Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 PvP vs PvE
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 06/01/2007 :  01:00:18  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris
Mam k tomu 2 duvody :
1) zadna MMORPG hra neni nikdy dokoncena a totalni zmeny charu nebo boje jsou bezne i po letech (treba v EQ2 uz min 2 az 3 obrovske zmeny menici spoustu veci, posledni po 2 letech zivota)
2) prijde mi, ze nejlepsi hra je na uvod, kdyz nejsou znamy veci a je treba vymyslet a zkoumat a taky nikdo nemuze moc pomoci. Pokud prijde clovek do hry po 2 letech, jen velmi tezko se ubrani pomoci pratel, ale ta pomoc mu hru (alespon podle me) v podstate skoro znici.
Takovým neuváženým hopsáním od jedné hry k druhé si tu hru může člověk vpodstatě skoro zničit také.
Typický příklad působení některých lidí na daoc pvp servru od releasu - tyhle poletuchy přišly o Zlaté Období v jedné z nejlepších group pvp her na aktuálním trhu. Jejich škoda.

Osobně jsem třeba s daocem nezačal od releasu - a toho objevování a zkoumání jsem si užil přesně tolik, kolik jsem chtěl a mohl unést. Bo ono to "ubránění se pomoci" je velmi, velmi jednoduché. Anebo jsem neměl tak vtíravé přátelé, kteří by byli ochotni mne vodit za ručičku, spíše naopak.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 06/01/2007 :  07:45:24  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Takovým neuváženým hopsáním od jedné hry k druhé si tu hru může člověk vpodstatě skoro zničit také.

Je vesele ricto me, ze preskakuju mezi hrama

V EQ1 snad 4 nebo 5 let, DAOC rok, EQ2 pres 2 roky

Co umrelo? SWG odsouzeno behem 2 mesicu, AO behem 14 dni.

Nechces mi tvrdit, ze nekam rychle preskakuju? A btw, ani jsem jine hry nehral, toto je moje portfolio hehe

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/01/2007 :  12:45:07  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat

Nechces mi tvrdit, ze nekam rychle preskakuju? A btw, ani jsem jine hry nehral, toto je moje portfolio hehe

<-- DAoC od releasu. Jine hry jsem (vyjma nekterych vyjimecnych single playerovek) taktez nehral.

Takze ano, skutecne preskakujes jak rika Nathal. (alespon v porovnani se mnou nebo samotnym Natem)

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/01/2007 :  12:54:33  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jen tak ohledne toho DAOC od releasu - a to jsi hral kde pls?
Vzhledem k tomu, ze jsem DAOc hral od bety a nasledne od releasu pres rok, tak by me to zajimalo. Na Morgana La Fay si pamatuju lidi se mnou v Ragnaroku a pak par lidi z Albionu, ktere vedl Velda v cervenem brneni nebo plasti nebo co vsechno mel rude :)
Ale tebe si nejak nevybavuju nebo si nedokazu zaradit jmeno. Stejne tak kdyz se zakladalo MDK na Mordredu, tak si pamatuju par lidi, jako Tibor, Jaris, atd, ale tebe si take nedovedu zaradit.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 06/01/2007 :  13:03:04  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Jaris je starej skokan co u zadny hry nevydrzi. Staci aby vybavil vsechny svoje twinky na ukor ostatnich hracu a pak jde hned jinam.

...

A ted vazne, nehrabe vam uz? Ted se budete dohadovat o tom, kdo vydrzel dyl u jaky hry? Jeste byste mohli zacit s hadkama o to kdo vlastne hraje MMORPG dele.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 06/01/2007 :  13:23:04  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

<-- DAoC od releasu. Jine hry jsem (vyjma nekterych vyjimecnych single playerovek) taktez nehral.

Takze ano, skutecne preskakujes jak rika Nathal. (alespon v porovnani se mnou nebo samotnym Natem)

Hehe, ja bych nemel, aby se Dus nezlobil , ale neodpustim si.

Jak pise Khostri, na MLF od releasu, zakladal jsem Ragnarok, byl tam az do startu Mordredu s malou epizodou na RP serveru Nimue (zde vznikla prvni MdK), pak cca pul roku na Mordredu (presne to faky uz nevim). To mi neprijde jako skakani.

A vetsinou ve hre vydrzim, dokud je co delat, mnohdy i o kousek dele

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/01/2007 :  17:28:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
BTW

Vanguard Updates 1/6/2007:

- The new PVP server is up
Ruleset updates are as follows:
- Must be within 5 levels of your target
- Faction Based
- Factions are Martok and Qalia vs Thestra and Youngree factions

http://www.vanguardsoh.com/status.php

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/01/2007 :  08:53:29  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To Deimnia - Máš pravdu, spletl jsem si tě s někým jiným v jiném topicu, omlouvám se.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/01/2007 :  10:37:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw, VT moc dobre vi, ze jsem hral DAOC vcetne Mordredu dost dlouho (ha, zakladali jsme MdK ) a nemel jsem ja, ani treba Arra nebo Dusei problem umirat, ale (coz je pikantni) jsem z Mordredu odesli cca po pul roce proto, ze nebylo co delat, nebot kvalitniho PvP bylo silene malo a behat cely vecer (4 hodiny) a potkat 2 skupiny na PvP bylo opravdu silena nuda...
Tolik asi k tomu, kdo jak co hral a co je zarukou "trvale" zabavy...

no jestli mas na mysli takove to rane mdk "pvp" kdyz jsi pustil radar (cheat) a nabihal jsi do boje kde jsi mel jistotu nebo velkou sanci ze vyhrajes to nepovazuji za opravdove pvp...

cece to opravdove pvp vylezlo ven v okamziku kdy jste odesli a prestal se aktivne pouzivat radar, zajimave s odstupem casu to tak ale vidim :o

ty jsi opravdovej daoc nikdy nehral a jak jsi kdysi sam rekl daoc modred jsi sel hrat jen kuli pve - na rvr serveru (mlf) jste meli naexpovano (rozumej "dohrano"), slo se na nimue (jiny jiz rozjety "rp" rvr server) kde se expovalo zase od nuly, ty jsi jasal, zaril, bavilo te to, ty arra, dusei, tibor jste expovali jako pominuty ;) no pak vysel mordred tak se slo tam bo to byl opravdovej start od nuly celeho serveru (tebe ty starty a zacinani od 0 - expovaci horecky vzdy strasne brali).
Po naexpovani a par "pvp" runech jste prohlasili ze uz tu neni co delat (ty jsi to vzdy vysvetloval v kontextu s pve), takze jste se premistili expovat jinam tentokrate do jinych her (eq, swg..)

pve muze byt zabava to je jasne, jenze ja vzdy kdyz pak hodnotim to co jsem vlastne za ten vecer ve hre dokazal tak hodnoceni pve raidu i v pripade ze byl uspesny a dostal jsem ten nejlepsi loot ktery pada se sanci 0.000001% je pro me hovno proti tomu ze se me povedlo nekoho prechytracit (cloveka, napr. nafoukaneho amika ktery na forech tvrdi jak jsou cesi zaostala zem atd..) a porazit ho v rovnem (nebo i nerovnem - rozumej on ma presilu) boji ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 08/01/2007 11:21:31
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/01/2007 :  10:44:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Berserk

A ted vazne, nehrabe vam uz? Ted se budete dohadovat o tom, kdo vydrzel dyl u jaky hry? Jeste byste mohli zacit s hadkama o to kdo vlastne hraje MMORPG dele.

jake pak hadky ? sporadane si vymenujem nazory na foru, od toho tu to forum je ne ? :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 08/01/2007 :  11:05:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer
jake pak hadky ? sporadane si vymenujem nazory na foru, od toho tu to forum je ne ? :)

Ja dycky myslel ze forum je od neceho jineho

++

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/01/2007 :  11:08:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
pve muze byt zabava to je jasne

Urcite je. Ja ted ve Vanguardu strilim jen do mobu )

Ovsem vyhodou pvp hrace nad pve, je to, ze ma ze hry vic - ma stejnou porci pve a zaroven si muze uzivat pvp "content". Z tohoto pohledu se pve hraci silene ochuzujou.
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 08/01/2007 :  12:53:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
pve muze byt zabava to je jasne

Urcite je. Ja ted ve Vanguardu strilim jen do mobu )

Ovsem vyhodou pvp hrace nad pve, je to, ze ma ze hry vic - ma stejnou porci pve a zaroven si muze uzivat pvp "content". Z tohoto pohledu se pve hraci silene ochuzujou.

to asi jo, ale treba jim to vubec nepride jako ochuzeni a muzou si myslet ze zit neustale v napeti vam, PvP hracum, musi dokonale kazit pozitek ze hry Nehlede na to ze si myslej ze v klidu delat questy je ta nejvetsi zabava a ze jse zase vy, hraci PvP, o ni ochuzeni...

takze plati
nazor != nazor && pravda > 1

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 08/01/2007 :  13:11:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Nevim jak moc sledujete updaty faqu, takze tady je odpoved na zasadni otazku, jak to bude s tim PvP (http://www.vanguardsoh.com/status.php):

Q:
How many PvP servers will you have at launch and what will the rule-sets be?

A:
Our current plan is to launch with a FFA rule set and a team race war rule set.
- Salim Grant, Senior Game Designer

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 09/01/2007 :  09:07:01  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Pánové !
(a dámy, pokud zde nějaké jste)

Je radost sledovat, jak je váš jazyk stále vybroušenější a argumentace stále sofistikovanější. Vaše příspěvky nepostrádají logiku, důmysl a dokonce vtip.

Nicméně faktem je, že objevujete objevené a jste ve při jen pro formu. Poté co jsem se pročetl třemi stranami vašich argumentací místo toho, abych svému zaměstnavateli tvořil hodnoty vám musím napsat následující :

Běžte do háje !
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 10/01/2007 :  23:15:15  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat

No myslel jsem to obecně, že ses na to chytil, to už je tvoje věc, ale nemyslel jsem to nijak zle, jak ať si každý hraje tak, jak ho to bavi.

Na příkladu DAoCu jsem chtěl ukázat, že ono není zrovna ideální začínat vždy od startu. První datadisk DAoCu si dal na čas ani nevím, jestli si ho ty a lidé z první vlny, kteří záhy odešli, zažil/zažili? Možná začátek? Dodal do hry mnoho nového na objevování + i nějaký top raidovací obsah. A což teprvá ten druhý, který dodal do hry tunu TOP PvE Raid contentu noa konkrétně na Mordredu to byla opravdu výzva dělat toto navíc ještě v PvP prostředí.

A to bylo právě období, kdy bylo takříkajíc "furt co dělat", které lidi, kterí odešli, prostě nezažili = nezažili ten pravý DAoC v jeho největší síle. Čímž si, pokud měli daoc rádi, docela uškodili dle mého názoru.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/01/2007 :  08:30:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
První datadisk DAoCu si dal na čas ani nevím, jestli si ho ty a lidé z první vlny, kteří záhy odešli, zažil/zažili?

Nezazili.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:41:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
A proto již nikdy hru hned po startu. DAOc jsem se vrátil zpět, měl půjčený account s oběma datáčema a bylo to hezké. SI bylo opravdu hodně přidáno. Sice mi to přišlo trošku jakoby rozházené spawny mobů a různá místa nějakým automatickým generátorem bez myšlenky, ale nějak extra mi to nevadilo. Nové classy jako animist byly fakt zajímavé.

Z toho důvodu jsem se zařekl, že si vanguard nekoupím dřív než minimálně půl rok po vydání. raději budu hrát zatím něcojiného. Nechci se obrat o půlku zábavy.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:57:04  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri
Z toho důvodu jsem se zařekl, že si vanguard nekoupím dřív než minimálně půl rok po vydání. raději budu hrát zatím něcojiného. Nechci se obrat o půlku zábavy.

Chte nechte, je nejvetsi zabava prave toho prvniho pul roku po releasu, at uz je ta hra v jakemkoliv stadiu.

Black
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/01/2007 :  11:15:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
porad premyslim jestli hrat na pve serveru, mam v umyslu kaslat na vsechny hc levelery kteri pojedou na max ve svejch stable grupach klidne si utecte :) chci si tu hru projit a vsechno ozkouset proto se taky drzim od bety co nejdal :)

tohle se na pvp ffa serveru dela spatne, ja bych rad mel moznost pvp jako zpestreni ale je mi jasne jak to bude vypadat na ffa serveru kde me 20x za vecer prejede grupa vyssich levelu, nebo i nizsich to je fuk :) nevim jestli na to budu mit nervy, nadruhou stranu nejaky server s pvp flagem nebo rvr se safe zonama apod ma k pvp hodne daleko a vesmes na tehle serverech pvp neexistuje.

co chci rict ze se nemuzu rozhodnout :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/01/2007 11:16:32
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/01/2007 :  11:26:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak
tohle se na pvp ffa serveru dela spatne, ja bych rad mel moznost pvp jako zpestreni ale je mi jasne jak to bude vypadat na ffa serveru kde me 20x za vecer prejede grupa vyssich levelu, nebo i nizsich to je fuk :) nevim jestli na to budu mit nervy, nadruhou stranu nejaky server s pvp flagem nebo rvr se safe zonama apod ma k pvp hodne daleko a vesmes na tehle serverech pvp neexistuje.

co chci rict ze se nemuzu rozhodnout :)

Rozhodovani by ti mohlo usnadnit to, ze za pvp smrt by nemel byt zadny postih (po releasu, casem snad ano).
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000