Author |
Topic  |
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:06:19
|
V jakym equipu se druid v kocce (aka rogue morf) dostane na 9.5K armor, 5.6K HP, 27.7% dodge 1.1K AP, 30% crit? Asi jsem si totiz spatne vybral melee dps classu
 |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:07:58
|
quote: Originally posted by l0bos
V jakym equipu se druid v kocce (aka rogue morf) dostane na 9.5K armor, 5.6K HP, 27.7% dodge 1.1K AP, 30% crit? Asi jsem si totiz spatne vybral melee dps classu

V medvědovi ale s equipem pro kočku, gumo :) |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:09:16
|
uff |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:10:00
|
quote: Originally posted by l0bos

Equip pro kočku navlečený v medvědovi. V kočce mám s tímhle equipem jen 2.5K armor, 4K HP a ~1.5K AP. |
 |
|
Harim
Starting Member
67 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:23:18
|
quote: Originally posted by Gurrshael Equip pro kočku navlečený v medvědovi. V kočce mám s tímhle equipem jen 2.5K armor, 4K HP a ~1.5K AP.
jen ? jako no offense, ale droody bych nerfoval do doby dokavad by newhinoval i ten posledni druid . Ja ted pevne doufam, ze na 70. lvlu bude zmena a nebude to vypada jako ted, kdy warrior nema sanci zabit feral drooda |
 |
|
Fuujin
New Member

122 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:31:27
|
ne ne ne a ne.. jeslti vam co hrajete druidy se tohle zda normalni tak ste uplne vypatlany..
kde je paneboze nejaka balance ? warrior ma bejt nejtvrdsi klasa na boj zblizka.. a co je ted ? rank 14 warrior na feral druidy a nemusi bejt aq geard ci vic nema sanci
tady nejde o skill wara pre neudela nic kdyz drooda hitne za 170 s gm sekerou 2h ofc, mightem a batle shoutem...tam kde wariora crituju mortal strikem za 1100 tak sem drooda critnul za 350.. to je vzkutku vyborne...toho wara mylsim full 14 a nedela mi potize sejmout wara s aq gearem
rikam blizz ted muze vymazat clasy krom droodu.. dam druidum este conjure water a bublinu a wow bude znat jen jednu klasu..
moonkin drood > maga .. feral cat >>> rogue... bear >>> warrior v dps a tankovani.
no tak budte trochu soudny.. ten kdo rekne ze ted je to teprve vybalancovany tak ma v hlave vite co... mozek to neni |
Edited by - Fuujin on 10/01/2007 22:55:53 |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 23:02:03
|
quote: Originally posted by Fuujin
ne ne ne a ne.. jeslti vam co hrajete druidy se tohle zda normalni tak ste uplne vypatlany..
kde je paneboze nejaka balance ?
sorry ale tobe pride ted paladin hunter a warlock proti ostatnim classam vybalancovanej? me teda fakt ne takze nechapu proc se vsichni serete jenom do druidu! ale jako jinak klidne pokracujte aspon je co cist... |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 23:03:23
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Galilee
Podle me by krome samotne classy melo schopnost tankovat ovlivnovat hlavne rozdeleni talentu. Situace je ale takova, ze amrs/furry warove si vklidu nandaj tank-gear a pres sunder/revenage odtankujou kdeco. To by nemelo byt.
A ono snad neovlivňuje? Má fury war shieldslam, vylepšený shieldblock, talenty na block, devastate, levnější skilly, armor, defense, last stand...?
Mno, warove tyhle ability pri tankovani evidentne nepostradaj, spis sem chtel rict, ze "prot" specnutej pala bo druid by mozna mel mit vetsi schopnost tankovat nez non-prot war. A naopak. Ovsem tady se zas nabourava filozofie hybridu a pure class, cili tezko pronaset neco jednoznacneho. |
Edited by - Galilee on 10/01/2007 23:21:39 |
 |
|
Fuujin
New Member

122 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 23:26:50
|
hele yokundicko, super nick btw...
warlock.. soulink nerfed,felguard nerfed,dotky nerfed.. furt je to cloth user takze dmg mu da kazdej
hunter ok zde muzem polemizovat pre hunter je prehnanej. ale kdyz se dostanes k huntorvi na blizko a nedas mu sanci utect je to stejna sracka.
paladin ... jasne whinujte vseci ze ma bublinu ... ale clovek v pvp kdo vi jak na palaty tak pro ne neni orisek, bud jede pvp strom pro CS kterej nerfli coldownem.. vengeance nerfnuty.. a co maj jako utrocnou abilitu krom cs ? hm chytroline seal of comand jeciste o nahode.. kdyz jedes btw pvp strom tvoje healy sou slaby, mana mala proto zastavam holy pve paladina i v pvp pre spell dmg je jejich sila..
vis ty zminujes locka a huntra.. ale to sou dps klasy a maj bejt dps klasy ,ale druid je primarni healer, a as ienjvic hybrdi clasa ze vsech.. hybrdi znamena ze muze zastavat vse,skoro..ale kdyz je ted nejlepis ve vsech stromech a moznostech tak je to prehnany...
tady jde taky o to jakej kdo ma geear a rekni mi jak druid s modrym offhandem a rekneme 1h palici z osiriana muze davat vetsi dmg nez r14 warrior ? vy co hrajete druidy proste tohle nikdy neuznate..
prehlizite fakty jako ze nej armor,v bearforme vic hp nez war nebo lockvoe v epixech,ve formach si dava hoty, E rooty,..kdyz ma namale utece.. nikdo ho proste nezastavi...ne ne ne neber sem locky huntery paladiny pre ja se bavim o druidech a warech
neumite bejt soudny, easymode ftw
blizzard je nehorazne buffnul ale ze to docela borti pomyslny pvp system vam je jedno |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 00:07:25
|
quote: Originally posted by Gurrshael Žádný katastrofický scénář se nekoná, spíš naopak. V tomhle patchi jsme dostali tolik buffů, že si připadám krapet overpowered. Kotel armor, scalující +25% HP, 4s pounce stun ze všech směrů (imba!), 42 energy shred s +30% dmg z mangle, levnější shiftování, levnější regrowth, barkskin castitelné ve stunu a neprodlužující cast time, tranquility, ... no viz patchnotes :)
Musim naprosto souhlasit, dost sem se toho patche bal, ale nakonec sem naprosto spokojen :)
Nicmene mam nejaky otazky na talenty... jedu full feral + resto, zatim to vypada takhle: http://www.wowhead.com/?talent=zZxhrscrRxkioxV
1* Thick hide vs brutal impact - premejslim co z toho? zatim mam thick hide, ale to zmenim na brutal impact. prece jen o sekundu delsi stun se vyplati. 2* Nurturing ins. vs Shredding attacks - tady se nemuzu rozhodnout, prece jen ten boost healu neni nic moc, ale shred zatim moc nepouzivam (na solo nic moc a v instancich bud healuju nebo tankuju). Je to dilema. 3*Ten jeden bodik v primal tenacity sem tam dal vicemene z nutnosti a to hodlam zmenit, jenze kam pak s nim... Premejslel sem, ze bych spolecne s nim zrusil i Feral charge a ty dva bodiky dal bud jiz zmineneho brutal impact nebo shredding attacks. Popripade jak to mate vy? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 00:07:44
|
quote: Originally posted by Fuujin no tak budte trochu soudny.. ten kdo rekne ze ted je to teprve vybalancovany tak ma v hlave vite co... mozek to neni
skor by ma zaujimalo co tam mas ty ;p si myslis ze to niekto balancoval na lvl60?a equip co mas teraz
 |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 00:16:19
|
quote: Originally posted by Fuujin paladin ... jasne whinujte vseci ze ma bublinu ... ale clovek v pvp kdo vi jak na palaty tak pro ne neni orisek, bud jede pvp strom pro CS kterej nerfli coldownem.. vengeance nerfnuty.. a co maj jako utrocnou abilitu krom cs ? hm chytroline seal of comand jeciste o nahode.. kdyz jedes btw pvp strom tvoje healy sou slaby, mana mala proto zastavam holy pve paladina i v pvp pre spell dmg je jejich sila..
vis jsou dva druhy lidi, ti kteri paladina hrajou a neco malo o nem vi a to jsou beze zbytku totalni lamy a jejich argumenty nema smysl poslouchat. (sry reydene ale tak to proste je :))
druhej typ lidi proti paladinum bojuje vi o nich 3x vic nez kdokoliv z tech co za ne hraji a temer vsichni rikaji ze paladin je absolutne mimo co se tyce balance vsech ostatnich class.
Takze je docela jednoznacny kdo ma pravdu, napoveda pro paladiny ctouci tento prispevek, vy to nejste
Druhy problem je problem jmenem druid.
Vsichni ostatni tvrdi ze druidi jsou ted overpovered
Druidi tvrdi ze byly 2 roky naprosto totalne znevyhodneni a teprve posledni patch to jakz takz srovnal i kdyz porad jsou spis tak na 90% specializovane classy coz je malo.
Vsichni opet vime kdo ma pravdu, druidi
EDIT: priest: jaktoze druid muze lecit skoro jako my kdyz ma jeste kocku
ale to ze v te kocce jako resto da mensi dmg nez holly priest smithem uz nejak neva ze ? :) to ze je mu na raidu ta kocka totalne naprd uz taky nejak zapominaji podotknout.
mily priesti, warriori, roguove a vsichni ostatni .. dete doprdele. a ted jsem happy dostal jsem to ze sebe
Sere-li vas ze je druid lepsi nez vy pak je pro vas wow asi prilis tezka hra, vadi-li vam ze je nyni druid vice konkurenceschopny jdete se vybrecet mamince na rameno a dal muzete vest zabomysi valky na foru o to ktera classa ma momentalne po pravidelne brilantnich zasazich blizardu do balance class vetsi pera
|
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 11/01/2007 00:35:48 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 00:37:58
|
s droodem problemy nemam a to nemam zrovna full r14 eq,proste krava own :)
me jen ted zacinaj dost SR*T paladinove,crusader strike uz neni ted zase o tolik slabsi nez MS a to co v dnesni dobe udela paladin v bubline? Snad jen cry a uvidime,njn ted kdyz ma horda paladiny na oko,tak uz se blizzard nemusi tolik krotit a svoje nadrzeny napady s boostama palatu jenom chrlej :) ale to by byl zase whinning.
Lock : o 20% zmensit spell dmg bonus z veci do dotek,lehceji prerusovatelnej fear,a doty okamzite zmizej po smrti locka (tohle je snad uplne jasny,demence ze lockovy stacej zmacknout 2 tlacitka a ja jako warr s 5,5k hp coz je prumer, se pohybuju v oblasti "certain death")
Talent v destro na instant shadowbolt,no comment,total delete a at tam hodej neco jinyho.
Hunter,at si je jak chce,ale past v combatu pvp balancu opravdu nepomohla..
Mag,ten slow je trosku over
Warr - nowdays ne o moc vetsi dmg (DPS ne DPM!!!) nez ma nas budouci kolega paladinek, + paladinek ma tak surviveabilitu umocnenou na 3 a o tolik min HP taky nema ( Retri - Arms +2h ).
That's it.  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 11/01/2007 00:39:11 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 01:03:13
|
kde je paneboze nejaka balance ? warrior ma bejt nejtvrdsi klasa na boj zblizka.. a co je ted ? rank 14 warrior na feral druidy a nemusi bejt aq geard ci vic nema sanci
tady nejde o skill wara pre neudela nic kdyz drooda hitne za 170 s gm sekerou 2h ofc, mightem a batle shoutem...tam kde wariora crituju mortal strikem za 1100 tak sem drooda critnul za 350.. to je vzkutku vyborne...toho wara mylsim full 14 a nedela mi potize sejmout wara s aq gearem
rikam blizz ted muze vymazat clasy krom droodu.. dam druidum este conjure water a bublinu a wow bude znat jen jednu klasu..
moonkin drood > maga .. feral cat >>> rogue... bear >>> warrior v dps a tankovani.
no tak budte trochu soudny.. ten kdo rekne ze ted je to teprve vybalancovany tak ma v hlave vite co... mozek to neni
mage >> moonkin. Learn2Counterspell
rogue >> feral cat. Pokud nejdeš proti rogue v medvědovi, jsi mrtvý. Ani ten ti někdy nestačí a navíc rogue začíná ze stealthu a pokud není magor, počká si až druid shiftne z medvěda pryč.
bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.
Dobře vybavený feral druid zabije wara. Classy ve wow nejsou balancované na 1v1. Learn to live with it. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 01:14:45
|
quote: Originally posted by -Mike-
Nicmene mam nejaky otazky na talenty... jedu full feral + resto, zatim to vypada takhle: http://www.wowhead.com/?talent=zZxhrscrRxkioxV
1* Thick hide vs brutal impact - premejslim co z toho? zatim mam thick hide, ale to zmenim na brutal impact. prece jen o sekundu delsi stun se vyplati. 2* Nurturing ins. vs Shredding attacks - tady se nemuzu rozhodnout, prece jen ten boost healu neni nic moc, ale shred zatim moc nepouzivam (na solo nic moc a v instancich bud healuju nebo tankuju). Je to dilema. 3*Ten jeden bodik v primal tenacity sem tam dal vicemene z nutnosti a to hodlam zmenit, jenze kam pak s nim... Premejslel sem, ze bych spolecne s nim zrusil i Feral charge a ty dva bodiky dal bud jiz zmineneho brutal impact nebo shredding attacks. Popripade jak to mate vy?
1 - a potřebuješ Feral Instinct? Brutal Impact do PVP určitě brát a Thick Hide > Feral Instinct. Pokud teda nehodláš nějak víc tankovat a máš už nějaký rozumný gear (10K armor) - to se potom vyplatí Feral Instinct víc.
2 - na dmg do instancí určitě Shredding Attacks. Do PVP se taky hodí, zvlášť když máš feline swiftness a 3/5 rank armor na +15% speed. To se ty Shredy dávají už celkem dobře. Nurturing Instincts ... stojí ti to za to? Kolik máš strength? 300? Ok, +150 healing. Jak často se v PVP léčíš? Vyplatí se ti to? Mě třeba ne. Pokud nejedeš PVP ani dmg v kočce tak si neber ani jeden a dej to jinam.
3 - Primal Tenacity je super do PVP, částečně i na tankování. Já tam mám 1 bod jen kvůli tomu, že ty talent pointy prostě už nejsou :) Feral Charge si určtě nech, na tankování & PVP nutnost.
S tímhle v současné době pobíhám, převážně v PVP: http://www.wowhead.com/?talent=MzZxGMsfroxkioVL |
Edited by - Gurrshael on 11/01/2007 01:17:30 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 07:25:43
|
Taky musim uznat, ze sem si myslel, ze to bude mnohem horsi. Vcera sem byl s Gurrshem ve strathu (2 medvedi rulez :D ) a skocil sem LBRS. Pokud tam pucek nenarval soulfire crit hned na zacatku kdy sem mel na prvni maul+mangle parry a dodge tak to vicemene nemel sanci otocit.
Vypada to, ze hodnotu threatu u maulu nastavili celkem rozumne (nevi uz nekdo presne kolik to dava?). Otazka je co na lvlu 70, doufam ze Lacerate bude pouzitelna tankovaci abilita.
Jediny NERF (ale opodstatneny) co mi prijde je, ze tankovani vice targetu najednou uz neni easy mod swipe spam (coz mi nevadi, bylo to trochu mimo). Pres swipe se toho moc neudrzi a switchovat targety se musi, na druhou stranu je fajn tam rvat swipe kvuli +5 rage pri critu.
Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).
Takze jak se mi to zdalo jako velky nerf, musim to vzit zpet, nebylo to tak horke jak to vypadalo. Jedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=MzZxRGscroxuioVh , kocka spis jen jako opener proti meleekum a na castery, jinak jedu vic medu.
EDIT: ale ten nerf idolu me stve :(, navic mi nerfli i renataki pro rogunu /cry :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
Edited by - Little on 11/01/2007 07:46:01 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 07:40:21
|
quote: Originally posted by -Mike-
Musim naprosto souhlasit, dost sem se toho patche bal, ale nakonec sem naprosto spokojen :)
1* Thick hide vs brutal impact - premejslim co z toho? zatim mam thick hide, ale to zmenim na brutal impact. prece jen o sekundu delsi stun se vyplati. 2* Nurturing ins. vs Shredding attacks - tady se nemuzu rozhodnout, prece jen ten boost healu neni nic moc, ale shred zatim moc nepouzivam (na solo nic moc a v instancich bud healuju nebo tankuju). Je to dilema. 3*Ten jeden bodik v primal tenacity sem tam dal vicemene z nutnosti a to hodlam zmenit, jenze kam pak s nim... Premejslel sem, ze bych spolecne s nim zrusil i Feral charge a ty dva bodiky dal bud jiz zmineneho brutal impact nebo shredding attacks. Popripade jak to mate vy?
Mno Pacosi jet Feral bez Furoru je trosku mimo, nemas rage na feral charge po shiftu :P. Imp packu nech resto druidum a vem si furor ;).
Nature Focus: imo to neni potreba vetsina class ma abilitu na preruseni healu a pokud uz se healujes tak vetsinou nekde v klidu a ne kdyz do tebe reze roguna. Vzal bych bud Shapeshifter, nebo Naturalist (+10% all dmg)
Urcite ber Brutal impact, stihnes diky nemu v pohode heal. Thick Hide nema smysl pokud mas namaxovanej equip a mas uz cap na armor, ja sem si ho vzal, protoze best equip nemam a ten armor se fakt hodi, protoze je to primarni mitigace dmg jakou druid ma (ted uz teda i velky dodge od patche).
Feral instinct: zalezi na tobe, preci jen vylepseny stealth v kocce se hodi vzdy a pri tankovani to taky bodne.
Nurturing instinct imo nema moc smysl, kdyz jedes heal support v PVE nemas na sobe feral equip a tudiz zadnou str skoro. A v PVP heal zvyseny o nejakych 130-150 u max ranku neni zorvna to za co bych objetoval 2 talent pointy :).
Na zvazeni je Shredding attacks. V PVP to s mangle debuffem muze byt zajimavy (asi to vyjde lepe nez mangle spam :), nemam to vyzkouseny ). Ale me na to nevysly body, sem rad ze po patchi uz dam dohromady 3 body na 15% resist fear/stun. :)
Feral charge: NERUSIT! V PVE super abilita jak se dostat k preagrovanemu mobovi (zastavit utikajiciho moba, preruseni castu). V PVP nemusim ani komentovat, zastavis hrace, counterspellnes ho, dozenes blinkujiciho maga, co vic si prat :)
Hlavne doporucuju vzit si Nature's Grasps, aspon ten jeden bodik. Daji se castit i v medvedovi/kocce. A vzhledem k tomu ze treba rogue uz ti nevanishne kdyz ma FF na sobe (drive slo vanishnout ne do stealthu, ale zrusilo to movement imp. effects, ted uz ne), neni lepsi videt rogunu v rootech s FF na sobe a vesele se opodal healovat :). To same s warem ktery te outgearne. |
|
Edited by - Little on 11/01/2007 07:44:57 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:00:13
|
no ja si nakonec udelal vcera tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=zZxGGscroxzioVx ale nestih jsem nic odzkouset, protoze jsem se pak sel koukat na televizi...
podle experimentu co v US delali vychazi staticka cast threatu maulu kolem 200 (videl jsem i jiny vetsi cisla...)
mimochodem zajimava vec...muj equip je asi na breaking point protoze mam stejne HP v medvedovi jako pred patchem...jestli je tam rozdil 50 tak je to moc.... |
no mmo
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:03:02
|
quote: Originally posted by celdric
no ja si nakonec udelal vcera tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=zZxGGscroxzioVx ale nestih jsem nic odzkouset, protoze jsem se pak sel koukat na televizi...
podle experimentu co v US delali vychazi staticka cast threatu maulu kolem 200 (videl jsem i jiny vetsi cisla...)
mimochodem zajimava vec...muj equip je asi na breaking point protoze mam stejne HP v medvedovi jako pred patchem...jestli je tam rozdil 50 tak je to moc....
Hm 200 neni moc zdalo se mi ze to musi davat vic, ale preci jen to byl jen hruby odhad takze je to mozny.
Jinak s HP sem na tom podobne jsou tam nejaky drobny ale vicemene jsem na stejno. EDIT: ale pockej na STA boost v BC tam to bude krapet vic poznat ;) |
|
Edited by - Little on 11/01/2007 08:03:34 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:06:11
|
quote: Originally posted by Little
Hm 200 neni moc zdalo se mi ze to musi davat vic, ale preci jen to byl jen hruby odhad takze je to mozny.
Jinak s HP sem na tom podobne jsou tam nejaky drobny ale vicemene jsem na stejno. EDIT: ale pockej na STA boost v BC tam to bude krapet vic poznat ;)
no pak jsem zase vecer vcera jeste cetl na eu forech zase jiny vypocty a tam to zase vychazelo kolem 300... nekdo zase odvozoval threat od heroic strikeu prepoctenyho na dobu (protoze v patch notes se pise ze je to "over time") ty v us meli vyhodu v tom, ze tam jasne psali kolik dmg na blizko nebo range se muselo udelat, aby pretahli agro... ale byli tam nejaky zmatky s innate threat nekterych class... apod. urco se dostanem k presnejsim cislum casem...
edit: kazdopadne jsem videl i nejakej thread, kde se theorycraftovalo to co gursh zjistil "experimentalne" pouzivat mangle kdyz to jde (best threat attack) a kdyz je spare rage tak maulovat...
na tema swipethreat si musim udelat nazor sam, tam mi theorycraft nestaci... |
no mmo
|
Edited by - celdric on 11/01/2007 08:07:28 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:16:10
|
ale druid je primarni healer ... ale kdyz je ted nejlepis ve vsech stromech a moznostech tak je to prehnany...
Juj aha....jinak pamatuju kdy druid stal za uplnou backoru a ted kdyz se to lepsi tak to vadi? Proboha komu?....V prvni rade je to jen hra ja mam spis starosti o praci, placeni dani o deti a rodinu....Trosku soudnosti cece. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 08:20:03
|
quote: Originally posted by Galilee Mno, warove tyhle ability pri tankovani evidentne nepostradaj, spis sem chtel rict, ze "prot" specnutej pala bo druid by mozna mel mit vetsi schopnost tankovat nez non-prot war. A naopak. Ovsem tady se zas nabourava filozofie hybridu a pure class, cili tezko pronaset neco jednoznacneho.
To by mě zajímalo jak si na tuhle pitomost přišel. Rozdíl mezi neprot a prot v top equipu je cca 1/3-1/4 threatu podle encounteru, dostává zhruba o 10% vyšší damage, samozřejmě že laststand je lifesaver... nicméně máš samozřejmě pravdu, warovi chybí vlastně jen ten laststand, akorát všici ostatní musí 1/4 boje afkovat.
Jediné kde ten rozdíl není vidět jsou 5man který oba outgearnou, tam je na tom fury líp, ale to je spíš zprasenou filozofií blizzardu (ostatně proto taky gurrsh výš píše že scholo chodí v kočka equipu). |
Edited by - Rakhen on 11/01/2007 08:22:04 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:02:20
|
quote: Originally posted by Rashaverak bla bla bla kvák ky ky ri ký
Tže podle toho co tu kvákáš vlastně theorycraft > all, bo člověk co classu nehraje vo ní zjevně ví víc než ten co jí hraje...  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:12:25
|
hele, dyt ten fuckin nebo fuujin, ci jak se jmenuje, ma jenom 2posty, tak to si beztak nekdo znamy zalozil "tajny" nick jen na to, at tu muze prudit.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:15:27
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Rashaverak bla bla bla kvák ky ky ri ký
Tže podle toho co tu kvákáš vlastně theorycraft > all, bo člověk co classu nehraje vo ní zjevně ví víc než ten co jí hraje... 
trosku sis to spatne spojil.. neco jako: mas akvarko? ne ? tak jsi teply.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:23:29
|
quote: Originally posted by JerzeeG trosku sis to spatne spojil.. neco jako: mas akvarko? ne ? tak jsi teply..
Že ho hájíš je sice pěkné, ale pokud napíše, že dané classe rozumí víc člověk co jí nikdy nehrál než-li ten, co jí hraje, tak je to holý nesmysl (n00by co nikdy nepochopí základní herní principy nemá cenu řešit, ty neví nic o ničem ). A přesně to Rash napsal, ať se to tu budeš snažit sebevíce vyvrátit.  |
Edited by - Jedi_Knight on 11/01/2007 09:24:54 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:27:34
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Tže podle toho co tu kvákáš vlastně theorycraft > all, bo člověk co classu nehraje vo ní zjevně ví víc než ten co jí hraje... 
Vlastne nevim na jaky post reagujes, nicmene z toho co uz sem za ty roky ve wow poznal by mnoha lidem neuskodilo aspon si neco o sve classe precist a zjistit si co a jak funguje, co ktera abilita presne dela atd, protoze ty obludnosti co sem obcas videl co nekteri (a ze jich neni malo) predvadeji, to je k placi. |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:29:35
|
quote: Originally posted by Gurrshael
rogue >> feral cat. Pokud nejdeš proti rogue v medvědovi, jsi mrtvý. Ani ten ti někdy nestačí a navíc rogue začíná ze stealthu a pokud není magor, počká si až druid shiftne z medvěda pryč.
bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.
Promin Gurshi ale tady s tebou nemuzu souhlasit. Nemuzes porovnavat silu classy na zaklade jedne formy, protoze ta classa proste tak nikdy nebyla stavena. Klidne napisu ze druid > rogue protze muzes healovat, mas FF, mas grasp ve formach, mas v medovi AR jako krava, mas HP...no comment
Rash: nejdriv hraj a pak drzkuj Uz me ty tvoje vylevy vazne serou, vcera sis aktivoval ucet po X mesicich, do hry si nelognul a zadnej poradnej equip pro druida krome resto nemas, tak se zdrz komentaru jak to bylo nahovno. Jedine nazory, ktere uznavam jsou od Gurshe, protoze ten je nad veci a dokaze zhodnotit klady i zapory. A i pred patchema to s feralem nebylo nijak spatne.
Vsichni posrani paladini: byli jste overpowered, jste overpowered a budete overpowered. A kdo si mysli, ze ne tak ma e-bayed acc  Class, ktera healuje lip nez priest, ma best buffy ve hre, best support do PvP, dava stejnou damage jako warr a k tomu jeste holy, proti ktere neni rezist....no radeji to nebudu rozpitvavat. Ono se ukaze v datadisku kdo mel po 2 roky EZmode. Shaman zdaleka neni tak hustej jako palat a Ally na tom hodne ztrati - jedine dobre pro balance |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:30:59
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Jedi_Knight Tže podle toho co tu kvákáš vlastně theorycraft > all, bo člověk co classu nehraje vo ní zjevně ví víc než ten co jí hraje... 
Vlastne nevim na jaky post reagujes, nicmene z toho co uz sem za ty roky ve wow poznal by mnoha lidem neuskodilo aspon si neco o sve classe precist a zjistit si co a jak funguje, co ktera abilita presne dela atd, protoze ty obludnosti co sem obcas videl co nekteri (a ze jich neni malo) predvadeji, to je k placi.
Na ten jedinej napsal...
A ano, to víme všichni, že všude je xn00bů, ale jinak viz výše (o těch tupcích co svou classu po roce hrát stále ani trochu neumí se nemá cenu bavit). |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:31:34
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by JerzeeG trosku sis to spatne spojil.. neco jako: mas akvarko? ne ? tak jsi teply..
Že ho hájíš je sice pěkné, ale pokud napíše, že dané classe rozumí víc člověk co jí nikdy nehrál než-li ten, co jí hraje, tak je to holý nesmysl (n00by co nikdy nepochopí základní herní principy nemá cenu řešit, ty neví nic o ničem ). A přesně to Rash napsal, ať se to tu budeš snažit sebevíce vyvrátit. 
ono to treba bude tim, ze jsou hraci, kteri studujou protivnika a vymyslej co na kteryho plati...a taky co proti nim protivnik dela... a potom v praxi zjistej, ze skutecni hraci hrajou jak dementci a proste to neumej... malokterej rogue si me exposne v medvedovi...warove me taky buhvijak nesunderujou apod. nebo jsou rogueove ktery do me delaj openery kdyz jsem v medovi apod. a pak chodi a whinuji jakej, ze ten druid je tezkej prepal... |
no mmo
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:37:11
|
...warove me taky buhvijak nesunderujou...
s 2h nemas rage na sundery, s DW rage mas, ale nemas dmg ani HP abys druida prezil... warrove proste sunderovat nebudou, nema to smysl, ve vysledku je to vzdy druid > warr |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:41:51
|
pokud potkam druida sobe rovnyho equipem, tak s fury buildem - zapnutym deathwish a od nej enrage, mam sanci donutit druida, aby si zapnul aspon frenzied regen
jo jinak pokud je druid v kocce a zapne sprint, tak me sejme aniz bych se ho dotknul - lag > all  |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:43:51
|
quote: Originally posted by Seth
...warove me taky buhvijak nesunderujou...
s 2h nemas rage na sundery, s DW rage mas, ale nemas dmg ani HP abys druida prezil... warrove proste sunderovat nebudou, nema to smysl, ve vysledku je to vzdy druid > warr
no tezko rict :-) ono se tezko v realu narazi na dostatecne dlouhy ferovy souboj ;-) vim o co bych se s warem pokusil ja...ale je to tezkej theorycraft, kterej s praxi nema moc spolecnyho... a war me moc nebavil ;-)
|
no mmo
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:45:49
|
hele sunder se mi zda jako nesmysl - ta cena za nej je prilis velka a jestli ma druid 10000 nebo 8000 armor ti ve vysledku muze bejt jedno, jelikoz si ztratil rage na dva mortal striky... prece jen druid jeste neni raid boss, aby se to imho vyplatilo |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:46:23
|
quote: Originally posted by MegaDeath
pokud potkam druida sobe rovnyho equipem, tak s fury buildem - zapnutym deathwish a od nej enrage, mam sanci donutit druida, aby si zapnul aspon frenzied regen
jo jinak pokud je druid v kocce a zapne sprint, tak me sejme aniz bych se ho dotknul - lag > all 
ja jednou narazil na druida, kterej mi tohle udelal :-( za 10 sekund jsem ho nehitnul ani jednou a on me sundal...udelal jsem drobnou chybu, ze jsem si to zavcasu neuvedomil a neco s tim neudelal a jen se tam tocil jak debil... |
no mmo
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:47:44
|
quote: Originally posted by MegaDeath
hele sunder se mi zda jako nesmysl - ta cena za nej je prilis velka a jestli ma druid 10000 nebo 8000 armor ti ve vysledku muze bejt jedno, jelikoz si ztratil rage na dva mortal striky... prece jen druid jeste neni raid boss, aby se to imho vyplatilo
muze byt...nemam praxi...ale zda se mi jako pitomost to zkouset uplacat na MSko a pokud to s tim nejde to nechat byt jakoze to proste nejde...
mimochodem ilotp probehlo malym snizenim o kterym jsem si myslel, ze nebude tak znat...a po vcerejsku si myslim ze to teda rozhodne bude znat kurevsky dost... |
no mmo
|
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:48:16
|
quote: Originally posted by celdric ... malokterej rogue si me exposne v medvedovi...warove me taky buhvijak nesunderujou apod. nebo jsou rogueove ktery do me delaj openery kdyz jsem v medovi apod. a pak chodi a whinuji jakej, ze ten druid je tezkej prepal...
Myslis, ze ten expose za 2,8k armoru te nejak vytrhne ? Proti medvedovi imo ne a je lepsi mu nasadit rupture kite jako na prot wara, na shadow priesta je expose super, ale na neco co ma pres 9k armoru je vicemene k prdu imo. |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:49:57
|
quote: Originally posted by Bubak
Myslis, ze ten expose za 2,8k armoru te nejak vytrhne ? Proti medvedovi imo ne a je lepsi mu nasadit rupture kite jako na prot wara, na shadow priesta je expose super, ale na neco co ma pres 9k armoru je vicemene k prdu imo.
2.8k je 1/3 myho pvp armoru (pred patchem asi 45%)... ten jeden rogue, kterej mi ho dal si me teda daval dost dobre...
edit: a pokud mas opener (coz bys proti medvedovi mel mit 9/10 pripadu) tak prece muzes exposnout, restealth (vanishem asi)...a muzes jet cheapshot do o dost nizsiho armoru... |
no mmo
|
Edited by - celdric on 11/01/2007 09:51:28 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:51:06
|
Sunder/expose do druida nema moc smysl presne jak pise Megadeath ztrata 5cp nebo kotel rage je az prilis velka cena s temer nulovym vysledkem. Expose/sunder se vyplati na targety s nizsim armorem rozhodne ne na druida.
Vyplati se treba na healovaneho vlajkonose, ale i tam MS debuff > all (nebo v lepsim pripade serezat healery pokud to nejsou tri bubliny :) ). Jinak pokud je na druidovi def war s rogunou, vzhledem k tomu ze ten def war neudela zas takovou paseku, muze tomu pres sundery docela pomoct... |
|
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:52:46
|
S pohledu warlocka jsou proste druidi owerpowered jako prase !! :) Opener za 2K no kurva ani zbran to nema jen nejakou posranou packu s kterou se porad hrabe na zadku !! no kurva co to je :) vsem meele classam bych hezky dal ability ze predu a ze zadu at poznate co to je target line of sight kurva!! viz roug ve sprintu co me kituje picovina na 100!! dementnost smazat jim postavy :) Na druhou stranu kazda classa dostala boost jako prase, veskere ability se nam znaji prehnane treba se to v TBC zmeni mozna, ale myslim si ze armor u druida trosku posraly ? nejak nechapu proc ma mit vic nez plechovka ? chtel bych videt myslivce co chodi do lesa z bazukou na medvedy demence. HP proc ne ale dal bych jim pomalejsi shapeshift nebo diminishig at se nemuze healnout hned cca po 4 sec viz priest shadow nemuze holy atd :)
to: litl vcera jsi rekl at se hlidam tak jsem se hlidal jinak :) by jsi poznal peklo a hlavne jel jsem coe a ne cos :) alespon vidis jak ja jsem na tebe hodny :)
to: paladini uz vsichni drzte huby :) kdyz chcipate tak se naucte hrat jste owerpowered jako prase a jeste si stezujte 2x stun nesmrtelnost crity nad 1K i vic heal co jeste stealth mod ? omfg nebudu se cilit :) stejne Vas pobijem :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:54:44
|
Kdyby ten sunder fungoval na base armor tak samozřejmě smysl má, jenže když funguje na modifikovanej armor tak je to jak když plivne - uvědom si že ono to je s rage dost velká bída, že ten druid má solidní dodge a až se ti podaří toho druida za těch 10-15 sekund nebo kolik budeš potřebovat podle toho jestli jsi arms/fury a jak moc on dodguje tak dosáhneš toho že dostává damage cca o 25% vyšší než dostával předtím - což je pořád jak když plivne. Tedy je to určitě lepší jak nic protože v dps equipu tě druid zabije dost rychle a v tankovacím ho neoutlastneš (idea jak bys sebral druidovi těch asi 9k hp rendama moc reálná taky není). |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:54:52
|
quote: Originally posted by Seth
....tak se zdrz komentaru jak to bylo nahovno.
ale ono to skutecne bylo na hovno.. driv byl dr00d free honor pro kazdeho, krome frost maga, ted uz neni, naopak je to vyzva a to se lamam nelibi.. (neni mireno na tebe, coz snad nemusim ani zduraznovat) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:55:33
|
quote: Originally posted by Rashaverak ale to ze v te kocce jako resto da mensi dmg nez holly priest smithem uz nejak neva ze ? :) to ze je mu na raidu ta kocka totalne naprd uz taky nejak zapominaji podotknout.
Nepleteš si náhodou smite build s damage výbavou s heal buildem a heal výbavou? Ono totiž při tom jak má priest rozstrkaný talenty fakt nemůžeš paušalizovat tím že napíšeš "holy". Věz že na obojí se talenty fakt nedostanou, se smite buildem dávám smite za 900, s healbot buildem za 450. Priest specnutý do healu fakt větší damage nedá.
Jinými slovy s tou kočkou je to blbost. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:56:41
|
quote: Originally posted by pucek
S pohledu warlocka jsou proste druidi owerpowered jako prase !! :) Opener za 2K no kurva ani zbran to nema jen nejakou posranou packu s kterou se porad hrabe na zadku !! no kurva co to je :) vsem meele classam bych hezky dal ability ze predu a ze zadu at poznate co to je target line of sight kurva!! viz roug ve sprintu co me kituje picovina na 100!! dementnost smazat jim postavy :) Na druhou stranu kazda classa dostala boost jako prase, veskere ability se nam znaji prehnane treba se to v TBC zmeni mozna, ale myslim si ze armor u druida trosku posraly ? nejak nechapu proc ma mit vic nez plechovka ? chtel bych videt myslivce co chodi do lesa z bazukou na medvedy demence. HP proc ne ale dal bych jim pomalejsi shapeshift nebo diminishig at se nemuze healnout hned cca po 4 sec viz priest shadow nemuze holy atd :)
to: litl vcera jsi rekl at se hlidam tak jsem se hlidal jinak :) by jsi poznal peklo a hlavne jel jsem coe a ne cos :) alespon vidis jak ja jsem na tebe hodny :)
to: paladini uz vsichni drzte huby :) kdyz chcipate tak se naucte hrat jste owerpowered jako prase a jeste si stezujte 2x stun nesmrtelnost crity nad 1K i vic heal co jeste stealth mod ? omfg nebudu se cilit :) stejne Vas pobijem :)
mas trosku nerovnomerne rozdelene pouzivani slova "kurva" .. v prvni polovine je predimenzovane 4x, v druhe ani jednou !! |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:58:07
|
[/quote] mas trosku nerovnomerne rozdelene pouzivani slova "kurva" .. v prvni polovine je predimenzovane 4x, v druhe ani jednou !! [/quote]
Reydene, reymene ...... ty jsi mi tu dneska chybel :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:59:41
|
Po patchi 2.0 si na druida a pvp fakt nemůžu stěžovat. :)
U druida hodně záleží na tom, jak má člověk zmáknutý keybindigs, macra etc. a jak je rychle/reflexy. Pamatuju si, že dřív jsem všechno klikal myší, ale od té doby co jsem konečně našel své "dream keybindings" tak je to pure pwnage, almost. (pokud nelaguju) :P
Imo za eqvivaletního epic equipu (pvp equip/aq40/naxx)....
druid > mage druid > rogue druid > warrior druid > shaman
problémy klasicky zůstaly s lockem, shadow lamou a nově s hunterem a paladinem.
ovšem od té doby co jsem si pořídil shadow reflector trinket a pounce jde z jakého kolik úhlu jde dost často do kytek i lock a sp ;) s paladinem jsou to 20 minutový boje stejně jako s resto shamanem a většinou je to tak 50:50. u huntera záleží na tom, jak mu to crituje. :-(
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:00:49
|
quote: Originally posted by celdric 2.8k je 1/3 myho pvp armoru (pred patchem asi 45%)... ten jeden rogue, kterej mi ho dal si me teda daval dost dobre...
edit: a pokud mas opener (coz bys proti medvedovi mel mit 9/10 pripadu) tak prece muzes exposnout, restealth (vanishem asi)...a muzes jet cheapshot do o dost nizsiho armoru...
1/3? mozna pred patchem ted mam v PVP crit equipu neco pres 11k armoru selfbuffed. Vzhledem k tomu, ze sem rogua nejakou dobu jel ;) tak na medveda te mnohem lip vyjde jako opener garrote a jako finishery davat rupture, ale daji se se solidnim equipem umlatit i pure zerg taktikou BS/SS/hemo/mutilate + evis/SnD, ovsem nevim jak ted radsi sem to ani nezkousel :))).
BTW pokud rogue nahodi evasion tak druid mu neudela vubec nic pokud neprotlaci bash, vyhoda je ze rogue mu neudela taky nic :D |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:01:28
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ale ono to skutecne bylo na hovno.. driv byl dr00d free honor pro kazdeho, krome frost maga, ted uz neni, naopak je to vyzva a to se lamam nelibi.. (neni mireno na tebe, coz snad nemusim ani zduraznovat)
no ja nevim, ale me druid i pred patchema prisel jako dobrej, ale to by ho nesmeli hrat lamky co se healujou na 20% hp kdy uz to vazne nema smysl... |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Fuujin
New Member

122 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:03:19
|
hele nikoho konkretne neurazim,takze pls nehat muj nick .) dale,sem tu novej.
hraju palata,rouga a wara.. paladin je zejmena u me na pve pre raidujem nax,kdyz jedu pvp vymenim gear a s holy stromem jedu..holy >> retri
retri pala ma mnoho chyb,kdyz ted zvysili cd na cs znicili nam pve potencial cs,vengeance z 15% na 10%..coz je rozdil...
hm po dvou letech co druidi byli backory...palatove nebyly backory? rekni mi jak meli dps,jediny co kazdej whinoval byla bublina.. nerikam ze paladina pred patchem bylo lehky zabit ale paladin sveho protivnika udolal jen kuli tomu ze souper chcipl nudou...pala nemel dps,ted po patchi before the storm sme meli obdobi jaky mate asi ted vy druidi,jenze ted nas nerfli..mno a..mohl bych tu o tech 4 sec a 5% brecet ale proc..
btw pala od zacatku veku byl na hovno..nehorazne nudny leveling,pvp na hovno..dobra vec byla reckoning..ted je to kravina nepouzitelna..
survivalita je druha vec ale k cemu kdyz nikoho si neubil....
kdo vi jak na nas tak vi ze pala je porazitelnej... i pro wara,rogua maga atd...
war -shield bash nebo pumel ,kdyz da shield bash v dobe kdyz pala kouzli heal, dostanu cd na kouzla 6 sec..vcetne bubliny.. o magovi nemluvim ,jeho cs nam da 10 sec..
litle napsal: Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).
ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu
tady kolega ma t1 set a je na tom lepe nez ja ? tohle neni balance..aspon neco uznejte..
gurr napsal : bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.
ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..
dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:07:47
|
ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu
ja to teda necetl pozorne, ale tohle me presvedcilo ze uz bys vazne nemel postovat... |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Topic  |
|