Author |
Topic  |
|
MAREKCZ
Starting Member
5 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:39:13
|
Zdravím všechny příznivce VANGUARDU. Jsou vytvořeny CZ stránky pro fandy Vanguardu viz link: http://tbs.shotzone.cz/vanguard/news.php
Proč to sem vůbec píši Vím,že je zde hodně lidí velice zkušených s hraním on-line her a také účastnící se na Beta testu Vanguardu.Chtěl bych požádat pokud by měl někdo čas a chuť přispět radou či poznatkem na stránky budeme opravdu rádi.Nikdo není nejchytřejší (kromě brouka pytlíka), takže jakékoli info či rada bude opravdu ceněna.Máte možnost psát novinky,vkládat obrázky atd. Pokud se zde najde někdo kdo bude ochotný nám pomoci předem děkujeme
link:http://tbs.shotzone.cz/vanguard/news.php
|
|
| |
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:50:39
|
<title>Everquest II PvP Website: Novinky</title> :o) |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:20:55
|
A proc to, kdyz mame imperium?  |
Edited by - fedaikin on 11/01/2007 14:21:21 |
 |
|
MAREKCZ
Starting Member
5 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:27:17
|
No tohle nebylo míněno jako konkurence imperia ,ale jako snaha shromáždit dostupné info od lidí,kteří mají možnost hru vyzkoušet pro ty hráče,kteří z nějakého důvodu tuto možnost nemají a chtěli by Vanguard hrát.Aby info bylo srozumitelné i lidem kteří podobnou hru nehráli a vůbec chápali o čem je řeč.Webů ohledně Vanguardu asi nebude hodně a mi se snažíme shromáždit dostupné a srozumitelné informace i pro lidi méně zdatné v AJ a nebo hráče kteří třeba podobnou záležitost hrají poprvé.Možná forma infa. která se bude pravidelně objevovat přijde někdy hard core hráčům úsměvná,ale snažíme se popis zjednodušit i pro méně zdatné hráče.Jsem sem to napsal proto,že hodně lidí kteří sem chodí znám a ať si soukromě o nich myslím cokoli herně jsou to jedni z nejlepších hráčů a stránky neděláme pro MĚ ,ale pro lidi,které tato hra zajímá ,aby měli dost informací do začátku.Možná se zde někdo najde kdo bude ochotný se o info podělit a pomoct nám a možná ,že se nenajde nikdo to se nedá nic dělat.Rozhodně se nesnažíme konkurovat imperiu a nebo jiným stránkám.Prostě se snažíme vytvořit komplexní info o Vanguardu na jednom místě.Samozřejmě nestihneme být všude a všechno projít a prozkoumat takže pomoc či rada druhých hráčů je vítána. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:08:43
|
quote: Originally posted by MAREKCZ
No tohle nebylo míněno jako konkurence imperia ,ale jako snaha shromáždit dostupné info od lidí,kteří mají možnost hru vyzkoušet pro ty hráče,kteří z nějakého důvodu tuto možnost nemají a chtěli by Vanguard hrát.Aby info bylo srozumitelné i lidem kteří podobnou hru nehráli a vůbec chápali o čem je řeč.Webů ohledně Vanguardu asi nebude hodně a mi se snažíme shromáždit dostupné a srozumitelné informace i pro lidi méně zdatné v AJ a nebo hráče kteří třeba podobnou záležitost hrají poprvé.Možná forma infa. která se bude pravidelně objevovat přijde někdy hard core hráčům úsměvná,ale snažíme se popis zjednodušit i pro méně zdatné hráče.Jsem sem to napsal proto,že hodně lidí kteří sem chodí znám a ať si soukromě o nich myslím cokoli herně jsou to jedni z nejlepších hráčů a stránky neděláme pro MĚ ,ale pro lidi,které tato hra zajímá ,aby měli dost informací do začátku.Možná se zde někdo najde kdo bude ochotný se o info podělit a pomoct nám a možná ,že se nenajde nikdo to se nedá nic dělat.Rozhodně se nesnažíme konkurovat imperiu a nebo jiným stránkám.Prostě se snažíme vytvořit komplexní info o Vanguardu na jednom místě.Samozřejmě nestihneme být všude a všechno projít a prozkoumat takže pomoc či rada druhých hráčů je vítána.
this wall of text crits my eyes for 1000000dmg |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:41:55
|
Mám jen drobnou připomínku k webu... zvětšit font! Jinak hodně štěstí, protože kolem Vang. bude info habakuk :) Ale jestli to myslíte opravdu vážně, pořiďte si nějakou doménu. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:54:10
|
To by mohl být super web. Myslím, že vůbec žádná konkurence Imperiu to není, naopak oba weby se mohou skvěle doplňovat.
|
Noe
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 21:24:53
|
quote: Originally posted by Tragedy
Mám jen drobnou připomínku k webu... zvětšit font! Jinak hodně štěstí, protože kolem Vang. bude info habakuk :) Ale jestli to myslíte opravdu vážně, pořiďte si nějakou doménu.
Připomínka ohledně fontu je dobrá, nicméně v normálním prohlížeči stačí udělat CTRL+kolečko myši :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 22:33:44
|
quote: Originally posted by Khostri
Připomínka ohledně fontu je dobrá, nicméně v normálním prohlížeči stačí udělat CTRL+kolečko myši :)
HA, konecne vim, co mi to s tim ty deti delaji !!! Diky Khostri  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 00:05:09
|
tak snaha se ceni, to je asi tak vsechno co se k tomu da napsat. |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 14:35:36
|
no CTRL+kolecko je uuuplne na PIP :P protoze to je zoom a ten dela tu prasarnu ze to leze mimo velikost okna a nepomuze ani maximalizace :( |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:22:27
|
quote: Originally posted by Marwyn
no CTRL+kolecko je uuuplne na PIP :P protoze to je zoom a ten dela tu prasarnu ze to leze mimo velikost okna a nepomuze ani maximalizace :(
Ted jsem to hned zkusil a ne, funguje to dobre  |
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 16:01:25
|
quote: Originally posted by Jaris Ted jsem to hned zkusil a ne, funguje to dobre 
Jo, mne taky:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 16:23:04
|
Chce to holt ten správnej standartní prohlížeč ;) |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 17:09:53
|
firefox - funguje  IE6 - nefunguje (holt absolutní velikost písma ) opera - asi dělá tu zoomprasárnu  |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 19:43:35
|
quote: Originally posted by SNowie
IE6 - nefunguje (holt absolutní velikost písma )
Mě funguje I6  |

|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 20:31:23
|
quote: Originally posted by Jaris
quote: Originally posted by SNowie
IE6 - nefunguje (holt absolutní velikost písma )
Mě funguje I6 
mno v ie6 ať točím kolečkem, ať zvedám ručně velikost písma jakkoliv, nic se neděje ... stejně je to fuk, kdo tohle zvěrstvo ještě používá?  |
 |
|
MAREKCZ
Starting Member
5 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:06:16
|
Písmo předěláno k lepší uživatelské spokojenosti :-)Zkoušel jsem větší,ale vypadlo to docela odpudivě pokud se to zdá pořád malé můžu to ještě zvětšit:-) |
Edited by - MAREKCZ on 13/01/2007 21:07:11 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:13:37
|
verdana 10 je ok, ale doporucil bych dat nejaky margin obrazkum a to menu vlevo je v mozile mirne rozjete, nic hrozneho ale stejne by se to mohlo zarovnat :)
este co me trkne do oka kdyz vstoupim je ta horni lista, ty prechody na tom obrazku jsou strasne nasilne, jinak ale ten zakladni podklad s vodou a bleskem je fajn |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/01/2007 21:15:21 |
 |
|
MAREKCZ
Starting Member
5 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:22:16
|
Menu opraveno :-) |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 08:36:23
|
Menu opraveno :-)
Si spis napis na http://interval.cz/magazin/kritika-webu/ |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 09:57:39
|
to napsat muzes ale myslimz e hodnoceni muze byt dost deprimujici, ono prece jen uz par let se v tabulkach weby nedelaj, nemluvim o dalsich prasarnickach v html :) jako treba nepouzivame apostrof, pouzivame externi css styly ale tak hlavne kdyz je to xhtml :)
to ale neni kritika ze ktere je nutno si delat prilis tezkou hlavu, beznyho uzivatele todle fakt netrapi |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 14/01/2007 10:01:30 |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 10:43:04
|
ono prece jen uz par let se v tabulkach weby nedelaj
jejdamane to by byl flame :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 10:56:03
|
quote: Originally posted by Genagen
ono prece jen uz par let se v tabulkach weby nedelaj
jejdamane to by byl flame :-)
o tom se moc flamovat neda to je proste fakt :) |
lastfm |
 |
|
MAREKCZ
Starting Member
5 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:00:59
|
quote: Originally posted by stoupa101
Menu opraveno :-)
Si spis napis na http://interval.cz/magazin/kritika-webu/
Já jsem to přeci nepsal jako topic o hodnocení webu.Stačí si přečíst první přízpěvek a je to myslím jasné. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:26:35
|
o tom se moc flamovat neda to je proste fakt :) Ja to spis myslel jako flame do jaky miry je snuska delat za kazdou cenu beztabulky layout nebo neni :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 13:53:13
|
quote: Originally posted by Genagen
o tom se moc flamovat neda to je proste fakt :) Ja to spis myslel jako flame do jaky miry je snuska delat za kazdou cenu beztabulky layout nebo neni :-)
jak to myslis za kazdou cenu ? tabulky nebyly na layout nikdy urcene bylo to vzdy pouze nouzove reseni kvuli tomu ze html bylo puvodne navrhnute uplne pro jine ucely nez na ktere bylo potom vyuzivano a ve chvili kdy konecne implementovaly divy tak mas nastroj na layout urceny, prehlednejsi a rychlejsi, to je sice diskutabilni ale lidi kteri tvrdi ze tabulkovy layout je prehlednejsi a rychlejsi to rikaji jen proto ze maji s tabulkama vetsi zkusenosti, pokud by divum venovali stejny cas jsem presvedceny ze by tvorili rychleji prave v divech |
lastfm |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:39:56
|
imho tabulky jsou pro zobrazení tabulek od toho se jim říká tabulky, nejsou to layoutky, čili neslouží k tvoření layoutu stránek  ... v divech se dá udělat prakticky totéž a bezbolestně, stačí se trochu naučit styly  |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 11:04:43
|
imho tabulky jsou pro zobrazení tabulek od toho se jim říká tabulky,
Hehe a tohle je forum o vanguardu a ne html kodovani :-)
Jinak ja uz videl takovejch prasaren u ciste css layoutu, zle by se z toho clovek hodil masli :-)
Me osobne je nakonec dost jedno jak kdo co dela - kdyz je to udelany dobre. Akorat jsem dalek podlehnout IMO toliko modnimu nazoru, ze co je ciste CSS je apriorne dobre a co pouziva v nejake forme tabulky je apriorne blbe (a samozrejme to neplati ani naopak :-) ). |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 11:50:44
|
pokud je layout v tabulkach je to apriorne blbe
pokud je layout div + css file neni to apriorne spravne :) |
lastfm |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 12:03:32
|
pokud je layout v tabulkach je to apriorne blbe No a tady se apriorne rozchazime :-) |
 |
|
|
Topic  |
|