Author |
Topic  |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 16:09:01
|
Najde se v praze nekdo kdo by mne VG nahral na disk nebo vypalil na DVD? Skusil jsem si udelat registraci tak pokud klic dorazi tak bych to rad skusil - ale sosat se s tim nebudu to by trvalo na mym ADSL 2 dny. :)
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
| |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 16:18:30
|
quote: Originally posted by brutus
Najde se v praze nekdo kdo by mne VG nahral na disk nebo vypalil na DVD? Skusil jsem si udelat registraci tak pokud klic dorazi tak bych to rad skusil - ale sosat se s tim nebudu to by trvalo na mym ADSL 2 dny. :)
odkud se to da stahnout ? |
lastfm |
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 16:44:41
|
quote: Originally posted by Dr.Krychlin
2 dny to bude trvat na jakýkoli lince, maj to teď mírně přetížený a klienta stáhnete asi tady http://download.station.sony.com/patch/download/vgo/vanguard.zip
vcera mi to kamos stahoval na torentu :)) |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 17:14:26
|
quote: Originally posted by Dr.Krychlin
2 dny to bude trvat na jakýkoli lince, maj to teď mírně přetížený a klienta stáhnete asi tady http://download.station.sony.com/patch/download/vgo/vanguard.zip
Coz si bez hotovyho invite do bety (login/heslo) nestahnete. Nejaky overeny link na torent by byl prosim?
Edit: To co je za linkem si stahnete, ale je to jen SOE downloader, ktery chce login. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 08/01/2007 17:15:08 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 17:20:55
|
no me uplne staci, jen me trochu vytaci ze mi ten link neposlali mailem a nikde jsem ho nenasel |
lastfm |
 |
|
nses
New Member

100 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 18:09:15
|
Pravda je ze stahovat to je ble .. :) Az se najde nekdo v Praze kdo to bude ochotnej vypalit, dame sraz nekde v hospode a trosku ho ozerem :) |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 18:39:21
|
Tak klic mne dorazil - ted jeste nekoho kdo to ma na disku a je ochoten to vypalit/skopcit :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 18:42:17
|
Kdy si posilal mail?:-) At sem napnutej:-)
Jinak ten torent je z fileplanetu. Bude fachat s eu verzi? Pripadne to nerozlisuji?
Edit: My o vlku a betakey v mailu. registrovano cca 14:00 |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 08/01/2007 18:45:14 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 18:45:50
|
quote: Originally posted by tojejedno
Kdy si posilal mail?:-) At sem napnutej:-)
Jak jsem zalozil tenhle thread asi ve 4 teda. |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 19:54:26
|
nechci rejpat neni lepsi 2 dny tahat nez tyden shanet nekoho kdo ti to zkopci? |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 21:40:13
|
kdyz jsem odchazel z prace ukazovalo to 6 hodin, pokud je to pravda tak to celkove trva asi 8 hodin .... |
lastfm |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 07:39:21
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
nechci rejpat neni lepsi 2 dny tahat nez tyden shanet nekoho kdo ti to zkopci?
1) Doma mam adsl s FUP - pokud stahnu tohle bago tak budu mit par dni nizkou priritu packetu a zahraju si howno 2) V praci mam pomalou linku 3) Jediny kde bych to moh stahnout je server - ale to by znamenalo jit do serverovny na pateri a hrat si s firewallem a pak se vztekat ze to i na 100Mb jede pomalu...
aneb - pokud to nesezenu jinde tak si pockam na release |
Edited by - brutus on 09/01/2007 07:39:59 |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 07:53:25
|
momentalne se to vleze na 4dvd |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 09:08:14
|
quote: Originally posted by Kaz
momentalne se to vleze na 4dvd
Ma to 6.5 giga. Staci 2.
Ja jsem si to stahoval s fileplanetu. Ale mam to nejaky crashnuty. Nesel mi rozzipovat posledni file (asi 2,5 giga). Takze jsem to risknul a spustil instalatera a doufal jsem v inteligenci patcheru - a opravdu pres ten chybejici fajl prosel. |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 09:11:28
|
jasne, ja bral vypalenyho nainstalenyho klienta, sem mel stazeny z netu, ne nejakou tu instalacku  |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 10:33:15
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Kaz
momentalne se to vleze na 4dvd
Ma to 6.5 giga. Staci 2.
Ja jsem si to stahoval s fileplanetu. Ale mam to nejaky crashnuty. Nesel mi rozzipovat posledni file (asi 2,5 giga). Takze jsem to risknul a spustil instalatera a doufal jsem v inteligenci patcheru - a opravdu pres ten chybejici fajl prosel.
Stalo se mi to samé, pomohla nová verze winraru. Jakýkoliv jiný unpacker mi hlásil chybu. |
Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60 EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 11:05:54
|
z5 k meritu veci - je nekdo z prahy ochoten obetovat par minut a pripojit si muj disk k USB a zkopcit to? pripadne vypalit na DVD?
:) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 11:15:50
|
pálit to nebudu, to po mě nechtěj :( - ale když sedneš do auta tak jsi v Tunově za 40 min. po dálnici a já ti to zkopnu na disk mezitím můžem pokecat u kafe :) |
Noe
|
 |
|
smud
Starting Member
11 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 11:15:53
|
Klient ma 18GB ale jde velmi dobre zapakovat. Patcher od SOE taha ty soubory komprimovane a rozbaluje si je po stazeni. Podle Netlimiteru jsem stahl 6.5GB a na disku pribylo onech 18GB. Cili to s tim tahanim neni tak zle.
Jinak jako drtiva vetsina MMO, hra se nemusi instalovat. Staci sputit vanguard.exe (nebo jak se ten spousteci soubor jemnuje) a hra se zapise do registru pokud potrebuje a samozrejme se sama patchne. K patchovani je uz ale potreba login a heslo. |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 11:37:40
|
quote: Originally posted by Noe
Dik :) ale z prg se nedostanu :( neni cas a ted ani auto. |
 |
|
godlike
New Member

209 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 18:40:28
|
no ja bydlim u stadionu nikolajka na p5 tak napis pripadne na icq a ja ti to smahnu a nekdy k veceru si pak pro to skaknes. uz jsem to stejne parkrat smazil ... |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 20:19:45
|
18 giga? Tak to bude hustá gameska!  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 20:42:36
|
quote: Originally posted by Firian
18 giga? Tak to bude hustá gameska! 
tomu se říká "optimalizace", běžná to feature bety  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 21:11:31
|
Tak dik godlike to prave kopiruju z DVD :) (ukazalo se ze bydli ve stejnym baraku o vchod vedle... svet je malej :D |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 10:25:32
|
jen bych vas chtel varovat ze ten patchovaci klient podelanej i uploaduje data ven a to tak ze narozdil od downloadu fakt rychle, takze to vypada ze si ty .... budujou mensi sit na distribuci hry coz me teda vytaci neskutecne |
lastfm |
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 10:41:58
|
to nevím, podle měřičů se mi to nehejbe ani jednim smerem |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 12:35:48
|
quote: Originally posted by Rashaverak
jen bych vas chtel varovat ze ten patchovaci klient podelanej i uploaduje data ven a to tak ze narozdil od downloadu fakt rychle, takze to vypada ze si ty .... budujou mensi sit na distribuci hry coz me teda vytaci neskutecne
Co jsem to stahoval ja minuly tyden tesne pred betou 5, tak 1 den jsem stahl 4,4GB a odeslal 70MB, takze o nejake P2P siti nemuze byt ani rec... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 12:39:36
|
No to co tece ven vidim jako klasicky http reguesty (pripadne jiny protokol). |
|
 |
|
esetrone
Starting Member
57 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 02:03:41
|
cus sice sem z Plzne ale klic mi prisel stahnul sem to a stahoval sem cca cistyho casu tak 20 hodin takze jestli nekdo chce tech par gb tak se se mnou domluvte - papa |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:03:04
|
a kolik to ma kdyz to budu stahovat ??? pokud mozno vi nekdo kolik stahl??? |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:42:57
|
už to tu padlo - kolem 7 GB plus mínus. To se stahuje. Na disku se to nafoukne asi na 21 GB |
PC, PS3, iPad |
 |
|
|
Topic  |
|