|
Topic  |
|